e-γραμματεία: Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 06-07
e-γραμματεία: Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 06-07
Γεια σας
Η περίοδος υποβολής δηλώσεων μαθημάτων μέσω της e-γραμματείας έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.
Οι νέοι χρήστες που δεν έχουν certificate, μπορούν να μιλήσουν με το Γιάννη το Σαζόνοφ στο CSLAB 1 (νομίζω ότι είναι εκεί τις απογευματινές ώρες).
Παντελής
Η περίοδος υποβολής δηλώσεων μαθημάτων μέσω της e-γραμματείας έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.
Οι νέοι χρήστες που δεν έχουν certificate, μπορούν να μιλήσουν με το Γιάννη το Σαζόνοφ στο CSLAB 1 (νομίζω ότι είναι εκεί τις απογευματινές ώρες).
Παντελής
- SpartaKing
- bit level
- oldholborn
- Kilobyte level
- AnINffected
- Gbyte level
Σήμερα έκανα δηλωση μαθημάτων ηλεκτρονικά...και παρατήρησα ότι το πεδίο "ονομα πατέρα" είναι ασημπλήρωτο...δοκίμασα να το σημπληρώσω αλλά δεν είχε επιλογή.
Όμως δεν προέρχομαι από αμωμο σύλληψη, όχι δεν είμαι ο Anakin Skywalker.
Υπάρχει περίπτωση να μου ακυρώσουν τη δήλωσ γιατί δεν έβαλα όνομα πατέρα!;
Όμως δεν προέρχομαι από αμωμο σύλληψη, όχι δεν είμαι ο Anakin Skywalker.
Υπάρχει περίπτωση να μου ακυρώσουν τη δήλωσ γιατί δεν έβαλα όνομα πατέρα!;

laikedelic !
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Όχι αλλά μπορείς να στείλεις ένα pm στο user pfrag ώστε να το διορθώσει 

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- crash_override
- Wow! Terabyte level
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Non-repudiation
Non-repudiation το λένε το ζήτημα. Πρέπει να σας διασφαλίζουμε με κάποιο τρόπο, είστε βέβαιοι ότι δεν γίνεται;
Δ. Γκρ.
Δ. Γκρ.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Βέβαιοι , αφού εγώ όταν πήγα στην γραμματεία με το εκτυπωμένο αρχείο pdf που λέει ποιά μαθήματα έχεις δηλώσει , ο υπεύθυνος εκεί μου είπε ότι δεν χρειάζεται επικύρωση και ότι αυτό το χαρτί είναι απλώς για να θυμόμαστε τί έχουυμε δηλώσει.....Πραγματικά δεν ξέρω.
Υ.Γ.Είδα στο site : http://www.cs.aueb.gr ότι έχει δοθεί παράταση μέχρι την Δευτέρα για τις δηλώσεις.
Υ.Γ.Είδα στο site : http://www.cs.aueb.gr ότι έχει δοθεί παράταση μέχρι την Δευτέρα για τις δηλώσεις.
What to say man...what to say....
- mariosCSX
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
η απορία μου είναι η εξής: μπήκα τώρα Γ' εξάμηνο. Έκανα ήδη την δήλωση μαθημάτων μου, ΑΛΛΑ δεν δήλωσα το μάθημα που δεν πέρασα στο Α' εξάμηνο (οικονομία), λόγο αφέλειας βασικά. Δεν το σκέφτηκα καν.
Τι γίνετε τώρα? Δεν μπορώ να δώσω εξέταση για το μάθημα στην εξεταστική? πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνουμε τα μαθήματα που δεν περάσαμε, και θέλουμε απλά να δώσουμε εξέταση, αφού τα είχαμε στα περασμένα εξάμηνα?
Τι γίνετε τώρα? Δεν μπορώ να δώσω εξέταση για το μάθημα στην εξεταστική? πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνουμε τα μαθήματα που δεν περάσαμε, και θέλουμε απλά να δώσουμε εξέταση, αφού τα είχαμε στα περασμένα εξάμηνα?
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
νομίζω ότι αν πας και τους το πεις, θα σου πούν να κάνεις μια συμπληρωματική δήλωση..no big deal..το έχουν πάθει κι άλλοι και σε χειρότερες καταστάσεις
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand