Κατάληψη
- smoky
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Στην χθεσινη συνελευση στο πλαισιο της δαπ που ψηφιστηκε, προταθηκε η επομενη ΓΣ να ειναι στο τελος του μηνος αν θυμαμαι καλα. Αλλα και η δαπ να κατεβαινε... Ποιος σου λεει οτι ολοι αυτοι που την ψηφισαν θα κατεβουν μετα απο αυτη την ξεφτυλα του φοιτητικου συλλογου αλλα και της γενικης συνελευσης ως διαδικασιας;;;
Αλλα και παλι, εστω οτι κατεβαιναν ολοι παλι και ψηφιζαν κατα τις καταληψης... ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Δευτερα παλι ΓΣ θα ειχαμε!
Και τελος οποιος δεν εχει σιχαθει τη διαδικασια και αισθανεται γενναιος μπορει παντα να κατεβασει ανεξαρτητο πλαισιο κατα της καταληψης. Θελω να πω δλδ οτι δεν χρειαζεται η δαπ γι αυτο
Αλλα και παλι, εστω οτι κατεβαιναν ολοι παλι και ψηφιζαν κατα τις καταληψης... ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Δευτερα παλι ΓΣ θα ειχαμε!
Και τελος οποιος δεν εχει σιχαθει τη διαδικασια και αισθανεται γενναιος μπορει παντα να κατεβασει ανεξαρτητο πλαισιο κατα της καταληψης. Θελω να πω δλδ οτι δεν χρειαζεται η δαπ γι αυτο
++ smoky. προτείνω να καθιερωθεί ΓΣ τις μονές μέρες του μήνα και τις ζυγές να μαζευόμαστε για ξύλο. Αποδείχθηκε ότι ξύλο και ΓΣ την ίδια μέρα πέφτει λίγο βαρύ. Πρέπει όμως να χωρέσουν όλα στο πλαίσιο της δημοκρατίας.smoky wrote:Στην χθεσινη συνελευση στο πλαισιο της δαπ που ψηφιστηκε, προταθηκε η επομενη ΓΣ να ειναι στο τελος του μηνος αν θυμαμαι καλα. Αλλα και η δαπ να κατεβαινε... Ποιος σου λεει οτι ολοι αυτοι που την ψηφισαν θα κατεβουν μετα απο αυτη την ξεφτυλα του φοιτητικου συλλογου αλλα και της γενικης συνελευσης ως διαδικασιας;;;
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen

Woody Allen

- smoky
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Σύμφωνα με αυτα που ακουσα αλλά κυρίως... διάβασα σήμερα, η δαπ έφαγε το ξύλο επειδή αυτη προκάλεσε, έφερε τραμπούκους, οννεδιτες, χρυσαυγιτες κλπ... Αν λοιπον καποιος δεν τα κανει ολα αυτα, τοτε μπορεί αφοβα να πει οτιδηποτε σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ συνελευση. ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Paralias wrote:Ναι,οκ,δε χρειάζεται η ΔΑΠ γι'αυτό,αλλά ας τολμήσει κάποιος να κατεβάσει ανεξάρτητη πρόταση κατά της κατάληψης...
Όχι απλά θα πέσουν να τον φάνε... Στο νοσοκομείο θα μπει και αυτός.
Παιδια αδικα το αναλυουμε και γινονται συζητησεις επι συζητησεων..Αυτα που συμβαινουν ειναι τραγελαφικα.Προφανως η τυχη της σχολης μας ειναι στα χερια μερικων ανεγκεφαλων.
Ενας φιλος σε προηγουμενα post (νομιζω ο AnINffected) ειπε "κατι πρεπει να κανω σαν φοιτητης αλλα δεν ξερω τι"...Εγω θα απαντησω οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..Λενε ποτε μην τα βαζεις με εναν βλακα γιατι λογω πειρας θα σε νικησει...(ζηταω συγγνωμη για την εκφραση αλλα η αγανακτηση ειναι μεγαλη).
Ενας φιλος σε προηγουμενα post (νομιζω ο AnINffected) ειπε "κατι πρεπει να κανω σαν φοιτητης αλλα δεν ξερω τι"...Εγω θα απαντησω οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..Λενε ποτε μην τα βαζεις με εναν βλακα γιατι λογω πειρας θα σε νικησει...(ζηταω συγγνωμη για την εκφραση αλλα η αγανακτηση ειναι μεγαλη).
-
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Τα διάβασες να υποθέσω στα αμερόλυπτα φυλλάδια που μοίρασε η ΠΑΣΠ και ένα άλλο με υπογραφή "Φοιτητές - Φοιτήτριες ΑΣΟΕΕ"; (καρμπόν αντιγραφή αυτού της ΠΑΣΠ)smoky wrote:Σύμφωνα με αυτα που ακουσα αλλά κυρίως... διάβασα σήμερα, η δαπ έφαγε το ξύλο επειδή αυτη προκάλεσε, έφερε τραμπούκους, οννεδιτες, χρυσαυγιτες κλπ... Αν λοιπον καποιος δεν τα κανει ολα αυτα, τοτε μπορεί αφοβα να πει οτιδηποτε σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ συνελευση. ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Paralias wrote:Ναι,οκ,δε χρειάζεται η ΔΑΠ γι'αυτό,αλλά ας τολμήσει κάποιος να κατεβάσει ανεξάρτητη πρόταση κατά της κατάληψης...
Όσον αφορά το τελευταίο έχει ΠΟΛΥ πλάκα που μία παράταξη πετάει λάσπη εναντίον μίας άλλης και δεν υπογραφεί τα λεγόμενά της από κάτω...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
- hello_kitty
- Kilobyte level
Εγω παλι δεν καταλαβα οτι εφαγε ξυλο η ΔΑΠ αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια...Παντως αγαπητε shodanjr_gr το φυλλαδιο ,στο οποιο αναφερεσαι,εχει μια σημαντικη διαφορα στα νουμερα με αυτο της ΠΑΣΠ!!!!δες το...shodanjr_gr wrote:Τα διάβασες να υποθέσω στα αμερόλυπτα φυλλάδια που μοίρασε η ΠΑΣΠ και ένα άλλο με υπογραφή "Φοιτητές - Φοιτήτριες ΑΣΟΕΕ"; (καρμπόν αντιγραφή αυτού της ΠΑΣΠ)smoky wrote:Σύμφωνα με αυτα που ακουσα αλλά κυρίως... διάβασα σήμερα, η δαπ έφαγε το ξύλο επειδή αυτη προκάλεσε, έφερε τραμπούκους, οννεδιτες, χρυσαυγιτες κλπ... Αν λοιπον καποιος δεν τα κανει ολα αυτα, τοτε μπορεί αφοβα να πει οτιδηποτε σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ συνελευση. ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Paralias wrote:Ναι,οκ,δε χρειάζεται η ΔΑΠ γι'αυτό,αλλά ας τολμήσει κάποιος να κατεβάσει ανεξάρτητη πρόταση κατά της κατάληψης...
Όσον αφορά το τελευταίο έχει ΠΟΛΥ πλάκα που μία παράταξη πετάει λάσπη εναντίον μίας άλλης και δεν υπογραφεί τα λεγόμενά της από κάτω...

- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Ναι, πραγματικά πολύ γέλιο.....αλλά κανείς δεν μου απάντησε για το αν θα κλείσει η σχολή από δευτέρα και λόγω πολυνεχνείου.Δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφορία??
(δεν θέλω να γίνω εκνευριστικός
, αλλά μπορεί να σχετίζεται και με τις καταλήψεις
you never know (άσε που θέλω να μάθω και για μένα για κανονίσω κάτι σημαντικό
))
Thanx
(δεν θέλω να γίνω εκνευριστικός

Thanx

Don Vito Corleone
- hello_kitty
- Kilobyte level
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Θα συμφωνήσω...δυστυχώς...pananton wrote:Παιδια αδικα το αναλυουμε και γινονται συζητησεις επι συζητησεων..Αυτα που συμβαινουν ειναι τραγελαφικα.Προφανως η τυχη της σχολης μας ειναι στα χερια μερικων ανεγκεφαλων.

Η λογική έχει πάει περίπατο προ πολλού...

S.S.D.D.
- hello_kitty
- Kilobyte level
Νομίζω πως έχει δίκιο η hello_kitty. Στο φυλλάδιο που μοιράστηκε, αναφέρεται ότι η Γενική Συνέλευση καλείται να να λάβει δράση για τα γεγονότα της Τετάρτης και όχι για το θέμα της κατάληψης.
Απ'ο,τι κατάλαβα τα επεισόδια της Τετάρτης είχαν να κάνουν περισσότερα με αντίποινα στα αντίποινα για ένα γεγονός που συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει η Γεν. Συνέλευση παρά με το αποτέλεσμα της Συνέλευσης αυτό καθ'εαυτό!
Απ'ο,τι κατάλαβα τα επεισόδια της Τετάρτης είχαν να κάνουν περισσότερα με αντίποινα στα αντίποινα για ένα γεγονός που συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει η Γεν. Συνέλευση παρά με το αποτέλεσμα της Συνέλευσης αυτό καθ'εαυτό!
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
LoL καλά παιδιά όποιος είχε μάτια είδε και όποιος έχει εγκέφαλο σκέφτεται γιατί έγινε το ένα και το άλλο..
Πιστεύω οτι είναι προφανής η σειρά των γεγονότων..
Εγώ αυτό λέω μόνο γιατί θα αρχίσει πάλι ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του..
Opinions are like assholes everybody has one (Δεν θυμάμαι ποιός το είπε κολάει πολύ όμως..)
Εγώ αυτό λέω μόνο γιατί θα αρχίσει πάλι ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του..
Opinions are like assholes everybody has one (Δεν θυμάμαι ποιός το είπε κολάει πολύ όμως..)
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

Εκείνον που φώναζε "θάνατος στους κουμουνιστές" και "θα πάρω τηλέφωνο και θα έρθουν να σας σαπίσουν στο ξύλο" τον είδατε;Και μετά μπήκαν οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί (τσιράκια μιας παράταξης) και τον πλακώσανε με κράνη;Και μετά όλως τυχαίως μια άλλη παράταξη την έκανε με ελαφρά και ήρθανε τα δικά της τσιράκια (αυτοαποκαλούμενοι χρυσαυγίτες) ενώ μια τρίτη παράταξη πέταγε αυγά;
Όσο το σκέφτομαι τόσο πείθομαι πως η κατάσταση δεν θα αλλάξει αν δεν ξυπνήσουμε (μάλλον απίθανο αφού αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα μας ορίζει σε μεγάλο βαθμό),η αν δεν γίνει ο Γ παγκόσμιος με τα πυρηνικά να μείνουν μόνο κατσαρίδες.
Όσο το σκέφτομαι τόσο πείθομαι πως η κατάσταση δεν θα αλλάξει αν δεν ξυπνήσουμε (μάλλον απίθανο αφού αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα μας ορίζει σε μεγάλο βαθμό),η αν δεν γίνει ο Γ παγκόσμιος με τα πυρηνικά να μείνουν μόνο κατσαρίδες.

- hello_kitty
- Kilobyte level
Ε μα ναι αμα δεν ελεγε ο καθενας ο,τι του ερθει στο κεφαλι δεν θα ειχε το venus ουτε γουστο ουτε λογο υπαρξης...LoL καλά παιδιά όποιος είχε μάτια είδε και όποιος έχει εγκέφαλο σκέφτεται γιατί έγινε το ένα και το άλλο..

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
hello_kitty wrote:Ε μα ναι αμα δεν ελεγε ο καθενας ο,τι του ερθει στο κεφαλι δεν θα ειχε το venus ουτε γουστο ουτε λογο υπαρξης... Wink

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- lewton
- Kilobyte level
Ωραία, μιας και σε πέτυχα εδώ θα ρωτήσω δύο πράγματα, μιας και μέχρι στιγμής άκουσα μόνο την άποψη της άλλης πλευράς και θέλω να δω και τι λέει η ΔΑΠ για τα γεγονότα πριν βγάλω συμπεράσματα. ΔΑΠίτη δε μπόρεσα να βρω κανέναν σήμερα στη σχολή, οπότε καταφεύγω σε εσένα.shodanjr_gr wrote:Αυτά να τα βλέπουν οι παρατάξεις και οι εκπρόσωποί τους που παραπονιούνται για τραμπούκους, χρυσαυγίτες και δεν ξέρω και γω τί άλλο...
Δεν κοιτάνε ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. Αναιρούν με το "έτσι θέλω" απόφαση της πιο μαζίκης γενικής συνέλευσης που (στα χρόνια που είμαι εγώ εδώ) έχει γίνει ποτέ στη σχολή.
Ποιοί είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ "τραμπούκοι" λοιπόν; Αυτοί που "παίζουν με το σύστημα" και χειρίζονται τον θεσμό της Γενικής Συνέλευσης για να περάσουν ότι θέλουν;
Ελπίζω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να επικρατήσει η λογική και να μην ψηφιστεί κατάληψη...δεν είμαστε για τέτοια....
Πάντως αυτοί που λένε ότι τα Ελληνικά Πανεπιστήμια δεν αξίζουν να είναι αυτοδιοικούμενα, προφανώς κάτι ξέρουν...With great power comes great responsibility λένε...Προφανώς εμείς από την έννοια της λέξης responsiblity δεν την γνωρίζουμε...
Εγώ δεν ήμουν μπροστά στα γεγονότα και δε στεναχωριέμαι καθόλου για να είμαι ειλικρινής.
1. Ισχύει αυτό που λένει οι υπόλοιποι, δηλαδή ότι μετά τη ΓΣ, και αφού είχαν κερδίσει, οι ΔΑΠίτες αντί να μείνουν στη σχολή για να πανηγυρίσουν (όπως είναι πιά παράδοση) κλείδωσαν το γραφείο τους και εξαφανίστηκαν; Μια κοπέλα μου έλεγε στο μάθημα των Ισπανικών ότι μια φίλη της ΔΑΠίτισσα μέσα στη βιασύνη να φύγουν από τη σχολή άφησε το κινητό της στο γραφείο της ΔΑΠ - και τώρα το κλαίει.
2. Αν όντως η ΔΑΠ έφυγε τόσο βιαστικά από το υπόγειο, και αν αμέσως μετά εμφανίστηκε στη σχολή η Χρυσή Αυγή, πώς να μην πιστέψει κάποιος ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στα δύο γεγονότα;
Ειλικρινά θα προτιμούσα να πιστέψω ότι οι Χρυσαυγίτες ήρθαν από μόνοι τους στη σχολη, αλλά εξήγησέ μου τότε τον λόγο για τον οποίο όλοι οι ΔΑΠίτες είχαν προηγουμένως εξαφανιστεί. Όπως ξέρουν οι περισσότεροι στο forum, είχα ασχοληθεί 2 χρόνια γεμάτα με τον "συνδικαλισμό", και -χωρίς να θέλω να το παίξω παλιά καραβάνα- ξέρω κάποια πράγματα. Ξέρω για παράδειγμα ότι η παράταξη που κερδίζει την πρώτη ΓΣ της χρονιάς κάθεται στη σχολή και φωνάζει συνθήματα για να την πει στους χαμένους. Και ειδικά όταν μιλάμε για μια παράταξη που υπέστη σαρωτική ήττα στις περυσινές φοιτητικές εκλογές, επομένως διψάει να πανηγυρίσει την νίκη της, είναι τελείως ανεξήγητο το ότι εκκένωσαν το γραφείο τους και έφυγαν. Μήπως έβρεξε πολιτικό πολιτισμό τις τελευταίες ημέρες και δεν το κατάλαβα;
Περιμένω λοιπόν κάποια εξήγηση σχετικά με τη φυγή της ΔΑΠ για να πειστώ ότι δεν έχει σχέση με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη σχολή.
Αν τελικά δεν δοθεί κάποια επαρκής εξήγηση, τότε προφανώς θα πιστέψω τις κακές γλώσσες που λένε ότι η ΔΑΠ κάλεσε τη Χρυσή Αυγή στην ΑΣΟΕΕ. Και αν κάτι τέτοιο ισχύει, και με δεδομένο ότι οι Χρυσαυγίτες δεν αρκέστηκαν να τα βάλουν με τους αναρχικούς (οι περισσότεροι από τους οποίες είναι φοιτητές και μάλιστα της Πληροφορικής) αλλά κυνήγησαν μέχρι και απλούς φοιτητές στους διαδρόμους της σχολής, τότε μια χαρά τη βρίσκω την εικαστική παρέμβαση στο γραφείο της ΔΑΠ. Άσε που θα κυκλοφορούμε και πιο άνετα στο υπόγειο.
Stop playing games... feel them.