Για να δω τις οδηγάρες του Venus...

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Wed Jun 30, 2004 12:08 am

Καλά δεν παίζομαι! Είμαι τρελός οδηγός...Χρόνος παρκαρίσματος με την πρώτη φορά 57:96. Δευτερόλεπτα όχι ώρες. Καλά ethel άστο βρε παιδί μου αν δεν σου κάθεται. ελπίζω να μην σε πετύχω κάποια μέρα στο δρόμο να οδηγείς... :twisted:

Παιδιά αυτό το videaki το έχω δει! Αν όμως λέτε ότι αυτό είναι κορυφή, που να δείτε και ένα άλλο με μία καταδίωξη. Είναι ένας τύπος (δεν φαίνεται τι αμαξι είναι) που τον κυνηγά περιπολικό. Επάνω σε μία ανοιχτή στροφή είναι parking. Και το παλικάρι το γυρίζει ενώ πήγαινε πάνω από 100 και το παρκάρει με κώλο. Αν το δείτε θα πάθετε! δεν παίζεται. Και όλο το βιντεο είναι γύρω στα 6-7 δευτερόλεπτα!!!!! :shock:
The road goes on forever...
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Wed Jun 30, 2004 3:50 pm

4.9 sec και ακόμα προσπαθώ.Πως το κανες αυτό ρε φίλε Ganther;;;;
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Thu Jul 01, 2004 1:56 am

εκανα και νεο ρεκορ 3¨30... καπου 151 ποντους!!!
πρεπει να το πας κολλητα και μετα να το παρεις μεσα μονογκαζια και διπλοτιμονια... θες και τυχη για να σταματησει και να το δεχτει... μερικες φορες δεν το δεχεται... ειναι δηλ και θεμα τυχης. παντως το εχω προσπαθησει παρα πολλες φορες!!
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Jul 01, 2004 1:02 pm

Προτείνω για εξάσκηση στο παρκάρισμα πάρτε ένα αυτοκίνητο και πηγαίντε στο κέντρο της Αθήνας και παρκάρετε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα...Το γέλιο... Μου χει τύχει και είχα χτυπήσει τον μπροστινό, τον πισινό και τον δίπλα (ήταν πολύ στενό δρομάκι και όταν έστριψα το τιμόνι να μπω με όπισθεν χτύπησα το μπροστινό προφυλακτήρα στο αμάξι που ήταν αριστερά παρκαρισμένο) :shock:
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Jul 01, 2004 1:10 pm

ε κι εσύ στο κέντρο με αυτοκίνητο πήγες;;;το μετρό και τα λεωφορεία δε σου έκαναν;;;θυμάμαι τι τραβήξαμε μια μέρα μ ένα φίλο μου για να πάμε κολωνάκι από την ασοεε, άσε που δεν βρίσκαμε μετά να παρκάρουμε πουθενά!!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Jul 01, 2004 1:20 pm

lumenintervalum wrote:ε κι εσύ στο κέντρο με αυτοκίνητο πήγες;;;το μετρό και τα λεωφορεία δε σου έκαναν;;;θυμάμαι τι τραβήξαμε μια μέρα μ ένα φίλο μου για να πάμε κολωνάκι από την ασοεε, άσε που δεν βρίσκαμε μετά να παρκάρουμε πουθενά!!!

Είμαι πολύ καλοπερασάκιας...Δε μπορώ τις συγκοινωνίες ειδικά το καλοκαίρι...Βρωμάνε... Πίφ :cool:
Αυτό όμως που αναφέρω παραπάνω το έπαθα στο Ν.Κόσμο. Για Κολωνάκι σου προτείνω για parking το Λυκαβητό. :)
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Jul 01, 2004 1:25 pm

Εγώ δεν οδηγώ..όπου θέλω πάω με τα πόδια και το μετρό, ειδικότερα στο κολωνάκι, όπου πατάω σπάνια..από Ευαγγελισμό είναι δίπλα!!4 στενά πάνω και τσουπ έφτασες στην Πατριάρχου Ιωακείμ
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Jul 01, 2004 1:52 pm

Μονο για δουλεία είχα μπει στο κέντρο με αμαξι και μετά με πόναγε το κεφάλι μου 2 μέρες.
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu Jul 01, 2004 2:01 pm

Καλά εδώ που τα λέμε και συγκοινωνία να χρησιμοποιήσεις πάλι με πονοκέφαλο γυρίζεις... Απλά δεν είσαι τόσο τσαντισμένος όσο αν οδηγείς και είσαι λιγότερο πιφ μιας και δεν έχεις αναγκαστεί να υποστείς τις μυρωδιές του καθενός βρωμύλου μέσα σε τρένα, τρόλει κλπ....
There's no place like 127.0.0.1
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Jul 01, 2004 2:06 pm

Πιάνονται τα πόδια σου όμως από το σταμάτα ξεκίνα!
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu Jul 01, 2004 6:48 pm

Vasilis wrote: Καλά ethel άστο βρε παιδί μου αν δεν σου κάθεται. ελπίζω να μην σε πετύχω κάποια μέρα στο δρόμο να οδηγείς...
Tώρα το είδα αυτό! Βρε άντε από δω! Μια χαρά θα οδηγώ όταν πάρω δίπλωμα! Μη μου γ***ς την ψυχολογία τώρα γιατί είμαι σε σκέψη να το αρχίσω το διπλωματάκι....(καλά να δω τι θα πρωτοκάνω αυτό το καλοκαίρι) :roll:
There's no place like 127.0.0.1
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Jul 02, 2004 5:33 am

Ή εγώ είμαι περίπτωση ή...τι να πω?Στο κέντρο ελάχιστες φορές μου έχει τύχει να πέσω σε κίνηση. Όσο για παρκάρισμα στο Κολωνάκι πάντα βρίσκαμε! Ή μήπως δεν ήταν Κολωνάκι εκεί? Τα τρία γουρουνάκια Κολωνάκι δεν είναι? Τέσπα... Αν και νομίζω ότι τι Κολωνάκι είναι εκεί που μένει ο Σημίτης! :evil:

Το δίπλωμα στην Αθήνα για να το πάρετε πληρώνετε? Έχω ακούσει φήμες πως για να πάρεις δίπλωμα πρέπει να τα στάξεις χοντρά! :evil:
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Fri Jul 02, 2004 5:36 pm

Και εγώ πρέπει να ομολογήσω πως παρουσιάζω μια ιδιαίτερη κ@@φαρδία στο παρκαρισμα. Τελευταία πάρκαρα δεριγνύ μπροστά απο το θέατρο ακριβώς απέναντι από τη σχολή κατά τις 1 το μεσημέρι και παλιότερα φωκίονος χαμηλά απέναντι από αυλόγυρο κατά της 11 το βράδυ. Έχω και άλλα παραδείγματα αλλά αυτά είναι τα πιο χαρακτηριστικά
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jul 06, 2004 4:38 am

Αν κατάφερες να βρεις παρκάρισμα Φωκίωνος σε εκείνο το σημείο....τι να πω?Είπαμε αλλά όχι και έτσι. Εγώ το μόνο που ξέρω να κάνω εκεί είναι βόλτες γύρω γύρω. :???:
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Tue Jul 06, 2004 12:05 pm

Vasilis wrote:Το δίπλωμα στην Αθήνα για να το πάρετε πληρώνετε? Έχω ακούσει φήμες πως για να πάρεις δίπλωμα πρέπει να τα στάξεις χοντρά! :evil:
Εγώ έχω να το λέω ότι το πήρα με την πρώτη χωρίς να πληρώσω δεκάρα παραπάνω...(και με λιγότερα μαθήματα,άλλο τι λέγανε τα χαρτιά.... ;) )

:-D :-D
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Wed Jul 07, 2004 1:16 pm

Μήπως είσαι και οδηγός αγώνων?
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Jul 13, 2004 5:23 pm

Vasilis wrote:Μήπως είσαι και οδηγός αγώνων?
Κοίτα...δε θα με βρεις σε κάποια πίστα,πχ Μέγαρα κοκ,αλλά τρέχω...Ο νοών νοείτο!!!! ;) :-D :-D
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Thu Jul 15, 2004 2:26 am

Μιας και μιλούσαμε για παρκαρίσματα, μπορεί κάποιος να μου λύσει μία απορεία? Γιατί όταν έχω αλάνα για παρκάρισμα δεν μπορώ να το βολέψω το ριμάδι με τίποτα και όταν με παίρνει τσίμα τσίμα το μοντάρω μια χαρά? Σήμερα προσπαθούσα να κάνω παρκάρισμα σε θέση που έμπαινε φορτηγό και μετά από 250000 μανούβρες βγήκα περήφανος έξω για να καμαρώσω το υπέροχο παρκάρισμά μου! Γιατι όμως ο μισός κώλος πετούσε? Έφαγα μεγάλο ξενέρωμα!!!
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Thu Jul 15, 2004 2:37 am

Γιατί ευθυγραμμίζεσαι με βάση τα άλλα αμάξια και δεν έχεις συνηθίσει να υπολογίζεις από το πεζοδρόμιο? Όταν έχεις άλλον πίσω, κοιτάς αν τον βλέπεις από τον αριστερό καθρέπτη και υπολογίζεις ανάλογα. Όταν όμως είναι αρκετά πίσω, πρέπει να δεις πίσω σου (με ή χωρίς καθρέπτη) και να υπολογίσεις με βάση που βλέπεις το πεζοδρόμιο στο πίσω τζάμι. Δες σε σχέση με τους υαλοκαθαριστήρες πίσω που πέφτει η γραμμή του πεζοδρομίου μια φορά που έχεις παρκάρει καλά, και τις επόμενες κάνε το ίδιο.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Thu Jul 15, 2004 2:50 am

Δυστυχώς το πίσω τζάμι είναι τόσο μικρό στο γ....ο το audi που δε σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις καλή εικόνα του πίσω. Είναι πολύ ψηλό και δεν μπορώ να δω ούτε την μούρη του πίσω μου. Επίσης δεν έχω μάθει να χρησιμοποιώ τον δεξί καθρέφτη...Κακό αυτό, αλλά όπως μάθεις είναι. Κάποτε μου είχανε πει το εξής: Δεν χρειάζεται να κοιτάς κανέναν καθρέφτη. Κοιτάς μόνο αν έχει κόσμο γύρω. Αν δεν έχει κάνεις αργά αργά όπισθεν μέχριν να ακούσεις το μπαμ. Αυτό επαναλαμβάνεται 3 φορές μέχρι να μην ακουστεί κανείς ήχος. Αν τώρα έχει κόσμο την πάτησες. Αυτή φυσικά είναι άποψη γυναίκας οδηγού που έμαθε να οδηγεί στα συγκρουόμενα και θεωρεί πως ο προφυλακτήρας είναι για να τον τρακάρεις.... :-D
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Jul 15, 2004 3:59 pm

Vasilis wrote:Μιας και μιλούσαμε για παρκαρίσματα, μπορεί κάποιος να μου λύσει μία απορεία? Γιατί όταν έχω αλάνα για παρκάρισμα δεν μπορώ να το βολέψω το ριμάδι με τίποτα και όταν με παίρνει τσίμα τσίμα το μοντάρω μια χαρά? Σήμερα προσπαθούσα να κάνω παρκάρισμα σε θέση που έμπαινε φορτηγό και μετά από 250000 μανούβρες βγήκα περήφανος έξω για να καμαρώσω το υπέροχο παρκάρισμά μου! Γιατι όμως ο μισός κώλος πετούσε? Έφαγα μεγάλο ξενέρωμα!!!
Πωπώ... Τελικά δεν είμαι η μόνη που έχω τέτοια προβλήματα....
Την είχα πάθει με τον ίδιο τρόπο... Τι μπρος και πίσω έκανα... Παρκάρισμα 30 πόντους από το πεζογρόμιο. Τελικά βαρέθηκα και το άφησα έτσι. Είπα για να έχει τόσο χώρο δε θα περνάνε πολλοί... Τελικά το βρήκα γουβωμένο :cry:
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu Jul 15, 2004 9:22 pm

Eγώ όταν παρκάρω δε χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου τους καθρέφτες...Όταν παρκάρω στα δεξιά του δρόμου,δεξί χέρι στο προσκέφαλο του συνοδηγού,γυρισμένο κεφάλι και έρχεται μια χαρούλα...Όταν το βάζω στα αριστερά,βγάζω λίγο το κεφάλι από το το παράθυρο και το κουμαντάρω... :-D
Tamiya rulezZz....

Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”