Καλά, σκέτος τουριστικός οδηγός έχεις γινειTaRaNTuLa wrote:Για την πρώτη επιλογή δε γνωρίζω, καθότι δεν έχω πάει.Θα πω για τα άλλα 2.Γιάννενα έχω πάει και χειμώνα και καλοκαίρι.Το καλοκαίρι, όσο χτυπάει ο ήλιος βράζει λίγο ο τόπος.Όμως το βραδάκι είναι απίστευτα(για προτάσεις σχετικά με το πού να πάς, ρώτα άφοβα!!lumenintervalum wrote: Λίμνη Πλαστήρα: είναι ήσυχα και γραφικά, ηρεμείς με το πράσινο και τη θέα της λίμνης. Δεν είναι τραγικά μακριά, δεν είναι και δίπλα.
Ιωάννινα: επίσης γραφικά και καθότι φοιτητούπολη έχει κ τη νυχτερινή ζωή της. Επιβάλλεται βόλτα στο νησάκι και στα κοσμηματοπωλεία!!;)
Ζάκυνθος: έχει και τα ήσυχα μέρη της, έχει κ τα clubs της, έχει ωραίες παραλίες κ ωραία μέρη γενικότερα, κοινώς μετράει για εκδρομή!!
Θα επανέλθω με προσθήκες.. πες πόσες μέρες διαθέτεις επίσης.).Ζάκυνθος πέρυσι ήταν ο κύριος χώρος των διακοπών μου και μπορώ να πω ότι έπαθα πλάκα με τις παραλίες(Azzuro Beach for ever!!!!).Αν πάτε Ζάκυνθο, να βρείτε ξενοδοχείο στο Βασιλικό, να αποφύγετε να κάτσετε στο Αργάσι(μόνο ένα bar-άκι στο τέλος του Αργασίου, όπως πάμε προς την Πόλη αξίζει).Club-άκια έχει λίγο πριν την Πόλη και επίσης για τους πολύ ρομαντικούς υπάρχει ένα bar-άκι στο Κρυονέρι, το οποίο είναι κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα,έχει δαυλούς και δε συμμαζεύεται...
Αν θέλετε πιο "ντουπου-ντουπου", τότε η Νάουσα της Πάρου ενδείκνυται.Έχω πάει και μπορώ να σας συστήσω παραλίες,μέρη για φαϊ, μπαράκια, clubs και όλα τα συναφή...