Προσωπικα, δεν ενδιαφερομαι εδω και 1μιση περιπου χρονο για παιχνιδια** (εχω γυναικα κοκοκο (κοκορεμα κ καλα) ) Το θεμα ειναι οτι πραγματικα δεν μου εχει λειψει καθολου το "παιχνιδι"...
Θεωρω οτι δεν μου εχει λειψει γιατι καπου το πραγμα εχει στραβωσει την σημερον ημερα... Δεν ξερω αν θα ακουστω πολυ κοινοτυπος, -Δε θα το πιστευα οταν ημουν 17 οτι καποια μερα θα τα ελεγα αυτα

Δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια οσο και "παππουδε" και -τι καλα που ηταν τα παλια τα χρονια- ακουγεται... Ειμαστε στην εποχη του Cosmopolitan απο τα 16 μας, οπου τα κοριτσακια μαθαινουν πως να ειναι *** απο την κουνια, με αρθρα οπως "φτιαξτε δονητη ευκολα γρηγορα-φτηνα (προφυλακτικο γεματο με νερο στον καταψυκτη

Μα πως διαλο μας επηρεαζουν ολα αυτα??? Θα εχετε ηδη αναρρωτηθει... Το θεμα ειναι απλο! Σε συζητηση με φιλες μου οι οποιες ηταν μονες 1+ χρονο στην ΑΣΟΕΕ (ειναι μικρες) ακουσα την ατακα "και τι να κανουμε, 1 χρονο στην ΑΣΟΕΕ δεν εχω δει ουτε εναν ωραιο αντρα" Και ερχεται ο Μικρος Ganther εδω και αναρροτιεται αν ολα πανε καλα... Μαλλον οχι... Δεν ειναι δυνατον το ποσοστο να ειναι 0/8.000 ατομα να ειναι ωραια... Μαλλον κοιταμε με λαθος προτυπα μη λαμβανοντας υποψιν μας αγαπητες μου φιλες οτι καμμια σας δεν ειναι η Angelina Jolie... Τα ιδια για τα αγορακια... Παρθενοι 22αρηδες κ 23αρηδες με τη σεσουλα αλλο αν δεν το παραδεχονται.... Και κατι κοριτσακια 16 τωρα θα πανε με τον μεγαλο τον "εμπειρο"

Και περναμε στο αλλο θεμα! ΠΩΣ να γινει παιχνιδι εστω και με αυτες τις αρχικες συνθηκες που περιεγραψα οταν ζουμε στην εποχη της ΑΓΕΛΗΣ!?!? Ναι ναι, καλα ακουσατε της ΑΓΕΛΗΣ... Βγειτε εξω, και δειτε ποσες παρεες ειναι 4+ αγορια και αντιστοιχα 4+ κοριτσια... Σορρυ παιδια, τα εκανα και εγω, αλλα ετσι μειωνετε δραστικα τις ελπιδες σας... Τσιμπατε με τη μια το "λιγουρι" μονο και μονο λογω αγελης... Ουτε εγω αν ημουν κοπελα θα ηθελα να μου την πεσει ενας απο μια παρεα 5 πχ αγοριων... Βγειτε με 1 φιλο σας μια φορα και δοκιμαστε, ΑΝ βρειτε κοπελες 2-3 και οχι 5+...

Εχω και αλλα στο μυαλο μου, αλλα το ποστ εγινε ηδη μεγαλο! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!

**Το λεω, οχι προφανως για να κοκορευτω, αλλα για να δειξω οτι πλεον το παρατηρω το ολο θεμα λιγο πιο αποστασιοποιημενος και ανεξαρτητος