Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- Fairy
- Gbyte level
Πέραν από την Ακρόπολη;
Θα ακουστώ γραφική αλλά μου αρέσει το τρίο Βιβλιοθήκη - Πανεπιστήμιο - Ακαδημία. Αποπνέουν μια αρχοντιά. Επιπροσθέτως, δεν τα πάω καλά με την μοντέρνα αρχιτεκτονική.
Από που ενημερώνεσαι για θέματα μουσικής;

Θα ακουστώ γραφική αλλά μου αρέσει το τρίο Βιβλιοθήκη - Πανεπιστήμιο - Ακαδημία. Αποπνέουν μια αρχοντιά. Επιπροσθέτως, δεν τα πάω καλά με την μοντέρνα αρχιτεκτονική.
Από που ενημερώνεσαι για θέματα μουσικής;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Απο το ραδιοφωνο κυριως αλλα και απο TV...
Ποσες μερες πρεπει να διαβασω Διδακτικη για να γραψω κανα 7.5;
Ποσες μερες πρεπει να διαβασω Διδακτικη για να γραψω κανα 7.5;
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
κοίτα αυτό δεν είναι standar.παίζει από άτομο σε άτομο.
εξαρτάται από το πόσο γρήγορα αφομιώνεις τισ εννοιες και πόσες ώρες τη μέρα αντέχεις να διαβάσεις.
εμένα πχ όλα τα μαθήματα που έχουν θεωρία μου τρώνε πολύ χρόνο
σε αντίθεση με τα πιο πρακτικά μαθήματα που όσο δύσκολα και αν είναι τα διαβάζω με πολύ μεγαλύτερη άνεση!
οπότε μην ακους συμβουλές του τύπου 'το έβγαλα σε 2 μέρες' εμπιστέυσου τον εαυτό σου καλύτερα...
πιο είναι το πιο τρελό σου όνειρο?(το οποίο να μπορεί καποια μέρα να πραγματοποιηθει?)
εξαρτάται από το πόσο γρήγορα αφομιώνεις τισ εννοιες και πόσες ώρες τη μέρα αντέχεις να διαβάσεις.
εμένα πχ όλα τα μαθήματα που έχουν θεωρία μου τρώνε πολύ χρόνο

οπότε μην ακους συμβουλές του τύπου 'το έβγαλα σε 2 μέρες' εμπιστέυσου τον εαυτό σου καλύτερα...
πιο είναι το πιο τρελό σου όνειρο?(το οποίο να μπορεί καποια μέρα να πραγματοποιηθει?)

- Paralias
- Gbyte level
Sorry,αλλά δε μπορούσα να μην απαντήσω εδώ.Έχω κάνει ιστιοπλοία από μικρός και πέρυσι το καλοκαίρι πήρα και το δίπλωμα.alberta wrote:Nα παρω το super duper πολυτελες ιστιοπλοϊκό σκαφος που ονειρευομαστε με τον κολλητο μου...(αφου πρωτα παρουμε το διπλωμα του skipper και βρουμε τα 59.800.000(!!!) ευρουλακια που μας λειπουν)...Θάλασσες ετοιμαστειτε να υποδεχθείτε τους θαλασσολυκους...
Εχεις κανει ποτε ιστιοπλοιϊα? Σου άρεσε?

Οπότε για το σκάφος θέλετε άλλον ένα;Διά του τρία θα μας βγει πιο οικονομικά

So,το ποιο τρελό μου όνειρο που έχει πραγματοποιηθεί;;
Σκέφτομαι,αλλά δε βρίσκω κάτι ΤΡΕΛΟ...
Ας μας πει ο επόμενος...