ΣΚΑΙ TV
- Hakk
- bit level
- Location: Σεπόλια και τη νύχτα μερικοί γύροι testing με την MP4/23 στο Montmello (στον ύπνο μου!!!)
Δε θα το έλεγα... Σίγουρα το μικρότερο budget δεν τους επιτρέπει να κάνουν τις φανφάρες του TopGear αλλά το χιούμορ που βγάζουν πηγάζει μόνο από αυτά που λένε και από κάτι σκετσάκια τους. Αντίθετα το TopGear έχει εμπνευσμένα θέματα που και χωρίς σχολιασμό θα σε έκαναν να γελάσεις. Άσε που έχεουν και την ιδιόκτητη πίστα για να μπορούν να λιώνουν ελεύθερα λάστιχο*!!!
* Εδώ υπάρχει άλλη μια διαφορά. Και ο Jeremy και o Richard και ο James ξέρουν να ντριφτάρουν, ενώ αν έχεις προσέξει τον Στεφανή σε διάφορες αποστολές, δεν μπορεί να ελέγξει την υπερστροφή των αυτοκινήτων. Σε αυτό τον κερδίζει άνετα ο ΠΑΤΣΟΥΡΕΑΣ, ο οποίος είναι τρελός ντρίφτερμαν!!!
* Εδώ υπάρχει άλλη μια διαφορά. Και ο Jeremy και o Richard και ο James ξέρουν να ντριφτάρουν, ενώ αν έχεις προσέξει τον Στεφανή σε διάφορες αποστολές, δεν μπορεί να ελέγξει την υπερστροφή των αυτοκινήτων. Σε αυτό τον κερδίζει άνετα ο ΠΑΤΣΟΥΡΕΑΣ, ο οποίος είναι τρελός ντρίφτερμαν!!!
Θέμα στις ειδήσεις του Σκάι : (στο περίπου) " Πως τα mainstream media εξευτέλισαν το θέμα του βιασμού της κοπέλας στο σχολείο ".
Με αφορμή απ'ό'τι καταλαβαίνω άρθρα εφημερίδας, αλλά σώστο όπως και να 'χει.
Οι μεταγλωττίσεις είναι hit-and-miss, αλλά σκόπιμες και αξιοπρεπείς συνήθως.
Btw, Κάστρο του Τακέσι == Παράνοϊκοι εκφωνητές lol
Με αφορμή απ'ό'τι καταλαβαίνω άρθρα εφημερίδας, αλλά σώστο όπως και να 'χει.
Οι μεταγλωττίσεις είναι hit-and-miss, αλλά σκόπιμες και αξιοπρεπείς συνήθως.
Btw, Κάστρο του Τακέσι == Παράνοϊκοι εκφωνητές lol
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
- The Godfather
- Kilobyte level
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Δεν βλέπω τηλεόραση γενικά και γι'αυτό δεν το είχα πάρει χαμπάρι το κανάλι...
Δυστυχώς αυτή την ώρα έχει μόδα και (παρά το ότι είμαι γυναίκα) πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι αρκετά σπαστική!!!

Δυστυχώς αυτή την ώρα έχει μόδα και (παρά το ότι είμαι γυναίκα) πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι αρκετά σπαστική!!!

What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?
- maria_
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Εφιάλτης στο δρόμο του Fashion TV!!!sofia_bonny wrote: Δυστυχώς αυτή την ώρα έχει μόδα και (παρά το ότι είμαι γυναίκα) πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι αρκετά σπαστική!!!

Συμφωνω απόλυτα μαζί σου!
Το μόνο που έχω δει κανα 2 φορές στο κανάλι αυτό είναι ένα με κάτι Κινέζους,το οποίο μου φάνηκε συμπαθητικούλι!
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- The Godfather
- Kilobyte level
γιατί βρε κορίτσια?
μια από αυτές τις μέρες ήμουν στα palmie και ξαφνικά το fashion tv άρχισε να δείχνει μόδα με εσώρουχα.......
Σας πληροφορώ ότι δεν έχω ξαναδεί μια ολόκληρη καφετέρια να βλέπει tv τόσο προσυλωμένα .....
Αν θέλετε τη δική μου γνώμη........μόνο για κάτι τέτοιες στιγμές είναι καλό το fashion tv

μια από αυτές τις μέρες ήμουν στα palmie και ξαφνικά το fashion tv άρχισε να δείχνει μόδα με εσώρουχα.......
Σας πληροφορώ ότι δεν έχω ξαναδεί μια ολόκληρη καφετέρια να βλέπει tv τόσο προσυλωμένα .....
Αν θέλετε τη δική μου γνώμη........μόνο για κάτι τέτοιες στιγμές είναι καλό το fashion tv

Don Vito Corleone
ΣΚΑΙ++
Έχει γίνει το αγαπημένο μου κανάλι (αν και δεν μισούσα την TV), έχει πολύ ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ, που μόνο η κρατική τηλεόραση έβαζε μέχρι τώρα κι αυτή συνήθως το πρωί, που ο κόσμος είναι στις δουλειές του και τα παιδιά στο σχολίο τους. Η μεταγλώτισση δεν με χαλάει τουλάχιστο στα ντοκυμαντέρ και στο κάστρο του Τακέσι που παρακολουθώ. Άλλωστε το πρόγραμμα απευθύνεται και σε παιδάκια και σε μεγάλους ανθρώπους που πιθανόν να μην έχουν ευχέρεια στην γρήγορη εναλλαγή των υπότιτλων.
Ταινία δεν έχω δεί,αλλά όντος μου ακούγεται κουφό να είναι μεταγλωτισμένη κι αυτή.
Έχει γίνει το αγαπημένο μου κανάλι (αν και δεν μισούσα την TV), έχει πολύ ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ, που μόνο η κρατική τηλεόραση έβαζε μέχρι τώρα κι αυτή συνήθως το πρωί, που ο κόσμος είναι στις δουλειές του και τα παιδιά στο σχολίο τους. Η μεταγλώτισση δεν με χαλάει τουλάχιστο στα ντοκυμαντέρ και στο κάστρο του Τακέσι που παρακολουθώ. Άλλωστε το πρόγραμμα απευθύνεται και σε παιδάκια και σε μεγάλους ανθρώπους που πιθανόν να μην έχουν ευχέρεια στην γρήγορη εναλλαγή των υπότιτλων.
Ταινία δεν έχω δεί,αλλά όντος μου ακούγεται κουφό να είναι μεταγλωτισμένη κι αυτή.
"Σ'όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...
πως να χωρέσουμε τόσοι άνθρωποι στο κενό;"
Λίνα Νικολακοπούλου
πως να χωρέσουμε τόσοι άνθρωποι στο κενό;"
Λίνα Νικολακοπούλου