Περί αποτελεσμάτων της αναβληθείσας εξεταστικής Ιουν. 2006
Περί αποτελεσμάτων της αναβληθείσας εξεταστικής Ιουν. 2006
Παιδιά στο eclass και στο cis.aueb.gr εχουν ανακοινωθεί τα αποτελεσματα των μαθημάτων Μεταγλωττιστές και Ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων αντίστοιχα.
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Μάλλον το κάθε μάθημα θα ανακοινώνεται πριν την επαναληπτική εξέταση του...Ganther wrote:Παιδια τα αποτελεσματα θα εχουν ανακοινωθει πριν αρχισει η επαναληπτικη Σεπτεβριου (25 Σεπτεβριου) ή το καθε μαθημα θα ανακοινωθει πριν την εξεταση του στην 2η εξεταστικη??
Πχ. Τεχνολογια λογισμικου θα βγει πριν τις 25 Σεπτεβρη, η πριν τις 24 Οκτωβρη???
Και οι παλιοί ξέρετε αν ο Βασσάλος αργεί με τη διόρθωση των βάσεων?
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Η τεχνολογια Λογισμικου εχει οντως βγει, οποτε μπροειτε να τη βαλετε στο αντιστοιχο τοπικ...Το 5-6 διναν και περναν, ενα 8αρι μονο νομιζω υπηρχε!
Ρε γαμωτο, και εγω καιγομαι για Βασσαλο (βασεις), γιατι το αν εχω περασει η οχι θα καθορισει ποτε θα φυγω, και θελω να κλεισω εισητηριο!! Ελπιζω να μην αργησει, αλλα περισυ οντως τα ειχε δωσει τελος-τελος!!
Ρε γαμωτο, και εγω καιγομαι για Βασσαλο (βασεις), γιατι το αν εχω περασει η οχι θα καθορισει ποτε θα φυγω, και θελω να κλεισω εισητηριο!! Ελπιζω να μην αργησει, αλλα περισυ οντως τα ειχε δωσει τελος-τελος!!
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
χαχαχαχαχα
Ι. Κάβουρας wrote:Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του μαθήματος Λειτουργικά Συστήματα έχουν τώρα κατατεθεί στη Γραμματεία του Τμήματος.
Ο μεγάλος βαθμός αποτυχίας οφείλεται σε:
1. Το μεγάλο πλήθος των συνηθισμένων λευκών γραπτών
2. Το μεγάλο πλήθος των αντιγραφών ή των προσπαθειών αντιγραφής από σκονάκια
3. Την αντιγραφή από διπλανό/ούς
4. Το μεγάλο ποσοστό αντιγραφής της άσκησης 2
5. Το πολύ μικρό ποσοστό παρακολούθησης του μαθήματος.
Όσοι ακόμα θέλουν να με συναντήσουν, παρακαλώ να μου στείλουν νέο ηλεκτρονικό μήνυμα.
Όσοι απλά θέλουν να "κλαψουρίσουν" για τις εξετάσεις της περιόδου του Σεπτεμβρίου, παρακαλώ να αποτανθούν στον Καθηγητή κ. Ι. Μήλη που θα βάλει τα θέματα και θα βαθμολογήσει τις εξετάσεις αυτές.
Ακριβώς αυτό φταίει για τη χαμηλή βαθμολογία.tsilochr wrote:χαχαχαχαχα
Ι. Κάβουρας wrote:Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του μαθήματος Λειτουργικά Συστήματα έχουν τώρα κατατεθεί στη Γραμματεία του Τμήματος.
Ο μεγάλος βαθμός αποτυχίας οφείλεται σε:
1. Το μεγάλο πλήθος των συνηθισμένων λευκών γραπτών
2. Το μεγάλο πλήθος των αντιγραφών ή των προσπαθειών αντιγραφής από σκονάκια
3. Την αντιγραφή από διπλανό/ούς
4. Το μεγάλο ποσοστό αντιγραφής της άσκησης 2
5. Το πολύ μικρό ποσοστό παρακολούθησης του μαθήματος.
Όσοι ακόμα θέλουν να με συναντήσουν, παρακαλώ να μου στείλουν νέο ηλεκτρονικό μήνυμα.
Όσοι απλά θέλουν να "κλαψουρίσουν" για τις εξετάσεις της περιόδου του Σεπτεμβρίου, παρακαλώ να αποτανθούν στον Καθηγητή κ. Ι. Μήλη που θα βάλει τα θέματα και θα βαθμολογήσει τις εξετάσεις αυτές.
Όχι τα θέματα.

-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Έλα τώρα ρε Erevo τα νεκρα και αποτυχημένα λειτουργικά σε μαράνανε που ήταν 3-4 σελίδες στο βιβλίο,εδώ κάναμε ένα ολόκληρο εξάμηνο FortranΔε λέτε πάλι καλά που τα θέματα θα τα βάλει ο Μήλης? άντε, μάθετε πολύ καλά τα αδιέξοδα και πώς λύνονται και έχετε σίγουρους βαθμούς (δεν είναι τα φετινά θέματα του Κάβουρα, αλλά τα περσινά ήταν... τουλάχιστον ο Μήλης δεν θα κάτσει να ασχοληθεί -μάλλον- με νεκρά και αποτυχημένα OS)

H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
τουλάχιστον εκεί το ήξερα ότι το μάθημα θα ασχολούνταν με νεκρές γλώσσες (σαν τα Αραμαϊκά ένα πράγμα), αλλά το να σου βάλουν στις τελικες εξετάσεις αυτές τις 3-4 σελιδές αντί για τα υπόλοιπα πολύ σημαντικά θέματα, με χτυπά κάπως... Γενικά το βιβλίο του Κάβουρα μου άρεσε...adam98 wrote: Έλα τώρα ρε Erevo τα νεκρα και αποτυχημένα λειτουργικά σε μαράνανε που ήταν 3-4 σελίδες στο βιβλίο,εδώ κάναμε ένα ολόκληρο εξάμηνο Fortranμας βάζανε να κάνουμε και εργασία σε αυτήν την φοβερή γλώσσα του 50
όχι και γλώσσα του 50.... εδώ έβγαλαν και έκδοση 2003 (πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να μοιάζουν με τους Ολυμπιστές... μπορεί να βάζουν στις δισκέτες τους, διάτρητες κάρτες...)