Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Όχι, πιστεύω στο "Η Επιστημη για τον Ανθρωπο". Το "Επιστημη για την Επιστημη" μπορει να αποδειχθει επικίνδυνο, ανούσιο και πρακτικα αχρηστο... Πιστευεις στην τύχη?
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Γιατί αναπνέεις!
φίλε χάρη, αυτό είναι γενικά το πρόβλημά σου! Μετά την ατυχία να γεννηθείς, και σα να μην έφτανε αυτό, ζεις κιόλας!
Εάν βαρίεσαι πάντως μπορείς να πας στην ταράτσα για καμιά βρωμοδουλειά. ΧεΧεΧε!
---
και...
---
Γιατί φοράς κλουβί;
φίλε χάρη, αυτό είναι γενικά το πρόβλημά σου! Μετά την ατυχία να γεννηθείς, και σα να μην έφτανε αυτό, ζεις κιόλας!
Εάν βαρίεσαι πάντως μπορείς να πας στην ταράτσα για καμιά βρωμοδουλειά. ΧεΧεΧε!
---
και...
---
Γιατί φοράς κλουβί;
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
- Ethel
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Επειδή είναι σιχαμερές και αηδιαστικές? Επειδή όταν τις πατάς κάνουνε κρουτς? Επειδή όπως τις βλέπεις να σερνοντοπερπατάνε νομίζεις ότι σε ακουμπάνε?
Δεν είναι επιστημονική εξήγηση αλλά αντικειμενικότατη!
Είναι διαφορετικό να λες ψέμματα από το να μη λες την αλήθεια? (για μένα ναι, αλλά είμαι περίεργη να δω αν θα ισχύσει το pattern που υπάρχει γι'αυτήν την ερώτηση...
)
Δεν είναι επιστημονική εξήγηση αλλά αντικειμενικότατη!
Είναι διαφορετικό να λες ψέμματα από το να μη λες την αλήθεια? (για μένα ναι, αλλά είμαι περίεργη να δω αν θα ισχύσει το pattern που υπάρχει γι'αυτήν την ερώτηση...

Last edited by Ethel on Mon Aug 28, 2006 5:35 pm, edited 1 time in total.
There's no place like 127.0.0.1
Μήπως εννοείς να λες ψέματα από το να λες τη μισή αλήθεια;;; Όπως και να έχει για εμένα είναι πολύ διαφορετικό.Η μισή αλήθεια σημαίνει αυτόματα ψέμα αφού αποκρύπτεις την υπόλοιπη μισή είσαι το ίδιο ένοχος και το ίδιο ψεύτης. Λέγοντας τα μισά αυτομάτως είναι σαν να εννοείς ότι τα υπόλοιπα μισά δεν υφίσταται γιατί αν ήταν θα τα έλεγες. Αν είναι να λέγεται η μισή αλήθεια,καλύτερα να μην λέγεται τίποτα γιατί είναι ακόμα πιο παραπλανητικό.
Αν κάποιος στην "κάνει" μια φορά (είτε φίλος,είτε σχέση) πιστεύεις ότι μπορείς να τον ξαναεμπιστευτείς;;;
Αν κάποιος στην "κάνει" μια φορά (είτε φίλος,είτε σχέση) πιστεύεις ότι μπορείς να τον ξαναεμπιστευτείς;;;
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Πρώτη που θυμάμαι. Με τον πατέρα μου στο αμάξι, πετάχτηκε ένας με μηχανάκι από stop και έσκασε στο πίσω λάστιχο. Ακόμα τον θυμάμαι να πετάγεται πάνω από το αυτοκίνητο. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.
Τελικά μήπως παίρνουμε όλοι τους εαυτούς μας υπερβολικά σοβαρά κάποιες φορές?
Τελικά μήπως παίρνουμε όλοι τους εαυτούς μας υπερβολικά σοβαρά κάποιες φορές?
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen

Woody Allen

- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year