OTE: Πιλοτική αναβάθμιση στις ευρυζωνικές ταχύτητες
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Από ποιον provider έβαλες και ... που μένεις αν επιτρέπεται ? Επίσης, πόσο ήταν η ονομαστική ταχύτητα που αγόρασες, και πόσο σου μετράει αυτό εδώ το προγραμματάκι από τη Forthnet
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
κοιταξτε τα χαλια μας...
απο το λινκ του πανισερ, με φορθνετ 384 συνδρομη και οτε γραμμη (στο ονομα μου, οχι αρυς) αυτα ειναι τα αποτελεσματα...
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 115.79Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 248.51kb/s
δηλαδη χειροτερα και απο 256...
απο το λινκ του πανισερ, με φορθνετ 384 συνδρομη και οτε γραμμη (στο ονομα μου, οχι αρυς) αυτα ειναι τα αποτελεσματα...
Αυτό είναι γνωστό.Αλλά ο καλύτερος τρόπος να τεστάρεις το download σου είναι να κατεβάσεις από έναν κοντινό server π.χ. ntua ένα αρχείο τουλάχιστον 40MB και μετά από 2-3 λεπτάκια που θα αρχίσει να σταθεροποιείται θα δεις ποιο είναι πραγματικά το download speed.Γύρω στα 300kbps παίζει συνήθως για 384kbps.Το μέγιστο που μπορεί να πιάσει σταθερά είναι γύρω στα 350kbps αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις.Άρα τα πράγματα είναι για κλάματα!Και δεν έχουμε και voip...Άσε τις μισές υπηρεσίες απολαμβάνουμε έναντι αδράς αμοιβής!Ganther wrote:κοιταξτε τα χαλια μας...
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
εν τω μεταξυ, μη μιλησω για τα pings μου που πρεπει να ειναι χειροτερα και απο πι ες τι εν 56 καειxrokos wrote:Αυτό είναι γνωστό.Αλλά ο καλύτερος τρόπος να τεστάρεις το download σου είναι να κατεβάσεις από έναν κοντινό server π.χ. ntua ένα αρχείο τουλάχιστον 40MB και μετά από 2-3 λεπτάκια που θα αρχίσει να σταθεροποιείται θα δεις ποιο είναι πραγματικά το download speed.Γύρω στα 300kbps παίζει συνήθως για 384kbps.Το μέγιστο που μπορεί να πιάσει σταθερά είναι γύρω στα 350kbps αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις.Άρα τα πράγματα είναι για κλάματα!Και δεν έχουμε και voip...Άσε τις μισές υπηρεσίες απολαμβάνουμε έναντι αδράς αμοιβής!Ganther wrote:κοιταξτε τα χαλια μας...

Υπομονή το 2012 θα έχουμε και προσιτό WiMaX!Ganther wrote:εν τω μεταξυ, μη μιλησω για τα pings μου που πρεπει να ειναι χειροτερα και απο πι ες τι εν 56 καειxrokos wrote:Αυτό είναι γνωστό.Αλλά ο καλύτερος τρόπος να τεστάρεις το download σου είναι να κατεβάσεις από έναν κοντινό server π.χ. ntua ένα αρχείο τουλάχιστον 40MB και μετά από 2-3 λεπτάκια που θα αρχίσει να σταθεροποιείται θα δεις ποιο είναι πραγματικά το download speed.Γύρω στα 300kbps παίζει συνήθως για 384kbps.Το μέγιστο που μπορεί να πιάσει σταθερά είναι γύρω στα 350kbps αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις.Άρα τα πράγματα είναι για κλάματα!Και δεν έχουμε και voip...Άσε τις μισές υπηρεσίες απολαμβάνουμε έναντι αδράς αμοιβής!Ganther wrote:κοιταξτε τα χαλια μας...
δηλαδη χειροτερα και απο 256...που ειχα πριν το ντι ες ελ...
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Αυτό σίγουρα δεν ισχύει!!! Η αναβάθμιση έχει γίνει σε συγκεκριμένα DSLAMs τα οποία επιλέχθηκαν καθαρά με τεχνολογικά κριτήρια, ακριβώς επειδή πρόκειται για πιλοτική φάση. Η αναβάθμιση της γραμμής έχει γίνει σε όλους όσους ανήκουν στα συγκεκριμένα DSLAMs ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο πάροχος τους. Φυσικά οι πάροχοι θα πρέπει να κάνουν τις αντίστοιχες αναβαθμίσεις. Απο φθινόπωρο θα αναβαθμιστούν όλες οι ADSL συνδέσεις, και μένει να δούμε ποιοι πάροχοι θ'ακολουθήσουν και πότε θα το κάνουν.The Punisher wrote:Λοιπόν πήρα το 134 και ρώτησα (το είχα ξανακάνει και παλιότερα αλλά μου είχαν πει άλλα) και μου είπαν ότι ο διπλασιασμός ισχύει μόνο για χρήστες ΟΤΕΝΕΤ, που έχουν αγοράσει τη σύνδεση μόνο από ΟΤΕshop ή από το 134 ...και όχι απο το Γερμανό πχ ή οποιδήποτε άλλο κατάστημα !
Ρατσιστές !!!
-
-
Δεν μας λες και πως ανταποκρίνεται η νέα σου γραμμή? Για κάνε το speed test της Forthnet και δώσε μας τα αποτελέσματα...με τι κατεβάζεις πλέον (τσέκαρε πχ από το server της Sun) ...
Γιατί αν στο έκαναν εσένα, τότε δεν ισχύει αυτό που μου είπε η υπάλληλος από το τηλέφωνο. Ανεύθυνοι όλοι τους είναι !Άρα να έχω κλαι γω ελπίδες ...
Γιατί αν στο έκαναν εσένα, τότε δεν ισχύει αυτό που μου είπε η υπάλληλος από το τηλέφωνο. Ανεύθυνοι όλοι τους είναι !Άρα να έχω κλαι γω ελπίδες ...

- Ganther
- Wow! Terabyte level
Απο αμπελοκηπους εχω ακουσει ιστοριες φρικης...
Κατι διμηνα για ενεργοποιησεις... Βεβαια ειναι σχετικο, γιατι μπορει να μην εχεις προβλημα να περιμενεις 2 μηνες... Ασε που δεν μπορω να καταλαβω που θα βρει το bandwidth να δωσει 4Mbps γραμμες, οταν εχει με το εξωτερικο κατω απο 1Gbps... Το ξερω οτι δεν παει εντελως αναλογικα,(δηλαδη οτι μπορει να εχει μονο 250 συνδεσεις 4Mbps ) αλλα you get my point...
Κατι διμηνα για ενεργοποιησεις... Βεβαια ειναι σχετικο, γιατι μπορει να μην εχεις προβλημα να περιμενεις 2 μηνες... Ασε που δεν μπορω να καταλαβω που θα βρει το bandwidth να δωσει 4Mbps γραμμες, οταν εχει με το εξωτερικο κατω απο 1Gbps... Το ξερω οτι δεν παει εντελως αναλογικα,(δηλαδη οτι μπορει να εχει μονο 250 συνδεσεις 4Mbps ) αλλα you get my point...