Λοιπόν, δηλώνω ότι ένα γενναίο ποσοστό των γυναικών δεν έχουν πρόβλημα όταν οι άντρες τους (εννοείται τα αγόρια τους, γκόμενοί τους κλπ) παρακολουθούν αγώνες....
Συγκαταλέγομαι σε αυτήν την κατηγορία.

Περιμένω απόψεις
Αν αυτό πήγαινε σε μένα εξυπνάκια καλό θα ήταν να με παρηγορήσεις λίγο και να μην μου την μπαίνεις γιατί αυτή τη στιγμή είμααι στο όριο νευρικού κλωνισμού. Εάν διαβάσω λέξη παραπάνω θα πάω να πέσω στη θάλασσα! Δεν την παλεύω άλλο...Καλό θα ήταν να δίνουμε λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που διαβάζουμε μερικοι μερικοί! [/img]
Ναι μάλιστα κυρία μου...μάστιγα!!!!Το τι λέτε πίσω από την πλάτη μας δεν λέγεται. Και μπροστά μας είστε με το αθώο και μόνιμα παραπονεμένο υφάκι σας...Εδω μέσα δεν χωράνε μυστικά.Οι αντρες δεν έχουν μυστικά μεταξύ τους για να μπορούν να είναι ενωμένοι απέναντι στη "μάστιγα των γυναικών".
Και πολύ καλά κάνετε γιατί το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και έχει να σου προσφέρει κάτι περισσότερο από την αξιότιμη κυρία Στεφανίδου που η πλειοψηφία σας παρακολουθεί ανελειπώς κάθε μεσημέρι...Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί αυτοαποκαλείστε "γεναίο" ποσοστό. Τόσο τραγικό είναι δηλαδή να αδιερώσεις μία ώρα από τη ζωή σου να δεις λίγο αθλητισμό? Και όχι για να μην έχετε παράπονο δηλαδή...την μπύρα σας την δίνουμε, αγκαλιά σας έχουμε όταν δεν έχει αγωνία το παιχνίδι και στο ημίχρονο εισπράτετε και μερικά φιλιά...Ως προς τι η γκρίνια λοιπόν? Μπορείς να μου πεις Ethel?Λοιπόν, δηλώνω ότι ένα γενναίο ποσοστό των γυναικών δεν έχουν πρόβλημα όταν οι άντρες τους (εννοείται τα αγόρια τους, γκόμενοί τους κλπ) παρακολουθούν αγώνες....
Ρε παιδιά όχι να τον πείτε και ανοργασμικό τον silegav επειδή δεν θέλει να φιλήσει τις αηδίες που φοράτε...Για καθίστε λίγο. Μην τις ακούς ρε.
Τσ,τσ,τσ αχαριστία.Καθαρή αχαριστία.Τι άλλο θέλει μια γυναίκα εκτόςΚαι όχι για να μην έχετε παράπονο δηλαδή...την μπύρα σας την δίνουμε, αγκαλιά σας έχουμε όταν δεν έχει αγωνία το παιχνίδι και στο ημίχρονο εισπράτετε και μερικά φιλιά...
Σιγά μη σας ενδιέφερε ποια ομάδα θα κερδίσει...ο πιο ωραίος θα θέλετε να κερδίσει,θα θέλετε να βάλει γκολ μήπως βγάλει στους πανηγυρισμούς τη φανέλα του κλπ κλπ....dimitra wrote:παίζουν και κάτι παιδιά!!!
τςτςτςτς...Τσ,τσ,τσ αχαριστία.Καθαρή αχαριστία.Τι άλλο θέλει μια γυναίκα εκτός
από έναν άντρα που κάθεται στον καναπέ με το στύλ,το γκομενάκι
αγκαλιά , την μπυρίτσα μου,κατεβάζω και κάνα καντήλι και του δίνω
κι αυτού κάνα φιλάκι και και λίγο μπυρίτσα !;!;
Πάλι καλά...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
Ε ναι ενώ αν έπαιζαν και οι γυναίκες ποδόσφαιρο θα περιμένατε μήπως βγάλει και το σορτσάκι. Άσε που τηλεοράσεις κάτω από 29 ιντσών δε θα πούλαγαν πια...TaRaNTuLa wrote:μήπως βγάλει στους πανηγυρισμούς τη φανέλα του
Kατα τα άλλα είναι ο Χ και ο Ψ....lumenintervalum wrote:Τώρα για το αν ο Χ/Ψ/Morientes/Casillas/Νικοπολίδης είναι μωρά φταίμε εμείς;;;
Αν έπαιζαν οι γυναίκες,το μόνο που θα άξιζε θα ήταν κάτι τέτοιο,γιατί αν περιμέναμε να δούμε μπάλα...θα νυχτώναμε!!!xristina wrote:Ε ναι ενώ αν έπαιζαν και οι γυναίκες ποδόσφαιρο θα περιμένατε μήπως βγάλει και το σορτσάκι.
Δεν είναι πικρόχολο!!! Την αλήθεια δε λέω;;; Γιατί νομίζω ότι στα 21 χρόνια της ζωής μου μόνο ανδρικό ποδόσφαιρό βλέπω και όχι γυναικείο... Σε πληροφορώ ότι άμα υπήρχε γυναικείο ποδόσφαιρο ΑΞΙΟΛΟΓΟ,πολλοί θα ήταν φανατικοί οπαδοί...lumenintervalum wrote:αντιπαρέρχομαι το πικρόχολο σχόλιο σου για τις κοπέλες που παίζουν μπάλα
Ε αυτό δεν το αρνούμαι σε καμία περίπτωση...Εδώ με πολύ λιγότερα κυλιόμαστε κάτω απ' τον πόνο, όχι με μπάλα σε τέτοια ταχύτητα!!!Νομίζω ότι δεν το έχουν καλλιεργήσει όπως θα έπρεπε στα κορίτσια, από μικρή ηλικία(στο σχολείο όλα τα κοριτσάκια θέλουν να παίζουν μπάσκετ, άντε και βόλευ μερικές φορές...), ούτε το έχουν προωθήσει όπως το ανδρικό ποδόσφαιρο..TaRaNTuLa wrote:Βέβαια μπορεί να κάνει δε λέω,αλλά μετά μπορεί να κυλιέται κάτω από τον πόνο... (και μην αρνηθείς αυτό που σου λέω!!! )
Vasilis wrote: Και πολύ καλά κάνετε γιατί το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και έχει να σου προσφέρει κάτι περισσότερο από την αξιότιμη κυρία Στεφανίδου που η πλειοψηφία σας παρακολουθεί ανελειπώς κάθε μεσημέρι...Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί αυτοαποκαλείστε "γεναίο" ποσοστό. Τόσο τραγικό είναι δηλαδή να αδιερώσεις μία ώρα από τη ζωή σου να δεις λίγο αθλητισμό? Και όχι για να μην έχετε παράπονο δηλαδή...την μπύρα σας την δίνουμε, αγκαλιά σας έχουμε όταν δεν έχει αγωνία το παιχνίδι και στο ημίχρονο εισπράτετε και μερικά φιλιά...Ως προς τι η γκρίνια λοιπόν? Μπορείς να μου πεις Ethel?
Κορυφαίο!!!jimmyD wrote:Λειτουργούν φροντιστήρια αποκλειστικά για άνδρες
Απογευματινά μαθήματα. Έναρξη αυτόν τον μήνα! Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας των μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται το πολύ οκτώ συμμετέχοντες.
Θέμα 1: Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. Βήμα - βήμα με παρουσίαση slides.
Θέμα 2: Χαρτιά τουαλέτας: φυτρώνουν μόνα τους ή χρειάζονται αλλαγή?Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.
Θέμα 3: Διαφορές μεταξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος. Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα.
Θέμα 4: Πιάτα και μαχαιροπήρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη; Παραδείγματα σε βίντεο.
Θέμα 5: Απώλεια ταυτότητας: όταν χάνεις το TV control από το έτερό σου ήμισυ. Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή και ψυχανάλυση.
Θέμα 6: Μαθαίνοντας πώς να βρίσκεις πράγματα, αρχίζοντας με το να ψάχνεις στο σωστό μέρος αντί να κάνεις το σπίτι άνω κάτω ενώ ουρλιάζεις. Ανοιχτή συζήτηση.
Θέμα 7: Υγεία: η αγορά λουλουδιών δεν είναι επώδυνη για την υγεία σας. Γραφικά και ηχητικά παραδείγματα.
Θέμα 8: Οι αληθινοί άντρες ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται. Αληθινές μαρτυρίες.
Θέμα 9: Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει; Προσομοίωση οδήγησης.
Θέμα 10: Μάθημα ζωής: οι βασικές διαφορές ανάμεσα στη μητέρα και τη σύζυγο. Συζήτηση μέσω διαδικτύου και αυτοσχεδιασμοί.
Θέμα 11: Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψώνια. Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής.
Θέμα 12: Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία: να θυμάσαι γενέθλια, επετείους, άλλες σημαντικές ημερομηνίες και να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις.
![]()
![]()
Πάντως σε έχω δει να είσαι στο αντίθετο ρεύμα και το χειρότερο να είμαι μέσα. Θυμάσαι που είχαμε πάει στα γενέθλια του Αλέξανδρου.semika wrote: Είναι που δε με έχεις δει να παρκάρω (Εδώ γελάνε![]()
![]()
)