Διευκρινίσεις σε μια νεοεισαγόμενη.
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Αλήθεια???που φαίνεται κάτι τέτοιο?Αφού εγώ έχω τον σιλβέστρο!Και πιο πριν είχα έναν πίνακα.Erevodifwntas wrote:Κάνω λάθος Δήμητρα, ή η Serendipity έχει το ίδιο γούστο με σένα στα avatars? ;-)

Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- Serendipity
- Gbyte level
παντως παιδια απο 1 γυρα που εκανα σε αλλα πανεπιστημια το δικο μας είναι από τα πιο οργανωμενα!!!παραλια ευχαριστως να σου ελεγα το ονομα μου αλλα δεν ξερω επιτρεπεται????παντως το ιδιο ονομα εχουν 2000000 γυναικες στην ελλαδα.ευχαριστω ξανα που μου λυνετε τις αποριες!κανω τοσες πολλες ερωτησεις για να είμαι προετοιμασμενη κ να μη σπαταλησω πολυ χρονο ωστε να προσαρμοστω!!!ο χρονος είναι χρημα!!!!!παιδια καποιοι λογοι πρεπει να συντρεχουν για να μενεις τοσες πολλες ωρες στο αμφιθέατρο κ τα αγορια ειναι ενας καλος λογος.ας μην το προχωρησω αλλο γιατι καραδοκει κ η λογοκρισια!!!
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

-
- Gbyte level
Οκ... μάλλον κάνω λάθος... νόμιζα ότι κάποιο από τα προηγούμενα avatars σου έμοιαζε με της Serendipity...dimitra wrote:Αλήθεια???που φαίνεται κάτι τέτοιο?Αφού εγώ έχω τον σιλβέστρο!Και πιο πριν είχα έναν πίνακα.Erevodifwntas wrote:Κάνω λάθος Δήμητρα, ή η Serendipity έχει το ίδιο γούστο με σένα στα avatars? ;-)![]()

- Serendipity
- Gbyte level
ok moderator μπορει ατυχης η επιλογη της λεξης.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- Serendipity
- Gbyte level
sos
παιδια πηρα τηλ τη γραμματεια του τμηματος για το πότε αρχιζουν τα μαθηματα κ μου είπαν πως αποκλείεται να αρχιζουν 26/10 σιγουρα λεει για τους πρωτοετείς θα υπάρξουν καποια μαθηματα σε εργαστηρια πιο νωρις ισχύει????
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- Paralias
- Gbyte level
Aυτό είναι το ακαδημαϊκό ημερολόγιο.Θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για το πότε ξεκινάμε,πότε είμαστε κλειστά (εκτός απροόπτου) κτλ.
P.S.:Το link που σου έδωσα είναι pdf,οπότε καλύτερα κάνε δεξί και αποθήκευσέ το στον υπολογιστή σου για να μην κάνει καμιά ώρα να ανοίξει.
Επίσης εδώ θα βρεις τις σελίδες των μαθημάτων του 1ου εξαμήνου.Ρίχνε μια ματιά που και που.Πάντα βγάζουν ανακοινώσεις για το πότε θα γίνουν τα μαθήματα,εργαστήρια κτλ...
P.S.:Το link που σου έδωσα είναι pdf,οπότε καλύτερα κάνε δεξί και αποθήκευσέ το στον υπολογιστή σου για να μην κάνει καμιά ώρα να ανοίξει.
Επίσης εδώ θα βρεις τις σελίδες των μαθημάτων του 1ου εξαμήνου.Ρίχνε μια ματιά που και που.Πάντα βγάζουν ανακοινώσεις για το πότε θα γίνουν τα μαθήματα,εργαστήρια κτλ...
Ναι! Ποια άλλη, απλώς τώρα την είδα και λύθηκα στο γέλιο!
Sorry Einherjar για χάρη σου βγάζω τη photo αλλά δε νομίζω ότι έθιξα τον καθηγητή παρουσιάζοντας τη φωτογραφία του. Ε δε φταίω εγώ που βγήκε έτσι! Πολύ πλάκα πάντως!:lol:
Κάνει άνετα για avatar!!!
Sorry Einherjar για χάρη σου βγάζω τη photo αλλά δε νομίζω ότι έθιξα τον καθηγητή παρουσιάζοντας τη φωτογραφία του. Ε δε φταίω εγώ που βγήκε έτσι! Πολύ πλάκα πάντως!:lol:
Κάνει άνετα για avatar!!!
Last edited by xrokos on Thu Sep 28, 2006 2:23 am, edited 1 time in total.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- Fairy
- Gbyte level
Re: sos
Βασικά τα εργαστήρια και τα φροντιστήρια αρχίζουν πάντα μία ή δύο βδομάδες μετά την έναρξη των μαθημάτων και για τις ώρες ενημερώνει ο καθηγητής μες το μάθημα. Δεν έχει νόημα να αρχίσουν νωρίτερα γιατί δεν έχετε ύλη να πραγματευτείτε αν δεν έχει γίνει μάθημα πρώτα.Serendipity wrote:παιδια πηρα τηλ τη γραμματεια του τμηματος για το πότε αρχιζουν τα μαθηματα κ μου είπαν πως αποκλείεται να αρχιζουν 26/10 σιγουρα λεει για τους πρωτοετείς θα υπάρξουν καποια μαθηματα σε εργαστηρια πιο νωρις ισχύει????
Όταν βγαίνει το πρόγραμμα των κανονικών μαθημάτων μοιάζει πάντα κάπως άδειο, αλλά υπολόγιζε κανένα 8ωρο - 10ωρο ακόμα για εργαστήρια και φροντιστήρια.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- Stefano
- byte level
Ο Κατερίνης όπως και ο Ιών (C++) είναι κατά τη γνώμη μου οι κορυφαίοι καθηγητές του τμήματος μας.
Ασχέτως αν πέρνας τα μαθήματά τους ή όχι, ο τρόπος που κάνουνε το μάθημά τους είναι πολύ καλός.
Ο μεν Κατερίνης έχει πολύ καλές διαφάνειες και τις εξηγάει πολύ καλά, έτσι με ελάχιστο διάβασμα στο σπίτι μπορείς να συμβαδίζεις με την ύλη χωρίς να αφήνεις κενά (Διακριτά, Λογισμό, Γρ. Άλγεβρα).
Ο δε Ίων μου θύμιζε καθηγητή στο σχολείο. Κάνει το μάθημα σαν φροντιστήριο. Τα λέει απλά και κατανοητά και είναι πρόθυμος να σου λύσει απορίες κατά την ώρα του μαθήματος και του διαλείμματος (σε αντίθεση με άλλους που φεύγουν να καπνίσουν).
Τέτοιους να είχαμε σε όλα τα μαθήματα και υπεύθυνες φροντιστηρίου σαν την Kαστανιά θα ήμασταν ακόμη καλύτερο τμήμα.
Αυτά
Ασχέτως αν πέρνας τα μαθήματά τους ή όχι, ο τρόπος που κάνουνε το μάθημά τους είναι πολύ καλός.
Ο μεν Κατερίνης έχει πολύ καλές διαφάνειες και τις εξηγάει πολύ καλά, έτσι με ελάχιστο διάβασμα στο σπίτι μπορείς να συμβαδίζεις με την ύλη χωρίς να αφήνεις κενά (Διακριτά, Λογισμό, Γρ. Άλγεβρα).
Ο δε Ίων μου θύμιζε καθηγητή στο σχολείο. Κάνει το μάθημα σαν φροντιστήριο. Τα λέει απλά και κατανοητά και είναι πρόθυμος να σου λύσει απορίες κατά την ώρα του μαθήματος και του διαλείμματος (σε αντίθεση με άλλους που φεύγουν να καπνίσουν).
Τέτοιους να είχαμε σε όλα τα μαθήματα και υπεύθυνες φροντιστηρίου σαν την Kαστανιά θα ήμασταν ακόμη καλύτερο τμήμα.
Αυτά

Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
http://www.netshop-isp.com.cy
- Serendipity
- Gbyte level
εχει βγει τιποτα για το ποτε δηλώνουμε μαθήματα??κ τι ειδους κωδικούς πρεπει να πάρω από το εργαστηριο πληροφορικής?1)για την e-γραμματεια 2)για να εχω δικαίωμα λειτουργιας των υπολογιστών του εργαστηριου κ 3)για δωρεαν ιντερνετ?κ στο δωρεαν ιντερνετ το κοστος της κλησης ισοδυναμει με αστικη οπως σε αντιστοιχες παροχες που υπαρχουν ή είναι το κανονικό κοστος?
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- Paralias
- Gbyte level
Για την η-γραμματεία θα πας με μία δισκέτα στο CSLAB I (2ος όροφος της πτέρυγας Δεριγνύ) και θα το ζητήσεις από την κα.Παπαθεοδώρου.
Για να έχεις δικαίωμα χρήσης των υπολογιστων των εργαστηρίων CSLAB I και II χρειάζεται απλά να είσαι εγγεγραμμένη στο τμήμα και να έχεις μαζί σου φοιτητική ταυτότητα ή πάσο.
Τώρα για το δωρεάν internet η χρέωση είναι ΕΠΑΚ,δλδ πολύ πιο φθηνή από αστικό τηλεφώνημα.Αλλά αν πάρεις δωρεάν internet απ'τη σχολή δε νομίζω να καταφέρεις ποτέ να συνδεθείς...
Αυτάααααααααααα!
Για να έχεις δικαίωμα χρήσης των υπολογιστων των εργαστηρίων CSLAB I και II χρειάζεται απλά να είσαι εγγεγραμμένη στο τμήμα και να έχεις μαζί σου φοιτητική ταυτότητα ή πάσο.
Τώρα για το δωρεάν internet η χρέωση είναι ΕΠΑΚ,δλδ πολύ πιο φθηνή από αστικό τηλεφώνημα.Αλλά αν πάρεις δωρεάν internet απ'τη σχολή δε νομίζω να καταφέρεις ποτέ να συνδεθείς...
Αυτάααααααααααα!
- Fairy
- Gbyte level
Δηλώσεις μαθημάτων γίνονταιSerendipity wrote:εχει βγει τιποτα για το ποτε δηλώνουμε μαθήματα??κ τι ειδους κωδικούς πρεπει να πάρω από το εργαστηριο πληροφορικής?1)για την e-γραμματεια 2)για να εχω δικαίωμα λειτουργιας των υπολογιστών του εργαστηριου κ 3)για δωρεαν ιντερνετ?κ στο δωρεαν ιντερνετ το κοστος της κλησης ισοδυναμει με αστικη οπως σε αντιστοιχες παροχες που υπαρχουν ή είναι το κανονικό κοστος?
1) Για το χειμερινό εξάμηνο αφού διορθωθούν όλα τα γραπτά των εξετάσεων του Σεπτέμβρη, δηλαδή συνήθως μέσα στον Νοέμβρη.
2) Για το εαρινό εξάμηνο τις πρώτες δυο βδομάδες του.
Οι ανακοινώσεις βγαίνουν στο ξύλινο της γραμματείας. Βιβλία παίρνουμε αφού τελειώσουν οι δηλώσεις μαθημάτων, δηλ συνήθως αρχές Δεκέμβρη.
Για την η-γραμματεία όπως προαναφέρθηκε πιο πάνω, πας με μια δισκέττα όπου σου βάζουν ένα πιστοποιητικό μαζί με οδηγίες χρήσης. Είναι πλέον υποχρεωτική για όλους τους νεοεισαγώμενους.
Για τους υπολογιστές των εργαστηρίων βάζουν μια ανακοίνωση συνήθως την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων για το πού απευθύνεσαι. Σου δίνουν δύο χαρτάκια: ένα κωδικό για το Δία (server της ΑΣΟΕΕ) και έναν κωδικό για τα Clabs όπου πρόσβαση έχουν μόνο οι φοιτητές Πληροφορικής. Την πρώτη βδομάδα των μαθημάτων έχε το νου σου να πας γιατί μετά αρχίζουν τα εργαστήρια και θα έχεις πρόβλημα.
Πληροφορίες για το internet έχει στο site της ΑΣΟΕΕ πολύ αναλυτικά. Δεν θυμάμαι να απαιτείται άλλος κωδικός πέρα από του Δια. Δωρεάν internet σημαίνει πως έχεις μια Dial-up σύνδεση χωρίς πάγιο. Πληρώνεις μόνο το χρόνο που περνάς μέσα. Είναι ωστόσο κάπως δύσκολο να συνδεθείς έιδικά σε ώρες αιχμής. Το πανεπιστήμιο συνεργάζεται και με τη Δίοδο, κάποιο πρόγραμμα παροχής φτηνού φοιτητικού ADSL, πληροφορίες επίσης στο site της ΑΣΟΕΕ.
Απ' ότι βλέπεις μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, δεν μπορείς να ασχοληθείς πραγματικά με κάτι πέρα από χάζεμα στον οδηγο σπουδών... Φέτος λόγο καταλήψεων αρχίζουμε και με δύο εβδομάδες καθυστέρηση. Άλλες χρονιές αρχίζουμε γύρω στις 11 Οκτώβρη. Απόλαυσε τις διακοπές σου γιατί μετά θα έχεις όλο το χρόνο να πήξεις στις εργασίες!
ΥΓ. Κι εγώ Καστανιά++ !!!
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."