Saw II
Το 2 απ ότι άκουσα βγαίνει γύρω στις 7 / 12.Το 1 είναι απ τα καλύτερα θρίλερ που έχουν βγει.Πάντως το 2 δεν πιστεύω να αφήσει την ίδια αίσθηση το 1 όπως συμβαίνει με κάθε sequel.
Κάτι άκουσα ότι αυτή τη φορά τα θύματα δεν θα είναι 2 αλλά παραπάνω...
Congradulations, you 're still alive.
Some people are so ungrateful to be alive,but not you, not any more...
Κάτι άκουσα ότι αυτή τη φορά τα θύματα δεν θα είναι 2 αλλά παραπάνω...
Congradulations, you 're still alive.
Some people are so ungrateful to be alive,but not you, not any more...
"Mess with the best die like the rest" - Major
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
- Theofaman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Τί να πω που εγώ είδα το SAW1 μετά το παιχνίδι του ΟΣΦΠ με την Ροζενμπορκγ? Μετά την κωμωδία δηλαδή ένα θρίλερ για να έρθω στα ίσια μου
Σαν θρίλερ με ενθουσίασε γιατί σπάνια τέτοιου είδους ταινία σε κρατάει σε ένταση καθόλη την διάρκειά της. Ικανοποιητικότατη σκηνοθεσία από έναν πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη. Γενικά a movie to remember

Σαν θρίλερ με ενθουσίασε γιατί σπάνια τέτοιου είδους ταινία σε κρατάει σε ένταση καθόλη την διάρκειά της. Ικανοποιητικότατη σκηνοθεσία από έναν πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη. Γενικά a movie to remember

Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Οποιοι το δείτε και σε dvd δείτε τα extra.Είναι πολύ καλά.Ο Adam στο έργο είναι και ο σεναριογράφος και λέει πως είχε την ιδέα στο μυαλό του για πολλά χρόνια και τη συζήταγε με τον κολλητό του κάθε φορά που βγαίνανε έξω, ο οποίος κολλητός τη σκηνοθέτησε κιόλας.Αν αναλογιστείτε το budjet της ταινίας και το συγκρίνετε με το αποτέλεσμα που είδαμε θα έλεγα ότι πρόκειται για τις κορυφαίες ταινίες όλων των εποχών.Με βάση τον προυπολογισμό..Για το saw 1 μιλάμε...
"Mess with the best die like the rest" - Major
Για τους φανατικούς :
http://www.saw2.com/
και
http://www.villagecinemas.gr/index.asp? ... _id=001193
http://www.saw2.com/
και
http://www.villagecinemas.gr/index.asp? ... _id=001193
Dum spiro spero
Τι θα γίνει ρε Μπόκολη?Θα ..... επιτέλους?
Τι θα γίνει ρε Μπόκολη?Θα ..... επιτέλους?
- ailouros
- Gbyte level
Καλά ρε παιδιά τι απίστευτή μαλακ%(*(($#**ια είναι το 2?
Πήγα με την προσδοκία ότι θα είναι τουλάχιστον ισάξιο του 1 και αντι αυτού είδα την φαρσοκωμωδία του αιώνα.
Καταρχήν το 2 δεν έχει το βάθος του 1 .Έχει εκεί κάτι πρωτόγονους διαλόγους ,αδικαιολόγητα πολύ βία και γελοίο σενάριο.Επίσης ενώ στο ένα σου πέταγε πεπερασμένο αριθμό χαρακτήρων ,και ανεπτυγμένων εδώ σου δίνει καμια 10 ρια και άντε εσύ να καταλάβεις για την προσωπικότητα του καθενός.
Μου φαίνεται ο σεναριογράφος είχε μια καλή ιδέα ,άσχετα από το ότι δεν είναι 100% πρωτότυτπη και την πούλησε στην συσκευασία των τριών για να βγάλει περισσότερα.
Από τα τρέιλερ που είδα τα 7 σπαθιά φάνηκε καλό αν και μουγκαφόν,φάση ήρωας,ιπτάμενα στιλέτα στο βωβό ,με πιο αγριευτικές μογγολόφατσες
Πήγα με την προσδοκία ότι θα είναι τουλάχιστον ισάξιο του 1 και αντι αυτού είδα την φαρσοκωμωδία του αιώνα.
Καταρχήν το 2 δεν έχει το βάθος του 1 .Έχει εκεί κάτι πρωτόγονους διαλόγους ,αδικαιολόγητα πολύ βία και γελοίο σενάριο.Επίσης ενώ στο ένα σου πέταγε πεπερασμένο αριθμό χαρακτήρων ,και ανεπτυγμένων εδώ σου δίνει καμια 10 ρια και άντε εσύ να καταλάβεις για την προσωπικότητα του καθενός.
Μου φαίνεται ο σεναριογράφος είχε μια καλή ιδέα ,άσχετα από το ότι δεν είναι 100% πρωτότυτπη και την πούλησε στην συσκευασία των τριών για να βγάλει περισσότερα.
Από τα τρέιλερ που είδα τα 7 σπαθιά φάνηκε καλό αν και μουγκαφόν,φάση ήρωας,ιπτάμενα στιλέτα στο βωβό ,με πιο αγριευτικές μογγολόφατσες
- Fairy
- Gbyte level
Όπου να' ναι βγαίνει το Saw III στους κινηματογράφους (στην Αμερική προβάλλεται ήδη).
Προσωπικά δεν είμαι fan την εν λόγω σειράς ταινιών, απλά ξέρω πως υπάρχει πολλής κόσμος που διαφωνεί μαζί μου
Προσωπικά δεν είμαι fan την εν λόγω σειράς ταινιών, απλά ξέρω πως υπάρχει πολλής κόσμος που διαφωνεί μαζί μου

"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
Κοίτα επειδή ο κιν/φος είναι θέμα υποκειμενικό δε θέλω να σας πω ότι δεν είναι καλή αν και πιστεύω ότι είναι μέτρια, από όλες τις απόψεις σενάριο-σκηνοθεσία-ηθοποιία. Αλλά αυτά ισχύουν για εμένα για εσάς μπορεί να είναι διαμάντι. Ίσως το ότι δεν το είδα στο σινεμά έχασε σε ποιότητα.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!