Παραθέτω ένα post που έκανε σήμερα το πρωί χρήστης της κοινότητας των αναγνωστών της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού PcMagazine. Εδώ το original post
Επαναλαμβάνω : Το video περιέχει βίαιες σκηνές και ανατριχιαστικές λεπτομέρεις. Το βλέπετε με δική σας ευθυνηχρήστης diablo wrote:Σημερα το πρωί έλαβα ενα video με e-mail που πραγματικά με σόκαρε.
Πρόκειται για την απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στα ζώα που δεν μας έχουν κάνει τπτ.
Σας παραθέτω το video του video της ντροπής. Υπάρχει και e-mail σχετικό που βάζουμε τις υπογραφές μας το οποίο δεν το βάζω γιατι πρέπει να πηγαινει απο τον έναν στον αλλον.
Απλά ένιωσα την ανάγκη να το βγάλω προς τα έξω και ίσως να κάνουμε κατι σαν κοινότητα. Δεν ξερω τι. Κάτι!
Δεν μου αρέσουν τα spam e-mail αλλά αυτό πραγματικά με σόκαρε.
Moderators: Αν πιστεύετε ότι το post είναι σκληρό και δεν έχει δουλεία εδώ παρακαλώ να σβηστεί αμέσως!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΣΥΝFORUMΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΕΥΘΗΝΗ ΣΑΣ!!! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ!!! VIDEO
Αν θέλει κάποιος mod να κάνει κάτι, ας επικοινωνήσει μέσω pm με εμένα, και ας σβήσει το Link...το όλο θέμα νομίζω ότι βρίσκετε συνέχεια στο προσκήνιο και αξίζει την προσοχή μας !
Θα μπορούσαμε, για να πετύχουμε μια μαζική κίνηση, να συνεργαστούμε και με την κοινότητα του e-pcmag.gr