Τροία
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Τροία
Ρε παιδιά δεν ξέρω αν θυμάστε μια ταινία που ήταν να βγεί στους κινηματογράφους που είχε σχέση με την Τροία. Θυμάμαι που είχε ένα τέλειο trailer που ξεκινούσε από ένα πλοίο και καθώς απομακρυνόταν η κάμερα γίνονταν μιλιούνια τα πλοία. Παίχτηκε και το έχασα ή δεν έχει παιχτεί ακόμη?
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Πρεμιέρα σε Ελλάδα και Αμερική τουλάχιστον, στις 14.
Imdb.com info
Imdb.com info
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
- Ethel
- Venus Project Founder
Release Date: May 14, 2004
Άρα υποθέτω εμείς θα το δούμε αργότερα.
http://troymovie.warnerbros.com/
Έχει και Videaki
Άρα υποθέτω εμείς θα το δούμε αργότερα.

Έχει και Videaki
There's no place like 127.0.0.1
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Άι Γηπήτ (κλουζώ στυλ) Αμερική και Ελλάδα 14 Μαϊου. Είμαστε διαβασμένοι στο ζήτημα.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

- Ethel
- Venus Project Founder
Ακούστηκε κάτι που δεν μας αρέσει και πολύ: το εισιτήριο θα αυξηθεί σε € 8 για τη συγκεκριμένη ταινία. Θεωρητικά λογικό, γιατί είναι μεγάλη σε διάρκεια, η πείρα όμως λέει ότι η τιμή αυτή θα μείνει και για τη συνέχεια.
Ας το αξίζει η ταινία και δεν θα το μετανιώσουμε...
Ας το αξίζει η ταινία και δεν θα το μετανιώσουμε...
- Ethel
- Venus Project Founder
Παρεπιπτόντως σήμερα στο star είχε μια παλαιότερη έκδοση της Τροίας, με όχι τόσο γνωστούς ηθοποιούς θα έλεγα. Το απίστευτο γέλιο το είχε ο Αχιλλέας που τον έκανε ένα ντερέκι, βαρβατάντρας και καλά.... Όταν τον είδα λύθηκα στα γέλια... Κρίμα το μπόι του του π*****!!!!!!
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Επί τη ευκαιρία της ταινίας θα ήθελα να κάνω το εξής σχόλιο.
Όπως συνηθίζεται, για χάρη της σεναριακής πλοκής θα αλλάξουν στοιχεία από το αυθεντικό κείμενο. Γι αυτό όσοι δείτε την ταινία (μαζι κι εγώ) μην δείτε κάτι που δεν ξέρατε και πείτε "αααα, έτσι έγινε????". Το πιο πιθανό είναι να μην είναι αυθεντικό. Θα είχε πλάκα πάντως να αρχίσουμε να λέμε ποσες ανακρίβειες βιβλίων έχουν γίνει στις κινηματογραφικές μεταφορές
Όπως συνηθίζεται, για χάρη της σεναριακής πλοκής θα αλλάξουν στοιχεία από το αυθεντικό κείμενο. Γι αυτό όσοι δείτε την ταινία (μαζι κι εγώ) μην δείτε κάτι που δεν ξέρατε και πείτε "αααα, έτσι έγινε????". Το πιο πιθανό είναι να μην είναι αυθεντικό. Θα είχε πλάκα πάντως να αρχίσουμε να λέμε ποσες ανακρίβειες βιβλίων έχουν γίνει στις κινηματογραφικές μεταφορές
- silegav
- Venus Project Founder
Μεταξύ μας...χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός ή αντιδραστικός...Einherjar wrote:Πάντως εγώ λέω να την σαμποτάρουμε και να μην πάει κανείς να την δεί

Μπορούμε αργότερα να κάνουμε κριτική και μέχρι και ψηφοφορία να βάλουμε στο cnn...

- Ethel
- Venus Project Founder
Έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!!!
Τι άκουσα; Πεθαίνει ο Αγαμέμνονας!!!!!! Αχ ρε Όμηρε τι σου 'μελε να πάθεις.... Συγγνώμη τον Αγαμέμνονα δεν το έφαγε η σύζυγος (λέγε με Κλυταιμνήστρα) επειδη ήθελε να συνεχίζει να βγάζει τα μάτια της με τον κουνιάδο, γαμπρό δεν ξέρω τι ήταν (λέγε με Αίγισθο) αφού ο άντρας του σπιτιού επέστρεψε από τον πόλεμο; Δεν είναι και μια τραγωδία αυτό;
Τα ισοπέδωσαν όλα έτσι; Εντάξει δε λέω κι αυτά ψέμα είναι, αλλά όπως το μάθεις το ψέμα, αν το αλλάξεις μετά δε λέει....
Πολύ σημασία δόθηκε για το τίποτα.... ή μάλλον για τη διαστρέβλωση του έπους....
Τι άκουσα; Πεθαίνει ο Αγαμέμνονας!!!!!! Αχ ρε Όμηρε τι σου 'μελε να πάθεις.... Συγγνώμη τον Αγαμέμνονα δεν το έφαγε η σύζυγος (λέγε με Κλυταιμνήστρα) επειδη ήθελε να συνεχίζει να βγάζει τα μάτια της με τον κουνιάδο, γαμπρό δεν ξέρω τι ήταν (λέγε με Αίγισθο) αφού ο άντρας του σπιτιού επέστρεψε από τον πόλεμο; Δεν είναι και μια τραγωδία αυτό;
Τα ισοπέδωσαν όλα έτσι; Εντάξει δε λέω κι αυτά ψέμα είναι, αλλά όπως το μάθεις το ψέμα, αν το αλλάξεις μετά δε λέει....
Πολύ σημασία δόθηκε για το τίποτα.... ή μάλλον για τη διαστρέβλωση του έπους....
- sudtuwup
- Mbyte level
- Academic status: MSc
Μαπα το καρπουζι για αλλη μια φορα. Ανιστοριτοι ή επιτηδιοι;
Μαλλον και τα δυο. Αφου περασαν το αιγαιο (?) κατεκτησαν την Τροια σε δεκα μερες- παντα μπερδευαν τις ωρες + μερες αυτοι οι ανθρωποι.
Ολοι οι παναθλιοι και βαρβαροι Ελληνες ηρωες (4) πεθαινουν στην Τροια.
Παντως φοβερη η παραλια της Μεξικου (Τροια)....
Μαλλον και τα δυο. Αφου περασαν το αιγαιο (?) κατεκτησαν την Τροια σε δεκα μερες- παντα μπερδευαν τις ωρες + μερες αυτοι οι ανθρωποι.
Ολοι οι παναθλιοι και βαρβαροι Ελληνες ηρωες (4) πεθαινουν στην Τροια.
Παντως φοβερη η παραλια της Μεξικου (Τροια)....