ΣΚΑΙ TV

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
ΣΚΑΙ TV

Post by Ganther » Mon Nov 06, 2006 11:10 pm

Ανοιγω ενα θεμα για το καναλι ΣΚΑΙ...
Μπορειτε να πειτε τη γνωμη σας, και να πειτε για τα προγραμματα που εχετε δει, γενικοτερα συζητηστε... :-)

Εγω εχω να πω οτι μετα την τελευται φορα που ειδα "Pimp my ride" μετεφρασμενο στα Ελληνικα και ακουσα τον Xzibit να λεει "YO YO" στα ελληνικα, ανυπομονω να ερθει κυριακη για το νεο επεισοδιο!!! μιλαμε το απιστευτο γελιο, μονο και μονο για τη μεταγλωτιση :-D :-D :-D

Περα απο την πλακα ομως, βαζει καταπληκτικα ντοκυμαντερ, και ειναι νομιζω το μονο καναλι που αξιζει τελικα, αλλα δυστηχως μεταγλωτιζει τα παντα! :-D

Για οποιον δεν εχει δει την εκπομπη, και θελει να παρει μια ιδεα, οριστε ενα "καταπληκτικο" δημιουργημα... http://www.dantesko.com/fotos/pimp-my-car.gif
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Mon Nov 06, 2006 11:39 pm

Ναι όντως κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση. Εγώ παρακολουθώ την εκπομπή junkyard wars όπου τα παληκάρια φτιάχνουν απίθανα πράγματα με παλιοσίδερα. Σήμερα έφτιαξαν χόβερκραφτ!!!
Όσο για τη μεταγλώτιση και εμένα με ενοχλεί αλλά σύμφωνα με υπεύθυνο του σταθμού έγινε για λόγους πρακτικούς καθώς δεν είναι εύκολο να μένεις συνέχεια μπροστά από την οθόνη για να παρακολουθείς τους υπότιτλους τουλάχιστον όχι για όλα τα μέλη μιας οικογένειας.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Fairy
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Fairy » Mon Nov 06, 2006 11:45 pm

Ίσως πάλι να κάνουν μεταγλώττιση για να απευθύνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, ακόμη και στους ξένους ή στους αναλφάβητους...

Πάντως ακούγεται λίγο χαζό όταν γελάνε ψεύτικα, ή κάνουν επιφωνήματα ή αμ εμ αντίστοιχα με το πως τα κάνει ο παρουσιαστής. Χτες είχαν μεταγλωττίσει και μια ταινία, αυτό κι αν ήταν περίεργο...

Anyway, είναι κάτι διαφορετικό και χίλιες φορές από τις "Περιπέτειες της Άντζελας κ του Μαρτάκη Νο 42" (Κανάλια δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε...)
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
nap
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by nap » Tue Nov 07, 2006 12:50 am

Έχει ωραίες εκπομπές, αλλά αυτή η μεταγλώττιση ώρες-ώρες μου τη δίνει στα νεύρα... Και στα ντοκυμαντέρ πάει κι έχεται, αλλά και στις σειρές;

Βλέπω στάνταρ Mythbusters και κάτι ντοκυμαντέρ της σειράς Taboo του National Geographic που έβαζε παλιότερα. Και Pimp my Ride άμα το πετύχω (είδα το επεισόδιο που φτιάξαν αυτό που έβαλες στην φωτογραφία Ganther). Και by the way, την ελληνική "φωνή" του Xzibit την κάνει ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια...
It is by will alone I set my mind in motion...
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Tue Nov 07, 2006 1:51 am

ΣΚΑΙ++
Βλέπω φανατικά
TopGear
MythBusters (R/C Rocket Car τάσπασε :razz: )
JunkYard wars (σήμερα έφτιαξαν hovercraft από σκουπίδια οι τύποι.. :shock: )
Και έχει φοβερά ντοκυμαντέρ..
Η μεταγλώττιση πάντως στα παραπάνω δεν είναι τόσο άσχημη ρε παιδιά.. :-p
Εντάξυ σε μερικές ταινίες είναι λίγο παρατραβηγμένο αλλά γενικά είναι πολύ καλή..
Επίσης η εικόνα που εκπέμπει είναι με διαφορά καθαρότερη από άλλα κανάλια..
Pimp my ride δεν έχω πετύχει αλλά ψήνομαι πολύ να δώ
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Tue Nov 07, 2006 2:02 am

Πάρα πολύ καλή προσπάθει πάντως. είναι ότι ακριβώς λέει στο μότο του καναλιού "τηλεόραση για αυτούς που την μισούν" :-)
Η μεταγλώτιση είναι ώρες ώρες ενοχλητική, αλλά βολέυει πάρα πολύ κόσμο.
Μακάρι να προλάβαινα να βλέπω και περισσότερο! Δυστυχώς τις ώρες που σίγουρα ανοίγω τηλεόραση, βάζει μόδα :-(
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Tue Nov 07, 2006 2:28 am

silegav wrote:Πάρα πολύ καλή προσπάθει πάντως. είναι ότι ακριβώς λέει στο μότο του καναλιού "τηλεόραση για αυτούς που την μισούν" :-)
Η μεταγλώτιση είναι ώρες ώρες ενοχλητική, αλλά βολέυει πάρα πολύ κόσμο.
Μακάρι να προλάβαινα να βλέπω και περισσότερο! Δυστυχώς τις ώρες που σίγουρα ανοίγω τηλεόραση, βάζει μόδα :-(
Ακριβως αυτο που σκεφτομουνα...
Οτι απευθυνεται σε ατομα λιγο "υψηλοτερου" επιπεδου, αλλα τα συγκεκριμενα ατομα, πολλες φορες δουλευουν/διαβαζουν και βλεπουν πιο αργα τηλεοραση... :???: :???:
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Tue Nov 07, 2006 2:57 am

Παιδιά μαζί σας!
Τρελαίνομαι για ντοκυματέρ!Φανταστικά...
Αλλά μεταγλωττίσεις και ώρες λίγο χάλια...
S.S.D.D.
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Tue Nov 07, 2006 8:06 am

Να προσθέσω και τις σειρές 4400 και Dr Who... Ωστόσο η μετάφραση απλά δεν.. ακούγεται.... Είναι για τα μπάζα... καλό κανάλι, καλή προσπάθεια.... αλλά....
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Tue Nov 07, 2006 10:29 am

Ποτε εχει Dr who???
(Ενα site, δε μπορουσαν να φτιαξουν????)
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Nov 07, 2006 11:57 am

Ε ειναι πολύ μικρό κανάλι ακόμη και η πλειοψηφία δε χρησιμοποιεί το Internet ώστε να δικαιολογείται η ύπαρξη site.

Αλλά εκπληκτικό όντως!
Μαζί με κάποιες εκπομπές των κρατικών (άντε και κανα-δυό σήριαλ των μεγάλων ιδιωτικών), είναι το μόνο κανάλι που παραδέχομαι!

Αυτές τις μέρες βλέπετε που έχει ένα εκπληκτικό documentary με δεινόσαυρους;
Δεν ξέρω πότε ακριβώς το βάζει όμως... :???:
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Tue Nov 07, 2006 8:35 pm

Πάρα πολύ καλή προσπάθει πάντως. είναι ότι ακριβώς λέει στο μότο του καναλιού "τηλεόραση για αυτούς που την μισούν"
εγώ την μισούσα, μα με το ΣΚΑΙ παθαίνω κάτι ... όποτε και να το βάλω(εκτός μοδός) έχει κάτι που να με ενδιαφέρει ... :-D
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Tue Nov 07, 2006 8:52 pm

The Punisher wrote:...(εκτός μοδός)...
Καλά και δε σ'ενδιαφέρει η μόδα;;Κάτι δίμετρες απίστυτες πατσαβούρες που δείχνει... έχεις δίκιο!Ούτε εμένα με ενδιαφέρει...χαχαχαχαχα :-D :-D
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Nov 07, 2006 10:29 pm

MythBusters+++++++++++++++

ρε μου την σπάει η μεταγλώτηση.. ακόμα και οι διαφ/εις και οι ειδήσεις είναι μεταγλωτησμένα! :roll:
Image
Ant
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Ant » Wed Nov 08, 2006 1:10 am

Καλά υπάρχει το "Κάστρο του Τακέσι" και συζητάτε για άλλα προγράμματα? :shock: :-D

Είναι απλά άπαιχτο!!! Οι παίκτες τρώνε απίστευτες σαβούρες, πέφτουνε σε λάσπες...

Πάρτε μια γεύση:
http://img93.imageshack.us/img93/4255/knockknock6db.png
http://img211.echo.cx/img211/9113/dragonlake2gr.jpg
http://img89.exs.cx/img89/8794/skippingstones.jpg

Δείτε το εγκυημένο γέλιοImage

Πέρα απ' αυτό βέβαια τι να πω για TopGear?! Απλά Top!
Γενικότερα θα μπορούσα να κάθομαι όλη μέρα και να βλέπω ΣΚΑΙ!Image
Last edited by Ant on Wed Nov 08, 2006 1:24 am, edited 1 time in total.
Today is the first day of the rest of your life...
spiretos
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by spiretos » Wed Nov 08, 2006 1:15 am

Πάνω που θα το έλεγα! Το είχα δει μια φορά (αν και δεν κατάλαβα το σκοπό) και γύμνασα τους κυλιακούς μου για ένα χρόνο από το γέλιο!!!

Εμένα μου αρέσει η μεταγλώττιση (ή τουλάχιστον δε τη βρίσκω ενοχλητική). Έχουν και τον Γκίκα... με τη φωνή του μεγαλώσαμε... όλα τα παιδικά αυτός τα μεταγλώττιζε!
Ant
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Ant » Wed Nov 08, 2006 1:27 am

Καλά οι εκφωνητές είναι απίστευτοι! Κάνουν μιμήσεις προσώπων του στυλ ο Μητσοτάκης να εύχεται καλή επιτυχία σε ένα παίκτη και μετά αυτός να σαβουριάζεται...Image

---------------------------------------------------------------------------

Όσο αναφορά τη μεταγλώττιση (δεν ξέρω αν γι' αυτό επέλεξαν μεταγλώττιση από υποτιτλισμό) αλλά έχω ακούσει ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη όλα τα ξένα προγράμματα τα μεταγλωττίζουν...
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Wed Nov 08, 2006 2:33 am

Θεϊκή εκπομπή...τι απίστευτα παλικάρια...
LOL :colors: ](*,) :smt044 :smt043 :smt005 :smt023
S.S.D.D.
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Wed Nov 08, 2006 3:29 am

Την είχα ξεχάσει! Απλά απίστευτο το TopGear. Ειχατε δει εκείνο το επεισόδιο που πέταγαν αυτοκίνητα πίσω από τουρμπίνες ενός Boeing 747 για να δουν πόσο μακρια τα πετάει??? Τρελά παιδιά!!!!
Ant
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Ant » Wed Nov 08, 2006 11:58 am

Ξεχνιούνται τέτοιες φάσεις?!
Προσωπική μου άποψη, όλες οι υπόλοιπες εκμπομπές αυτονικήτου (από αυτές τουλαχιστον που έχω δει) προσπαθούν να τους αντιγράψουν. Οι τύποι απλά δεν παίζονται!
Hakk
bit level
bit level
Location: Σεπόλια και τη νύχτα μερικοί γύροι testing με την MP4/23 στο Montmello (στον ύπνο μου!!!)

Post by Hakk » Wed Nov 08, 2006 1:50 pm

Ω, ΣΚΑΙ ευχαριστούμε που έφερες στην Ελλάδα αυτήν την εκπομπή!
Βέβαια εδώ οι μεταγλωττίσεις έχουν ένα επιπλέον κακό, καθώς διαφημίζεται αρκετά το ΣΚΑΙ, ο Red 96.3 και τα τραγούδια του Σταρόβα...
Πάντως οι τύποι του Top Gear είναι θεότρελοι, με αρκετά καλές και πρωτότυπες ιδέες, με αποκορύφωμα τότε που πετούσαν αυτοκίνητα σε έναν στόχο με το κανόνι του James Bond!!! :shock: :shock: :shock:
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Nov 08, 2006 2:14 pm

Hakk wrote:με αποκορύφωμα τότε που πετούσαν αυτοκίνητα σε έναν στόχο με το κανόνι του James Bond!!!
LoL , τρελό γέλιο , ή μια άλλη φορά που είχαν βάλει GPS σε περιστέρι να δούν αν θα φτάσουν πρώτοι κάπου με το ford ka , ή που κάναν crash test σε μεταχειρισμένα ενώ ήταν οι ίδιοι μέσα ! :lol:
Χθές το βράδυ είχε και πολύ ωραίο ντοκυμαντέρ για την γενετική !
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”