Κατάληψη
- xydas
- byte level
- Academic status: 4th year
Από κανένα μην τον ψάχνεις...Κατά τη γνώμη μου όσο το άσυλο παραμένει φαινόμενα σαν και το σημερινό θα διαιωνίζονται...Και σε καμια περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για προστασία του πανεπιστημίου απο εμάς..Αν καποιες ,έστω μεμονωμένες, ομάδες αναρχικών/χρυσαυγιτών/κτλ έχουν σκοπό τους να μπουν με τα μαχαίρια και να σκοτώσουν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους,δεν είναι δυνατόν να ρισκάρουμε τη ζωή μας για να προστατεύσουμε το πανεπιστήμιο...
ενημερωτικά το λέω τρίτη φορά υπάχουν κηλίδες αίματος στις σκάλες της πτέρυγας δεριγνύ και είδα το παιδί αιματόφερτο. επίσης είδα τους χρυσαυγίτες να μπαίνουν στο πανεπιστήμιο με κράνη και λοστούς.αυτά όλα τα είδα.crash_override wrote:Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό το γεγονός με το μαχαίρωμα είναι απλώς μία φήμη. Ήταν κανείς μπροστά την ώρα που έγινε?
Ας μην φοβίζουμε κι'άλλο τους φοιτητές γιατί πολλοί από αυτούς δεν θα πάνε αύριο στην σχολή , μόνο και μόνο γιατί φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
4000 φοιτητές που ήταν σήμερα δεν μπορούσαν να κάνουν καλά 50 άτομα;Ganther wrote:Pascal, σεβαστες οι αποψεις ολων πραγματικα, δεν εχω κανενα προβλημα με καμμια αποψη.
Το θεμα ειναι οτι σημερα (οπως και ποτε αλλωστε) δεν ειδα αποτελεσματικη προστασια. Ο καθενας ετρεχε για την παρτη του...
Και σου ξαναλεω. Εστω οτι εσυ και εγω ειμαστε νταγλαραδες και δεν καταλαβαινουμε τιποτα, τους εχουμε ολους... (λεμε τωρα)
Μια κοπελια που ηταν μονη της απο ποιον θα προστατευτει?
Έπειτα αυτά τα 50 άτομα τα καλούνε δεν έρχονται από μόνα τους. Και τέλος τα επεισόδια δημιουργούνται από προκλήσεις. Αν σταματήσουν να υπάρχουν προκλήσεις θα σταματήσουν και τα επεισόδια.
-
- Mbyte level
Συμφωνώ μαζί σου. Γιατί διεκδικήθηκε το άσυλο; Για να μπαίνουν οι αναρχικοί-χρυσαυγίτες-ονεδίτες-ΛΑΟΣίτες και διάφοροι άλλοι *.ίτες και να κάνουν την σχολή boxing ring;N@z_Plir wrote:
Κατ' αρχήν το άσυλο διεκδικήθηκε και κατακτήθηκε από τους φοιτητές όχι από καμιά κυβέρνηση.
Μπορώ εγώ να σου πω. Ένας θεσμός που υπάρχει για να διασφαλίζεται η ελεύθερη έκφραση στο χώρο του πανεπιστημίου, χρησιμοποιείται ως πρόφαση για εχθροπραξίες μεταξύ διαφόρων ακραίων στοιχείων. Τα οποία μπορεί να είναι και φοιτητές στη σχολή. Να πως καταπατείται το άσυλο από τους φοιτητές.Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι οι φοιτητές καταπατούν το άσυλο.
Αν η καταπάτηση του ασύλου γίνεται με σκοπό να προστατεύτεί η ανθρώπινη ζωή, τότε ακόμα σε ενοχλεί; Γιατί εγώ είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως αν ήταν 10 μέλη των ΜΑΤ έξω από την σχολή σε standby και οι αναρχικοί-χρυσαυγίτες ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως αυτοί οι 10 ματατζίδες μπορούν να παρέμβουν, τότε δεν θα γινόταν τίποτα.Εγώ ξέρω ότι οι μοναδικοί που μπορούν να καταπατήσουν το άσυλο είναι οι αστυνομικοί.
Τα σημερινά σκηνικά έγιναν υπό το πέπλο του ασύλου. Ο ΛΟΓΟΣ των περιστατικών αυτών είναι απλά ότι μερικοί άνθρωποι σε αυτή τη γη είναι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.Κι αν από τα σημερινά σε πείραξε το άσυλο ας αναρωτηθείς αν τα σημερινά σκηνικά έγιναν στο όνομα του ασύλου ή στο όνομα των εντυπώσεων μεταξύ χρυσαυγιτών-αναρχικών-οννεδιτών.
Ποιον χώρο εκπροσωπούσε ο τραυματίας; Αναρχικός; Χρυσαυγίτης;Το μόνο σίγουρο και αυτό κρατάω είναι ότι αυτή τη στιγμή κάποιος βρίσκεται στο νοσοκομείο στο όνομα αυτών των εντυπωσιασμών.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
2-3 πραματάκια να πω κι εγώ. Τα παρακάτω δεν είναι προσωπικές απόψεις, δηλαδή τι πιστεύω ότι θα έπρεπε να ισχύει, είναι παρατηρήσεις δηλαδή τι νομίζω ότι θα γίνει.
Το άσυλο είναι ένα δικαίωμα που παρέχεται στην ακαδημαϊκή κοινότητα η οποία οφείλει να το προστατεύσει. Γεγονότα σαν τα σημερινά αναδυκνείουν μια κατάσταση στην οποία η ακαδημαϊκή κοινότητα φαίνεται πως δεν μπορεί να χειριστεί το δικαίωμα αυτό. Για την ακρίβεια, η σημερινή κατάσταση στην τριτοβάθμια εκοαίδευση δείχνει πως ολόκληρη η κοινωνία μας δεν μπορεί να διαχειριστεί μια τόσο ανοικτή κατάσταση (συνδιοίκηση, άσυλο, κρατική υποχρηματοδότηση κλπ). Όταν εννοώ κοινωνία τους βάζω όλους μέσα, από τους θεσμικούς (κράτος, ακαδημαϊκούς) μέχρι τον γονέα και τον φοιτητή.
Όπως έχει δείξει η ιστορία, όταν κάποιος είναι ανίκανος να διαχειριστεί κάτι που του δίνεται, τότε χάνει τα δικαιώματα του. Κοινώς σε λίγο καιρό θα βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει το πολιτικό κόστος και θα τα κόψει όλα αυτά. Μέχρις ότου ξανα-ωριμάσει η κοινωνία και τα ξανα-διεκδικήσει και τα ξανα-αποκτήσει. Η ζωή κάνει κύκλους.
Επιπλέον υπάρχει μια τάση πλέον τα πανεπιστήμια να αποκεντρωποιούνται. Στέλνουν τις σχολές σε περιοχές έξω από την πόλη, σε εκτάσεις τόσο μεγάλες που δεν υπάρχουν πυκνότητες φοιτητών. Αυτό είναι ένα μοντέλο που εφαρμόζεται στην Αμερική. Στην Ελλάδα πχ σκεφτείτε την τοποθεσία του ΕΜΠ, του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου Πάτρας. Κοινώς, το κράτος διώχνει την μάζα των φοιτητών από τα αστικά κέντρα, διότι είναι ένας πληθυσμός με έντονη την αντιδραστική διάθεση. Η ΑΣΟΕΕ είναι το τελευταίο πανεπιστήμιο στο κέντρο και το μόνο που αντισταθμίζει τις πιθανότητες ταραχών από την ΑΣΟΕΕ είναι το οικονομικο-managerίστικο ύφος της. Κοινώς είμαστε ένα κολλέγιο με πολύ συμβατικές τάσεις. Μην σας φαίνεται περίεργο αν σε λίγα χρόνια φύγει και η ΑΣΟΕΕ από το κέντρο.
Και όλα αυτά τα γεγονότα οδηγούν προς τα εκεί.
Το άσυλο είναι ένα δικαίωμα που παρέχεται στην ακαδημαϊκή κοινότητα η οποία οφείλει να το προστατεύσει. Γεγονότα σαν τα σημερινά αναδυκνείουν μια κατάσταση στην οποία η ακαδημαϊκή κοινότητα φαίνεται πως δεν μπορεί να χειριστεί το δικαίωμα αυτό. Για την ακρίβεια, η σημερινή κατάσταση στην τριτοβάθμια εκοαίδευση δείχνει πως ολόκληρη η κοινωνία μας δεν μπορεί να διαχειριστεί μια τόσο ανοικτή κατάσταση (συνδιοίκηση, άσυλο, κρατική υποχρηματοδότηση κλπ). Όταν εννοώ κοινωνία τους βάζω όλους μέσα, από τους θεσμικούς (κράτος, ακαδημαϊκούς) μέχρι τον γονέα και τον φοιτητή.
Όπως έχει δείξει η ιστορία, όταν κάποιος είναι ανίκανος να διαχειριστεί κάτι που του δίνεται, τότε χάνει τα δικαιώματα του. Κοινώς σε λίγο καιρό θα βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει το πολιτικό κόστος και θα τα κόψει όλα αυτά. Μέχρις ότου ξανα-ωριμάσει η κοινωνία και τα ξανα-διεκδικήσει και τα ξανα-αποκτήσει. Η ζωή κάνει κύκλους.
Επιπλέον υπάρχει μια τάση πλέον τα πανεπιστήμια να αποκεντρωποιούνται. Στέλνουν τις σχολές σε περιοχές έξω από την πόλη, σε εκτάσεις τόσο μεγάλες που δεν υπάρχουν πυκνότητες φοιτητών. Αυτό είναι ένα μοντέλο που εφαρμόζεται στην Αμερική. Στην Ελλάδα πχ σκεφτείτε την τοποθεσία του ΕΜΠ, του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου Πάτρας. Κοινώς, το κράτος διώχνει την μάζα των φοιτητών από τα αστικά κέντρα, διότι είναι ένας πληθυσμός με έντονη την αντιδραστική διάθεση. Η ΑΣΟΕΕ είναι το τελευταίο πανεπιστήμιο στο κέντρο και το μόνο που αντισταθμίζει τις πιθανότητες ταραχών από την ΑΣΟΕΕ είναι το οικονομικο-managerίστικο ύφος της. Κοινώς είμαστε ένα κολλέγιο με πολύ συμβατικές τάσεις. Μην σας φαίνεται περίεργο αν σε λίγα χρόνια φύγει και η ΑΣΟΕΕ από το κέντρο.
Και όλα αυτά τα γεγονότα οδηγούν προς τα εκεί.
- rapadder
- Gbyte level
Δεν έχω ιδέα για μαχαιρώματα, δεν ξέρω τι έγινε, μπήκα τώρα στο topic και διαβάζω για τα επεισόδια. Χωρίς να ξέρω τι έγινε επαναλαμβάνω την πάγια θέση μου υπέρ της κατάργησης του ασύλου. Η ηλιθιότητα και η παράνομη ή ακόμα και εγληματική δραστηριότητα κάποιων είναι αρκετός λόγος να καταργηθεί. Πρέπει δηλαδή να σκοτωθεί κανείς για να πειστούν ορισμένοι;
Να σημειώσω ότι φέτος οι Χρυσαυγίτες είχαν εισβάλει στα γραφεία της ΕΡΤ 3 στη Θεσσαλονίκη και είχαν απειλήσει υπαλλήλους καθώς και προξενήσει μικροτραυματισμούς. Έγιναν συλλήψεις και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον ορισμένων ατόμων. Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να μην μπορεί να γίνει το ίδιο και σ' ένα Πανεπιστήμιο...
Να σημειώσω ότι φέτος οι Χρυσαυγίτες είχαν εισβάλει στα γραφεία της ΕΡΤ 3 στη Θεσσαλονίκη και είχαν απειλήσει υπαλλήλους καθώς και προξενήσει μικροτραυματισμούς. Έγιναν συλλήψεις και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον ορισμένων ατόμων. Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να μην μπορεί να γίνει το ίδιο και σ' ένα Πανεπιστήμιο...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
-
- Venus Project Founder
κανονικά πρέπει να γίνει μάθημα αφού δεν ψηφίστηκε κατάληψη. πάντως αυτή η κατάσταση της Γ.Σ. με κάνει να ντρέπομαι κ να πιστεύω ότι δεν είμαστε ώριμοι για τέτοια δικαιώματα(εννοώ αυτά που μας δίνει η ΓΣ)
Είναι δυνατόν να εμπιστευτώ άτομο που ουρλιάζει για να επιβάλει τη γνώμη του?
Πώς θα με πείσει κάποιος που πετάει σαν Ταρζάν από πάνω μου?
Αυτά τα πράγματα είναι τουλάχιστον γελοία.
Απαράδεκτο θεωρώ το ότι τον ιούνιο ψηφίζονταν κατάληψη γιατι στη ΓΣ συμμετείχαν οι φοιτητές που επιθυμούσαν την κατάληψη κ οι άλλοι αδιαφορούσαν κ έπιναν καφεδάκι γιατί είχε ήλιο.
Απαράδεκτο είναι κ ότι σήμερα ψηφίστηκε κατά της κατάληψης, όχι γιατί προσήλθαν αυτοί που δεν ήθελαν κατάληψη, αλλά γιατί δραστηροποιήθηκε μία παράταξη.
Απαράδεκτο ήταν ότι είδα άτομα (κ εγώ μέσα σαυτους)
που φοβόντουσαν να ψηφίσουν αυτό που θέλανε.
Πάντως όσον αφορά το άσυλο δεν θέλω να εκφραστώ υπέρ της κατάργησης του αλλά αυτο διαισθάνομαι οτι γίνεται για ιδεολογικούς κ μονο λόγους. Πρακτικά νομίζω ότι τελικά περισσότερα προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει.. ίσως σε μία άλλη εποχή.. με μια άλλη νεολαία..
Είναι δυνατόν να εμπιστευτώ άτομο που ουρλιάζει για να επιβάλει τη γνώμη του?
Πώς θα με πείσει κάποιος που πετάει σαν Ταρζάν από πάνω μου?
Αυτά τα πράγματα είναι τουλάχιστον γελοία.
Απαράδεκτο θεωρώ το ότι τον ιούνιο ψηφίζονταν κατάληψη γιατι στη ΓΣ συμμετείχαν οι φοιτητές που επιθυμούσαν την κατάληψη κ οι άλλοι αδιαφορούσαν κ έπιναν καφεδάκι γιατί είχε ήλιο.
Απαράδεκτο είναι κ ότι σήμερα ψηφίστηκε κατά της κατάληψης, όχι γιατί προσήλθαν αυτοί που δεν ήθελαν κατάληψη, αλλά γιατί δραστηροποιήθηκε μία παράταξη.
Πάντως όσον αφορά το άσυλο δεν θέλω να εκφραστώ υπέρ της κατάργησης του αλλά αυτο διαισθάνομαι οτι γίνεται για ιδεολογικούς κ μονο λόγους. Πρακτικά νομίζω ότι τελικά περισσότερα προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει.. ίσως σε μία άλλη εποχή.. με μια άλλη νεολαία..
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- AnINffected
- Gbyte level
Εγώ άκουσα οτί θα γίνει μάθημα, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί, είναι φρόνιμο να πάει κάποιος;
Και εγώ θέλω να πάω τόσο πολύ, να κάνω την Τεχνητή Νοημοσύνη μου (το αγαπημένο μου μάθημα) αλλά πραγματικά φοβάμαι, ρε παιδιά!
Τέλοσπάντων, διασταυρώστε το και κάνετε ό,τι επιθυμείτε, αλλά να προσέχετε.
Το έχω πεί και σε άλλο site και θα το ξαναπώ.Το άσυλο δεν υπάρχει πια, μόνο στα χαρτιά.Όποιος πιστεύει το αντίθετο, μάλλον δεν γνωρίζει τί είναι στην ουσία του ο θεσμός του ασύλου, ή απλώς εθελοτυφλεί.
Η ουσία του ασύλου είναι η διασφάλιση της ελεύθερης διακίνησης της γνώσης και άποψης, καθώς και της ελεύθερης κίνησης των φοιτητών μέσα στα κτίρια της σχολής.Σωστά;
Όταν εγώ φοβάμαι να πάω στη σχολή, όταν φοβάμαι να κινηθώ μέσα στη σχολή (ελευθερία κίνησης μηδεν), όταν γίνονται καταστροφές και δεν υπάρχουν πια ούτε η δυνατότητα, ούτε οι υποδομές για την διεξαγωγή των μαθημάτων (διακίνηση της γνώσης μηδεν), όταν πάω να εκφράσω τη γνώμη μου και την καταπνίγουν (ελευθερία εκφοράς γνώμης μηδεν), τι νόημα έχει πια το άσυλο;Δεν αχρηστεύεται τελείως ο θεσμός;
Και δε λέω να το καταργήσουμε και τυπικά!Αυτό που θα ήθελα είναι να εξυγιανθεί ο θεσμός, και κατα συνέπεια η κατάσταση στο Πανεπιστήμιο.
Μέχρι τότε, ο θεσμός του ασύλου θα είναι ζωντανός-νεκρός.
Συνειδητοποιήστε το.
Και εγώ θέλω να πάω τόσο πολύ, να κάνω την Τεχνητή Νοημοσύνη μου (το αγαπημένο μου μάθημα) αλλά πραγματικά φοβάμαι, ρε παιδιά!
Τέλοσπάντων, διασταυρώστε το και κάνετε ό,τι επιθυμείτε, αλλά να προσέχετε.
Το έχω πεί και σε άλλο site και θα το ξαναπώ.Το άσυλο δεν υπάρχει πια, μόνο στα χαρτιά.Όποιος πιστεύει το αντίθετο, μάλλον δεν γνωρίζει τί είναι στην ουσία του ο θεσμός του ασύλου, ή απλώς εθελοτυφλεί.
Η ουσία του ασύλου είναι η διασφάλιση της ελεύθερης διακίνησης της γνώσης και άποψης, καθώς και της ελεύθερης κίνησης των φοιτητών μέσα στα κτίρια της σχολής.Σωστά;
Όταν εγώ φοβάμαι να πάω στη σχολή, όταν φοβάμαι να κινηθώ μέσα στη σχολή (ελευθερία κίνησης μηδεν), όταν γίνονται καταστροφές και δεν υπάρχουν πια ούτε η δυνατότητα, ούτε οι υποδομές για την διεξαγωγή των μαθημάτων (διακίνηση της γνώσης μηδεν), όταν πάω να εκφράσω τη γνώμη μου και την καταπνίγουν (ελευθερία εκφοράς γνώμης μηδεν), τι νόημα έχει πια το άσυλο;Δεν αχρηστεύεται τελείως ο θεσμός;
Και δε λέω να το καταργήσουμε και τυπικά!Αυτό που θα ήθελα είναι να εξυγιανθεί ο θεσμός, και κατα συνέπεια η κατάσταση στο Πανεπιστήμιο.
Μέχρι τότε, ο θεσμός του ασύλου θα είναι ζωντανός-νεκρός.
Συνειδητοποιήστε το.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

Nα postάρω και εγώ...
Κι εγώ εκεί ήμουν και μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, i was f**k' scared. I scared the hell!
Anywayz, οι αναρχικοί εμένα δε με κυνήγησαν. Βγήκα κύριος απο την πόρτα, μαζί με ένα τσούρμο. Με τη ψυχή στα πόδια βέβαια, αλλά ο πόλεμος ήταν με άλλους.
Βαρέθηκα πια να μιλάω για άσυλο. Στη ΓΣ πήγα μετά από 2 χρόνια αποχής και δεν πρόκειται αν ξαναπάω όχι γιατί τρόμαξα απο το χαμό, αλλά γιατί παίζω σ'ένα παιχνίδι που δεν είναι δικό μου
Στην αρχή πήγα για να ανοιξει η σχολή, ψήφισα το μόνο πλαίσιο που εξασφαλιζε απουσία κατάληψης. Αλλά πια δεν έχει νόημα.
Το συμβάν αποτελεί μέρος ενός πολέμου. Ένα καυγαδάκι δλδ...και εγώ και οι πεισσότεροι δεν έχουμε ακούσει τπτ για τον πόλεμο και ούτε πρόκειται. Δεν υπάρχει πλευρά να στηρίζει το παν/μιο. Δεν υπάρχει εχθρός για να ενωθούμε εναντίον του. Είναι ένας πόλεμος που απλά συνεχίζεται, και τώρα πολεμάνε τα παιδιά(αναρχικοί) με τα άλλα παιδιά(χρυσαυγήτες) και με τα άλλα παιδιά(αυτούς που κάλεσαν χρυσαυγήτες). Σε 10 χρόνια θα πολεμάνε άλλα παιδιά. Δεν τίθεται πλέον θέμα παν/μιακής κοινότητας.
Κι εγώ εκεί ήμουν και μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, i was f**k' scared. I scared the hell!
Anywayz, οι αναρχικοί εμένα δε με κυνήγησαν. Βγήκα κύριος απο την πόρτα, μαζί με ένα τσούρμο. Με τη ψυχή στα πόδια βέβαια, αλλά ο πόλεμος ήταν με άλλους.
Βαρέθηκα πια να μιλάω για άσυλο. Στη ΓΣ πήγα μετά από 2 χρόνια αποχής και δεν πρόκειται αν ξαναπάω όχι γιατί τρόμαξα απο το χαμό, αλλά γιατί παίζω σ'ένα παιχνίδι που δεν είναι δικό μου
Στην αρχή πήγα για να ανοιξει η σχολή, ψήφισα το μόνο πλαίσιο που εξασφαλιζε απουσία κατάληψης. Αλλά πια δεν έχει νόημα.
Το συμβάν αποτελεί μέρος ενός πολέμου. Ένα καυγαδάκι δλδ...και εγώ και οι πεισσότεροι δεν έχουμε ακούσει τπτ για τον πόλεμο και ούτε πρόκειται. Δεν υπάρχει πλευρά να στηρίζει το παν/μιο. Δεν υπάρχει εχθρός για να ενωθούμε εναντίον του. Είναι ένας πόλεμος που απλά συνεχίζεται, και τώρα πολεμάνε τα παιδιά(αναρχικοί) με τα άλλα παιδιά(χρυσαυγήτες) και με τα άλλα παιδιά(αυτούς που κάλεσαν χρυσαυγήτες). Σε 10 χρόνια θα πολεμάνε άλλα παιδιά. Δεν τίθεται πλέον θέμα παν/μιακής κοινότητας.
laikedelic !
- AnINffected
- Gbyte level
Έχεις πολύ δίκιο από την μεριά σου cactus!
Αλλά προσωπικά δεν την αντέχω αυτή την κατάσταση.Δεν αντέχω να βλέπω παιδιά να πολεμάνε.Έχω σιχαθεί αυτό τον πόλεμο.
Νοιώθω οτί πρέπει σαν φοιτητής να κάνω κάτι.
Μόνο που δεν ξέρω τι.Δεν έχω ιδέα.
Αλλά προσωπικά δεν την αντέχω αυτή την κατάσταση.Δεν αντέχω να βλέπω παιδιά να πολεμάνε.Έχω σιχαθεί αυτό τον πόλεμο.
Νοιώθω οτί πρέπει σαν φοιτητής να κάνω κάτι.
Μόνο που δεν ξέρω τι.Δεν έχω ιδέα.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- AnINffected
- Gbyte level
- lewton
- Kilobyte level
Ωραία πράγματα συμβαίνουν στο πανεπιστήμιο.
Εγώ ήμουν στην απομόνωση (CSLAB 3) και άκουγα κάτι περίεργους θορύβους, αλλά πίστευα ότι ήταν απλά οι πανηγυρισμοί όποιου κέρδισε τη ΓΣ (χωρίς να ξέρω ποιός κέρδισε).
Μέχρι που βγήκα κατά τις 7 στην Πατησίων και είδα το πλήθος των φοιτητών έξω από τη σχολή. Μου θύμησε σκηνή από την "Απόδραση των Ντάλτον" (οι Ντάλτον-Χρυσαυγίτες μέσα στην πόλη-ΑΣΟΕΕ και οι κάτοικοι-φοιτητές απέξω).
Τα είπε όλα ο theο_: κατά τη γνώμη μου:
edit: Θα κατέβω σχολή σε λίγη ώρα, και θα γράψω εδώ αν γίνονται ή όχι μαθήματα.

Εγώ ήμουν στην απομόνωση (CSLAB 3) και άκουγα κάτι περίεργους θορύβους, αλλά πίστευα ότι ήταν απλά οι πανηγυρισμοί όποιου κέρδισε τη ΓΣ (χωρίς να ξέρω ποιός κέρδισε).
Μέχρι που βγήκα κατά τις 7 στην Πατησίων και είδα το πλήθος των φοιτητών έξω από τη σχολή. Μου θύμησε σκηνή από την "Απόδραση των Ντάλτον" (οι Ντάλτον-Χρυσαυγίτες μέσα στην πόλη-ΑΣΟΕΕ και οι κάτοικοι-φοιτητές απέξω).
Τα είπε όλα ο theο_: κατά τη γνώμη μου:
edit: Θα κατέβω σχολή σε λίγη ώρα, και θα γράψω εδώ αν γίνονται ή όχι μαθήματα.
Stop playing games... feel them.

- AnINffected
- Gbyte level
Με το παιδί που είναι στο νοσοκομείο ξέρουμε τί γίνεται;
Όλα τα μαθήματα κανονικά, δηλαδή;
Υπάρχει και προσέλευση;
Όταν λες "περίεργο κλίμα", τί ακριβώς εννοείς;
Υπάρχει και προσέλευση;
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- lewton
- Kilobyte level
Περίεργο κλίμα σημαίνει ότι υπήρχε στις 10 το πρωί ασυνήθιστα πολύς κόσμος στο υπόγειο, αλλά κανένας ΔΑΠίτης, και ότι όλοι αυτοί απλά κοιτάζονταν πολύ ήρεμα σαν να μη συμβαίνει τίποτα, αλλά μπορούσες να νιώσεις ότι όλοι έβλεπαν ότι κάτι δεν πάει καλά.AnINffected wrote:Με το παιδί που είναι στο νοσοκομείο ξέρουμε τί γίνεται;
Υπάρχει και προσέλευση;
ΥΓ. Δεν τα καταφέρνω και πολύ με τις λέξεις ε;

- lewton
- Kilobyte level
Τώρα που ξαναβλέπω τι έγραψα, αναιρώ το χαρακτηρισμό "σαν βομβαρδισμένο".lewton wrote:Με εξαίρεση το γραφείο της ΔΑΠ, που είναι σαν βομβαρδισμένο, δεν πρόσεξα τίποτα άλλο, αλλά πέρασα πολύ βιαστικά από το υπόγειο επειδή έχω βάρδια στο CSLAB 3.
Το γραφείο της ΔΑΠ δεν είναι σαν βομβαρδισμένο, απλά είναι σαν η ΔΑΠ να έχει μετακομίσει αλλού. Δεν υπάρχουν κατεστραμμένα αντικείμενα, απλά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, σαν κάποιος πολύ επιμελώς να το άδειασε.
Το μόνο που υπάρχει είναι μια φωτογραφία της Ντόρας, η λέξη "ΔΑΠ" σχηματισμένη με κόκκινα γαρύφαλλα και στον τοίχο η φράση "Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ".