Κατάληψη
Λοιπόν ήμουν στη σχολή μέχρι πριν από 5 λεπτά.Από ότι βλέπω δεν έχετε ενημερωθεί καθόλου για τις εξελίξεις.
Μετά τη ΓΣ ένας χρυσαυγίτης μαχαίρωσε έναν αναρχικό.Στη συνέχεια οι αναρχικοί πήγαν να προφυλαχτούν και εμφανίστηκαν καμία 20αρια χρυσαυγιτες οι οποίο είχαν μαζί τους ρόπαλα και κράνη.Ήρθαν από την πτέρυγα δεριγνύ και είχαμε κλειστεί άτομα από όλες τις παρατάξεις στο υπόγειο της σχολής. Οι χρυσαυγίτες άρχισαν να πετάνε καρέκλες προς το υπόγειο προς πάσα κατεύθυνση.Τραυματίστηκαν κάποια παιδιά τα οποία δεν ξέρω πως είναι τώρα.Οι αναρχικοί ήταν από το στέκι.Το ερώτημα είναι, από που εμφανίστηκαν οι χρυσαυγίτες?
Μετά τη ΓΣ ένας χρυσαυγίτης μαχαίρωσε έναν αναρχικό.Στη συνέχεια οι αναρχικοί πήγαν να προφυλαχτούν και εμφανίστηκαν καμία 20αρια χρυσαυγιτες οι οποίο είχαν μαζί τους ρόπαλα και κράνη.Ήρθαν από την πτέρυγα δεριγνύ και είχαμε κλειστεί άτομα από όλες τις παρατάξεις στο υπόγειο της σχολής. Οι χρυσαυγίτες άρχισαν να πετάνε καρέκλες προς το υπόγειο προς πάσα κατεύθυνση.Τραυματίστηκαν κάποια παιδιά τα οποία δεν ξέρω πως είναι τώρα.Οι αναρχικοί ήταν από το στέκι.Το ερώτημα είναι, από που εμφανίστηκαν οι χρυσαυγίτες?
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- crash_override
- Wow! Terabyte level
μαχαίρωμα υπήρξε....υπάρχει και μια μεγάλη κηλίδα αίμα στα σκαλιά της δεριγνύ...το παιδί που μαχαιρώθηκε είναι τώρα στο νοσοκομείο,ήρθε ασθενοφόρο.μου φαίνεται στο χέρι μαχαιρώθηκε αμέσως μετά τη λήξη της ΓΣ.δεν θέλω να πω ποιος το έκανε γιατί δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω 100% και δεν μπορώ να πάρω κάποιον στο λαιμό μου.μπορώ να φανταστώ κάποιους πάντως που θα μπορούσαν να το κάνουν.
χρυσαυγίτες όπως είπα εμφανίστηκαν σίγουρα γιατί τους είδα όταν μπαίνανε από δεριγνύ.
χρυσαυγίτες όπως είπα εμφανίστηκαν σίγουρα γιατί τους είδα όταν μπαίνανε από δεριγνύ.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- xydas
- byte level
- Academic status: 4th year
Πως ήταν φως φανάρι ότι όλη αυτή η αναταραχή που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες θα κατέληγε εκεί...Πάντως απότι καταλαβαίνω πρόκειται για ένα περιστατικό που μέχρι το πρωϊ θα έχει λήξει..Δεν νομίζω να κρατήσουν την σχολή κλειστή..Απλώς τα παιδιά ήρθαν,εκδηλωθήκαν,ξέσπασαν και θα φύγουν..Αυτοί είναι που διαμαρτύρονται για την κατάργηση του ασύλου και για το άρθρο σχετικά με τους αιώνιους φοιτητές...Και γι'αυτό είναι μεγάλο λάθος όλοι εμείς να στηρίζουμε άκριτα πολιτικές παρατάξεων οδηγούμενοι μόνο απο τον φανατισμό και όχι απο το πραγματικό μας συμφέρον...
- Stefano
- byte level
- Academic status: Alumnus/a
Θα ξαναπώ κάτι που ανέφερα σε προηγούμενο post μου, όσο ακραίο κι αν ακούγεται.
Μακάρι να μη υπήρχε το άσυλο, να μπαίνανε μέσα τα ΜΑΤ και να συλλαμβάνανε αυτούς. Που είναι η δημοκρατία?
Δηλαδή σήκωσα το χέρι μου να ψηφισώ υπέρ του πλαισίου της ΔΑΠ και κοίταζα γύρω μου μπας και έρχεται κανένα αυγό (το λιγότερο).
Το άσυλο ποιους βοηθάει ? Τους φοιτητές ? Αφού εναντίον μας είναι με αυτά που γίνονται
Μακάρι να μη υπήρχε το άσυλο, να μπαίνανε μέσα τα ΜΑΤ και να συλλαμβάνανε αυτούς. Που είναι η δημοκρατία?
Δηλαδή σήκωσα το χέρι μου να ψηφισώ υπέρ του πλαισίου της ΔΑΠ και κοίταζα γύρω μου μπας και έρχεται κανένα αυγό (το λιγότερο).
Το άσυλο ποιους βοηθάει ? Τους φοιτητές ? Αφού εναντίον μας είναι με αυτά που γίνονται
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
Συμφωνώ μαζί σου ,εγώ απλά ανέφερα και τι έγινε κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.N@z_Plir wrote:Έλεος εδώ εγώ σου λέω για μαχαιρώματα κι εσύ μου λες για αυγοπετάματα.Υπάρχει κάποιο παιδί στο νοσοκομείο.Πρέπει να μάθουμε τι έγινε με αυτό το παιδί.Νομίζω πως προέχει η υγεία του συνανθρώπου μας αυτή τη στιγμή.
Δυστυχώς κανείς δε σκεφτόταν τον άλλο εκεί μέσα σαν συμφοιτητή
αλλά σαν ΔΑΠίτη,ΠΑΣΠίτη,ΡΑΣίτη κτλ κτλ
- Stefano
- byte level
- Academic status: Alumnus/a
Δεν πιστεύω πως όλοι αυτοί που ψηφίσανε υπέρ του πλ. ΔΑΠ ήτανε κατ' ανάγκην ΔΑΠίτες. Απλά σκέφτηκαμε το συμφέρον μας (εγώ προσώπικα) και ότι δεν θέλω να ξανακάνω διπλή εξεταστικήxydas wrote:Και γι'αυτό είναι μεγάλο λάθος όλοι εμείς να στηρίζουμε άκριτα πολιτικές παρατάξεων οδηγούμενοι μόνο απο τον φανατισμό και όχι απο το πραγματικό μας συμφέρον...
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development