OTE: Πιλοτική αναβάθμιση στις ευρυζωνικές ταχύτητες
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Το κύκλωμα στο ανέβασαν το ίδιο και ο isp την ταχύτητά του;Αν ισχύουν και τα δύο τότε το download σου είναι προβληματικό και πρέπει να το αναφέρεις.alexo wrote:Με 384 κατέβαζα με 38-40 kb/sec.
Με 768 τώρα κατεβάζω με 54 kb/sec .
Λογικά θα έπρεπε να κατεβάζω με παραπάνω.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Ωραία κάνε κανένα μπάνιο και για εμάς μέχρι να πάω και εγώ! Στην περιοχή μας από Νοέμβρη και μετά, μη χαίρεσαι!jimblanc wrote:ρε xroke για δες εσυ 8α εχεις? ειμαι διακοπες,λες οταν γυρισω Ηρακλειο να δω κανενα 768αρι?

Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- AnINffected
- Gbyte level
Για την ακρίβεια, αυτές είναι οι ονομαστικές ταχύτητες και όχι οι ανώτατες.The Punisher wrote:Με 384 το ανώτερο είναι 48 kb/s ... με 769 είναι 94 kb/s

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

-
Προσφορά της Vivodi Telecom 2πλασιασμού ταχύτητας
Kατόπιν σχετικής ανακοίνωσης του ΟΤΕ περί αύξησης της ταχύτητας της ADSL πρόσβασης μέσω πιλοτικού προγράμματος σε συγκεκριμένες περιοχές, η Vivodi Telecom προχωρά σε μια μοναδική προσφορά, 2πλασιάζοντας την ταχύτητά σας στις υπηρεσίες DSLnet & DSlcube , χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για όσο διάστημα διαρκεί το πιλοτικό πρόγραμμα.
Η FORTHnet πάντα πιστή στην υπόσχεση της να παρέχει συνεχώς ποιοτικότερες ευρυζωνικές υπηρεσίες και με το μεγαλύτερο όφελος για όλους εσάς τους συνδρομητές μας, σας ενημερώνει ότι άμεσα με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης ταχύτητας σε όλους τους τύπους πρόσβασης ADSL από την πλευρά του ΟΤΕ, θα προχωρήσει σε αύξηση της ταχύτητας της FORTHnet ADSL συνδρομής σας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.
Παντως εμένα η vivodi ακόμα δεν μου έχει διπλασιάσει την ταχύτητα παρότι ο ΟΤΕ το έχει κάνει εδώ και 2 μήνες και παρά τα 1213131 τηλέφωνα που τους έχω πάρει...alexo wrote:Προσφορά της Vivodi Telecom 2πλασιασμού ταχύτητας
Kατόπιν σχετικής ανακοίνωσης του ΟΤΕ περί αύξησης της ταχύτητας της ADSL πρόσβασης μέσω πιλοτικού προγράμματος σε συγκεκριμένες περιοχές, η Vivodi Telecom προχωρά σε μια μοναδική προσφορά, 2πλασιάζοντας την ταχύτητά σας στις υπηρεσίες DSLnet & DSlcube , χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για όσο διάστημα διαρκεί το πιλοτικό πρόγραμμα.
Η FORTHnet πάντα πιστή στην υπόσχεση της να παρέχει συνεχώς ποιοτικότερες ευρυζωνικές υπηρεσίες και με το μεγαλύτερο όφελος για όλους εσάς τους συνδρομητές μας, σας ενημερώνει ότι άμεσα με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης ταχύτητας σε όλους τους τύπους πρόσβασης ADSL από την πλευρά του ΟΤΕ, θα προχωρήσει σε αύξηση της ταχύτητας της FORTHnet ADSL συνδρομής σας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen

Woody Allen

Και σε μένα το ίδιο...Maverick wrote:Παντως εμένα η vivodi ακόμα δεν μου έχει διπλασιάσει την ταχύτητα παρότι ο ΟΤΕ το έχει κάνει εδώ και 2 μήνες και παρά τα 1213131 τηλέφωνα που τους έχω πάρει...alexo wrote:Προσφορά της Vivodi Telecom 2πλασιασμού ταχύτητας
-
- Zifnab
- Academic status: MSc
Ναι γιατι κάποιοι λένε εγώ έχω 512Kbyte ή 56Kbyte, νομίζοντας ότι αυτές είναι οι ονομαστικέςGanther wrote:Και για να ειμαστε ακριβεις, ειναι 768 και δινει 96 ονομαστικη, και οχι 769 με 94... (το κουρασαμε)

1 bit = 1/8 byte
1 Κbit = 1024 bits = 1024/8 bytes = 128 bytes
ονομαστικές π.χ
56 Kbit = 7168 bytes = 7 Kbytes
512 Kbit = 65536 bytes = 64 Kbytes
...
Για αυτό δεν πρέπει να κατηγορούμε την 56k που δεν πιάνει ποτέ τα 7kb πόσο μάλλον τα 56kb που έλεγαν οι παλιοί.

Επίσης κάτι που πιστεύω ότι ισχύει τουλάχιστον από την πράξη (διορθώστε με σε περίπτωση λάθους), όταν π.χ έχεις 1024kbit/256kbit
τότε αν στέλνεις με full ταχύτητα, για το κατέβασμα σου μένουν 768kbit ήτοι 96kb ονομαστική, αντί για 128kb χωρίς καθόλου αποστολή...
-
- Gbyte level
Εδώ πάντως στο πιλοτικό dslam της Τερψιθέας, η vivodi πιλοτικά ΔΕΝ μου εχει αναβαθμίσει ακόμα την σύνδεση μάλλον για να ακούσει πόσα πιλοτικά τηλέφωνα θα τους πάρω και πόσα πιλοτικά καντήλια θα κατεβάσω... Α ρε μας δουλεύουν. Βλέπω να αναβαθμίσεστε όλοι και εγώ να μένω με το... παράπονο.
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen

Woody Allen

Ούτε κι εδώ Αργυρούπολη έχει αναβαθμίσει ακόμα η Vidodi.Maverick wrote:Εδώ πάντως στο πιλοτικό dslam της Τερψιθέας, η vivodi πιλοτικά ΔΕΝ μου εχει αναβαθμίσει ακόμα την σύνδεση μάλλον για να ακούσει πόσα πιλοτικά τηλέφωνα θα τους πάρω και πόσα πιλοτικά καντήλια θα κατεβάσω... Α ρε μας δουλεύουν. Βλέπω να αναβαθμίσεστε όλοι και εγώ να μένω με το... παράπονο.
Ενώ η γραμμή είναι αναβαθμισμένη.
Απ'ότι μου είπανε ,αργεί ο ΟΤΕ να στείλει τη λίστα με τα αναβθμισμένα τηλέφωνα.
Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι όταν γράφει το Modem 768 connected,σημαίνει ότι η γραμμή είναι 768 και ΟΧΙ η σύνδεση.