RPG/TCG/Minis

Οτιδήποτε έχει σχέση με gaming (ψηφιακό και μη)
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Sat Dec 03, 2005 11:16 am

tec-goblin,δεν το ήξερα αυτό , αλλά και πάλι τους προτιμώ αυθεντικούς και άρα ξεχωριστούς!!

..για να προτείνω και γω κάτι, θα σας αναφέρω τον χαρακτήρα που γουστάρω περισσότερο, και παίζω συνήθως(μετά το όνομα της class(θα χρησιμοποιήσω Multi-class)ακολουθούν τα levels που έχουν αφιερωθεί στη συγκεκριμμένη class

Paladin 5/ Fighter 4 / Cavalier 6+

Μην ντρέπεστε...ρωτήστε "γιατί", "τι κάνει" ή "πώς και έτσι"... :twisted: :twisted: :twisted:

Σε περίπτωση που DMάρω, είναι πολύ δύσκολο να πεθάνει ένας χαρακτήρας από τέρας( όπότε lumenμην ανησυχείς προς το παρόν...προτιμώ τις καθαρά RPG/adventure αποστολές με μυστήριο ώστε ο Player να μην καταλαβαίνει τι του γίνεται...( έχω σκοτώσει player με την παγίδα που κλείνουν οι πόρτες και γεμίζει νερό το δωμάτιο...αργό και απολαυστικό :twisted: :twisted: ...όπως καταλάβατε προτιμώ τις μουλοχτές παγιδούλες(συχνά πολύ θανάσιμες)..ααα,τώρα μπορείς να ανησυχήσεις :-p )
tec-goblin
bit level
bit level

Post by tec-goblin » Sun Dec 04, 2005 12:08 am

Ο χαρακτήρας που λες.. χμ.. πολύ κλισεδιάρικος βρε παιδί μου

@AmInfected Όχι, γνωρίζω ποιος την έγραψε. Τα λάθη στους πίνακες δεν είναι δικιά του ευθύνη (άθλιο editing... δεν ξέρω για ποιο λόγο και αν είναι θέμα του διορθωτή ή των από πάνω).

Εγώ έχω διορθώσει την ελληνική έκδοση του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: το παιχνίδι ρόλων, και ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ πράγματα που δεν έχουν εκδοθεί (μέχρι και μετάφραση). (το γιατί δεν έχουν εκδοθεί ακόμα δεν θέλω να το πω, γιατί θα γίνω ΚΑΚΟΣ με πολύ κόσμο)

btw, lumen, το ξέρεις ότι έχουμε σέσσιον αύριο στις 7μιση ώρα Ελλάδος ε; (Κυριακή). Σε περιμένω στο msn σου. Και τα μυστήρια επίσης (το διάγραμμα σπαγγέτι το βλέπεις από άλλη οπτική όταν πιάνει 2 σελίδες, είσαι αφηγητής και είναι διάγραμμα των σχέσεων μεταξύ των npcs και των παικτών πριν καν ξεκινήσουν οι παίκτες να παίζουν :evil:)
Le palais de Montegue t'attend!
Goo Goo Mucks are Burning Longer
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sun Dec 04, 2005 12:43 am

AnINffected wrote:Λοιπόν Punisher ήρθε η ώρα να γίνεις DM: παίξει με την Lumen και αν πάρει rogue βαλ'της εναν ωραίο (κακό) δράκο από την αρχή... :-D :razz:

No offense lumen ;)
Δε μασάω από δράκους εγώ, ούτε από παγιδούλες, ούτε από Στρουμφ :bigsmurf: :brilsmurf: :smurf: :smurfin: !!!ΧΑ!!!I am dexterous and slicker!!!

(tec-goblin,την ώρα για το Session δεν την ήξερα..sorry!!)

le votre devoue
Baron Philippe Henri de Charousse, noble des Lettres :smt029
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand

Post by The Punisher » Sun Dec 04, 2005 12:54 am

Και γιατί κλισεδιάρικος παρακαλώ??? Δεν σου αρέσει ??
tec-goblin
bit level
bit level

Post by tec-goblin » Sun Dec 04, 2005 1:24 pm

Βασικά, βαριέμαι τους παλαδίνους cavaliers - και είναι και πού συνηθισμένοι... Γενικά στα δικά μου campaign, υποφέρουν: 1 γιατί δεν έχουμε συχνά μάχες στην εξοχή (πιο πιθανό είναι να σ'την πέσουν σε μια πόλη ή στο χιόνι) 2 γιατί τους βγάζω την παναγία να παίξουν το παλαδινιλίκι τους σωστά (βλέπε πρώτο κεφάλαιο του book of exalted deeds) και αν δεν είναι για αυτούς το να σκοτώσουν κάποιον πραγματικά η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ λύση, θα βρεθούν στο δρόμο του corrupt avenger γρήγορα...
(Παλαδίνος + Ravenloft = hard time. Όμως αν τα καταφέρεις νιώθεις ΩΡΑΙΑ)

Στο τωρινό campaign πάντως έχουμε για PCs 5 ευγενείς. Ο καλύτερος πολεμιστής (σε level 2 σε d20 modern) βαράει αξιοπρεπή damage με attack bonus... +3 (φαντάσου τον χειρότερο... - όχι δεν είναι ο δικός σου Lumen, εσύ τουλάχιστον έχεις ένα πιστολάκι της συμφοράς - μοντέλο του 1580).

Άντε, γεια σας, πάω για μπάνιο και μετά έχω να ετοιμάσω το απογευματινό session - τις τελευταίες πινελιές.
Goo Goo Mucks are Burning Longer
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Oct 14, 2006 4:04 pm

Here it is .... may the topic ressurect !!!
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Sat Oct 14, 2006 4:33 pm

Παιδιά κανείς δεν παίζει WOW(World of Warcraft)???(το γύρισα στα pc games RPG)
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Oct 14, 2006 7:10 pm

έπαιζα εγώ σε private server για κάποιον καιρό !
Maverick
byte level
byte level

Post by Maverick » Sat Oct 14, 2006 7:38 pm

Βγαινει σε 2 εβδομάδες το NWN 2. Περιμένω κόσμο για λιώσιμο μέχρι το Φεβρουάριο που θα μπω στρατό!!
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen
Image
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Post by cactus » Sat Oct 14, 2006 10:57 pm

Τώρα που είπες για NWN, έχει δοκιμάσει κανείς το avlis;;
Εντυπώσεις;;; Εγώ το τελευταίο εξάμηνο το έμαθα, αλλα διστάζω να πάρω το NWN delux...τώρα που μου λες ότι βγαίνει το 2...

Ενημερωτικά: Avlis = Ερασιτεχνικό mode για το NWN, και ουσιαστικά είναι online κοινότητα παικτών, δωρεάν συμμετοχή. Υπάρχουν dms και διαρκώς πλάθεται η πλοκή...δεν έχει τη λογική του wow(βλ. προχωρώ και σφάζω)
infos: http://www.avlis.org

*edit:* οοοοοοπς!! είμαι εκτός θέματος... λέει για P&P RPGs... :oops:
laikedelic !
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sun Oct 15, 2006 1:43 am

Όταν λες "δωρεάν συμμετοχή" τί ακριβώς εννοείς;

Και εγώ είχα παίξει WoW για μερικούς μήνες... αλλά κατάφερα να είμαι σχετικά συγκρατημένος και τελικά σταμάτησα γιατί θα ήταν καταστροφικό για τις σπουδές μου!Ναι, όντως είναι "προχωρώ και σφάζω" αλλά αυτό δε σημαίνει οτί δεν είναι πολύ καλό παιχνίδι!

Έβγαλα το P&P από τον τίτλο του topic για να είστε πιο άνετα αλλά ας μιλήσουμε και λίγο για P&P, γιατί σε όλα τα άλλα topics έχουμε φαγωθεί με το θέμα!

Παίζει κανείς σε κανα καλό campaign αυτό το καιρό, είτε στο σπίτι είτε "επίσημα";
Με Living Greyhawk ασχολείται κανείς αλήθεια;
Γιατί όλοι οι χαρακτήρες μου είναι νεκροί και έχω χρόνια να παίξω; :((

Επίσης, όσοι αρχάριοι έχετε απορίες σχετικά με αυτά, εδώ είναι το μέρος (καλά, στην πραγματικότητα άλλο είναι το καταλληλότερο μέρος, αλλά τεσπα!) . :-D
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Sun Oct 15, 2006 2:06 am

Για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί "αρκετά" τι θα προτείνατε???
S.S.D.D.
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sun Oct 15, 2006 2:38 am

Όταν λες οτί δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά εννοείς οτί

α) Δεν γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται;
β) Γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται και θες να ξεκινήσεις με κάποιο παιχνίδι αλλά δεν ξέρεις τί υπάρχει και ποιό να διαλέξεις;
γ) Γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται, έχεις αποφασίσει με τί θα ασχοληθείς αλλά χρειάζεσαι βοήθεια στο ξεκίνημα;

Στείλε τώρα SMS με το γράμμα της επιλογής σου στο <βάλε αριθμό εδώ> και κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα!!!
Στείλε μήνυμα τώρα!!

Πάει, το σκότωσα το τόπικ βραδιάτικα... :-D

Ελπίζω να μην το παρεξήγησες, δεν είχε να κάνει με την ερώτηση σου, απλά καμιά φορά δεν αντέχω στον πειρασμό να πετάω τέτοιες βλακείες! :)
Εντάξει, θα μιλήσω σοβαρά τώρα.
Τί ακριβώς εννοείς;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Oct 15, 2006 11:29 am

Με Living Greyhawk ασχολείται κανείς αλήθεια;
Με το που είπα να ξεκινήσω(Σεπ 2005), διάβασα όλα τα σχετικά (history της περιοχής, κατάσταση στρατών και τέλος πάντων όλα) ξαφνικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση στο forum του Greyhawk για την Ελλάδα ... χθές μάλιστα που μπήκα για να τσεκάρω μπας και κάνανε τίποτα, είδα ότι δεν υπάρχει πλέον το forum

Links
Living Greyhawk - τμήμα Ελλάδας
forum ελληνικό

Edit: Τσέκαρα το AVLIS ... μιλάμε είναι τέλοιοοοο. Aninffected τσέκαρε το, θα το λατρέψεις :-D
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Post by cactus » Sun Oct 15, 2006 12:14 pm

AnINffected wrote:Όταν λες "δωρεάν συμμετοχή" τί ακριβώς εννοείς;
Εννοώ ότι δεν έχει συνδρομή. Απλά χρειάζεσαι αυθεντικό αντίγραφο του NWN και αν δεν απατώμαι και το τελευταίο expansion, γι αυτό είπα το delux edition. Εγγράφεσαι και παίζεις για παντα χωρίς οικονομικες υποχρεώσεις.

AnINffected wrote:Ναι, όντως είναι "προχωρώ και σφάζω" αλλά αυτό δε σημαίνει οτί δεν είναι πολύ καλό παιχνίδι!
Δεν είχα σκοπό να υπονοήσω τπτ, αλλα να πώ ότι δεν έχει τη λογική του wow και ότι είναι πιο κοντα σε P&P RPG, όσο μπορει να το πλησιάσει ένα pc rpg. Άλλωστε το αν είναι ωραίο ή όχι ενα παίγνιο είναι καθαρά υποκειμενικο θέμα.

Punisher και μένα με ενθουσίασε γμτ!! δεν ξέρω τι να κάνω...
laikedelic !
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sun Oct 15, 2006 12:51 pm

EDITED
Punisher wrote:Εννοώ ότι δεν έχει συνδρομή. Απλά χρειάζεσαι αυθεντικό αντίγραφο του NWN και αν δεν απατώμαι και το τελευταίο expansion, γι αυτό είπα το delux edition. Εγγράφεσαι και παίζεις για παντα χωρίς οικονομικες υποχρεώσεις.
Ναι, ακούγεται πολύ, πολύ καλό! :-D
Θα το τσεκάρω σήμερα και θα σας πω εντυπώσεις!
cactus wrote:Δεν είχα σκοπό να υπονοήσω τπτ, αλλα να πώ ότι δεν έχει τη λογική του wow και ότι είναι πιο κοντα σε P&P RPG, όσο μπορει να το πλησιάσει ένα pc rpg. Άλλωστε το αν είναι ωραίο ή όχι ενα παίγνιο είναι καθαρά υποκειμενικο θέμα.
Τώρα μίλησες!Μην το μπαλώνεις!
Πλάκα κάνω! :-D
Ναι, το ξέρω και συμφωνώ μαζί σου.

Όσο για το Living, τί να πώ;Είμαστε επιεικώς απαράδεκτοι!Έχουμε κάτι πολύ ωραίο και το έχουμε παραμελήσει εντελώς!Ελπίζω τουλάχιστον το περιοδικό για το Bone Marches που μου είχες δείξει να βγαίνει ακόμη.
Το forum φαίνεται να υπάρχει καί να έχουν πρόβλημα στον server. :???:
Bone March Triad Site wrote: 04/10/05 : Από σήμερα events της Triad του Living Greyhawk θα γίνονται σε διάφορα σημεία της πόλης. Ενημερωθείτε από το forum μας σε πιο μέρος παίζεται ποια περιπέτεια στις επερχόμενες ημέρες!
Πώς το πάθαν!Μόνο που δε μπορούμε να μπούμε στο forum! ](*,)

Ξέρετε πότε είναι το επόμενο Games' Fair στην Αθήνα;
Last edited by AnINffected on Sun Oct 15, 2006 1:11 pm, edited 2 times in total.
Ada Lovelace

Maverick
byte level
byte level

Post by Maverick » Sun Oct 15, 2006 1:00 pm

AnINffected wrote:
Ξέρετε πότε είναι το επόμενο Games' Fair στην Αθήνα;
[offtopic]
Άσχετο αλλά τώρα που λέμε για παιχνίδια. Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια στο Λυκειο (και πιο πριν φυσικά) να μου λέει η μάνα μου "Αντε να μπεις στο πανεπιστήμιο να σταματήσεις με αυτά τα παιχνίδια και να αρχίσεις να ... (οπου τελιτσες συμπληρώνεται ανάλογα την περίσταση που το έλεγε)". Τώρα με βλέπω που πήρα πτυχίο, μπαίνω στρατό, κάνω πρακτική και παρ' όλα αυτά είμαι σε χειρότερη κατάσταση από τότε. Προσωπικά τα RPG για εμένα είναι ένας τρόπος να ξεχνιέσαι. Νιώθεις ότι είσαι αλλού. Ειδικά αν είναι καλό το παιχνίδι (είτε Ρ&Ρ είναι στον υπολογιστή) ταυτίζεσαι πολύ με τους ήρωες.

[/offtopic]
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen
Image
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sun Oct 15, 2006 1:13 pm

Μα δεν είσαι offtopic...βγάλε τα tags! ;)

Δε θεωρώ κακό να ασχολείται κάποιος με παιχνίδια, σε όποια ηλικία και να βρίσκεται.Αρκεί να γίνονται όλα με μέτρο, όπως λέγαμε!
Από CRPG, τα παιχνίδια της Bioware είναι πολύ καλά!
Ada Lovelace

cactus
Mbyte level
Mbyte level
Post by cactus » Sun Oct 15, 2006 4:32 pm

AnINffected wrote:Τώρα μίλησες!Μην το μπαλώνεις!
Ίσως και νάχεις δίκιο, ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση το wow...
Όπως και να 'χει, no offence! :)
laikedelic !
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sun Oct 15, 2006 5:08 pm

Πλάκα έκανα βρε, δεν υπάρχει πρόβλημα!
Περί ορέξεως! ;)

Μια και μαζεύονται τα άτομα που γράφουν για D&D στην υπογραφή τους, δεν κανονίζουμε κάτι όλοι μαζί, να ικανοποιήσουμε τα απωθημένα μας; :)
Ada Lovelace

ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Sun Oct 15, 2006 9:27 pm

Θα σου έστελνα αλλά δεν ξέρω τον αριθμό σου... :-D
οπότε λέω β)... :oops:
S.S.D.D.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Wed Oct 18, 2006 12:03 am

anyone for LINEAGE2??????????????????????????????
Image
Post Reply

Return to “Gaming”