Βανδαλισμοί στο γραφείο του Βασσάλου...
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Θα ήθελα να μείνω πάνω στο θέμα του ασύλου. Γιατί πρέπει να υπάρχει το άσυλο; Υποτίθεται για να εκφράζονται όλες οι απόψεις, να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών κλπ. Ποιοί είναι εκείνοι λοιπόν που θα στερήσουν από ένα μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας το δικαίωμα να λέει την άποψη του; Όταν οι άλλοι καθηγητές χρόνια σιωπούν και βολεύονται με την υφιστάμενη κατάσταση. Έχουμε χούντα και δεν το ξέρουμε; Έλεος πια!
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- ailouros
- Gbyte level
Ας προσπαθήσουμε όλοι να κρατήσουμε ένα μίνιμουμ επιπέδου σε αυτήν την συζήτηση ώστε να μην εξελιχθεί ούτε σε συνελευσιακό ξεκατίνιασμα ούτε σε φιλοσοφική συζήτηση.Επίσης το άσυλο δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το όλο συμβάν και το έχουμε εξαντλήσει και σε άλλες θεματικές ενότητες και έχουμε τοποθετηθεί όλοι πιστεύω.
Με αυτά που έχουν γραφτεί εδώ θα πίστευε κανείς ότι επανιδρύθηκε το ΠΑΚ ή ότι μέλη των Ζαπατίστας έχουν καταλάβει την ΑΣΟΕΕ.Έλεος ρε παιδιά ! Επαναστάτης είναι αυτός που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον εαυτό του και το αξιακό σύστημα που του έχει κληροδοτήσει η αρρώστια της προηγούμενης από αυτόν γενιά.Όχι ο κάθε αυτόκλητος σωτήρας που έπειδή έχει γραφτεί σε μια παράταξη και έχει εκλεγεί με "αμεσοδημοκρατικές" διαδικασίας χάβρας ,νομίζει ότι μιλάει και εξ ονόματος της φοιτητικής κοινότητας (μάλλον εξ ονόματος του εκάστοτε κόμματος που είναι από πίσω και στηριζει και αυτό όσο μπορεί )...
Δεν με εκπροσωπεί κανείς σας και θεωρώ ότι κατά την διάρκεια της 4ετόυς φοίτησης στην σχολή μου έχει ασκηθεί τεράστια ψυχολογική βία (από την μετατροπή του υπογείου σε σκυλάδικο ,μέχρι την απόγνωση που ένιωθα σε κάτι γενικές συνελέυσεις παρωδία και παέι λέγοντας).Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να υπάρχουν εκπρόσωποι για 10000 φοιτητές.
Περιμένω (και απαιτώ) από εδώ μέσα να γίνει μια ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και ένας προβληματισμός πάνω στο προσχέδιο του νόμου ,γιατί όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο tec-goblin ,η ημιμάθεια σκοτώνει.
Με αυτά που έχουν γραφτεί εδώ θα πίστευε κανείς ότι επανιδρύθηκε το ΠΑΚ ή ότι μέλη των Ζαπατίστας έχουν καταλάβει την ΑΣΟΕΕ.Έλεος ρε παιδιά ! Επαναστάτης είναι αυτός που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον εαυτό του και το αξιακό σύστημα που του έχει κληροδοτήσει η αρρώστια της προηγούμενης από αυτόν γενιά.Όχι ο κάθε αυτόκλητος σωτήρας που έπειδή έχει γραφτεί σε μια παράταξη και έχει εκλεγεί με "αμεσοδημοκρατικές" διαδικασίας χάβρας ,νομίζει ότι μιλάει και εξ ονόματος της φοιτητικής κοινότητας (μάλλον εξ ονόματος του εκάστοτε κόμματος που είναι από πίσω και στηριζει και αυτό όσο μπορεί )...
Δεν με εκπροσωπεί κανείς σας και θεωρώ ότι κατά την διάρκεια της 4ετόυς φοίτησης στην σχολή μου έχει ασκηθεί τεράστια ψυχολογική βία (από την μετατροπή του υπογείου σε σκυλάδικο ,μέχρι την απόγνωση που ένιωθα σε κάτι γενικές συνελέυσεις παρωδία και παέι λέγοντας).Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να υπάρχουν εκπρόσωποι για 10000 φοιτητές.
Περιμένω (και απαιτώ) από εδώ μέσα να γίνει μια ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και ένας προβληματισμός πάνω στο προσχέδιο του νόμου ,γιατί όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο tec-goblin ,η ημιμάθεια σκοτώνει.
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Επειδή ακριβώς δεν είμαστε σε θέση να αποκλείσουμε τίποτα καλό θα ήταν να αποφεύγαμε τις κατηγορίες προς συγκεκριμένες παρατάξεις.PASCAL wrote:Αποκλείετε πάντως το γεγονός αυτοί που κατέστρεψαν το γραφείο του κ. Βασσάλου να προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο;;; Αποκλείετε το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να ζήσουν το δικό τους "Γενάρη του 91";

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Δε νομίζω οτι πρέπει να γραφτεί κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά δεν ισχύει.Άλλωστε στην επιστολή δεν υπερασπιζόμαστε το συγκεκριμένο καθηγητή αλλά καταδικάζουμε το συμβάν της επίθεσης.Έτυχε το θύμα να είναι ο κος Βασσάλος.Αυτό είναι άσχετο με το αν συμφωνούμε με τις απόψεις του.Maverick wrote:Να επαναλάβω κάτι που ήταν μέσα σε αυτά που έγιναν edit από τον Sreak με ηπιότερο τρόπο.
Ελπίζω και πιστεύω ότι ολοι θα αντιταχθούμε σε οποιαδήποτε σκέψη ή συζήτηση πάει να γίνει -αν ποτέ αυτή γίνει- για απομάκρυνση του Κου Βασσάλου επειδή κάλεσε την Σήμανση.
Προτείνω επίσης να προστεθεί αυτό με κάποιο τρόπο αν γίνεται και στο κείμενο συμπαράστασης.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- rapadder
- Gbyte level
Ήθελα να παρακαλέσω εκείνους που πήραν τους σκληρούς δίσκους από το γραφείο του Βασσάλου να τους παραδώσουν σε τρίτα άτομα. Ας τους δώσουν σε κάποιον που εμπιστεύονται. Ας τους βάλουν σε μια τσάντα και ας τους αφήσουν σε μια γωνιά στη σχολή. Είναι κρίμα όλη αυτή η ερευνητική δουλειά να πάει χαμένη.
Δεν είναι μόνο το θέμα του Βασσάλου. Υπάρχουν και τρίτα άτομα που έχουν συνεργαστεί μαζί του (φοιτητές, ερευνητές) και οι οποίοι βγαίνουν έμμεσα χαμένοι. Είναι κρίμα να την πληρώσουν και εκείνοι. Πάνω απ' όλα όμως βγαίνει χαμένη η ίδια η επιστήμη, καθώς η έρευνα στον τομέα του καθηγητή πηγαίνει μερικά εκατοστά πιο πίσω.
Ας βάλουν μέσα και ένα χαρτί που θα μας εξηγήσουν γιατί προέβησαν σε αυτήν την πράξη. Ποιές είναι οι θέσεις τους, τι ήθελαν να πούν. Είναι καλύτερο να βγούν από την αφάνεια. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι το να σωθεί μια σοβαρή ερευνητική δουλειά είναι σημαντικότερο από το να εμμείνουμε σε κατασταλτικές λογικές, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι υποστηρίζω τέτοιες ενέργειες.
Δεν είναι μόνο το θέμα του Βασσάλου. Υπάρχουν και τρίτα άτομα που έχουν συνεργαστεί μαζί του (φοιτητές, ερευνητές) και οι οποίοι βγαίνουν έμμεσα χαμένοι. Είναι κρίμα να την πληρώσουν και εκείνοι. Πάνω απ' όλα όμως βγαίνει χαμένη η ίδια η επιστήμη, καθώς η έρευνα στον τομέα του καθηγητή πηγαίνει μερικά εκατοστά πιο πίσω.
Ας βάλουν μέσα και ένα χαρτί που θα μας εξηγήσουν γιατί προέβησαν σε αυτήν την πράξη. Ποιές είναι οι θέσεις τους, τι ήθελαν να πούν. Είναι καλύτερο να βγούν από την αφάνεια. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι το να σωθεί μια σοβαρή ερευνητική δουλειά είναι σημαντικότερο από το να εμμείνουμε σε κατασταλτικές λογικές, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι υποστηρίζω τέτοιες ενέργειες.
- Einherjar
- Venus Project Founder
Κομμάτια από τη συζήτηση, άσχετα ως προς το θέμα και που θα το οδηγούσαν στο κλείδωμα μεταφέρθηκαν στη θ.ε. Αντιπαραθέσεις.
Καλώ όλους να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση
Καλώ όλους να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
rapadder ακούγεται σα να ζητάς κάτι σαν προκήρυξη...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Το ξέρω ότι αυτό που προτείνω ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά το θέμα είναι να επιστραφούν οι σκληροί δίσκοι. Αυτός που τους πήρε δεν τους χρειάζεται και θεωρώ απίθανο να τους έχει καταστρέψει. Ανέφερα για το χαρτί για να έχει ένα κίνητρο να επιστρέψει πίσω τους σκληρούς. Αυτό είναι που μετράει αυτή τη στιγμή.
- AnINffected
- Gbyte level
rapadder wrote:Ήθελα να παρακαλέσω εκείνους που πήραν τους σκληρούς δίσκους από το γραφείο του Βασσάλου να τους παραδώσουν σε τρίτα άτομα. Ας τους δώσουν σε κάποιον που εμπιστεύονται. Ας τους βάλουν σε μια τσάντα και ας τους αφήσουν σε μια γωνιά στη σχολή. Είναι κρίμα όλη αυτή η ερευνητική δουλειά να πάει χαμένη.
Αυτό είναι καλό... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.rapadder wrote:Το ξέρω ότι αυτό που προτείνω ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά το θέμα είναι να επιστραφούν οι σκληροί δίσκοι. Αυτός που τους πήρε δεν τους χρειάζεται και θεωρώ απίθανο να τους έχει καταστρέψει. Ανέφερα για το χαρτί για να έχει ένα κίνητρο να επιστρέψει πίσω τους σκληρούς. Αυτό είναι που μετράει αυτή τη στιγμή.
Άλλωστε δε νομίζω οτί είναι κανείς ενάντιος στη δουλειά του κ.Βασσάλου, ούτε έχει κάποιο όφελος από το να χαθεί το έργο εκείνου και οποιουδήποτε άλλου καθηγητή-για ποιό λόγο;Oύτε καν αυτοί που κατέστρεψαν το γραφείο του.
Γιατί λοιπόν να καταστραφεί ή να κρατηθεί η εργασία του;Θα μπορούσε κάλλιστα να του επιστραφεί.
Last edited by AnINffected on Fri Jun 30, 2006 3:36 pm, edited 2 times in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- Ethel
- Venus Project Founder
Θα γίνω πολύ κυνική και σκληρή τώρα.
Μην είστε ονειροπόλοι! Όσο χαζό κι αν ακούγεται πείτε μου τι πιστεύετε πραγματικά, ότι θα επέστρεφε κανείς το δίσκο? Εδω μιλάμε δεν κόλλησαν να κάνουν γης μαδιάμ το γραφείο, θα τους πιάσει η συγκίνηση τώρα να επιστρέψουν δουλειά χρόνων?
Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες κατάλαβα πως να αλλάξουμε τον κόσμο δεν μπορούμε. Το κάνουν άλλοι εξ'ονόματός μας και δεν μπορούμε καν να αντιδράσουμε.
Ας μην κάνουμε όνειρα λοιπόν -ναι είναι λυπηρό- ότι κάποιος απ'αυτούς τους χρωματιστούς (τα χρώματα είναι πολλά -δυστυχώς-) θα έκανε κάτι ανθρώπινο, όπως να επιστρέψει έναν σκληρό δίσκο...
rapadder, aninffected, μακάρι να μου έμενε και εμένα μια ελπίδα ότι υπαρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι...
Μην είστε ονειροπόλοι! Όσο χαζό κι αν ακούγεται πείτε μου τι πιστεύετε πραγματικά, ότι θα επέστρεφε κανείς το δίσκο? Εδω μιλάμε δεν κόλλησαν να κάνουν γης μαδιάμ το γραφείο, θα τους πιάσει η συγκίνηση τώρα να επιστρέψουν δουλειά χρόνων?
Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες κατάλαβα πως να αλλάξουμε τον κόσμο δεν μπορούμε. Το κάνουν άλλοι εξ'ονόματός μας και δεν μπορούμε καν να αντιδράσουμε.
Ας μην κάνουμε όνειρα λοιπόν -ναι είναι λυπηρό- ότι κάποιος απ'αυτούς τους χρωματιστούς (τα χρώματα είναι πολλά -δυστυχώς-) θα έκανε κάτι ανθρώπινο, όπως να επιστρέψει έναν σκληρό δίσκο...
rapadder, aninffected, μακάρι να μου έμενε και εμένα μια ελπίδα ότι υπαρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι...
There's no place like 127.0.0.1
- AnINffected
- Gbyte level
Ethel, είναι ανθρώπινη η απελπισία.Ethel wrote:Θα γίνω πολύ κυνική και σκληρή τώρα.
Αλλά είναι ανθρώπινη και η ελπίδα... μέσα στους ανθρώπους βρίσκεται.

Ξερείς γιατί;Γιατί υπάρχει επιθυμία.Η ελπίδα για κάτι πεθαίνει μόνο όταν πεθαίνει η επιθυμία.Όταν επιθυμούμε κάτι, το μόνο που μπορεί να μας εμποδίζει για πάντα να το επιτύχουμε είναι οι φυσικοί νόμοι.Και αυτοί όχι με σιγουριά ούτε ανέκαθεν, γιατί δε γνωρίζουμε τα άπαντα για τους φυσικούς νόμους.
Αλλά:
Με λίγα λόγια, η ιστορία έχει αποδείξει επανειλημμένα οτι απλοί άνθρωποι (ακόμη και φοιτητέςΣτη ζωή δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό από την αλλαγή.Στην φύση, τίποτα πιο σίγουρο.Η Αλλαγή κινεί τα νήματα της Φύσης και η Φύση τα νήματα της Ιστορίας.

Και βάλε για λίγο το κατεστημένο στην άκρη.Εδώ βασίλεια γεννιούνται και βασίλεια πέφτουν, πολιτεύματα αλλάζουν, ασθένειες νικιούνται, φυσικοί περιορισμοί ξεπερνιούνται, και εμείς δε θα μπορέσουμε να πάρουμε πίσω δύο-τρείς σκληρούς δίσκους;

Λοιπόν, πόσοι θέλετε να το επιχειρήσουμε;Από τα σχετικά posts σίγουρα 4 άτομα το επιθυμούν, and counting....
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- spiretos
- Kilobyte level
Δεν μπορώ να ξέρω αν θα προκύψει κάτι απ' αυτή την προσπάθεια, αλλά προσπάθεις τέτοιου είδους με βρίσκουν πάντα σύμφωνο!
Υ.Γ.: Δε νομίζω να έχει χαθεί η ερευνητική δουλειά του Βασσάλου (εκτός και αν ειπώθηκε από κάπου έγκυρα κάτι τέτοιο). Εδώ εγώ για τις εργασίες της Σχολής κρατάω Backup του Backup...
Υ.Γ.: Δε νομίζω να έχει χαθεί η ερευνητική δουλειά του Βασσάλου (εκτός και αν ειπώθηκε από κάπου έγκυρα κάτι τέτοιο). Εδώ εγώ για τις εργασίες της Σχολής κρατάω Backup του Backup...
-
- Gbyte level
- AnINffected
- Gbyte level
Έχετε και καμία ιδέα για το τί θα κάνουμε;
Last edited by AnINffected on Sat Jul 01, 2006 6:17 pm, edited 3 times in total.
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- tec-goblin
- bit level
Όπως είπα ήδη, backup εκτός γραφείου δεν είχε.
Τέλος πάντων, count me in
(αν και να εκλιπαρώ τους τραμπούκους μού κάθεται κάπως)
Τέλος πάντων, count me in

Goo Goo Mucks are Burning Longer
- AnINffected
- Gbyte level
Δεν είπα οτι θα τους εκλιπαρούμε.Αξιοπρεπώς...
Γι'αυτό σας ρωτάω με ποιόν τρόπο.
Θα μπορούσαμε να μαζέψουμε υπογραφές και γι'αυτό.
Γι'αυτό σας ρωτάω με ποιόν τρόπο.
Θα μπορούσαμε να μαζέψουμε υπογραφές και γι'αυτό.
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- tZoLe
- Venus Former Team Member
Θα κατηγορηθούμε και για αυτό...Στην Ισπανία η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για απευθείας συνομιλίες με την ΕΤΑ..AnINffected wrote:Θα μπορούσαμε να μαζέψουμε υπογραφές και γι'αυτό.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- AnINffected
- Gbyte level
Εντάξει, πρέπει να το σκεφτούμε καλά, αλλά συνάμα σχετικά γρήγορα, με την έννοια οτι αν είναι να έχει αναπληρώσει μόνος του ο άνθρωπος το (όποιο) κενό της εργασίας του τότε χαίρω πολύ 

Ada Lovelace

Ada Lovelace

- leste
- bit level
Η δημοσίευση επεξεργάστηκε ώστε να μη ξεκινήσει καινούργια αντιπαράθεση
Einherjar
Όταν έμαθα για το γεγονός τσαντίστικα, τσαντίστικα πολύ. Το είδος του θυμού όπου εμφανίζεται μία φωνούλα στο κεφάλι σου και λέει: "Αργκ!" και αυτό που εννοεί είναι: "δεν πίστευες ότι θα γίνει κάτι τέτοιο ε; όχι; χε! άρπα την τώρα και κλάψου στον Αριστοτέλη".
Όταν είπα να γράψω στο Venus (παρ'οτι η τελευταία φορά που το επισκέφτηκα ήταν κάπου 1,5 χρόνια πίσω) το έκανα γιατί σκέφτηκα ότι θα μου έκανε καλό (τι περιμένατε; το 99% των ανθρώπινων κινήτρων είναι εγωιστικά).
Είμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα κάποιον στόχο και θα έκανα ένα post τόσο υβριστικό, που θα έκανε και τον πιο φιλελεύθερο στ@ρχιδιστη moderator να κοκκινήσει από την ντροπή του και πατήσει το κουμπάκι του delete πριν φτάσει στο πρώτο τέλος περιόδου.
Διαβάζοντας όμως τις 15 σελίδες του νήματος οι μόνοι πιθανοί στόχοι ήταν τρία μέλη της <παράταξη> που ήταν μάλλον ακατάλληλοι για το σκοπό μου.
<όνομα_μέλους>: noob
. Πες μου απλά ότι είσαι καινούργιος στο παιχνίδι γιατί αλλιώς θα με απογοητεύσεις.
<όνομα_μέλους>: Όχι άσχημα! Ειδικά το κολπάκι με τα αριθμάκια ήταν απλά pro ("αριθμώ της παραγράφους μου ώστε να νομίζουν οι υπόλοιποι ότι απάντησα σε ολα και όχι μόνο στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου post"). Σίγουρα έχεις μέλλον στο χώρο αλλά δυστυχώς ούτε εσύ με βολεύεις γιατί έπαιξες σωστά το χαρτί "υπερασπίζομαι τον εαυτό μου" (έιχες περιθώριο για λίγο μελώ ακόμα και δεν είχα το στομάχι να σε δω να το χρησιμοποιείς)
<όνομα_μέλους>: ίσως ο καταλληλότερος από τους 3 (μπορούσα να χτίσω τέρατα πάνω στο ατυχές "αγωνιστικό" ύφος), αλλά και πάλι έλεος! Δεν μπορώ να επιτεθώ σε κάποιον που νομίζει ότι απευθύνεται σε παραταξιακό forum (η cs community είναι τουλάχιστον 2 κλικ πιο πάνω σε νοημοσύνη!). Αν γράψεις ένα σοβαρό follow - up το ξανασκέφτομαι...
Μετά, υπήρχε και η προκύρηξη ("Αργκ!"). Το κακό με τις προκυρήξεις όμως είναι ότι υπογράφονται από παρατάξεις και όχι από άτομα και όλοι ξέρουμε ότι οποιοσδήποτε ηλίθιος μπορεί να επιτεθεί σε μία παράταξη. Δελεάστικα πάντως...
Το μόνο που μου έμεινε λοιπόν είναι να γράψω αυτό το αηδιαστικά πολιτισμένο post καταδικασμένο να μέινει στην αφάνεια (εκτός και αν κάποιος ελεήμον moderator τπ βγάλει από τη μιζέρια του σβήνοντάς το ως spam) και να μείνω εκνευρισμένος...
Φυσικά για όλα αυτά κατηγορώ τον Κ. Βασσάλο. Κε Βασσάλε σας παρακαλώ:
- Την επόμενη φορά που σας περάσει από το μυαλό να πείτε τη γνώμη σας για το καλό του Πανεπιστημίου, μη βγάλετε τσιμουδια!
- Τη επόμενη φορά που πρέπει να διαλέξετε μεταξύ ευκολίας και του τι θεωρείτε σωστό, μην το σκεφτείτε καν, ευκολία all the way!
- Την επόμενη φορά που σας παρακαλέσει μέλος παράταξης να τον περάσετε παρ'ότι δεν έγραψε, κάντε το!
και γενικότερα
- Αν ποτέ σας περάσει από το μυαλό κάτι το οποίο μπορεί να δυσαρεστήσει την "ελίτ" του υπογείου του ΟΠΑ, προς Θεού, διώξτε το αμέσως από το νου σας!
Σκεφτείτε τη πνευματική υγεία όσων πιστεύουν ακόμα σε κανόνες λογικής, δεν υπάρχει πια τρόπος εκτόνωσης!!!
Einherjar
Όταν έμαθα για το γεγονός τσαντίστικα, τσαντίστικα πολύ. Το είδος του θυμού όπου εμφανίζεται μία φωνούλα στο κεφάλι σου και λέει: "Αργκ!" και αυτό που εννοεί είναι: "δεν πίστευες ότι θα γίνει κάτι τέτοιο ε; όχι; χε! άρπα την τώρα και κλάψου στον Αριστοτέλη".
Όταν είπα να γράψω στο Venus (παρ'οτι η τελευταία φορά που το επισκέφτηκα ήταν κάπου 1,5 χρόνια πίσω) το έκανα γιατί σκέφτηκα ότι θα μου έκανε καλό (τι περιμένατε; το 99% των ανθρώπινων κινήτρων είναι εγωιστικά).
Είμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα κάποιον στόχο και θα έκανα ένα post τόσο υβριστικό, που θα έκανε και τον πιο φιλελεύθερο στ@ρχιδιστη moderator να κοκκινήσει από την ντροπή του και πατήσει το κουμπάκι του delete πριν φτάσει στο πρώτο τέλος περιόδου.
Διαβάζοντας όμως τις 15 σελίδες του νήματος οι μόνοι πιθανοί στόχοι ήταν τρία μέλη της <παράταξη> που ήταν μάλλον ακατάλληλοι για το σκοπό μου.
<όνομα_μέλους>: noob

<όνομα_μέλους>: Όχι άσχημα! Ειδικά το κολπάκι με τα αριθμάκια ήταν απλά pro ("αριθμώ της παραγράφους μου ώστε να νομίζουν οι υπόλοιποι ότι απάντησα σε ολα και όχι μόνο στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου post"). Σίγουρα έχεις μέλλον στο χώρο αλλά δυστυχώς ούτε εσύ με βολεύεις γιατί έπαιξες σωστά το χαρτί "υπερασπίζομαι τον εαυτό μου" (έιχες περιθώριο για λίγο μελώ ακόμα και δεν είχα το στομάχι να σε δω να το χρησιμοποιείς)

<όνομα_μέλους>: ίσως ο καταλληλότερος από τους 3 (μπορούσα να χτίσω τέρατα πάνω στο ατυχές "αγωνιστικό" ύφος), αλλά και πάλι έλεος! Δεν μπορώ να επιτεθώ σε κάποιον που νομίζει ότι απευθύνεται σε παραταξιακό forum (η cs community είναι τουλάχιστον 2 κλικ πιο πάνω σε νοημοσύνη!). Αν γράψεις ένα σοβαρό follow - up το ξανασκέφτομαι...
Μετά, υπήρχε και η προκύρηξη ("Αργκ!"). Το κακό με τις προκυρήξεις όμως είναι ότι υπογράφονται από παρατάξεις και όχι από άτομα και όλοι ξέρουμε ότι οποιοσδήποτε ηλίθιος μπορεί να επιτεθεί σε μία παράταξη. Δελεάστικα πάντως...
Το μόνο που μου έμεινε λοιπόν είναι να γράψω αυτό το αηδιαστικά πολιτισμένο post καταδικασμένο να μέινει στην αφάνεια (εκτός και αν κάποιος ελεήμον moderator τπ βγάλει από τη μιζέρια του σβήνοντάς το ως spam) και να μείνω εκνευρισμένος...
Φυσικά για όλα αυτά κατηγορώ τον Κ. Βασσάλο. Κε Βασσάλε σας παρακαλώ:
- Την επόμενη φορά που σας περάσει από το μυαλό να πείτε τη γνώμη σας για το καλό του Πανεπιστημίου, μη βγάλετε τσιμουδια!
- Τη επόμενη φορά που πρέπει να διαλέξετε μεταξύ ευκολίας και του τι θεωρείτε σωστό, μην το σκεφτείτε καν, ευκολία all the way!
- Την επόμενη φορά που σας παρακαλέσει μέλος παράταξης να τον περάσετε παρ'ότι δεν έγραψε, κάντε το!
και γενικότερα
- Αν ποτέ σας περάσει από το μυαλό κάτι το οποίο μπορεί να δυσαρεστήσει την "ελίτ" του υπογείου του ΟΠΑ, προς Θεού, διώξτε το αμέσως από το νου σας!
Σκεφτείτε τη πνευματική υγεία όσων πιστεύουν ακόμα σε κανόνες λογικής, δεν υπάρχει πια τρόπος εκτόνωσης!!!
"Twas brillig and the slithly toves,
did gyre and gimble in the wabe.
All mimsy were the borogoves,
and the mome raths outgrabe."
did gyre and gimble in the wabe.
All mimsy were the borogoves,
and the mome raths outgrabe."