Περί αποτελεσμάτων της αναβληθείσας εξεταστικής Ιουν. 2006
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Τόση αγωνία και υπομονή για να δεις ότι κόπηκες...τέσπα...όλα μέσα στο παιχνίδι είναι...
Καλά αποτελέσματα στα υπόλοιπα!
Εξαρτάται ποια είναι τα "στάνταρ" σου...αν νομίζεις ότι έχεις το κουράγιο και ότι θα τα καταφέρεις καλύτερα...
Πάντως καμιά φορά μπορεί να αποδειχθεί παγίδα...ειδικά αν χρωστάς και άλλα...αλλά αν τα καταφέρεις είσαι και μάγκας!
Καλά αποτελέσματα στα υπόλοιπα!
Εξαρτάται ποια είναι τα "στάνταρ" σου...αν νομίζεις ότι έχεις το κουράγιο και ότι θα τα καταφέρεις καλύτερα...
Πάντως καμιά φορά μπορεί να αποδειχθεί παγίδα...ειδικά αν χρωστάς και άλλα...αλλά αν τα καταφέρεις είσαι και μάγκας!

S.S.D.D.
Όντως, πρώτα μέτρα αυτά που χρωστάς, αν βρεις μονοψήφιο συνεχίζουμε...ciao wrote:ειδικά αν χρωστάς και άλλα...αλλά αν τα καταφέρεις είσαι και μάγκας!
...μετά σκεψου αν είσαι διατεθειμένη να παλέψεις γι αυτο το μάθημα γιατι να θυμάσαι ότι η απόσταση ανάμεσα στο 5,5 και το 6,5 είναι πολύ μικρότερη απο αυτή του 6,5 με του 7,5...
...τέλος, αν στο προηγούμενο θέμα είσαι θετική τότε μη κολλάς, δώσε κι ότι βγεί!!! Η τύχη ευννοεί του τολμηρούς!!

Καλή τύχη anywayz

laikedelic !
-
- Venus Project Founder
δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου γιατι από τη φύση του τεστ κ τέλεια να διαβάσεις δεν μπορείς να πεις ότι πας για 9-10vicky wrote:Γενικα δεν ειχε καλους βαθμους,για αλλη μια φορα...ξερω οτι παλια πιο ανετα το περναγες με κανα 6,7.Εγω για το 6,5 παλεψα,και ολο σκεφτομαι να το κοψω...Αλλα απο την αλλη κουραστηκα 2 μηνες να δινω..Τι λετε?

αυτό σημαίνει ότι ευελπιστείς σε ενα 7,5 ,κ οπότε δεν αξίζει ο κόπος για
1 βαθμό πάνω..
εγώ πάντως ειχα κάνει αναβαθμολόγηση στο μάθημα αυτό αλλά είχα 5,5
η λογική μου ήταν ότι στη χειρότερη να πάρω 5 δηλαδή μισό βαθμό κάτω
ενώ είχα περιθώρια βελτίωσης προς τα πάνω.. τελικά πήρα 7,5

People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams