Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
-
lumenintervalum
- Wow! Terabyte level

-
by lumenintervalum » Wed Jun 23, 2004 6:39 pm
Τόσο καιρό δεν έχουμε μιλήσει καθόλου γι αυτά...Δεν έχουμε πει τι ονειρεύεται ο καθένας ούτε ποιος είναι ο χειρότερός του εφιάλτης..Ευκαιρία είναι!!
Εμένα δύο είναι οι εφιάλτες-φόβοι μου, ο ένας είναι τα φίδια (ούτε σε φωτογραφία δεν μπορώ να τα δω) και ο άλλος τα ναυάγια (στη σκέψη τους και μόνο ανατριχιάζω)!!Από την άλλη μου αρέσει να ονειρέυομαι το που θέλω να πάω διακοπές και με ποιον, να σκέφτομαι τι θέλω να κάνω στη ζωή μου και να λέω ότι θα το κάνω έτσι ή αλλιώς.. Κατά τ' άλλα τα όνειρα που βλέπω στον ύπνο μου είναι τις περισσότερες φορές κουφά και δεν βγάζω άκρη απ αυτά, ούτε όσοι τα ακούνε..έχει τύχει να δω στον ύπνο μου ότι διαβάζω μαθηματικά ή ότι άλλο ή ότι ετοιμάζομαι κανονικά και πηγαίνω στο σχολείο ή στη δουλεία μου!!

We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Venus Project Founder

- Academic status: Alumnus/a
-
Όνειρα:
1)
http://www.sun.com/servers/highend/sunfire_e25k/ - 72 UltraSPARC IV multithreading@144 simultaneous computing threads. 1/2 TB of memory per domain...και πολλά ακόμη αρκετά να μπορώ να σπάσω οτιδήποτε σε 10sec

2)
http://www.toyota-supra.com/ - no comments.
3)Οτιδήποτε έχει σχέση με την Ethel.
Εφιάλτες:
1)9-10 το πρωί να χτυπάει το ξυπνητήρι(ενώ είναι ακόμη 5).
2)Οτι δεν θα παρω το 2) απο τον τομέα των ονείρων και θα οδηγώ μια ζωή το saxo μου...
3) (HdkiLLeR)

(Ethel)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
-
ailouros
- Gbyte level

-
Χειρότερος εφιάλτης φόβος μου τα ποντίκια κάθε μορφής....
Καμιά φορά βλέπω όνειρο ότι πέφτω από ψηλά στο πάτωμα ενός δωματίου που είναι γεμάτο γάτες σε βαθμό να είναι η μια πάνω στην άλλη και γρατσουνάν οπότε πέφτω και με ξεσκίζουν.Οι γάτες είναι το σύμβολο της γυναικείας μορφής.Σιγά ρε κορίτσια με την σειρά!

Πάντως μπιλ το σούπρα είναι πολύ ιπτάμενο δεν παίρνεισ καλύτερα ένα ελικόπτερο να το λιώσεις στα χειρόφρενα;
-
Ethel
- Venus Project Founder

-
Ωραίο θέμα!
Όνειρα νυκτός: Το καλύτερό μου όνειρο δεν θυμάμαι πιο είναι. Βασικά εμένα μου τυχαίνει να βλέπω κάτι στον ύπνο μου και κατά 50% να συμβαίνει. Οπότε το ωραίο θα είναι να βλέπω κάτι καλό να ξυπνάω και να συνεχίζεται στην πραγματικότητα...
(εφιάλτες...)
Έχω δει μια φορά ότι έχασα μέλος της οικογένειάς μου και ξύπνησα μούσκεμα από το κλάμα. Ακόμα έχω δει αρκετές φορές ότι βρίσκομαι σε ένα σπίτι ερειπωμένο και κρατάω κάτι τσάντες στα χέρια που δεν πρέπει να τις αφήσω ενώ κάποιος με κυνηγάει, δεν έχω δει τη φάτσα του πάντως είναι κακός. Τέλος μια φορά ήμουν σε ένα υπόγειο(έμοιαζε και με υπόνομο) και με κυνηγάγανε (πάλι) κάτι σαν τέρατα ήταν και προσπαθούσα να βρω μια διέξοδο να βγω στην επιφάνεια. Τελικά βρήκα ένα φως, έτρεξα προς τα κει και προσπαθούσα να βγω (πρέπει να βγήκα γιατί δεν το ξαναείδα το όνειρο!!!).
Όνειρα ημέρας:
Να γίνω κάτι χρήσιμο στη ζωή μου (κάνοντας κάτι δηλαδή από αυτά που έχω στο μυαλό μου)
να ταξιδέψω σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ
να μην πάθει ποτέ τίποτα κανένας δικός μου άνθρωπος
να μη σταματήσω να κάνω όνειρα
να με αντέξει ο hdkiller
There's no place like 127.0.0.1
-
ailouros
- Gbyte level

-
Ξέχασα να πω ωραίο θέμα.
Ο χειρότερος εφιάλτης ήταν ένα όνειρο που είχε αγαπημένο πρόσωπο και η φάση είναι ότι το ίδιο όνειρο ακριβώς είχε δει η αδερφή μου με διαφορά 5-6 χρόνων και χωρίς να μου το αναφέρει ποτέ το είδα και εγω.Το συνειδητοποιήσαμε αργότερα ψιλοτυχαία.
Επίσης άλλη φάση κάποιος δείκτης θα είχε πέσει (σίδηρο κλπ) και μετά από ένα άκρως διαστημικό όνειρο με πυραύλους κλπ ξυπνάω και το δωμάτιο γύριζε από την ζαλάδα ενώ ταυτόχρονα κρύωνα πολύ και άκουγα τον αέρα έντονα.Είχα μια ακαθόριστη αίσθηση απειλης(στον ξύπνιο μου αυτά) και μέσα στην ζάλη μου άρχισα να φοβάμαι μην σκάσει κανένας εξωγήινος και με απαγάγει αν και δεν έχω τέτοιους φόβους με εξωγήινους κλπ.Τότε χτυπάει το θυροτηλέφωνο και λέω εδώ είμαστε ήρθαν να με πάρουν.Φυσικά ήταν ένας με διαφημιστικά φυλλάδια αλλά εγώ είχα την εμμονή ότι είναι ενέδρα και ότι είναι εξωγήινος ,είχε κ περίεργη φάτσα οπότε δεν του άνοιξα!!Γενικά η ώρα αμέσως μετά τον ύπνο είναι η χειρότερη!!!!Η η καλύτερη !!!Ανάλογα πως το βλέπεις
-
semika
- Mbyte level

HdkiLLeR wrote:Όνειρα: Οτιδήποτε έχει σχέση με την Ethel.
Εφιάλτες: (HdkiLLeR)

(Ethel)
Πολύ ρομαντικό...
Ονειρα: (1) eso_etoimos :smt060 :smt049
(2) Να έρθει η ΒΜW 1 seiries γρήγορα (82 ημέρες από σήμερα)
(3) Nα κερδίσει η Ελλάδα στο Euro
Εφιάλτες: (1) (semika)

(eso_etoimos) ->Ζήλεψα
(2) Τα φίδια - κατσαρίδες και τα λοιπά σιχαμερά
(3) Η μοναξιά
(4) Ο θάνατος
Merged
Οσο για τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας: Οταν βλέπουμε θάνατο αγαπημένου προσώπου, αυτό θα ζήσει για πολλά χρόνια (Ethel μέχρι και ονειροκρίτη άνοιξα για σένα).
Ερώτηση
Πιστεύτε στα όνειρα?
Εμένα καμμιά φορά βγαίνουν...
-
Ethel
- Venus Project Founder

-
Τhanks βρε!!!!
Ναι εγώ πιστεύω πολύ.
Καταρχας είναι έκφραση του υποσυνειδήτου. Ό,τι φοβόμαστε να εκφράσουμε, να νιώσουνε και να παραδεχτούμε. (Διευκρίνηση δε μιλάω για όλα τα όνειρα). Το'χει πει κι ο Freud!
Έπειτα κι εμένα σου λέω μου βγαίνουν. Καλά όχι συνέχεια, δεν θα το κάνω και επάγγελμα. Ας πούμε έχει τύχει να δω στον ύπνο μου κάποιο πρόσωπο που έχω πάαααρα πολύ καιρό να δω στην πραγματικότητα, και την επόμενη μέρα τον συναντάω τυχαία. Επίσης το κλάμα είναι δύναμη, να χάσεις δόντι είναι θάνατος (έχει τύχει), να κρατάς μωρό είναι στεναχώρια και να'σαι μέσα σε κακάκια (πιφ) είναι
λεφτά . Μήπως τελικά να το εξασκήσω;

-
HdkiLLeR
- Venus Project Founder

-
Καλά εάν είναι έτσι και βγαίνουν συνέχεια μπορείς να "προσπαθήσεις" να ονειρευτείς ότι και καλά κοιμάμαι και μόλις σηκωθώ δεν ξέρω πως και γιατί θα προσγειωθεί το supra κάτω απο το σπιτάκι μου;;; Μετά εννοείται θα περάσω να σε πάρω να πάμε βόλτα

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
-
lumenintervalum
- Wow! Terabyte level

-
by lumenintervalum » Thu Jun 24, 2004 12:24 am
Χμμ..Δεν ξέρω αν πιστεύω ότι βγαίνουν έτσι όπως θα τα δεις, ίσως να βγαίνει η ερμηνεία τους (ελπίζω τουλάχιστον)..
τυχαίνει όταν είμαι με κάποιον να βλέπω όνειρα που να έχουν σχέση με αυτόν και έχω ψιλοκαταλάβει ότι αυτά που βλέπω μάλλον έχουν να κάνουν με αυτά που φοβάμαι στην κάθε περίπτωση..(πχ ότι τον πιάνω με άλλη και τέτοια)
Επίσης, όταν ήμουν πιο μικρή έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο σπίτι μου και από παντού έρχονταν φίδια τα οποία ήθελαν να με φάνε κι εγώ έτρεχα να φύγω-ως και στη σοφίτα που δεν έχουμε έφτανα, αλλά δεν νομίζω να τα κατάφερνα...Τώρα τελευταία βλέπω ότι ταξιδεύω σ ένα πλοίο και γίνονται ατυχήματα ή και ναυάγια..Πάλι δεν ξέρω αν τα καταφέρνω..
Το καλύτερό μου day-dreaming τον τελευταίο καιρό είναι να σκέφτομαι τι θα κάνω τώρα που θα τελειώσει η εξεταστική και πως θα περάσω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με ....!!Άλλο day-dreaming είναι να πηγαίνω σε όσες περισσότερες συναυλίες, ταινίες, θέατρα και μπαλέτα μπορώ(να έχω λεφτά και χρόνο)
Κάπου είχα ακούσει ότι όταν βλέπεις στον ύπνο σου να σε κυνηγάει κάποιος άντρας αυτό λέει είναι η κακή πλευρά του πατέρα σου...Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως..
Μerged
Άντε ρε!!!το κλάμα δύναμη ε;;; πολύ καλό αυτό άρα...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Gbyte level

-
Μήπως ο φόβος-αηδία των ανθρώπων για τις κατσαρίδες οφείλεται στο γεγονός ότι σε ενδεχόμενη πυρηνική καταστροφή θα είναι το μόνο είδος που θα επιβιώσει και συνεπώς θα αντικαταστήσει τον ανθρωπο-κεντρικό πολιτισμό με έναν κατσαριδοκεντρικό σε βάθος χρόνου;Σήμερα χάζευα κάτι στο
http://www.aee.gr και κάπου ένας σαλεμένος επιστήμονας έλεγε "Ο Δεινόσαυρος είναι άμεσος πρόγονος του ανθρώπου ,γι'αυτό εξάλλου δεν συναντήθηκαν και ποτέ".Ούτε για έναν καφέ δεν πήγαν ρε φίλε;
Αλήθεια τέτοια σαλεμένα τυπάκια τι όνειρα να βλέπουν.
Οι σκύλοι ονειρεύονται;
-
ttoppouzokypraios
- Kilobyte level

-
by ttoppouzokypraios » Thu Jun 24, 2004 3:52 am
ailouros wrote:Μήπως ο φόβος-αηδία των ανθρώπων για τις κατσαρίδες οφείλεται στο γεγονός ότι σε ενδεχόμενη πυρηνική καταστροφή θα είναι το μόνο είδος που θα επιβιώσει και συνεπώς θα αντικαταστήσει τον ανθρωπο-κεντρικό πολιτισμό με έναν κατσαριδοκεντρικό σε βάθος χρόνου;
Όχι. Είναι επειδή βγαίνουν από τα σκ@τ@ και πάνε απευθείας πάνω στα φρεσκοπλυμένα πιάτα...

"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
-
Ethel
- Venus Project Founder

-
lumenintervalum wrote:
τυχαίνει όταν είμαι με κάποιον να βλέπω όνειρα που να έχουν σχέση με αυτόν και έχω ψιλοκαταλάβει ότι αυτά που βλέπω μάλλον έχουν να κάνουν με αυτά που φοβάμαι στην κάθε περίπτωση..(πχ ότι τον πιάνω με άλλη και τέτοια)
Συγγνώμη αυτό δεν είναι όνειρο. Θα το κατέτασσα ανέτως στην κατηγορία των ανατριχιατικών εφιαλτών! Ευτυχώς που δεν βλέπω τέτοια...
lumenintervalum wrote:
Κάπου είχα ακούσει ότι όταν βλέπεις στον ύπνο σου να σε κυνηγάει κάποιος άντρας αυτό λέει είναι η κακή πλευρά του πατέρα σου...Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως..
Παίζει γιατί όταν είχα δει αυτά τα καταδιωκτικά όνειρα δεν ήταν και στα πολύ καλά του o father, ίσως με είχε επηρεάσει!!!!
Kαλημέρα hdkiller!!! Είδα στον ύπνο μου ότι οδηγούσες μια Porche Carrera,σαν αυτή που είδαμε χτες, κόκκινη, αλλά λέει όταν την είδα γκρίνιαζα γιατί δεν ταίριαζε με το μαγιώ μου. Οπότε πήγες και την άλλαξες και πήρες αυτή.....
Τι ώρα να σε περιμένω;
(

)
-
jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Ethel wrote:... και να'σαι μέσα σε κακάκια (πιφ) είναι
λεφτά .

Κοίτα να δεις το όνειρο. Άμα θες λεφτά πρέπει να κυλιστείς στο βούρκο με τα σκ@^@. Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

-
xristina
- byte level

Το κουλό που είχε γίνει με μένα είναι που είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ ένα τραγούδι και τελικά το θυμήθηκα στον ύπνο μου. Το συχνό μου όνειρο ότι γράφω και το μαθαίνω τελευταία στιγμή και δεν προλαβαίνω να διαβάσω ή να πάω να γράψω. Κλασική αγχώδης

Αδιάφορος δεν είναι όποιος σε κάνει να πονέσεις
αλλά εκείνος που δεν πονάει όταν το κάνει!
-
TaRaNTuLa
- Gbyte level

- Academic status: PhD
Όμορφα όνειρα:
1) Seat Leon 1.8T Cupra
2) Alfa Romeo 156 GTA
3) To Punto μου "τούμπανο"!!!
4) Τη Χριστίνα μου
5) Τη Χριστίνα μου
6) Τη Χριστίνα μου
.
.
.
.
n-1) Τη Χριστίνα μου
n) Τη Χριστίνα μου
Εφιάλτες:
1) Ότι τρακάρω
2) Ότι είμαι κάπου και έχω χαθεί
3) (TaRaNTuLa)

(Χριστίνα) (ζήλεψα και εγώ αλλά ήταν πετυχημένο...

)
ailouros wrote:Οι σκύλοι ονειρεύονται;
Ονειρεύονται!!!

Έχω πετύχει το δικό μου,την ώρα που κοιμάται,να κάνει πως γαυγίζει,να κουνάει λίγο τα πόδια του(πως τρέχει και καλά)...Έχει πολύ γούστο!!!!

[/u]
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
-
Ethel
- Venus Project Founder

-
xristina wrote:Το κουλό που είχε γίνει με μένα είναι που είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ ένα τραγούδι και τελικά το θυμήθηκα στον ύπνο μου. Το συχνό μου όνειρο ότι γράφω και το μαθαίνω τελευταία στιγμή και δεν προλαβαίνω να διαβάσω ή να πάω να γράψω. Κλασική αγχώδης

Kαλά πολύ γέλιο!!!! Κι εγώ το'χω πάθει. Ήθελα να θυμηθώ το όνομα αυτού που παίζει στο truman show, που παίζει εδώ, παίζει εκεί, παίζε κι εκεί...ρε να'χω φάει τα σαμάρια μου, τίποτα. Πέφτω, ξεραίνομαι και ξυπνάω στον ύπνο μου και λέω "Jim Carrey"!!!!! Το ίδιο σκάλωμα έφαγα προσπαθώντας να βρω το όνομα του Θέμη Αδαμαντίδη(έτσι δεν τον λένε; ) ενός τραγουδιστή. Τι γέλιο!
Tarantula wrote:3) (TaRaNTuLa)

(Χριστίνα) (ζήλεψα και εγώ αλλά ήταν πετυχημένο... )
semika wrote:Εφιάλτες: (1) (semika):smt021 (eso_etoimos) ->Ζήλεψα
Ζηλιάρηδες όλοι σας! Μην αντιγράφετε!!!

Ναι αλλά ποιος το είπε πρώτος? Αυτό μετράει μόνο!!!!

-
v@lkyrja
- bit level

xristina wrote:Το κουλό που είχε γίνει με μένα είναι που είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ ένα τραγούδι και τελικά το θυμήθηκα στον ύπνο μου.
το χειροτερο ειναι να δεις οτι λυνεις στον υπνο σου ενα προβλημα του ξυπνιου σου (οταν ημουν στο σχολειο ε3ισωσεις και προβληματα φυσικης, μαθηματικων κτλ κτλ και τωρα ποια κωδικας...

) και οταν ξυπνας να σπας το κεφαλι σου να θυμηθεις ποια ηταν η λυση που βρηκες!!
" They say, if you play the Win2000 CD backwards, you can hear satanic words.
- Oh, that´s nothing. If you play it forward, it installs Windows 2000"
-
ailouros
- Gbyte level

-
Η θεωρία που θέλει τον ύπνο να είναι μια κατάσταση σταντ μπάι για τον εγκέφαλο έχει καταρριφθεί.Ο ύπνος είναι μια εποικοδομητική διαδικασία ,κατά την οποία καταστρέφονται οι ελεύθερες ρίζες του μεταβολισμού και συντελείται αναστολή της γήρανσης και ενίοτε ανάπτυξη(βλ. μωρά).Συνεπώς όταν κοιμόμαστε ο εγκέφαλος λειτουργεί μια χαρά και επεξεργάζεται διάφορες πληροφορίες που έλαβε ίσως καταιγιστικά στην διάρκεια της μέρας.Πολλές λύσεις προβλημάτων έρχονται κατά την διάρκεια του ύπνου.Διάφοροι σαλεμένοι μαθηματικοί είχαν διάφορα τέτοια όνειρα που δεν ήταν θεόσταλτα φυσικά!
Σας έχει τύχει ρε μάγγες(και γοργόνες) να βλέπετε στον ύπνο σας εφιαλτικά ουρές στοίβες και κόμβους.Εμένα ναι..Κάτι κουλά του στιλ να είμαι σε μια στοίβα και να υπάρχει ο κόμβος ξύπνημα που πρέπει να προσεγγίσω αφού βγω απο την στοίβα και άλλα τέτοια.
-
v@lkyrja
- bit level

εεεελα...+ νομιζα οτι μονο εγω ημουν 'πειραγμενη'!!
ασε..ειχα ενα project που με ταλαιπωρουσε 1-2 βδομαδες και αφου τελειωσα+επαιζε, για καμια βδομαδα μετα με το που χτυπαγε το κινητο-ξυπνητηρι να βλεπω οτι και καλα εκτελουσε (το κινητο) το procedure που εφτιαξα το οποιο btw εσκαγε!!..τραγικο!

" They say, if you play the Win2000 CD backwards, you can hear satanic words.
- Oh, that´s nothing. If you play it forward, it installs Windows 2000"
-
ailouros
- Gbyte level

-
Έχει ακούσει κανείς για τους ονειροναύτες(όχι υπνοβάτες) ;Είναι άτομα που με διάφορες τεχνικές και μεθόδους διακόπτουν το όνειρο και καταγράφουν σε ημερολόγια διάφορεσ λεπτομέρειες -χαρτογραφούν περιοχές ,καταγράφουν πρόσωπα και με λίγα λόγια διελευκαίνουν τον κόσμο των ονείρων τους.Είχα διαβάσει σχετικά στο στρέιντζ και ομολογώ μετά φοβόμουν να κοιμηθώ γιατί μου φάνηκε πολύ πειραγμένη φάση-ειδικά κάποια αποσπάσματα ημερολογίων ήταν ακατάληπτα!Σας έχει τύχει να βλέπετε συστηματικά κάποιο πρόσωπο στον ύπνο σας το οποίο δεν έχετε γνωρίσει ποτέ στον ξύπνιο σας;Να δείτε και να συνομιλήσετε με κάποιον διάσημο;
-
xristina
- byte level

Έχετε ακούσει ότι αν βάλεις κουφέτα από γάμο κάτω από το μαξιλάρι σου βλέπεις αυτόν που θα παντρευτείς. Ξέρω 3 γυναίκες που έχουν δει γάιδαρο. Άρα μερικές φορές βγαίνουν
Εγώ έχω εξάσφαλίσει ήδη δύο γάμους αλλά φοβάμαι μη μου έρθει τελικά κανένα γαιδούρι στον ξύπνιο μου!
Αδιάφορος δεν είναι όποιος σε κάνει να πονέσεις
αλλά εκείνος που δεν πονάει όταν το κάνει!
-
ailouros
- Gbyte level

-
Το καλύτερο είναι να βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου ένα ακόμα μαξιλάρι!

Να τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι η αγαπημένη σας στάση ύπνου;Εμένα η στάση σούπερμαν και μέτα η εμβρυακή!