Παιδιά θέλω inside information για το πρόγραμμα.
Κυρίως με ενδιαφέρει να μάθω το πόσο διαρκεί τελικά η φοίτηση? Τρία εξάμηνα ή μπορεί να πάει και στα 4 εξάμηνα? Γενικά τι κανόνες παίζουν σε αυτό το κομμάτι?
Επίσης τελικά πόσο θεωρητικό είναι και πόσο technical? Έχω δει ότι αρκετές διπλωματικές περιλαμβάνουν και υλοποίηση και φαίνονται αρκετά ενδαιφέρουσες
thnx
Inside Information
Θα έλεγα ότι εξαρτάται και από το πρώτο σου πτυχίο για το αν το θεωρείς περισσότερο τεχνικό ή θεωρητικό. Για μένα π.χ., συγκριτικά με το Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ, είναι λιγότερο τεχνικό. Από την άλλη όμως αυτό έψαχνα από την αρχή.
Θα συμφωνούσα κι εγώ με τον Einherjar πάντως ότι είναι ένα αξιόλογο ΠΜΣ που ακουμπά πολλά ερευνητικά πεδία.
Θα συμφωνούσα κι εγώ με τον Einherjar πάντως ότι είναι ένα αξιόλογο ΠΜΣ που ακουμπά πολλά ερευνητικά πεδία.
Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω byte!
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι στο θέμα της φοίτησης? Βασικά ρωτάω για την διαδικασία που ακολουθείται όταν παρακολουθήσεις τα 2 πρώτα εξάμηνα. Πχ την διπλωματική την ξεκινάτε τώρα τον Ιούλιο? Πότε αναμένεται να την παραδώσετε, Σεπτέμβρη, Δεκέμβρη, Φλεβάρη?
Υπάρχει πχ ανώτατο όριο παρακολούθησης στα τρία εξάμηνα ή στα τέσσερα εξάμηνα?
ΥΓ Μάλλον γίνομαι ψίρας...
Υπάρχει πχ ανώτατο όριο παρακολούθησης στα τρία εξάμηνα ή στα τέσσερα εξάμηνα?
ΥΓ Μάλλον γίνομαι ψίρας...
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Το καθεστώς παρακολούθησης δεν είναι τόσο αυστηρό, με απουσίες και τέτοια, ειδικά στο πρώτο εξάμηνο. Στο 2ο 6μηνο τα πράγματα στο θέμα αυτό ήταν πιο αυστηρά.
Για τη διπλωματική εξαρτάται και από σένα, αλλά και από τον καθηγητή το πότε θα ξεκινήσεις.
Με τα μαθήματα πρέπει να έχεις τελειώσει μέχρι Σεπτέμβρη, ότι τυχόν χρωστάς. Μετά έχεις ένα ή 2 σε πολύ ειδικές περιπτώσεις για να ολοκληρώσεις τη διπλωματική σου. Αναμενόμενη παράδοση είναι τέλος Γενάρη.
Για τη διπλωματική εξαρτάται και από σένα, αλλά και από τον καθηγητή το πότε θα ξεκινήσεις.
Με τα μαθήματα πρέπει να έχεις τελειώσει μέχρι Σεπτέμβρη, ότι τυχόν χρωστάς. Μετά έχεις ένα ή 2 σε πολύ ειδικές περιπτώσεις για να ολοκληρώσεις τη διπλωματική σου. Αναμενόμενη παράδοση είναι τέλος Γενάρη.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]