dial up πανεπιστημιου
dial up πανεπιστημιου
οταν χρησιμοποιω την συνδεση του πανεπιστημιου αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:μπαινω κανονικα και οταν περασει ενα χρονικο διαστημα,διαφορετικο καθε φορα η συνδεση διακοπτεται.Το log file εχει το εξης μηνυμα:
Cannot determine ethernet address for proxy ARP
Δεν ξερω τι φταιει .
Cannot determine ethernet address for proxy ARP
Δεν ξερω τι φταιει .
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Αλήθεια είναι και εγώ το ίδιο κάνω...συγκεκριμένα με λογαριασμούς άνω των 17 ευρώ σου παρέχεται δωρεάν κάτι το οποίο είναι εφικτό αφού γύρω εκεί κυμαίνεται το πάγιο...αν έχεις και πρόγραμμα με δωρεάν χρόνο ομιλίας τότε είσαι μια χαρά...
Εναλλακτικά κάνε μια αίτηση στη vivodi που αναβαθμίζει το δίκτυο της στα 2ΜBit όπως έχει αναφερθεί και αλλού να βρεις την υγειά σου!!!
Εναλλακτικά κάνε μια αίτηση στη vivodi που αναβαθμίζει το δίκτυο της στα 2ΜBit όπως έχει αναφερθεί και αλλού να βρεις την υγειά σου!!!

S.S.D.D.
Να ρωτήσω κάτι:
*** Υπάρχει περίπτωση να παίζει μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορεί κάποιος να είναι online δεδομένου ότι περιμενουν άλλοι στην ουρά χωρίς σύνδεση;;; Οπότε όταν τελείωνει σε πετάει;; Απ'ότι ξέρω ένας περιορισμένος αριθμός φοιτητών μπορεί να εξηπηρετηθεί ταυτόχρονα.
Παίζει αυτό που λέω ή λέω μ@#@κιες;;; Δεν ξέρω τη τύφλα μου απο δύκτια, αν είναι μεγάλη λεβεντιά διαγράψτε και το post μου...
*** Υπάρχει περίπτωση να παίζει μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορεί κάποιος να είναι online δεδομένου ότι περιμενουν άλλοι στην ουρά χωρίς σύνδεση;;; Οπότε όταν τελείωνει σε πετάει;; Απ'ότι ξέρω ένας περιορισμένος αριθμός φοιτητών μπορεί να εξηπηρετηθεί ταυτόχρονα.
Παίζει αυτό που λέω ή λέω μ@#@κιες;;; Δεν ξέρω τη τύφλα μου απο δύκτια, αν είναι μεγάλη λεβεντιά διαγράψτε και το post μου...
laikedelic !
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Νομίζω ότι συμβαίνει αυτό που λες cactus.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Αυτό που λέει ο cactus το έχω κι εγώ ακούσει (όχι από επίσημα χείλη, αλλά από συμφοιτητές μου).
Πάντως κι εγώ την χρησιμοποιούσα όταν μπήκα στη σχολή και με κούραζε αφάνταστα. Κυρίως γιατί κατάφερνα να συνδεθώ με την έβδομη - όγδοοη προσπάθεια... Πάντως πιθανώς κάποια άτομα να μην έχουν για διάφορους λόγους πρόσβαση σε κάποια άλλη συνδεση, οπότε είναι καλό που το πανεπιστήμιο προσφέρει κάτι για αρχή, έστω και περιορισμένων δυνατοτήτων.
Πάντως κι εγώ την χρησιμοποιούσα όταν μπήκα στη σχολή και με κούραζε αφάνταστα. Κυρίως γιατί κατάφερνα να συνδεθώ με την έβδομη - όγδοοη προσπάθεια... Πάντως πιθανώς κάποια άτομα να μην έχουν για διάφορους λόγους πρόσβαση σε κάποια άλλη συνδεση, οπότε είναι καλό που το πανεπιστήμιο προσφέρει κάτι για αρχή, έστω και περιορισμένων δυνατοτήτων.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."