Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Κι εγώ νομίζω ότι δεν μετράει κανείς !!!
Το ύψος μετράει ανάλογα τι ύψος έχεις εσύ.Εγώ ας πούμε που είμαι κοντή δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον πάρα πολύ ψηλό!Αν ήμουν ψηλή δεν θα μπορούσα με πολύ κοντό.Πιστεύω ότι γύρω στο 180-185 ειναι οκ ότι ύψος και να έχεις.
Ποιά πιστεύεις ότι είναι τα 2 μειονεκτήματα σου σαν φοιτητής????
(ερώτηση που μου έκαναν κατά την συνέντευξη σε μεταπτυχιακό)
Το ύψος μετράει ανάλογα τι ύψος έχεις εσύ.Εγώ ας πούμε που είμαι κοντή δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον πάρα πολύ ψηλό!Αν ήμουν ψηλή δεν θα μπορούσα με πολύ κοντό.Πιστεύω ότι γύρω στο 180-185 ειναι οκ ότι ύψος και να έχεις.
Ποιά πιστεύεις ότι είναι τα 2 μειονεκτήματα σου σαν φοιτητής????
(ερώτηση που μου έκαναν κατά την συνέντευξη σε μεταπτυχιακό)
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Πίνω μόνο 2 καφέδες την ημέρα έξω και δεν έκανα τη σχολή 9ετή φοίτηση...
Τι είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις, όταν θα συναντήσεις μια κοπέλα/άντρα στο δρόμο;
Τι είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις, όταν θα συναντήσεις μια κοπέλα/άντρα στο δρόμο;
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
πράσινα και μελιά
EDIT:
Μπικίνι
αν μπορούσες να συναντήσεις οποιονδήποτε ποιον θα επέλεγες και γιατί??
EDIT:
Μπικίνι
αν μπορούσες να συναντήσεις οποιονδήποτε ποιον θα επέλεγες και γιατί??
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Θα ήθελα να συναντήσω τον Stephen King και να τον ρωτήσω "Είσαι τόσο διεστραμμένος????Τι είναι αυτά που γράφεις άνθρωπε μου!!!!". Δεν μπορεί να πάει με τα καλά του,μόνο ένας διεστραμμένος θα σκεφτόταν να γράψει αυτά που γράφει.
Τι πιστεύεις ότι το αντίθετο φύλο δεν πρόκειται να καταλάβει ποτέ στο δικό σου φύλο?(π.χ αν είσαι άντρας ,τι πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ οι γυναίκες στους άντρες)
Τι πιστεύεις ότι το αντίθετο φύλο δεν πρόκειται να καταλάβει ποτέ στο δικό σου φύλο?(π.χ αν είσαι άντρας ,τι πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ οι γυναίκες στους άντρες)
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια χαρακτητιστικά που ταιριάζουν μόνο σε άντρα ή γυναίκα. Πχ το να έχει χιούμορ ή να είναι καλλιεργημένος δεν δεν διαχωρίζεται με βάση το φύλλο. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι η ισορροπία στη ανθρώπινη προσωπικότητα και η ικανότητα προσαρμογής στο περιβάλλον - πχ χαβαλές στην καφροπαρέα και κυριλέ σε επαγγελματικό χώρο. Και σίγουρα μια τέτοια προσωπικότητα δεν έχει κόμπλεξ ή κολλήματα. Τώρα σε μια γυναίκα θα ήθελα να είναι
1) ακομπλεξάριστη και άνετη (συμμετέχει στο χαβαλέ και το καφροχιούμορ)
2) λιτή και κομψή, ναι μεν να εκπέμπει θηλυκότητα αλλά όχι πολλά φρου φρου όπως τα τέλεια μακιγιαρίσματα πρωί-βράδυ και τα μακριά νύχια (έλεος)
3) καλλιεργημένη, ακούμε Νίνο και Πλούταρχο αλλά ξέρουμε και πέντε πράγματα ακόμα
Περιγράψτε το ιδανικό ντύσιμο για το ταίρι σας... Μπορείτε να δώστε διαφορετικά συνολάκια, ανάλογα την περίσταση (πχ σε περίοδο διακοπών ή σε βόλτα στο Μέγαρο)
1) ακομπλεξάριστη και άνετη (συμμετέχει στο χαβαλέ και το καφροχιούμορ)
2) λιτή και κομψή, ναι μεν να εκπέμπει θηλυκότητα αλλά όχι πολλά φρου φρου όπως τα τέλεια μακιγιαρίσματα πρωί-βράδυ και τα μακριά νύχια (έλεος)
3) καλλιεργημένη, ακούμε Νίνο και Πλούταρχο αλλά ξέρουμε και πέντε πράγματα ακόμα
Περιγράψτε το ιδανικό ντύσιμο για το ταίρι σας... Μπορείτε να δώστε διαφορετικά συνολάκια, ανάλογα την περίσταση (πχ σε περίοδο διακοπών ή σε βόλτα στο Μέγαρο)
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
[offtopic]
[/offtopic]
Με προλαβες! Μη τα ισωπεδώνουμε και όλα! tsilochr αυτό ηταν ατόπημα...rigo wrote: Δεν κατάλαβα, το ίδιο πράγμα είναι ο Νίνο και ο Πλούταρχος;
[/offtopic]
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
ευτυχώς πρόλαβαν και σε έκραξαν οι άλλοι πρώτα!!!ΔΕΝ θεωρούμαστε απαραίτητα καλλιεργημένοι ακούγοντας Νίνο και Πλούταρχο (και καλά ο Πλούταρχος πα στο διάολο πάει κι έρχεται-λέμε τώρα-, αλλά Νίνο??Νίνο???) Εν πάσει περιπτώσει μουσική παιδεία είναι και οι Dream Theater αλλά δε βλέπω να τους αναφέρεις!!:Ptsilochr wrote: 3) καλλιεργημένη, ακούμε Νίνο και Πλούταρχο αλλά ξέρουμε και πέντε πράγματα ακόμα
Ντύσιμο: ό,τι να ναι αρκεί να του πηγαίνει και να είανι κατάλληλο για το χώρο στον οποίο βρίσκεται..πχ και ρηχτά παντελόνια με ένα απλό t-shirt και κολλητά τζην με ένα πουκαμισάκι ή ένα t-shirt και βερμουδες 3/4..Γενικά ένας ωραίος συνδυασμός.
τι μουσική δε θα αντέχατε με τπτ ν' ακούει το έτερον ήμισι??
A blink of an eye
A dream for the blind
το ότι με προσπερνάνε από δεξιά!!!μου έρχεται να τους βρίσω...(εν τω μεταξύ ακόμα μαθαίνω)
Maverick++ για τα μουσικά σου γούστα
πώς περνάει αυτός ο πονοκέφαλος που τον έχεις από το πρωί που ξυπνάς??ουφ!!!
Maverick++ για τα μουσικά σου γούστα
πώς περνάει αυτός ο πονοκέφαλος που τον έχεις από το πρωί που ξυπνάς??ουφ!!!
A blink of an eye
A dream for the blind
Edit πόπο!Έμεινα πολύ πίσω!!!!Ο πονοκέφαλος περνάει περιμένοντας να περάσει η μέρα!!!Δεν πιάνει τπτ!Έχω δοκιμάσει τα πάντα!
Το πρώτο site που μπαίνεις πάντα με το που ανοίγεις το pc????
Όσο για τον Νίνο και τον Πλούταρχο κι εγώ τον Πλούταρχο μέχρι τον τελευταίο του δίσκο για καλύτερο τον είχα μετά από τις αηδίες που έβγαλε προτιμώ το Νίνο!!!!
Edit πόπο!Έμεινα πολύ πίσω!!!!Ο πονοκέφαλος περνάει περιμένοντας να περάσει η μέρα!!!Δεν πιάνει τπτ!Έχω δοκιμάσει τα πάντα!
Το πρώτο site που μπαίνεις πάντα με το που ανοίγεις το pc????
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ