Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by silegav » Tue Nov 14, 2006 5:08 pm

back to the point plz...immediately!!!
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Tue Nov 14, 2006 6:00 pm

Τελικά , την Τετάρτη έχουμε μάθημα ή δεν θα κάνουμε λόγω Πολυτεχνείου???
What to say man...what to say....
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Tue Nov 14, 2006 8:06 pm

Θεωρώ όλες τις παρεξηγήσεις σκόπιμες. Όλοι γνωρίζουμε ότι τόσο πριν όσο και μετα τους Ολυμπιακούς Αγώνες λειτουργούσαν στην Αθήνα παράνομες κάμερες παρακολούθησης προσώπων. Τη λειτουργία αυτών των καμερών υποτίθεται ότι θα τη διέκοπτε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετικές καταγγελίες τις Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ωστόσο η λειτουργία τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα....
supernova
byte level
byte level

Post by supernova » Tue Nov 14, 2006 9:47 pm

Παιδια, δεν ξέρει κανείς δηλαδή τι θα γίνει αύριο? έχουμε μαθήματα?
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Tue Nov 14, 2006 9:53 pm

PASCAL wrote:Θεωρώ όλες τις παρεξηγήσεις σκόπιμες. Όλοι γνωρίζουμε ότι τόσο πριν όσο και μετα τους Ολυμπιακούς Αγώνες λειτουργούσαν στην Αθήνα παράνομες κάμερες παρακολούθησης προσώπων. Τη λειτουργία αυτών των καμερών υποτίθεται ότι θα τη διέκοπτε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετικές καταγγελίες τις Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ωστόσο η λειτουργία τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα....
συμφωνώ, οι παραπάνω που διαφώνησαν πιθανόν να μην κατάλαβαν ότι αναφερόσουν σε αυτές τις κάμερες....ο μοναδικός σκοπός που εξυπηρετούν οι συγκεκριμένες κάμερες είναι η big-brotherοποίηση της κοινωνίας μας....εγώ τουλάχιστον αυτό δεν το θέλω.
supernova wrote:Παιδια, δεν ξέρει κανείς δηλαδή τι θα γίνει αύριο? έχουμε μαθήματα?
για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ώστε να μη γίνουν μαθήματα.τώρα αν αύριο το πρωι ο βενιέρης ξυπνήσει στραβά αυτό δεν το ξέρω :cool:
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Tue Nov 14, 2006 10:00 pm

supernova wrote:Παιδια, δεν ξέρει κανείς δηλαδή τι θα γίνει αύριο? έχουμε μαθήματα?
Απ'οτι ακουσα σημερα, αυριο θα γινουν 99.9% τα μαθηματα...
spiretos
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by spiretos » Tue Nov 14, 2006 10:57 pm

Είμαι της άποψης του ότι αύριο θα γίνει μάθημα μιας και αρχίσαμε Πέμπτη και κλείνοντας Πέμπτη θα έχουμε "κερδίσει" μια βδομάδα που τη θεωρούσαμε χαμένη.

Αν δουν όμως και κάτι επεισόδια που έγιναν εδώ (άσχετα με το Πολυτεχνείο βέβαια) ίσως αποφασίσουν να την κλείσουν από αύριο.
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Wed Nov 15, 2006 12:02 am

Εγω παντως ακουσα οτι αυριο θα γινει Γ.Σ των καθηγητων για να αποφασισουν αν θα κλεισει ή οχι η σχολη μας...(αν δεν ισχυει ας με διορθωσει καποιος ;) )
ikapod
bit level
bit level

Post by ikapod » Wed Nov 15, 2006 9:37 am

PASCAL wrote:Θεωρώ όλες τις παρεξηγήσεις σκόπιμες. Όλοι γνωρίζουμε ότι τόσο πριν όσο και μετα τους Ολυμπιακούς Αγώνες λειτουργούσαν στην Αθήνα παράνομες κάμερες παρακολούθησης προσώπων. Τη λειτουργία αυτών των καμερών υποτίθεται ότι θα τη διέκοπτε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετικές καταγγελίες τις Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ωστόσο η λειτουργία τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα....
Ζήτω ο ΕΛΑΣ - κάτω η ΕΛ.ΑΣ.

Ζήτω η εθνική αντίσταση.

Πάντως όταν η κοβέντα σκάει από τις ΓΣ και τις καταλήψεις στους ολυμπιακούς αγώνες και τις κάμερες τότε ΝΑΙ ξέρω και κοιμάμαι ασφαλής. Η Ελλαδάρα είναι σε καλά χέρια. Μετά τον όρο Ρεχάγκελ - η γενιά μας. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου, ζήτω το Ελληνικό πανεπιστήμιο, ζήτω το άσυλο, κάτω οι αμερικάνοι. Και σε 10 χρόνια που στα 36 μας θα ψάξουμε για καμια δουλεία δεν θα απαντήσουμε σαν τον εθνικό μας πάπά ότι στα νιάτα μας διαβάζαμε. Εμείς θα πούμε ντόμπροι που είμαστε ότι κάναμε αντίσταση.

Ζήτω τα 700 ευρώ το μήνα. Και μην τυχόν και μου πεί κανείς ότι δεν φταίει το σύστημα για τα 700. Η διαφωνία μου μάγκες θα είναι, ότι ο ορισμός του συστήματος δεν βρίσκεται στα λεξικά, αλλά στον πλησιέστερο καθρέφτη...
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Nov 15, 2006 5:08 pm

Ώπα, βρε παιδιά, βγήκατε εντελώς εκτός θέματος.
Άλλο οι κάμερες στους δρόμους και άλλο αυτό που πρότεινα.

Για να μη μακρυγορώ, αυτό που φαντάζομαι είναι να βιντεοσκοπούνται οι Γ.Σ. και μόνο αυτές-τίποτα άλλο, ούτε από άποψη χώρου, ούτε χρόνου.
Να υπάρχει δηλαδή και κάτι αντίστοιχο των πρακτικών στις Γ.Σ., αλλά σε video.

Δεν είπα να το κάνουμε και Big Brother! :)

Δε θέλω να σας πιέσω, απλά να βεβαιωθώ οτί έχετε καταλάβει κατά 100% τί λέω πριν εγκαταλείψουμε την ιδέα.

Όσο για την άλλη ιδέα, αν μου έρθει καμία επιφοίτηση, θα σας το πώ.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Nov 15, 2006 9:16 pm

Ένας τρόπος για να μην υπάρχουν καθόλου συγκρούσεις είναι....
να γίνονται τα πάντα εξ'αποστάσεως (π.χ. ηλεκτρονικά), κάτι που φυσικά είναι πολύ δύσκολο στην πράξη αλλά το λέω για να δώσω τροφή για σκέψη. ;)

Μία καλή μέθοδος για τη γρήγορη εύρεση μίας λύσης σε ένα πρόβλημα είναι η μέθοδος του brainstorming (ε.γ.ω. "καταιγισμός ιδεών").
Με λίγα λόγια, προτείνει ο καθένας μία ιδέα με το που του "κατεβαίνει", ακόμη και αν νοιώθει οτί είναι χαζή ή ανέφικτη.
Κάθε ιδέα είναι μία ευκαιρία για να προκύψουν ακόμη περισσότερες ιδέες, μέχρι να φτάσουμε σε κάποια που μπορεί να συζητηθεί.
Αν απορριφθεί, συνεχίζουμε το brainstorming session, και πάει λέγοντας.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Maddy
bit level
bit level

Post by Maddy » Wed Nov 15, 2006 11:17 pm

Τελικά η σχολή θα είναι κλειστη Πέμπτη και Παρασκευή.
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Post by cactus » Wed Nov 15, 2006 11:20 pm

Υπάρχει συγκεκριμένη πηγή που το λέει αυτο;; Δεν σε αμφισβητώ αλλά ρωτάω.
laikedelic !
tekgeorge
byte level
byte level

Post by tekgeorge » Wed Nov 15, 2006 11:40 pm

Έτσι λέει το site τις πασπ και άκουσα και απο τις ειδήσεις οτι έκλησαν το δρόμο και άλλαξαν τα δρομολόγια των λεωφορείων......Κάτι τέτοιο τουλάχιστον.....Άρα κατά 97% δεν θα ανοίξει αύριο........
Maddy
bit level
bit level

Post by Maddy » Wed Nov 15, 2006 11:44 pm

Απο το site της ΠΑΣΠ το είδα.Κάτι λένε οτι είδαν αστυνομικές δυναμεις να περικυκλώνουν την ΑΣΟΕΕ και πήραν τηλ τις αρμόδιες αρχες του πανεπιστημίου και τους ενημέρωσαν.
The Godfather
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Godfather » Wed Nov 15, 2006 11:46 pm

εμένα γιατί ο θυρωρός μου είπε ότι αύριο θα είναι κανονικότατα ανοιχτή??? :shock: :shock:

Δεν είδα ειδήσεις, αλλά έτσι όπως τα λες....είναι λίγο δύσκολο για κάποιους να φτάσουν στη σχολή αύριο :???:

Κάποιος άλλος? Αύριο το πρωι, από πού μπορούμε να μάθουμε αν είναι ανοιχτή ή κλειστή????
Last edited by The Godfather on Thu Nov 16, 2006 10:33 am, edited 1 time in total.
Image

Don Vito Corleone
The Godfather
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Godfather » Wed Nov 15, 2006 11:48 pm

Maddy wrote:Απο το site της ΠΑΣΠ το είδα.Κάτι λένε οτι είδαν αστυνομικές δυναμεις να περικυκλώνουν την ΑΣΟΕΕ και πήραν τηλ τις αρμόδιες αρχες του πανεπιστημίου και τους ενημέρωσαν.
πότε το κάνανε αυτό?????
τώρα το βράδυ???
Image

Don Vito Corleone
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Wed Nov 15, 2006 11:49 pm

Ο δρομος δεν εκλεισε γιατι περασσα πριν λιγο. Γενικα ειχε πολυ αστυνομια η περιοχη αλλα δεν ειδα κατι συγκεκριμενο στη σχολη. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι ανοιχτη.
Image
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Wed Nov 15, 2006 11:49 pm

Υποθέτω τηλεφωνώντας στο θυρωρείο, αλλά μάλλον θα δεχτούν καταιγισμό από τηλεφωνήματα. Πάντως αν κάποιος μένει κοντά και έχει μάθημα στις 9 και διαπιστώσει πως η σχολή είναι όντος κλειστή, όσοι από εμάς μένουν μακρυά θα το εκτιμούσαμε πολύ αν μέχρι τις δέκα περίπου το ανακοινώσει εδώ... :roll:
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
The Godfather
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Godfather » Wed Nov 15, 2006 11:53 pm

Fairy wrote:Υποθέτω τηλεφωνώντας στο θυρωρείο, αλλά μάλλον θα δεχτούν καταιγισμό από τηλεφωνήματα. Πάντως αν κάποιος μένει κοντά και έχει μάθημα στις 9 και διαπιστώσει πως η σχολή είναι όντος κλειστή, όσοι από εμάς μένουν μακρυά θα το εκτιμούσαμε πολύ αν μέχρι τις δέκα περίπου το ανακοινώσει εδώ... :roll:
ναι όντως, θα ήταν πολύ καλό :!: θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα :-D
Image

Don Vito Corleone
Maddy
bit level
bit level

Post by Maddy » Wed Nov 15, 2006 11:53 pm

Πάντως οι αστυνομικοί απο ότι είδα πήγαν κατα τις 10 και μισή.
The Godfather
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Godfather » Wed Nov 15, 2006 11:56 pm

Maddy wrote:Πάντως οι αστυνομικοί απο ότι είδα πήγαν κατα τις 10 και μισή.
Άρα η σχολή είχε κλείσει για σήμερα κανονικότατα......

Δεν υπάρχει όμως καμία συνενόηση μεταχύ αρχών και πανεπιστημίου?
Δηλαδή δεν έπρεπε να το ξέρει αυτό ο κ Πρύτανης? :roll:
Image

Don Vito Corleone
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”