Αιτήσεις Ορκωμοσίας - Φθινόπωρο 2006
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Αιτήσεις Ορκωμοσίας - Φθινόπωρο 2006
Το βάζω εδώ. Όποιος θέλει να ρωτήσει ή μάθει πότε γίνονται οι αιτήσεις ορκωμοσίας ας το πει κι εδώ plz.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- byte level
Εγώ έκανα αίτηση ορκωμοσίας (15€) αλλά δεν κατάλαβα ποια ειναι η διαδικασία για την αποκτηση του πτυχίου? Πότε δηλαδη παύουμε να έχουμε σχέση με τη σχολή..πότε θα ορκιστούμε (πόσους μήνες καθυστερούν περίπου) κ γενικά ποσο καιρό παίρνει στη γραμματεία να αποφασίσει οτι τελικά "ναι" πήρα πτυχίο. Αν μπορει καποιος "παλιότερος" ας βοηθήσει!
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Οι ορκομωσίες για αυτούς που παίρνουν το πτυχίο μετά την εξεταστική του Σεπτέμβρη γίνονται το Νοέμβρη. Μέχρι τότε, που θα σου δώσουν το αντίγραφο του πτυχίου σου(γιατί τον επίσημο πάπυρο θα τον πάρεις μετά από κανά 6μηνο+), μπορείς να ζητήσεις ένα αντίγραφο πτυχίου πρό ορκομωσίας με αίτηση από την γραμματεία. Για να σου το δώσουν αυτό θα ελέγξουν την καρτέλα σου για να δουν αν έχεις περάσει όλα τα προβλεπόμενα μαθήματα, και εφόσον όλα είναι οκ κλείνει η καρτέλα σου και σου δίνουν ένα χαρτί που λεέι ότι πληρείς τις προυποθέσεις απόκτησης πτυχίου αλλά δεν έχες ορκισθεί ακόμα. Αυτά. Ελπίζω να σας ψιλοκατατόπισα.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Έριξα και εγώ φίλε!tsilochr wrote:hdkiller, εγώ έκανα αίτηση γιατί βιαζόμουν και μάλιστα εκρεμμούσε ένα μάθημα αλλά δεν παίζει prob. Το λες και το κοιτούν

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
l0l...ήρθε η στιγμή λοιπόν

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
- hello_kitty
- Kilobyte level
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Πέρνα από τη γραμματεία και ρώτα. Συνήθως θυμάται τα ονόματα οπότε θα σου πει αμέσως. Άντε, μαζί θα ορκιστούμε.kit_kat wrote:Παιδιά έχω κάνει αίτηση ορκομωσίας και εχουν βγεί όλα μου τα μαθήματα και απο οτι ξέρω τέλειωσαπως θα ξέρω όμως πως σίγουρα θα ορκιστώ, βγαίνει κάποια λίστα με τα ονόματα αυτον που θα οκιστούν?
Η ορκωμοσία τελικά είναι στις 6 του Δεκέμβρη.
Πήρα τηλέφωνο γιατί δεν βρίσκομε Αθήνα αλλά δεν μου έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.Το θέμα είναι ότι έιχα ενα μαθήμα πού το πέρασα στην εξεταστική του Οκτωβρίου και αύτο που με προβληματίζει έιναι μήπως δεν μπορώ να ορκιστώ στις 6 γιατί γι αυτούς που τελείωσαν στην δεύτερη εξεταστική θα γίνει διαφορετική ορκομωσία , και πρέπει να ξέρω για να πάρω άδεια να βγάλω εισητήρια κτλtsilochr wrote:Πέρνα από τη γραμματεία και ρώτα. Συνήθως θυμάται τα ονόματα οπότε θα σου πει αμέσως. Άντε, μαζί θα ορκιστούμε.kit_kat wrote:Παιδιά έχω κάνει αίτηση ορκομωσίας και εχουν βγεί όλα μου τα μαθήματα και απο οτι ξέρω τέλειωσαπως θα ξέρω όμως πως σίγουρα θα ορκιστώ, βγαίνει κάποια λίστα με τα ονόματα αυτον που θα οκιστούν?
Η ορκωμοσία τελικά είναι στις 6 του Δεκέμβρη.

LeT AlL YoU Do Be DoNe In LoVe
Σε παρακαλώ αν μάθεις κάτι νέο ενημέρωσε μας, εμένα δεν με πηραν τηλέφωνο και δεν ξέρω σίγουρα.tsilochr wrote:σήμερα κι εγώ ενημερώθηκα τηλεφωνικά ότι στις 6/12 θα ορκιστούν μόνο οι πτυχιούχοι Ιουνίου. Αύριο θα πάω από γραμματεία για άλλη δουλειά και θα ρωτήσω εκ νέου...
Να σαι κάλα!tsilochr wrote:εννοείται, απλά να σημειώσω ότι δεν με πήραν τηλέφωνο από τη γραματεία. Άλλος πήρε και το είπε και το είπε και σε μένα. Λίγο σπασμένο τηλέφωνο ακούγεται. Αύριο θα σας πω στα σίγουραkit_kat wrote: Σε παρακαλώ αν μάθεις κάτι νέο ενημέρωσε μας, εμένα δεν με πηραν τηλέφωνο και δεν ξέρω σίγουρα.