Όσο για αυτές τις ενδείξεις είναι φυσικό να βγαίνουν αφού, αν παρατήρησες το πρώτο frame κάνει πάντα την ίδια ώρα ανεξάρτητα από το WU. Πρέπει όπως είδες να το αφήσεις αρκετή ώρα για να κάνει τις προσεγγίσεις σωστά...Λογικά θα πέσει και άλλο / εκτός αν έχεις παλιότερο υπολογιστή από μένα - PIII 1000Mhz....
[Folding@Home] Βοηθείστε την κοινωνία..με λίγη ιατρική
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Α οκ και εμένα 20000 είναι το μεγαλύτερο...
Όσο για αυτές τις ενδείξεις είναι φυσικό να βγαίνουν αφού, αν παρατήρησες το πρώτο frame κάνει πάντα την ίδια ώρα ανεξάρτητα από το WU. Πρέπει όπως είδες να το αφήσεις αρκετή ώρα για να κάνει τις προσεγγίσεις σωστά...Λογικά θα πέσει και άλλο / εκτός αν έχεις παλιότερο υπολογιστή από μένα - PIII 1000Mhz....
- Zifnab
Η Venus Folding Team μέσα στις πρώτες 1400 σε πάνω από 47000 ομάδες!
http://fahstats.com/t.php?t=47665
[Edit:]To F@HStats είναι down εδώ και τρεις μέρες
http://fahstats.com/t.php?t=47665
[Edit:]To F@HStats είναι down εδώ και τρεις μέρες
- sandra
- Wow! Terabyte level

- Academic status: Alumnus/a
Τώρα κοίταζα τα στατιστικά.Σταθερά στις 1400 πρώτες ομάδες με την Ethel να είναι πολυυυύ μπροστά
http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main ... mnum=47665
Έχουμε γραφτεί καμια 40αριά άτομα.Εμένα μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ενώ έχω γραφτεί ως sandra στους donators εμφανίζομαι ως S?
http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main ... mnum=47665
Έχουμε γραφτεί καμια 40αριά άτομα.Εμένα μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ενώ έχω γραφτεί ως sandra στους donators εμφανίζομαι ως S?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- sandra
- Wow! Terabyte level

Διάβαζα στο FAQ και λέει πως να αλλάξεις username.Το έκανα απλά κρατάει λέει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο παλιό όνομα.Πάντως γραμμένη ως S@ndr@ ήμουν όχι ως S.Λες να το πείραξαν τα @?
Τώρα που το έκανα Sandra να δούμε
- sandra
- Wow! Terabyte level

Α εσύ είσαι ο Ρ?Και ήθελα να ρωτήσω αν το έχει πάθει κανένας άλλος.Δηλαδή εγώ τώρα θα είμαι γραμμένη και ως S και απο εδώ και πέρα ως Sandra?Και μια ερώτηση γενικής φύσεως.Πότε σταματάει αυτό το πρόγραμμα?Δεν έχουν θέσει κάποιο χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα πρέπει να βγουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα?
- Zifnab
sandra όσους πόντους έχεις ως S θα τους κρατήσεις - από εδώ και πέρα οι πόντοι σου θα μπαίνουν στο νέο όνομα Sandra - κάτι αντίστοιχο είχα πάθει και εγώ εκτός από το Zifnab το Michael είναι δικό μου...
Το πρόγραμμα δεν πρόκειται να σταματήσει μίας και το dna του ανθρώπου είναι πολύ μεγάλο - Επίσεις κάνει 100άδες περάσματα από κάθε κομμάτι dna που θα μεταφραστεί σε πρωτείνες - Παίζουν πολύ και τριτοταγείς διατάξεις κτλ -για να μην αναφέρω και τις άπειρες μεταλλάξεις που μπορεί να πάθει κάποια ριβονουκλεοτιδική αλυσίδα - οπότε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα
Keep Folding
Το πρόγραμμα δεν πρόκειται να σταματήσει μίας και το dna του ανθρώπου είναι πολύ μεγάλο - Επίσεις κάνει 100άδες περάσματα από κάθε κομμάτι dna που θα μεταφραστεί σε πρωτείνες - Παίζουν πολύ και τριτοταγείς διατάξεις κτλ -για να μην αναφέρω και τις άπειρες μεταλλάξεις που μπορεί να πάθει κάποια ριβονουκλεοτιδική αλυσίδα - οπότε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα
- Zifnab
Αυτό λίγο χλωμό άντε να φτάσουμε τις 1200 σε 2.5-3 μήνες... Αν δεν μπουν άτομα με 7-8 υπολογιστές ο καθένας / με τετραπύρηνους (4 clients ταυτόχρονα) / διπλοπύρηνους (2 clients ταυτόχρονα) ή κάρτες γραφικών ATI X19xx (για το Fast F@H Client) τότε δύσκολα θα ανέβουμε ....sandra wrote:Συνεχίζουμε λοιπόν και μακάρι να ανέβει κι άλλο ομάδα μας
-
The Punisher
Πληροφορίες σχετικά με το νέο firmware του PS3 ώστε να υποστηρίζει Folding@Home
- lewton
- Kilobyte level

Παιδιά τώρα είδα ότι υπάρχει ομάδα Venus.
Εγώ εδώ και καιρό fold-άρω με την ομάδα του http://www.adslgr.com, που είναι 52η στον κόσμο αυτή στιγμή και αναμένεται να μπει στην 50άδα σε λίγους μήνες.
Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια να μαζέψουμε όλους τους Έλληνες χρήστες, με σκοπό να ανεβάσουμε πιο ψηλά την Ελλάδα (μας περνάει η Πορτογαλία και όχι μόνο...). Υπάρχει λοιπόν ο θεσμός της υποομάδας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Σκεφτείτε το, και αν θέλετε να μπει και το Venus ως υποομάδα στο adslgr είστε ευπρόσδεκτοι.
Εγώ εδώ και καιρό fold-άρω με την ομάδα του http://www.adslgr.com, που είναι 52η στον κόσμο αυτή στιγμή και αναμένεται να μπει στην 50άδα σε λίγους μήνες.
Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια να μαζέψουμε όλους τους Έλληνες χρήστες, με σκοπό να ανεβάσουμε πιο ψηλά την Ελλάδα (μας περνάει η Πορτογαλία και όχι μόνο...). Υπάρχει λοιπόν ο θεσμός της υποομάδας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Σκεφτείτε το, και αν θέλετε να μπει και το Venus ως υποομάδα στο adslgr είστε ευπρόσδεκτοι.
Stop playing games... feel them.

-
The Punisher
Η Sony δημοσίευσε το νέο firmware 1.60 με το οποίο μπορείτε να τρέχετε έναν client του Folding@Home στο Playstation3 σας!
Πληροφορίες εδώ
Πληροφορίες εδώ