DSL

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by Swtos » Mon Sep 18, 2006 3:55 pm

Ποσο καιρο σου πηρε η ενεργοποιηση απο τοτε που εκανες την αιτηση? Ποιος ειναι ο παροχος σου? Ευχαριστώ...
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
Paralias
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Paralias » Mon Sep 18, 2006 5:44 pm

Πάροχος vivodi και πήρε συνολικά μαζί με λ@λ@κία που είχαν κάνει οι τεχνικοί του οτε όταν έκαναν την γραμμή adsl 3 βδομάδες.Αυτά!
Αν έχεις άλλη απορία πες.
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by Swtos » Mon Sep 18, 2006 10:46 pm

Πληρωνεις καποιο παγιο,πέραν του κανονικού, στον ΟΤΕ λογω ADSL; Δηλαδή, οι τιμες στη ΔΙΟΔΟ τα περιλαμβανουν όλα μεσα ή αυτα ειναι μόνο τα λεφτα που δινεις στον ISP;
Με τον τεχνικό τι λαλακια εγινε;
Ελπιζω να μην εχω κατι αλλο να σε ρωτησω! :-D
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Tue Sep 19, 2006 3:35 pm

Αυτά που πληρώνεις για το πακέτο τα περιλαμβάνουν όλα μέσα.Π.χ. εγώ έδωσα 129 ευρώ και είναι όλα πληρωμένα για ένα χρόνο.Και το παγιό της γραμμής του ΟΤΕ.

Τα παλικάρια του ΟΤΕ όταν πήγαν να μου κάνουν τη γραμμή adsl έκαναν μία λ@λ@κία σ'ένα ζεύγος και έτσι όχι μόνο δεν μου έκαναν τη γραμμή adsl,αλλά δεν είχα και τηλ στο σπίτι για μία βδομάδα.
Δε σημαίνει όμως ότι το ίδιο θα πάθεις και'συ.
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Mon Nov 06, 2006 1:00 am

Stop playing games... feel them.
Image
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Mon Nov 06, 2006 3:37 pm

Μπορεί κάποιος που τα ψάχνει να μου πει, ποιες είναι αυτόν τον καιρό οι καλύτερες μη προπληρωμένες προσφορες που κυκλοφορούν μέσω του δίοδος(οποιασδήποτε χρονικής διάρκειας,οποισδήποτε εταιρείας).
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Nov 06, 2006 4:02 pm

Αγαπητέ N@z η μόνη εταιρεία που έχει ΔΙΟΔΟΣ αορίστου είναι η TELLAS με 15ευρώ/μήνα τα 768kbps και με 21ευρώ/μήνα τα 1024kbps.
Βέβαια αυτό που λέει:
Αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια 12 μήνες
πιο πολύ για πακέτο μου κάνει!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Tue Nov 07, 2006 1:49 am

Όχι ρε όταν λέω οποισδήποτε χρονικής διάρκειας δεν εννοώ αορίστου χρόνου εννοώ τετραμήνου,εξαμήνου,αορίστου....άμα ξέρεις κάποια άλλη στείλε...
mariosCSX
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by mariosCSX » Tue Nov 07, 2006 2:05 am

η μόνη που σου δίνει προσφορά με δέσμευση λιγότερη του 1 χρόνου αυτή τη στιγμή, είναι η altec telecoms, που σου δίνει με δέσμευση 3 μηνών.

μπορείς να δεις όλες τις προσφορές εδώ

η πιο συμφέρουσα είναι της Vivodi me 129e/year στα 1024kbps, ΕΑΝ σε καλύπτει το δίκτυο της και ΕΑΝ έχεις ήδη compatible aDSL modem.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Tue Nov 07, 2006 2:16 am

N@z_Plir wrote:μη προπληρωμένες προσφορες
Εσύ αναφέρεις για μη προπληρωμένες προσφορές και σου απάντησα γι'αυτό.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
angelina
byte level
byte level

Post by angelina » Wed Sep 12, 2007 12:13 am

Βρε παιδιά pls help!!!
Έχω φοιτητικό DSL 1024 της Vivodi. Όπου να΄ναι τελειώνει και θέλω να βάλω κάποια σύνδεση internet μαζί με δωρεάν αστικά/υπεραστικά τηλέφωνα. Από όλα αυτά τα double play που κυκλοφορούν τι εντυπώσεις έχετε? Ξέρω ότι όλα έχουν προβλήματα αλλά ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο?
Είδα επίσης ότι η Vivodi έχει το DSLphone: ξέρετε αν αυτό το συνδιάζει με το φοιτητικό internet?

Κοίταξα σε διάφορα forum αλλά απογοητεύτηκα περισσότερο... :roll:
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Sep 12, 2007 1:40 am

Για 2-play αυτή τη στιγμή θα σου σύστηνα Forthnet ή Net One. Βέβαια έχει χαλάσει πολύ τώρα τελευταία η Forthnet όσον αφορά στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση.Να αποφύγεις Vivodi, Tellas, On Telecoms. H HOL καλύτερη σε εξυπηρέτηση από Forthnet αλλά το τηλέφωνο είναι μόνο voip, μελλοντικά θα είναι και pstn. Ας πει και κάποιος εντυπώσεις από Net One, είναι λίγοι οι πελάτες τους και έτσι έχεις καλή εξυπηρέτηση.
Πάντως αυτό τον καιρό είναι πολύ δύσκολη εποχή για douple play και καλό είναι να περιμένεις κανένα εξάμηνο να ομαλοποιηθεί λίγο η κατάσταση.Το καλύτερο double play είναι του ΟΤΕ αλλά και το ακριβότερο.
angelina
byte level
byte level

Post by angelina » Wed Sep 12, 2007 2:32 am

Σ'ευχαριστώ πολύ! :-) Για forthnet ή για on telecoms πηγαινα, αλλά τώρα λέω να κοιτάξω πιο σοβαρά τη net one. Αλλιώς με βλέπω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου, να βάλω πάλι το φοιτητικό της Vivodi και να το ξανακοιτάξω σε κανένα εξάμηνο!
DeusEx
byte level
byte level

Post by DeusEx » Wed Sep 12, 2007 2:52 am

forthnet : Το ιντερνετ κ τα τηλεφωνα ειναι πολυ καλα . Ταχυτητες πλεον αψογες ( επιασα σημερα 500κb/s απο torrent σημερα !!! ) .

Σερβις : Μηδαμηνο εως ανυπαρκτο . Χρονος αναμονης ενεργοποιησης , σε μενα ( ισως ειμαι γκαντεμης !? ) , δυομιση μηνες !!!!

Γενικα , πλεον , αφου μου βγαλανε την ψυχη για να το ενεργοποιησουνε , ειμαι περα για περα ικανοποιημενος !
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Wed Sep 12, 2007 8:31 am

xrokos wrote:Να αποφύγεις Vivodi, Tellas, On Telecoms.
Έχεις προσωπική εμπειρία και το λες αυτό;Γιατί εγώ με Vivodi που έχω βάλει 2 φορές (όχι double play) δεν είχα κανένα πρόβλημα.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Sep 12, 2007 9:03 am

Paralias wrote:
xrokos wrote:Να αποφύγεις Vivodi, Tellas, On Telecoms.
Έχεις προσωπική εμπειρία και το λες αυτό;Γιατί εγώ με Vivodi που έχω βάλει 2 φορές (όχι double play) δεν είχα κανένα πρόβλημα.
XAXAXAXAXA!!!!
Περίμενα 6 μήνες να με ενργοποιήσει η Vivodi, και όταν πια βαρέθηκα να περιμένω και ζήτησα ακύρωση, έκαναν 2,5 μήνες να μου επιστρέψουν τα λεφτά που είχα προπληρώσει από τον Ιανουάριο!!!
Για πες μου λοιπόν, τώρα τι λές για τη Vivodi?????
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Wed Sep 12, 2007 9:24 am

Είχες κάνει αίτηση για cable tv?
Γιατί είχε μεγάλο πρόβλημα η Vivodi στο cable tv,γι'αυτό και την αρχική της προσφορά στα 32€ αν θυμάμαι καλά την έκοψε άρον άρον και σήμερα το έχει στα 45€.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Sep 12, 2007 9:59 am

Όχι! Απλά μια ρημάδα sharedLLU σύνδεση στα 4Mbps είχα ζητήσει! Και την είχα χρυσοποληρώσει! Έβλεπα τα 24 που έδινε η Forthnet με τα ίδια λεφτά που είχα πληρώσει πριν 6 μήνες και έκλεγα γιατί ακόμα δεν είχα Internet.
Απλά η Vivo μπούκωσε όσο δεν πάει άλλο!

Βέβαια και τη forthnet ακόμα την περιμένω, αλλά κάνω υπομονή γιατί έπαιξε ρόλο στην καθυστέρηση και το ότι περίμενα τη vivo να αφήσει τη γραμμή μου!

Είδομεν! ΗΞ υπομονή μου με το Internet δοκιμάζεται εδώ και σχεδόν 9 μήνες! Άμα το ήξερα ότι θα έκανε τόσο πολύ δε θα είχα διακόψει τη Hol!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Wed Sep 12, 2007 10:29 am

Εγώ έχω την forthnet. ενεργοποιήθηκα σε ένα μήνα και είχα μερικά προβλήματα στην αρχή, τα οποία τράβηξαν για περίπου 10 μέρες. Σε εκείνο διάστημα είχαν γίνει διάφορα όμορφα, αλλά χωρίς Internet δεν έμεινα.

Το μόνο κακό είναι ότι μου έχουν δώσει έναν router που μόνο για προσάναμα σε τζάκι κάνει και δεν μπορώ να πιάσω ταχύτητες (AirTies RT-111).

Γενικά δεν έχω παράπονο. Πληρώνω 40 euros τον μήνα για 2-play και θεωρητικά 24Mbps (δεν πιάνω ούτε 1 λόγω router φαντάζομαι).
angelina
byte level
byte level

Post by angelina » Wed Sep 12, 2007 11:18 am

Τελικά απ'ότι καταλαβαίνω αυτό που μετράει είναι ... η τύχη!
Αν είσαι τυχερός ok, αν όχι......
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Sep 12, 2007 11:20 am

angelina αυτό βλέπω κι εγώ. Όλοι ευχαριστημένοι είναι και όλοι προβλήματα έχουν. Κι εγώ φοιτητικό στα 768 αλλά το θεωρώ κοροιδία να δίνω 11.90/μήνα. Θα περιμένω και τις καινούργιες προσφορές από το ΔΙΟΔΟΣ αν και με τρομάζει η ιδέα του να μείνω χωρίς internet :???:
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Wed Sep 12, 2007 11:38 am

silegav wrote:Εγώ έχω την forthnet. ενεργοποιήθηκα σε ένα μήνα και είχα μερικά προβλήματα στην αρχή, τα οποία τράβηξαν για περίπου 10 μέρες. Σε εκείνο διάστημα είχαν γίνει διάφορα όμορφα, αλλά χωρίς Internet δεν έμεινα.

Το μόνο κακό είναι ότι μου έχουν δώσει έναν router που μόνο για προσάναμα σε τζάκι κάνει και δεν μπορώ να πιάσω ταχύτητες (AirTies RT-111).

Γενικά δεν έχω παράπονο. Πληρώνω 40 euros τον μήνα για 2-play και θεωρητικά 24Mbps (δεν πιάνω ούτε 1 λόγω router φαντάζομαι).
Χμ, εννοείς το modem του router. Δε νομίζω ότι σε ρίχνει αυτό (ή ότι μπορεί να σε ρίχνει τόσο). Τα 24 Μbps είναι ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο να τα πιάσεις (παρ ότι το ADSL2+ είναι λιγότερο ευαίσθητο στο θόρυβο από το κανονικό ADSL). Όμως 1 MBit;;; Έχει ADSL2+ στην περιοχή σου ή σε έχουν συνδέσει σε κανονικό DSLAM;

Δείχνει το modem/router στοιχεία για τη γραμμή (σήμα, θόρυβο, DSLAM κτλ);
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”