Νομιμοποίηση κόμματος παιδοφίλων (...)

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Wed Oct 18, 2006 5:59 pm

Χαλαρα, γενικοτερα εγω δε τσατιζομαι ευκολα, απλα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δε συμφωνω...

Για οσους εχουν ορεξη για διαβασμα, και να δουν και την αλλη πλευρα, οριστε μια συνεντευξη του ιδρυτη του κομματος!
http://www.dimitrisangelidis.com/texts/pnvd.html

Θελω επισης να μου απαντησετε οποιοι θελετε αν ειχατε συμμαθητες και συμμαθητριες που εκαναν σεξ στα 12-13-14 με ατομα 18-28 ετων πχ, και εαν θεωρειτε οτι αυτοι ηταν παιδεραστες η οχι! Προσωπικα μου ερχονται 3-4 παραδειγματα κοριτσιων αμεσως στο μυαλο!

Μερικα σημεια της συνεντευξης, δημοκρατικοτατα...
Ξέρετε ότι λόγω του κόμματος μόλις με έδιωξαν από το πανεπιστήμιο της Νιμεγένης; Έκανα μεταπτυχιακό στην παιδαγωγική.

-Με ποια αιτιολογία;

Είπαν ότι δεν θα μπορούσαν να εξηγήσουν την παρουσία μου στους γονείς των μαθητών που έπρεπε να συναντώ στο πλαίσιο των σπουδών. Υποκρισία βέβαια. Ο πρύτανης γνώριζε από καιρό για μένα, με είχε δει στην τηλεόραση, και είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσω τις σπουδές μου, φτάνει να είναι μαζί μου άλλος ένας φοιτητής κάθε φορά που έχω προφορική εξέταση με παιδί. Ετοιμάζω μήνυση στο πανεπιστήμιο. Θα είναι η τέταρτη για το κόμμα.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by PASCAL » Wed Oct 18, 2006 6:18 pm

Το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τους παιδόφιλους είναι οι θεωρίες περί ελευθερίας της εκφρασης. Οι άνθρωποι τη "δουλεία" τους θέλουν να κάνουν. Εντόπισαν ορισμένες ασάφειες και κενά του Ολλάνδικού δικαίου και προώθησαν τη διαστροφή τους. Αυτό είναι όλο.
nap
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by nap » Wed Oct 18, 2006 8:46 pm

Ganther οι απόψεις σου με βρίσκουν 1000% σύμφωνο. Αν αρχίσουμε να ποινικοποιούμε απόψεις (όσο παράλογες και αν μας φαίνονται), τότε ζήτω που καήκαμε...
It is by will alone I set my mind in motion...
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Wed Oct 18, 2006 10:37 pm

tZoLe wrote:Απλά αυτό που πιστεύω εγώ. και είναι το σημείο όπου προφανώς διαφωνούμε, είναι ότι ως κοινωνία έχουμε αποφασίσει τι είναι η διαστροφή και τι είναι το έγκλημα και δεν μπορώ να δεκτώ πως για χατίρι της ελευθερίας του λόγου θα επιτρέψω την αναπαραγωγή αρρωστημένων για το κοινωνικό status μας απόψεων. Τέλος, επαναλαμβάνω πως έχουμε πολλά άλλα τρωτά σημεία ως κοινωνία που μας καθιστούν λιγότερο δημοκρατική.

Και για να μην ξεχνιόμαστε άλλο ελευθερία έκφρασης και άλλο νόμιμο κόμμα. Έχει μια κάποια διαφορά νομίζω.
Διαφωνω.
Το τι εχουμε "αποφασισει" (Δεν εχουμε τελεσιδικα απαντησει.Ολα ειναι ρευστα και ξαναοριζονται αναλογα με την εκαστοτε πλειοψηφια) οτι καθιστα διαστροφη ή εγκλημα δεν ειναι απολυτο ουτε αιωνιο.Η καθε δημοκρατικη κοινωνια δινει τη δικια της μεταφραση μεσω της δημοκρατιας της και ετσι πρεπει να ειναι (ασχετως πως το αντιλαμβανεσαι εσυ που εισαι σε αλλη κοινωνια) λαμβανοντας φυσικα παντα και μεριμνα για τα δικαιωματα των μειονοτητων.
Ετσι τυχαινει να εχουμε αποδεχτει τη λειτουργια της κοινωνιας εμεις που ασπαζομαστε τη δημοκρατια.
Αυτο σημαινει αναγκαστικα οτι οταν η πλειοψηφια αποφασισει υπερ πχ των ναρκωτικων ή της παιδοφιλιας it is bitter but so be it.Ποτε δεν ειναι ωραια οταν εισαι η μειοψηφια!
Αρα καταληγουμε οτι αφου θελουμε να δινουμε την εμπιστοσυνη μας στην πλειοψηφια ,με ορια, μια αρχικα μειοψηφια πρεπει να διατηρει την πιθανοτητα και αρα την δυνατοτητα να βρει πολλους εκφραστες και να μετατραπει σε πλειοψηφια.ΑΝ βρει αυτους τους εκφραστες της.Και χωρις την καταπιεση και τυραννια της πλειοψηφιας.
Αλλιως αναποφευκτα καταληγουμαι στο αιωνιο σκεπτικο οτι μονο λιγα ατομα ξερουνε ,μπορουνε και πρεπει να οριζουνε τους κανονες για ολους τους υπολοιπους.Αυτο δεν συμβαινει οταν καποιοι αποκτουν την δυναμη να μπορουν να οριζουν το τι μπορει να γινει πλειοψηφια και τι οχι?
Makes sense when u can or expect to be that guy doesn't it?
Τake it or leave it.

Με λιγα λογια η μειοψηφικη αρχικα γνωμη εχει δικαιωμα στην εκφραση της οσο και αν τρομαζει την πλειοψηφια οτι θα γινει μειοψηφια!
Δεν εχεις δημοκρατια αν δεν εχει καμια μειοψηφια την μικρη εστω δυνατοτητα να μετατραπει σε εξουσια.

Το παραπανω ηταν μια μακρυτερη εκδοση του Ganther
Ganther wrote:Εμ... το τιμημα της δημοκρατιας!!

Οσοι ιοθετειτε την αποψη οτι ΔΕΝ επρεπε να το νομιμοποιησουν, προσεξτε, γιατι φλερταρετε με τελειως αντιδημοκρατικες αποψεις και εν δυναμει επικυνδυνες...

P.S Μετρησε κανενας ποσες φορες χρησιμοποιησα τις λεξεις μειοψηφια και πλειοψηφια? LOOL
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Oct 19, 2006 1:00 am

Επειδή ο καθένας αντιλαμβάνεται όπως τον συμφέρει τη δημοκρατία και όποτε τον συμφέρει την επικαλλείται, πέρα από δημοκράτης εγώ νιώθω άνθρωπος. Και ως άνθρωπος που έζησε στο Βέλγιο την περίοδο που κάποιος οπαδός του δημοκρατικού αυτού κόμματος βίαζε και σκότωνε παιδάκια επειδή αυτή ήταν η αποψη του, λέω ότι έχω κάποιους ηθικούς φραγμούς, αλλά μάλλον ας τους ξεχασουμε τώρα γιατί δεν τους έχει ανάγκη η προοδευτική κοινωνία μας. Ζήτω στην ελέυθερία του λόγου.
Και επειδή μάλλον είμαι υπερβολικά συντηριτικός και αυταρχικός μπροστά στις προοδευτικές και δημοκρατικές ιδέες σας σας καληνυχτίζω για να σας απαλλάξω από τους ανθρώπινους ενδοιασμούς μου. Άντε και στην ευρωβουλη να μπουν οι παιδόφιλοι μαζί με τον Βεργή.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Thu Oct 19, 2006 1:16 am

Για αυτό ακριβώς γίνεται η διαμαρτυρία ώστε αν η πλειοψηφία υπερισχύσει να μην γίνει κάτι τέτοιο...δεν είπε κανείς να πάμε να σπάσουμε μούτρα...άσχετα με το τι τους αξίζει...
Όλα μέσα στο δημοκρατικό κλίμα...
Οπότε όλοι ευχαριστημένοι...αφού δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε από ότι φαίνεται στο τι είναι ηθικό και ανήθικο μπορεί να εκφράσει ο καθένας την συναίνεση του ή τη διαμαρτυρία όμορφα και ωραία...η πλειοψηφία εν γένει δεν πρέπει να αποφανθεί?
Δηλάδή με το ίδιο σκεπτικό να μην κάνουμε διαμαρτυρίες για τους βομβαρδισμούς, τις πυρηνικές δοκιμές κτλ...στερούμε τα δικαιώματα των κακόμοιρων...

ΥΓ:Για να μην παρεξηγηθώ και εγώ κατά της δημιουργίας του κόμματος είμαι.
Last edited by ciao on Thu Oct 19, 2006 1:21 am, edited 1 time in total.
S.S.D.D.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Oct 19, 2006 1:20 am

ciao++;

αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα κατηγορηθείς ως χουντικός και εσύ...δεν πειράζει όμως...
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Thu Oct 19, 2006 1:21 am

ρε μη τσαντιζεστε, κουβεντουλα κανουμεεεεεεεεεεεε... Εγω τι να πω δηλαδη που θελω και αναβαθμιση firmware??? :-D :-D βασικα το Σαββατο θα κανω ενα εκτενες ποστ στο θεμα, να ξεθολωσω το τοπιο, γιατι τωρα δεν εχω υπομονη γιατι δινω και τα εχω παρει ασχημα!

Περαστε και απο δω...

http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... 4604#54604
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Thu Oct 19, 2006 1:26 am

Ευχαριστώ...
Όλα σχετικά είναι...
Νομίζω εν γένει ότι είναι ένα χαζό κατά περιπτώσεις παιχνίδι άλλοτε λέξεων και άλλοτε καταστάσεων αλλά πάντα διπολικό...κάθε δράση έχει και αντίδραση...νόμιμα και ωραία αυτοί νόμιμα και ωραία και εμείς...
Με το ίδιο σκεπτικό δηλαδή θα πρέπει να κατηγορηθώ ως χουντικός που δεν θέλω να περάσει το x νομοσχέδιο που θίγει τα y συμφέροντα...
S.S.D.D.
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Thu Oct 19, 2006 1:30 am

Κουβέντα κάνουμε και εμείς φίλε μου... :-D
No offence taken!
S.S.D.D.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Thu Oct 19, 2006 1:32 am

silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Thu Oct 19, 2006 1:38 am

Moderation message

Παιδιά...λίγο πιο προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς σας γιατί το βλέπω να πηγαίνει σε flame και κλείδωμα το topic...είναι από την φύση του ευαίσθητο το θέμα και οριακά ανεκτό, μην το τραβάτε...αν θέλετε να πείτε κάτι προσπαθείστε να το πείτε όσο πιο κόσμια μπορείτε.
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Thu Oct 19, 2006 1:48 am

Ευχαριστούμε και συγγνώμη για την ένταση... :???:
S.S.D.D.
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Thu Oct 19, 2006 2:24 am

ciao wrote:Για αυτό ακριβώς γίνεται η διαμαρτυρία ώστε αν η πλειοψηφία υπερισχύσει να μην γίνει κάτι τέτοιο...δεν είπε κανείς να πάμε να σπάσουμε μούτρα...άσχετα με το τι τους αξίζει...
Όλα μέσα στο δημοκρατικό κλίμα...
Οπότε όλοι ευχαριστημένοι...αφού δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε από ότι φαίνεται στο τι είναι ηθικό και ανήθικο μπορεί να εκφράσει ο καθένας την συναίνεση του ή τη διαμαρτυρία όμορφα και ωραία...η πλειοψηφία εν γένει δεν πρέπει να αποφανθεί?
Δηλάδή με το ίδιο σκεπτικό να μην κάνουμε διαμαρτυρίες για τους βομβαρδισμούς, τις πυρηνικές δοκιμές κτλ...στερούμε τα δικαιώματα των κακόμοιρων...

YΓ:Για να μην παρεξηγηθώ και εγώ κατά της δημιουργίας του κόμματος είμαι.
ciao++

Ναι λεμε οτι πρεπει να εχουν δικαιωμα να αποζητησουν ψηφους.
Εννοειται οτι πρεπει να υπαρξει ,οπως για τα παντα, σοβαρος και δημοσιος αντιλογος στην οποια διεστραμμενη προπαγανδα τους.
Ειναι ευαισθητο αυτο το συστημα και χαρακτηριζεται απο σημαντικη εντροπια.Απαιτει διαρκη τροφοδοτηση αρνητικης εντροπιας κυριως μεσω παιδειας,επιστημων,κριτικων μυαλων,διαλογου και αρκετων αξιολογων εκφραστων ιδεολογιων με την θρησκεια προφανως να αποκλειετε λογω πληρης αδυναμιας εκπληρωσης των αναφερθεντων προαπαιτουμενων.
Λογω αυτης του της ευαισθησιας φωναζει τοσος κοσμος και κοσμακης οτι ο χειροτερος εχθρος του ειναι ο καναπες.

Btw ασχετο.Λογικα και τυπικα δεν θα επρεπε να χαρακτηριζεται ως παιδεραστια ή παιδολαγνεια?
Το παιδοφιλος δεν ειναι ετυμολογικα λαθος.
Παιδι + φιλος.
Εννοουμε το ιδιο και για τους ζωοφιλους?
Γιατι δεν ηξερα οτι υπνοβατω τα βραδια και βγαινω να επισυναψω προγαμιαιες σχεσεις με το αιλουροειδες του γειτονα :shock: :) :)
Last edited by Tomahawk on Thu Oct 19, 2006 2:32 am, edited 1 time in total.
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Thu Oct 19, 2006 2:32 am

Εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπεις: εγώ σε λέω χοντρό, εσύ λες ότι είσαι εύσωμος (τα εγώ/εσύ είναι ενδεικτικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα :) )
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Thu Oct 19, 2006 2:37 am

Einherjar wrote:Εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπεις: εγώ σε λέω χοντρό, εσύ λες ότι είσαι εύσωμος (τα εγώ/εσύ είναι ενδεικτικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα :) )
Ναι ενταξει.Μεταξυ μας μπορουμε να λεμε οτι θελουμε αμα καταλαβαινομαστε.
Αλλα οταν θεωρειται ως επισημη επιστημονικη ορολογια θα περιμενε καποιος κατι ποιο ακριβολογο.
Αν ειναι σωστη η αναλογια μου για παραδειγμα δεν χρησιμοποιουνται επισημα απο επιστημονες ουτε το χοντρος ουτε πιθανον το ευσωμος.Φανταζομαι περισοτερο το παχυσαρκος ή υπερβαρος.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Thu Oct 19, 2006 2:40 am

Στο μεγαλο ποστ που απειλησα :-D οτι θα κανω το Σαββατο, ηθελα να θιξω και αυτο το θεμα τομαχοκ!
Δεν ξερω ακριβως το προγραμμα(το ποιο??? :-D ) τους, γιατι δινω, και δεν προλαβα να το δω αναλυτικα... Λιγο πεταχτα ομως που ειδα, δε μου κανουν για παιδοφιλοι! Αλλο αν τους κολλησαν την ταμπελα τα media! Στην συνεντευξη της οποιας το λινκ εδωσα, μιλησε για 12 ετων + ανω... Θα μου πειτε ανωμαλος εισαι? Θα σας πω οχι...(+εγω το βρισκω πολυ λιγο) Αλλα οσο αυθαιρετο ειναι το 12 που λεει αυτος, αλλο τοσο ειναι και το 15 που οριζει (νομιζω, επιφυλλασομαι) ο Ελληνικος νομος!
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Thu Oct 19, 2006 3:28 am

Και εγω εχω διακρινει οτι στο συγκεκριμενο ζητημα (οπως για τις εκτρωσεις και το ποτε ξεκιναει η ζωη) ειναι αρκετα δυσκολο να βαλεις ορια.

Σε 2 μονο σημεια εχω σιγουρη γνωμη.

1) Δεν με ενδιαφερει καθολου αν βιολογικα η ψυχολογικα τα ατομα εχουν προδιαθεση για νεες ηλικιες (κατι παρομοιο με περιπτωσεις ομοφυλοφιλων με γενετικη προδιαθεση την οποια btw ειτε υπαρχει ειτε οχι δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανεις στη κρεβατοκαμαρα σου αρκει να συμβαλεις θετικα στην κοινωνια).
Ειτε το κανεις απο πεποιθηση ειτε οφειλεται στην "βιολογικη σου ταυτοτητα" I DO NOT GIVE A FRACK.It is illegal.
Οι ηλικιες αυτες ειναι εξαιρετικα ευαισθητες και αντιμετωπιζονται ,και ετσι πρεπει, διαφορετικα απο ολες τις αλλες.Μειωμενες ελευθεριες και μερικη αποξενωση απο στοιχεια της ενηλικης κοινωνιας ειναι ζωτικης σημασιας.

2)Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να αξιοποιεις την δυναμη που κατεχεις over ευαισθητες ηλικιες.

Αρα απο οτι φαινεται ειμαι συμφωνος αρκετα με σεξουαλικες σχεσεις μεταξυ ανηλικων χωρις νομικο πλαισιο.Ας ειναι υπευθυνη η εκαστοτε οικογενεια.(Not a big fan of unbound government control in every single aspect of life anyhow)

Οσο για ενηλικα-ανηλικα κατηγορηματικα αντιθετος.Επηρρεαζεις σε μεγαλο βαθμο τον συνανθρωπο σου και συμβαλεις και εσυ στην σταδιακη αποσταθεροποιηση της οικογενειας.Και γιατι?Επειδη εχεις κα***ς ?(gov control needed)

Τωρα οσο για τα συγκεκριμενα ηλικιακα ορια τρεχα γυρευε.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Thu Oct 19, 2006 12:09 pm

κατά της νομιμοποίησης.
τι θα γίνει δηλ ρε παιδιά, θα αφίσουμε να νομιμοποιηθεί η διαστροφή κ η ανομαλία??? :smt075
κάτι τέτοια είναι που με κάνουν κ αργίζομαι απίστευτα >.<
αλλά δε θα τα πώ... δεν είναι ώρα για flames. κ αν τον ανοίξω θα πω πράγματα που,,(θα έκαναν κάποιον moderator/administrator να σβήσει το post μου.)
Last edited by zweistein on Thu Oct 19, 2006 3:35 pm, edited 1 time in total.
Image
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Thu Oct 19, 2006 12:27 pm

Moderation Message
zzweistein σε παρακαλώ να κρατηθεί ένα επίπεδο.
Δεν επιτρέπονται προσβλητικά σχόλια προς μέλη του forum.
Οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να εκφραστεί με κόσμιο τρόπο.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Thu Oct 19, 2006 12:31 pm

οκ συγγνώμη. απλά νεβρίασα πάρα πολύ...
(εσβισα το κρίσημο σημείο.. :|)

πόσο αποκρουστικό και άκρος προσβλιτικό προς τον πολιστισμό αλλά κ στους χιλιάδες ή και εκατομίρια ανθρώπους που αγωνίστηκαν για την δημιουργία τουκ, είναι να εμφανίζεται επισήμος η ανολία κ να ζητάει μερίδιο στη εξουσία ενός κρατους...
δηλ για να φτασουν μέχρι κεί πόσοι μα πόσοι άνθρωποι μπορούν να ύπαρχουν σαν κ αυτούς κ να τους υποστιρίζουν?? μα τι θα γίνει ελικά? που βαδιζουμε δηλ ρε παιδιά????

i'm out -.-
Image
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu Oct 19, 2006 6:21 pm

Moderation message

Το παρον τοπικ κλειδώνεται, λόγω του ευαίσθητου -που τείνει να γίνει ανάρμοστο- περιεχομένου
There's no place like 127.0.0.1
Locked

Return to “Αναδημοσιεύσεις”