Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
- alberta
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πιστεύω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό...
Θα ξεκινούσες 4 τα ξημερώματα για να πας να δεις την κοπέλα σου η οποία θα εστεινε ολοκληρο σκηνικο για να σε δει χωρις να την καταλάβουν?
Θα ξεκινούσες 4 τα ξημερώματα για να πας να δεις την κοπέλα σου η οποία θα εστεινε ολοκληρο σκηνικο για να σε δει χωρις να την καταλάβουν?
Last edited by alberta on Wed Oct 18, 2006 3:06 pm, edited 1 time in total.

- Paralias
- Gbyte level
Mάλλον πρέπει να το ψάξουμε λίγο... Άντε,να κάνουμε καμιά συνάντηση μελών venus να γνωριστούμε γιατί απ'ότι βλέπω συμφωνούμε...alberta wrote:[off] Λοιπόν επείδη είχε ακουστεί και παλίοτερα χωρίς λόγο, μήπως να το ψαχναμε ρε συ Paralia...?Καλα μου φαίνεται τα λες.... [/off]
Και μεταφερω την ερωτηση:
Paralias wrote:Γιατί έβαλε τόσο κρύο εντελώς ξαφνικά;Θες να χιονίσει να πάμε για snowboard;
- Fairy
- Gbyte level
Το λατρεύω όταν χιονίζει. Εκεί που μένω δεν το στρώνει σχεδόν ποτέ (3-4 φορές σε όλη μου τη ζωή) και τσαντίζομαι. Αν και την τελευταία φορά πάθανε τέτοια ζημιά τα υδραυλικά μας που δε θέλω να στεναχωριούνται οι γονείς μου πάλι από την αρχή...
Ποιος είναι ο ανηψιός του Μπαρμπα-Στάθη και ποιος του θείου Σαμ;
Ποιος είναι ο ανηψιός του Μπαρμπα-Στάθη και ποιος του θείου Σαμ;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
-
- Venus Former Team Member
ο θείος - Σαμ και ο μπαρμπα-Στάθης αντίστοιχα
.. είναι κάτι σαν την κότα και το αυγό 
τα μάθατε τα τρελά τα νέα? Στον Παρνασσό άρχισε επιτέλους η "καλή" περίοδος .... άρχιζε να χιονίζει !
Paralia ετοίμασε τις δέστρες και την σανίδα
και για να μην παρεξηγηθώ... ιδού και η ερώτηση για τους μη-καταλαβαίνοντες (δε σας είπα και χαζούληδες
)

τα μάθατε τα τρελά τα νέα? Στον Παρνασσό άρχισε επιτέλους η "καλή" περίοδος .... άρχιζε να χιονίζει !
Paralia ετοίμασε τις δέστρες και την σανίδα

και για να μην παρεξηγηθώ... ιδού και η ερώτηση για τους μη-καταλαβαίνοντες (δε σας είπα και χαζούληδες

τα μάθατε τα τρελά τα νέα?