Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Λοιπόν μια και το ξεκίνησες....αμυντικο χαφ ο κάβουρας, κρυφός επιθετικός ο κουρκουμπέτης, μαζί με τον παπαϊωάννου που είναι νέος και θα τρέχει πολύ.
προπονητής ο γιακουμάκης , ο βασσάλος....δεξί πάγκο....(θα μαλώνει με τους συμπαίκτες του που αργούν στην προπόνηση....), ο βενέρης
νεροκουβαλητής... και ο μαμαλούκας τσιρλίντερ
για τις υπόλοιπες θέσεις?
προπονητής ο γιακουμάκης , ο βασσάλος....δεξί πάγκο....(θα μαλώνει με τους συμπαίκτες του που αργούν στην προπόνηση....), ο βενέρης

για τις υπόλοιπες θέσεις?
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Τερμα θα ναι σιγουρα ο Μαλευρης. Αν και οχι ο πλεον ευκινητος, δε θα περναει τιποτα, για ευνοητους λογους! 
Θα παρω ποτε πτυχιο με αυτα που λεω για το Μαλευρη???(το τελευταιο μου μαθημα)

Θα παρω ποτε πτυχιο με αυτα που λεω για το Μαλευρη???(το τελευταιο μου μαθημα)
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
η παρέα
τι σε τρομάζει περισσότερο?
τι σε τρομάζει περισσότερο?
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Academic status: 3rd year
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
godfather δεν θα λάβω υπόψην τη δική σου ερώτηση αφενός γιατί δεν απαντήθηκε αυτή της lumen και αφετέρου γιατί η δική σου έχει ήδη υποβληθεί (και μάλιστα είχα απαντήσει τα Κατανεμημένα).
Οπότε στη lumen απαντώ ότι αυτή τη στιγμή με τρομάζει περισσότερο το ενδεχόμενο να μη βρω το ίδιο γ...τη παρέα με αυτή που έχω τώρα και που σιγά σιγά όλοι την κοπανάνε για τα ξένα.
Άντε και μια ερωτησούλα, έξω από τα συνηθισμένα μου. Γιατί το dsl router που έχω δεν κάνει authentication στο ppp και έχω αναγκαστικά το usb dsl modem που είναι τελείως ασταθές, έχει λιώσει το pc στο overhaed και επιπλέον δεν συνδέεται και το msn παρά μόνο από web clients (ούτε καν το trillian)? Ε?
Οπότε στη lumen απαντώ ότι αυτή τη στιγμή με τρομάζει περισσότερο το ενδεχόμενο να μη βρω το ίδιο γ...τη παρέα με αυτή που έχω τώρα και που σιγά σιγά όλοι την κοπανάνε για τα ξένα.
Άντε και μια ερωτησούλα, έξω από τα συνηθισμένα μου. Γιατί το dsl router που έχω δεν κάνει authentication στο ppp και έχω αναγκαστικά το usb dsl modem που είναι τελείως ασταθές, έχει λιώσει το pc στο overhaed και επιπλέον δεν συνδέεται και το msn παρά μόνο από web clients (ούτε καν το trillian)? Ε?
δεν θα μου λείψουν καθόλου οι ώρες των διαλέξεων(αν οχι σε όλα τουλάχιστον στα περισσότερα μαθήματα-προτιμώ να διαβάζω σπίτι) καθώς και το απίστευτο "ταξίδι" που κάνω για να φτασω από το σπίτι μου στο πανεπιστήμιο
ποιος είναι μέχρι στιγμης ο μικρότερος και ποιοσ ο μεγαλύτερος αριθμός μαθημάτων που έχεις περάσει μέσα σε ένα ακαδημαικό έτος?

ποιος είναι μέχρι στιγμης ο μικρότερος και ποιοσ ο μεγαλύτερος αριθμός μαθημάτων που έχεις περάσει μέσα σε ένα ακαδημαικό έτος?
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
μικρότερος 1 μεγαλύτερος 5 (προς το παρόν)
που θα βρω service για φωτογραφικές μηχανές panasonic?
που θα βρω service για φωτογραφικές μηχανές panasonic?
A blink of an eye
A dream for the blind
- Academic status: MSc
Όχι, αλλα μαλλον θα ηθελε να ειναι...
Στο μεταπτυχιακο στα Πληροφοριακα Συστηματα γινονται εργαστηρια/φροντιστηρια???(Στο αντιστοιχο τοπικ δεν μας απανταει κανεις
)

Στο μεταπτυχιακο στα Πληροφοριακα Συστηματα γινονται εργαστηρια/φροντιστηρια???(Στο αντιστοιχο τοπικ δεν μας απανταει κανεις

-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-The Godfather
-What was that?
-The Godfather
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
και ούτε κι εδώ θα σας απαντήσουν!!
Φροντιστήρια νομίζω γίνονται, αλλά γιατί δεν παίρνετε στη γραμματεία ένα τηλ να σας πεί??ή εστω κάποιον που φοιτεί ήδη??
Φροντιστήρια νομίζω γίνονται, αλλά γιατί δεν παίρνετε στη γραμματεία ένα τηλ να σας πεί??ή εστω κάποιον που φοιτεί ήδη??
A blink of an eye
A dream for the blind