Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Aυτό το νιώθεις πολύ πιο έντονα μετά από την απώλεια ενός μεγάλου έρωτα και μάλλον επειδή είσαι ακόμα ερωτευμένος...
Όταν δεν είσαι ερωτευμένος οι μέρες περνάνε αδιάφορα ή προσπαθώντας να ανιχνεύσεις τον επόμενο που θα ερωτευτείς!
Πόσες φορές έχεις ερωτευτεί πραγματικά (μεγάλη καψούρα)?

Όταν δεν είσαι ερωτευμένος οι μέρες περνάνε αδιάφορα ή προσπαθώντας να ανιχνεύσεις τον επόμενο που θα ερωτευτείς!

Πόσες φορές έχεις ερωτευτεί πραγματικά (μεγάλη καψούρα)?

What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?
- AnINffected
- Gbyte level
Πολύ!
(tsilochr μην θυμώνεις γιατί η επόμενη ερώτηση μου είναι κάπως shocking, μάλλον θα το διασκεδάσεις...
)
Να την κάνω;
Αν απαντήσεις "ναι", την επόμενη φορά που θα γράψω, θα ρωτήσω αυτό που σκέφτομαι!
(tsilochr μην θυμώνεις γιατί η επόμενη ερώτηση μου είναι κάπως shocking, μάλλον θα το διασκεδάσεις...

Να την κάνω;
Αν απαντήσεις "ναι", την επόμενη φορά που θα γράψω, θα ρωτήσω αυτό που σκέφτομαι!

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- AnINffected
- Gbyte level
Edited
Last edited by AnINffected on Tue Oct 24, 2006 11:20 pm, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- zweistein
- Wow! Terabyte level
alasondro
-.-'
παναγία μου ρε σεις...
λοιπόν λοιπόν...
άλλη ερώτηση.
:P
πια είναι η μεγαλήτερη ποσοτητα φαγητού που έχεις φάει ποτέ?
(εγώ 2 οικογενιακές πίτσες κ 1 πίτα γύρο xD
μετά είχε κ γλυκό, αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι οτι το στομάχι μου έγινε τόσο χάλια που δεν με πήρε ο ύπνος όλη νυχτα
:P)
-.-'
παναγία μου ρε σεις...
λοιπόν λοιπόν...
άλλη ερώτηση.
:P
πια είναι η μεγαλήτερη ποσοτητα φαγητού που έχεις φάει ποτέ?
(εγώ 2 οικογενιακές πίτσες κ 1 πίτα γύρο xD
μετά είχε κ γλυκό, αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι οτι το στομάχι μου έγινε τόσο χάλια που δεν με πήρε ο ύπνος όλη νυχτα
:P)

- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Tα δικά σου επίπεδα δεν τα έχω φτάσει αλλά όταν είναι να φάω θα κατεβάσω τον άμπακο... Δε μπορώ να πω συγκεκριμένα πόσο γιατί τρώω (πολύ) απ'ολα και εννοείται πάντα και γλυκό(γλυκά για την ακρίβεια)!!!
Ποιο φαγητό δεν μπορεις να σταματήσεις να τρως αν δεν τελειώσει? (αυτό που λέμε "όταν τρως, ξανατρώς")

Ποιο φαγητό δεν μπορεις να σταματήσεις να τρως αν δεν τελειώσει? (αυτό που λέμε "όταν τρως, ξανατρώς")

What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?
- AnINffected
- Gbyte level
Επειδή τελικά ντράπηκα με την ερώτηση που έκανα, την έκανα edit!Ethel wrote:Έλεος ρε παιδιά... Ας μην ξεφεύγουμε τόσο... Έχει ένα επίπεδο το forum, μην ξύνουμε πάτο κάθε φορά. Αυτοσυγκρατηθείτε
Ήθελα απλώς να κάνω κάτι τρελό (έστω και για λίγο!)

Αν και για να λέμε του στραβού το δίκιο, πιάσαμε πάτο και άλλες φορές σε αυτό το topic!
Αλλά έχεις δίκιο Ethel!
Last edited by AnINffected on Tue Oct 24, 2006 11:25 pm, edited 2 times in total.
Ada Lovelace

Ada Lovelace

-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- AnINffected
- Gbyte level
Σνίτσελ είναι το αγαπημένο μου κρέας!Punisher wrote:σνίτσελ με πουρέ ... κάνε μου τέτοιο και με έχεις σκλαβώσει
Αλλά το προτιμώ με τηγανητές πατάτες!
Λίγο.
Θα μπορούσα να τα είχα πάει πολύ καλύτερα...
Αλλά τώρα νοιώθω "ανάλαφρος"... και έτοιμος να κάνω μία νέα αρχή.
Θα δείξει...
Άν δεν κάνουμε μαθήματα αυτό το εξάμηνο (ω μη γένοιτο, αλλά *άν*), θα σας λείψει η σχολη;
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- Fairy
- Gbyte level
Αν απαντήσω ειλικρινά θα αρνηθούν να μου δώσουν πτυχίο μετά, οπότε θα τηρήσω σιγή ιχθύος...
Ποιες οι επιδόσεις σου στο ευγενές σπορ της μαγειρικής; (Να φάτε βραστό νερό από τα χεράκια μου, να γλύφετε τα δάχτυλά σας... Είναι η σπεσιαλιτέ μου!)
Ποιες οι επιδόσεις σου στο ευγενές σπορ της μαγειρικής; (Να φάτε βραστό νερό από τα χεράκια μου, να γλύφετε τα δάχτυλά σας... Είναι η σπεσιαλιτέ μου!)
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- AnINffected
- Gbyte level
Έλα βρε, σιγά...Αν απαντήσω ειλικρινά θα αρνηθούν να μου δώσουν πτυχίο μετά, οπότε θα τηρήσω σιγή ιχθύος...

Οι δικές μου μηδαμηνές!Δεν ξέρω!Αλλά καθώς μου άρεσε η ερλωτηση, την αναπαράγω...
Fairy wrote:Ποιες οι επιδόσεις σου στο ευγενές σπορ της μαγειρικής; (Να φάτε βραστό νερό από τα χεράκια μου, να γλύφετε τα δάχτυλά σας... Είναι η σπεσιαλιτέ μου!)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- Serendipity
- Gbyte level
Η βεφα μπροστά μου δεν αξιζει τιποτα,αντικειμενικα μιλωντας παντα.
Προτιμάς τη βεφα ή το μαμαλακη?
Προτιμάς τη βεφα ή το μαμαλακη?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- hello_kitty
- Kilobyte level