Κατάληψη
Μόλις διάβασα τι έγινε και τρελάθηκα! Είναι σοβαρά όλα αυτά? Ένας συνάδελφος έγραψε πιο πάνω ότι φοβάται να πάει στο πανεπιστήμιο να παρακολουθήσει μάθημα! Αν είναι δύνατον! Έτσι πρέπει να είναι ένα πανεπιστήμιο?
Βέβαια, γίνονται πολλές προσπάθειες τώρα τελευταία για να καταργηθεί το άσυλο και τελικά θα γίνει, είτε υπό προϋποθέσεις είτε εντελώς. Είμαι υπέρ του ασύλου, αλλά αρκετοί δεν είναι και περισσότεροι στο μέλλον δεν θα είναι γιατί θα έχουν πειστεί από τέτοιες καταστάσεις.
Δεν νομίζω ότι η αστυνομία θα μπορούσε να κάνει κάτι χτες, αν και δεν ήμουν εκεί και δεν είδα τι γίνοταν.Δεν θα ήθελα πάντως και να είμαι με αυτά που ακούω!
Βέβαια, γίνονται πολλές προσπάθειες τώρα τελευταία για να καταργηθεί το άσυλο και τελικά θα γίνει, είτε υπό προϋποθέσεις είτε εντελώς. Είμαι υπέρ του ασύλου, αλλά αρκετοί δεν είναι και περισσότεροι στο μέλλον δεν θα είναι γιατί θα έχουν πειστεί από τέτοιες καταστάσεις.
Δεν νομίζω ότι η αστυνομία θα μπορούσε να κάνει κάτι χτες, αν και δεν ήμουν εκεί και δεν είδα τι γίνοταν.Δεν θα ήθελα πάντως και να είμαι με αυτά που ακούω!
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
ΓΣ σημαίνει όχι μάθημα 1-5? συμμετέχουν όλα τα κόμματα? είναι δηλαδή κανονική ΓΣ? ή μια απλή Σ που κανουν ΠΚΣ ΑΡΕΝΑ?
Όσον αφορά την εικόνα που περιγράφηκε περαπάνω για το υπόγειο της σχολής σήμερα, αλλά και για τα "τρομοκρατικά" χθεσινά επεισόδια...... θλίβομαι πραγματικά
Μακάρι τα παιδιά να γίνουν καλά σύντομα και να μην είναι τίποτα σοβαρό, όμως η ιδέα ενός τραυματισμένου φοιτητή από αναρχικούς μέσα στην ίδια του τη σχολή όπου θεωρείται ότι έχει άσυλο και προστατεύεται προκειμένου να σπουδάσει και να γίνει ένας μελλοντικός επιστήμονας που θα προσφέρει πραγματικά στη χώρα του κατέχοντας αξιοκρατικά τη θέση του,........πρέπει να μας ταρακουνήσει όλους και να αποφασίσουμε συνετά και συνειδητοποιημένα τι θα κάνουμε το άσυλο και τες πα τι τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν στους νόμους που το πλαισιώνουν ώστε να λειτουργεί σωστά και να μην καταστρατηγείται από τον κάθε ταραξία που δηλώνει "φοιτητής"......
(τα πα μονοκοπανιά ε?
ελπίζω να μην δυσκολευτήκατε να καταλάβετε το τι θέλω να πω
)
Όσον αφορά την εικόνα που περιγράφηκε περαπάνω για το υπόγειο της σχολής σήμερα, αλλά και για τα "τρομοκρατικά" χθεσινά επεισόδια...... θλίβομαι πραγματικά

(τα πα μονοκοπανιά ε?

Last edited by The Godfather on Thu Nov 09, 2006 2:43 pm, edited 1 time in total.

Don Vito Corleone
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- sagwnias
- Gbyte level
Δυστυχως φιλε μου!! Και η χτεσινη ΓΣ ηταν απο τις πιο καθερες.. γιατι και ολες τις ψηφους των αλλων παραταξεων να προσθεσεις,παλι το πλαισιο κατα της καταλληψης κερδιζει!smoky wrote:Σορρυ δλδ αναιρείται η απόφαση της χθεσινής ΓΣ έτσι απλά;
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα! Δλδ η χθεσινη αποφαση 1500+ φοιτητων ειχε διαρκεια μια μερα;; Κι αυτο επειδη δεν βγηκε καταληψη;; ΕΛΕΟΣ!!!
Κατι αλλο!! Τα ποσοστα της ψηφοφοριας ειναι 20 Υπερ και 79 Κατα

Το αλλο 1% τι ειναι;; Υπαρχει επιλογη Δ/Α;; Και αν ναι γιατι δεν φαινονται τα αποτελεσματα της;;

-
- Venus Former Team Member
- rapadder
- Gbyte level
Καλώς ήρθες στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα...smoky wrote:Σορρυ δλδ αναιρείται η απόφαση της χθεσινής ΓΣ έτσι απλά;
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα! Δλδ η χθεσινη αποφαση 1500+ φοιτητων ειχε διαρκεια μια μερα;; Κι αυτο επειδη δεν βγηκε καταληψη;; ΕΛΕΟΣ!!!
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- AnINffected
- Gbyte level
Όντως, έτσι πρέπει να είναι.The Punisher wrote:όχι, έχει να κάνει με την πρόσθεση της phpBB ... είναι εσωτερικό το πρόβλημα μάλλον
Εγώ πάλι, ελπίζω να επικρατήσει η λογική και να μη ξαναγίνει κανένας χαμός...lewton wrote:Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και να την κλείσουν το πολύ για 1-2 μέρες.The Punisher wrote:άρα, με την απουσιά της ΔΑΠ πάει για κλείσιμο η σχολή ...

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Πάντως αναμφισβήτητα ζούμε μέρες δόξας για την δημοκρατία, το Άσυλο και το φοιτητικό κίνημα. Πιο πολύ λυπάμαι τους πρωτοετείς που χάνουν πάσα ιδέα πριν ακόμα ξεκινήσουν τις σπουδές τους και αποκτήσουν κάποια ρομαντική ιδέα γύρω από το Πανεπιστήμιο. Να δω με τι περηφάνεια θα ανακοινώνουν όλοι οι "εκπρόσωποι" των φοιτητών τις αποφάσεις των Γ.Σ. των φοιτητών οι οποίες θα βγαίνουν με όλο και λιγότερες ψήφους. Θα μου πείς αυτό θα τους πειράξει? Το ότι σκοτώσανε το φοιτητικό κίνημα και το κρατάνε στη φορμόλη για να παίρνουν τη "σύνταξη" δεν τους νοιάζει και θα κολλήσουν στο ηθικό μέρος και στη γνώμη των υπολοίπων φοιτητών?
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen

Woody Allen

-
- Mbyte level
++smoky wrote:Σορρυ δλδ αναιρείται η απόφαση της χθεσινής ΓΣ έτσι απλά;
Αυτά να τα βλέπουν οι παρατάξεις και οι εκπρόσωποί τους που παραπονιούνται για τραμπούκους, χρυσαυγίτες και δεν ξέρω και γω τί άλλο...
Δεν κοιτάνε ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. Αναιρούν με το "έτσι θέλω" απόφαση της πιο μαζίκης γενικής συνέλευσης που (στα χρόνια που είμαι εγώ εδώ) έχει γίνει ποτέ στη σχολή.
Ποιοί είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ "τραμπούκοι" λοιπόν; Αυτοί που "παίζουν με το σύστημα" και χειρίζονται τον θεσμό της Γενικής Συνέλευσης για να περάσουν ότι θέλουν;
Ελπίζω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να επικρατήσει η λογική και να μην ψηφιστεί κατάληψη...δεν είμαστε για τέτοια....
Πάντως αυτοί που λένε ότι τα Ελληνικά Πανεπιστήμια δεν αξίζουν να είναι αυτοδιοικούμενα, προφανώς κάτι ξέρουν...With great power comes great responsibility λένε...Προφανώς εμείς από την έννοια της λέξης responsiblity δεν την γνωρίζουμε...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!