Δε μπορουσα παρα να συμφωνησω περισσοτερο κ με τον Παραλια, και με εσενα Αλλα τωρα που αντιδρουν οι δασκαλοι, οι "μεταρρυθμιστες" δινουν την εξεταστικη τους...Elder wrote:Οι προτάσεις του Paralia για παράδειγμα είναι στη σωστή βάση επειδή στοχεύουν στη λύση του προβλήματος και όχι στην λύση μερικών επιμέρους..
Κατάληψη
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Ganther όπως είναι δικαίωμα σου να σπουδάσεις συνταγματικά έχουν και οι άλλοι να κάνουν κατάληψη γι'αυτο γίνονται και εκλογές για το αν θα γίνει κατάληψη ή όχι! Και επειδή εχουμε δημοκρατία ωφήλεις να σεβαστείς τη λαϊκή βούληση! Κανώ λάθος; Και έχε εμπιστοσύνη στην ιστορία που αποδεικνύει ότι τίποτα δεν αλλάζει από μέσα και όλα αλλάζουν στο δρόμο! Μίλησες για προτάσεις! Να γίνουν υποχρεωτικές οι εκλογές για κάθε φοιτητή! πως σου φαίνεται αυτο;
- Ganther
- Wow! Terabyte level
To ασυλο φιλε μου δεν ειχε το νοημα της καταληψης. Η μεταφραση του νομου οπως μας βολευει δεν με βρισκει συμφωνο.tsiko wrote:Ganther όπως είναι δικαίωμα σου να σπουδάσεις συνταγματικά έχουν και οι άλλοι να κάνουν κατάληψη γι'αυτο γίνονται και εκλογές για το αν θα γίνει κατάληψη ή όχι! Και επειδή εχουμε δημοκρατία ωφήλεις να σεβαστείς τη λαϊκή βούληση! Κανώ λάθος; Και έχε εμπιστοσύνη στην ιστορία που αποδεικνύει ότι τίποτα δεν αλλάζει από μέσα και όλα αλλάζουν στο δρόμο! Μίλησες για προτάσεις! Να γίνουν υποχρεωτικές οι εκλογές για κάθε φοιτητή! πως σου φαίνεται αυτο;
Αν οι γενικες συνελευσεις σε εκφραζουν με τη μορφη που γινονται, τοτε δεν θελω να συζητησω αλλο μαζι σου, ειλικρινα. Γιαουρτια, γιουχαρισματα απειλες και διαφορα αλλα δεν με εκφραζουν.
Για την υποχρεωτικη και Μυστικη ψηφο, θα συμφωνουσα 100%...
Δεν εχω καταλαβει τι παει να πει αναταση χειρος. Πρεπει να δουνε ολοι τι θελω?
Last edited by Ganther on Wed Oct 11, 2006 12:51 am, edited 2 times in total.
- Paralias
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Μεγάλο...tsiko wrote:Ganther όπως είναι δικαίωμα σου να σπουδάσεις συνταγματικά έχουν και οι άλλοι να κάνουν κατάληψη γι'αυτο γίνονται και εκλογές για το αν θα γίνει κατάληψη ή όχι! Και επειδή εχουμε δημοκρατία ωφήλεις να σεβαστείς τη λαϊκή βούληση! Κανώ λάθος;
Η δημοκρατία του καθενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου.Έχεις δικαίωμα να κάνεις αυτό που θες,αρκεί να μην ενοχλεί τον πλησίον σου.Αυτό είναι δημοκρατία.
Αν εσύ θες να κάνεις κατάληψη και αυτό πλήττει εμένα με πολλούς τρόπους,τότε δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις.
Ακριβώς...tsiko wrote:όλα αλλάζουν στο δρόμο
Δε σε εμπόδισε κανείς να πας να διαδηλώσεις έξω από το υπουργείο,από τη βουλή,από το σπίτι του υπουργού...
Όχι όμως να κλείνεις τη σχολή με το έτσι θέλω,ενώ πολλοί θέλουν να κάνουν μάθημα για να πάρουν το πτυχίο τους.
-
- Kilobyte level
Υπάρχουν σχεδόν πάντα ρυθμίσεις για τους επι πτυχίο. Και όταν δεν υπάρχουν κακώς..Paralias wrote: Όχι όμως να κλείνεις τη σχολή με το έτσι θέλω,ενώ πολλοί θέλουν να κάνουν μάθημα για να πάρουν το πτυχίο τους.
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
κι αν ο κλοιός στενεύει,
που όλο θα δραπετεύει..
- Paralias
- Gbyte level
Τι πάει να πει αυτό;Δηλαδή για τους υπόλοιπους δε μας νοιάζει;Τι λέτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;Elder wrote:Υπάρχουν σχεδόν πάντα ρυθμίσεις για τους επι πτυχίο. Και όταν δεν υπάρχουν κακώς..Paralias wrote: Όχι όμως να κλείνεις τη σχολή με το έτσι θέλω,ενώ πολλοί θέλουν να κάνουν μάθημα για να πάρουν το πτυχίο τους.
Μίλησα εγώ για άσυλο; Ναι πιστεύω ότι οι γενικές συνελεύσεις πρέπει να μην γίνονται όπως τις περιγράφεις! Φαντάσου όμως κάθε φορά που γίνεται συνέλευση και έχει 200 άτομα σου λέω και να πρέπει να ψηφίσουν σε κάλπη όλοι αυτοί και μετά να γίνει καταμέτριση! Και στην τελική το να σηκώσεις το χέρι σου και να στηρίξεις ένα πλαίσιο που εκείνη τη στιγμή σε εκφράζει δεν σημαίνει ότι χαρακτηρίζεσαι σαν οπαδός της συγκεκριμένης παράταξης. Εγώ αναφερόμουν στις φοιτητηκές εκλογές πάντως!Ganther wrote:To ασυλο φιλε μου δεν ειχε το νοημα της καταληψης. Η μεταφραση του νομου οπως μας βολευει δεν με βρισκει συμφωνο.
Αν οι γενικες συνελευσεις σε εκφραζουν με τη μορφη που γινονται, τοτε δεν θελω να συζητησω αλλο μαζι σου, ειλικρινα. Γιαουρτια, γιουχαρισματα απειλες και διαφορα αλλα δεν με εκφραζουν.
Για την υποχρεωτικη και Μυστικη ψηφο, θα συμφωνουσα 100%...
Δεν εχω καταλαβει τι παει να πει αναταση χειρος. Πρεπει να δουνε ολοι τι θελω?
It doesn't matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat...
-
- Kilobyte level
Κοίτα το σύνταγμα δίνει δικαίωμα για να γίνει ότι γίνεται. Δεν αποφασίζω εγώ αν με νοιάζει ή όχι. Όποιος διαφωνεί τότε πρέπει και για αυτό να ζητηθεί αναθεώρηση και να ψηφιστεί ή να μην ψηφιστεί..Paralias wrote:Τι πάει να πει αυτό;Δηλαδή για τους υπόλοιπους δε μας νοιάζει;Τι λέτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;
Χωρίς πλάκα πιστεύω ότι όλα πρέπει να γίνονται δημοκρατικά γιατί αυτό μας έχει λείψει απο την σύγχρονη κοινωνία. Δεν το λέω κακοπροαίρετα.
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
που όλο θα δραπετεύει..
κι αν ο κλοιός στενεύει,
που όλο θα δραπετεύει..
- Theofaman
- Mbyte level
Όταν δεν επιτρέπεται να υπάρχει γνώμη αντιθετη απο αυτή που επιθυμούν ορισμένοι, όχι για εμένα δεν ειναι δημοκρατική διαδικασία. Δεν είμαι ο Paraliastsiko wrote:Paralia τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θέλεις το πτυχίο περισσότερο από κάποιον που αντιδρά μέσω της κατάληψης: Δεν δέχεσαι την ψηφοφορία στις γενικές συνελεύσεις ως δημοκρατική;

Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Μπορει να κανω και λαθος νομιζω οτι οι καταληψεις ειναι παρανομες, αλλα ψαχνω τον ποινικο κωδικα ΗΔΗ για το θεμα αν ειναι νομιμη η οχι η καταληψη.
Προς το παρον παρτε αυτο
Προς το παρον παρτε αυτο
Οι σχολές δεν ανήκουν στους φοιτητές τους ώστε να τις κλείνουν όποτε γουστάρουν. Η κατάληψη είναι μια παράνομη οικειοποίηση δημόσιας περιουσίας, και εφόσον υπάρχει δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση που εκπροσωπεί το σύνολο των Ελλήνων, δεν νομιμοποιείται κανένα μεγάλο ή μικρό σύνολο φοιτητών να εμποδίζει με βία τη θεσμοθετημένη λειτουργία τους.
-
- Mbyte level
Γιατί δεν υπάρχουν οι υποδομές για την συμμετοχή του συνόλου της σχολής, και γιατί το κλίμα που επικρατεί στις γενικές συνελεύσεις δεν είναι το καλύτερο δυνατό...πως να έρθει άτομο να παρακολουθήσει την Γ.Σ. με το ΧΑΟΣ και την ανοργανωσιά που επικρατεί;
Είπα να μην το αναφέρω :pΕκτός απο κάτι 0% λιπαρά και ομελέτες υπο την συνοδεία ιπτάμενων γροθιών, όχι.
Last edited by shodanjr_gr on Wed Oct 11, 2006 1:21 am, edited 1 time in total.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
Νομίζω ότι δεν ανήκει στο ποινικό! Νομίζω ότι είναι αστικόGanther wrote:Μπορει να κανω και λαθος νομιζω οτι οι καταληψεις ειναι παρανομες, αλλα ψαχνω τον ποινικο κωδικα ΗΔΗ για το θεμα αν ειναι νομιμη η οχι η καταληψη.
Last edited by tsiko on Wed Oct 11, 2006 1:22 am, edited 1 time in total.
It doesn't matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat...
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Νομίζω πως δε θα βρεις κάτι να το απαγορεύει...Ganther wrote:Μπορει να κανω και λαθος νομιζω οτι οι καταληψεις ειναι παρανομες, αλλα ψαχνω τον ποινικο κωδικα ΗΔΗ για το θεμα αν ειναι νομιμη η οχι η καταληψη.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Συνταγματικο πρεπει να ειναι...tsiko wrote:Νομίζω ότι δεν ανήκει στο ποινικό! Νομίζω ότι είναι αστικό[/u]Ganther wrote:Μπορει να κανω και λαθος νομιζω οτι οι καταληψεις ειναι παρανομες, αλλα ψαχνω τον ποινικο κωδικα ΗΔΗ για το θεμα αν ειναι νομιμη η οχι η καταληψη.
Τζολε νομιζω οτι πρεπει να πληρει καποιες προυποθεσεις η καταληψη για να ειναι νομιμη. πχ. να μην εμποδιζει τα μαθηματα.
Last edited by Ganther on Wed Oct 11, 2006 1:25 am, edited 1 time in total.