Bιβλiα και Ηλεκτρονική Δήλωση
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Bιβλiα και Ηλεκτρονική Δήλωση
Θελω να ρωτησω κατι ρε παιδια, αν το ξερει καποιος ας βοηθησει γρηγορα γιατι με καιει το θεμα...
Αν κανεις δηλωση μεσω ηλεκτρονικης γραμματειας, βαζεις καπου πια βιβλια θελεις να παρεις? Ειμαι 5ο ετος, αλλα σε καποια μαθηματα δε τα εχω παρει ποτε τα βιβλια αν και τα ειχα δηλωσει παλιοτερα! (Δομες, Δικτυα κ.α. ) τι θα γινει αμα κανω τη δηλωση ηλεκτρονικα??? Υπαρχει περιπτωση αυτοματα να μη με αφησει να παρω βιβλια???
Αν κανεις δηλωση μεσω ηλεκτρονικης γραμματειας, βαζεις καπου πια βιβλια θελεις να παρεις? Ειμαι 5ο ετος, αλλα σε καποια μαθηματα δε τα εχω παρει ποτε τα βιβλια αν και τα ειχα δηλωσει παλιοτερα! (Δομες, Δικτυα κ.α. ) τι θα γινει αμα κανω τη δηλωση ηλεκτρονικα??? Υπαρχει περιπτωση αυτοματα να μη με αφησει να παρω βιβλια???
- AnINffected
- Gbyte level
- hello_kitty
- Kilobyte level
- AnINffected
- Gbyte level
Και εγώ που είμαι παλαιότερος ηλεκτρονικά την έκανα!
(Σαν διαφήμιση ακούγεται)
Όταν κάνεις ηλεκτρονική δήλωση, αν προσέξεις δεν έχει κάποιο πεδίο για να συμπληρώσεις αριθμούς βιβλίων.Και δεν χρειάζεται καν να πας στη Γραμματεία για να επικυρώσεις την ηλεκτρονική δήλωση (αυτό είναι 100% σίγουρο).
Άρα δε θα τίθεται το θέμα που λέει ο Ganther.
Αν ακόμη φοβάσαι, πάντως, δοκίμασε να εκτυπώσεις το αρχείο .pdf της δήλωσης που παράγεται αφού πατήσεις το submit.
Μετά κάνε ό,τι κάνεις κανονικά.Συπλήρωσε τους αριθμούς βιβλίων στο πεδίο για τα βιβλία καθώς και όλα τα υπόλοιπα κενά και πήγαινε το εκτυπωμένο στη Γραμματεία να στο σφραγίσουν.
Κανονικά δηλαδή.
(Σαν διαφήμιση ακούγεται)
Όταν κάνεις ηλεκτρονική δήλωση, αν προσέξεις δεν έχει κάποιο πεδίο για να συμπληρώσεις αριθμούς βιβλίων.Και δεν χρειάζεται καν να πας στη Γραμματεία για να επικυρώσεις την ηλεκτρονική δήλωση (αυτό είναι 100% σίγουρο).
Άρα δε θα τίθεται το θέμα που λέει ο Ganther.
Αν ακόμη φοβάσαι, πάντως, δοκίμασε να εκτυπώσεις το αρχείο .pdf της δήλωσης που παράγεται αφού πατήσεις το submit.
Μετά κάνε ό,τι κάνεις κανονικά.Συπλήρωσε τους αριθμούς βιβλίων στο πεδίο για τα βιβλία καθώς και όλα τα υπόλοιπα κενά και πήγαινε το εκτυπωμένο στη Γραμματεία να στο σφραγίσουν.
Κανονικά δηλαδή.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!
Ada Lovelace
- AnINffected
- Gbyte level
- The Godfather
- Kilobyte level
Αν εγώ τώρα που είμαι 2οετής δηλώσω ένα μάθημα μεγαλύτερου έτους, μόνο και μόνο για να έχω το βιβλίο, και όταν πάω κανονικά στο έτος και εξάμηνο που αντιστοιχεί σε αυτό το μάθημα αλλά το βιβιλίο έχει αλλάξει, δικαιούμαι με την τότε δήλωση μαθημάτων να πάρω το καινούριο βιβλίο ή παραμένω με το παλιό??
Την ερώτηση αυτήν την κάνω επειδή όταν πέρισυ άλλαξε το βιβλίο στη σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων (2ο εξάμηνο), ο καθηγητής ανέφερε και την ύλη από το παλιό βιβλίο για όσους παλιούς ξαναέδιναν το μάθημα.
Αυτοί δηλαδή δεν είχαν δικαίωμα να πάνε να πάρουν το καινούριο βιβλίο?
Thanx
Την ερώτηση αυτήν την κάνω επειδή όταν πέρισυ άλλαξε το βιβλίο στη σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων (2ο εξάμηνο), ο καθηγητής ανέφερε και την ύλη από το παλιό βιβλίο για όσους παλιούς ξαναέδιναν το μάθημα.
Thanx
Don Vito Corleone
- AnINffected
- Gbyte level
Δικαιούσαι να πάρεις το νέο βιβλίο.The Godfather wrote:Αν εγώ τώρα που είμαι 2οετής δηλώσω ένα μάθημα μεγαλύτερου έτους, μόνο και μόνο για να έχω το βιβλίο, και όταν πάω κανονικά στο έτος και εξάμηνο που αντιστοιχεί σε αυτό το μάθημα αλλά το βιβιλίο έχει αλλάξει, δικαιούμαι με την τότε δήλωση μαθημάτων να πάρω το καινούριο βιβλίο ή παραμένω με το παλιό??
Thanx
Το έχω κάνει με το βιβλίο της Τεχνητής Νοημοσύνης.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Ada Lovelace
- The Godfather
- Kilobyte level