Έχω ένα πρόβλημα με την αναπαραγωγή τανιών dvd,divx,wmv, κ.ο.κ καθώς και ήχου σε μορφή .wav από το dvd-cd player/RW του pc μου.
Είναι η δεύτερη φορά που συναντάω αυτό το πρόβλημα σε pc και τώρα εμφανίστηκε και στο pc μου δεν ξέρω τι να κάνω για να το λύσω.
Όλα πήγαιναν καλά εδώ και πολύ καιρό, η αναπαραγωγή ταινιών κλπ από το dvd player ήταν φυσιολογική ώσπου μια μέρα εμφανίστηκε το πρόβλημα και δεν λέει να φύγει από τότε.
Όταν παίζει π.χ. μια ταινία ο ήχος και τα video frames φαίνεται σαν να κολλάνε για 1-2 δευτερόλεπτα σε κάποια σημεία και οι φωνές ακούγονται λες και κεκεδίζουν ή σαν να μασάνε τα λόγια τους. Όταν η ταινία παίζει από τον σκληρό δίσκο όλα είναι καλά. Όταν όμως παίζει από το dvd τότε είναι χάλια. Το dvd ικανοποιεί τις απαιτήσεις ταχύτητας αναπαραγωγής φυσικά. Κάτι φαίνεται ότι έχει συμβεί όμως. Τυπικά ξαναεγκατέστησα τους drivers του ήχου αν είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι και στο video και φυσικά δεν λύθηλε το πρόβλημα. Είναι πιθανό να τα έχει φτύσει το dvd; Το ίδιο πρόβλημα το έχω ξαναδεί και σε άλλο pc. Σκέφτομαι να ξαναεγκαταστήσω τους drivers του dvd μήπως έχουν πάθει κάτι (