Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Σίγουρα όχι... ο άνθρωπος είναι ακόρεστος όσα και να έχει...
Πόσο αντικειμενικός είσαι στις κρίσεις σου και γενικά πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος να είναι αντικειμενικός?
Πόσο αντικειμενικός είσαι στις κρίσεις σου και γενικά πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος να είναι αντικειμενικός?
Last edited by sofia_bonny on Tue Nov 21, 2006 5:18 pm, edited 1 time in total.

What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?
τι φταίει ο ΟΦΗ τώρα?Babedacus wrote:Δεν είναι ένας.Δεν θα αγχωνόμουν πχ καθόλου για το πως θα τα πάει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα,.....
Μάλλον δεν έχεις ακουστά τη θεωρία του χάους....Babedacus wrote:Δεν είναι ένας.Δεν θα αγχωνόμουν πχ καθόλου για το αν θα πεταρίσει μια πεταλούδα στην Κίνα.....

Στο θέμα μας τώρα...
....η αντικειμενική κρίση νομίζω πως είναι πολύ σχετική έννοια..προσπαθώ να είμαι πάντως....δεν ξέρω βέβαια αν είναι απαραίτητα καλό
ποιος είναι ο αγαπημένος σου πολιτικός(διαχρονικά)?
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
όταν είμαι ψυχολογικά και οικονομικά έτοιμη..
πώς αντιμετωπίζεις μια κρίση πανικού??
πώς αντιμετωπίζεις μια κρίση πανικού??
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Academic status: Alumnus/a
Όσο πιο γούνινη τόσο το καλύτερο! Οι περσικές είναι ΟΚ αλλά λίγο κακομούτσουνες...
---------------------------------------------------------------------------
Άκουγα ένα παλαιότερο τραγούδι που λέει "What if God was one of us?" της Joan Osborne.
Θέτει μια πολύ ωραία ερώτηση και θα ήταν χαρά μου να πάρω περισσότερες από μία απαντήσεις... Ορίστε λοιπόν: (Σημείωση: με το "Him" εννοεί το Θεό βεβαίως βεβαίως...)
"If you were faced with Ηim
In all his glory
What would you ask if you had just one question?"
Έχεις δει την ταινία "Super Size Me"; Δες το και θα την κόψεις σε χρόνο dt.Ganther wrote:θα παθω τιποτα απο την πολλη κοκα κολα ?? (1+ λτ/μερα)
Άκουγα ένα παλαιότερο τραγούδι που λέει "What if God was one of us?" της Joan Osborne.
Θέτει μια πολύ ωραία ερώτηση και θα ήταν χαρά μου να πάρω περισσότερες από μία απαντήσεις... Ορίστε λοιπόν: (Σημείωση: με το "Him" εννοεί το Θεό βεβαίως βεβαίως...)
In all his glory
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- MiRacLe^f
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Θα ήθελα να μάθω τα μελλοντικά του σχέδια...
Αφού ο Θεός είναι παντοδύναμος, ο διάβολος συνεχίζει να υπάρχει λόγω ... fair play?
Αλλά θα ήθελα και εγώ να απαντήσουν και άλλοι έτσι...

Αφού ο Θεός είναι παντοδύναμος, ο διάβολος συνεχίζει να υπάρχει λόγω ... fair play?

Αλλά θα ήθελα και εγώ να απαντήσουν και άλλοι έτσι...
Fairy wrote: Άκουγα ένα παλαιότερο τραγούδι που λέει "What if God was one of us?" της Joan Osborne.
In all his glory
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ
ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Εγω θα τον ρωταγα γιατι αφηνει τοσο κακο και πονο στον κοσμο, και γιατι εχει δωσει τοση γκρινια, "μαγκια" και γελοιοτητα μαζεμενη στην Ελλαδα.
Οταν θα μου απανταγε "δεν μπορω να κανω τα παντα και να ειμαι παντου" θα προσπαθουσα να του ριξω ενα μπουκετο στη μουρη για πολλους λογους-απαντησεις ( οχι για μαγκια.)
1.Να δω αν θα με "αφησει" και αν το ηξερε απο πριν ( :p )
2.Nα δω αν θα ματωσει
3.Να δω αν θα με εκδικηθει μετα
4.Να ερθει η Λουκα να με βρισει μολις το μαθει (Αυτο ειναι must)
Εναλλακτικα θα τον ρωταγα αν οι ΕΛ θα κυριευσουν τον κοσμο το 2032 και αν το ξυπνημα της κοκκινης αρκουδας θα αργησει
Οταν θα μου απανταγε "δεν μπορω να κανω τα παντα και να ειμαι παντου" θα προσπαθουσα να του ριξω ενα μπουκετο στη μουρη για πολλους λογους-απαντησεις ( οχι για μαγκια.)
1.Να δω αν θα με "αφησει" και αν το ηξερε απο πριν ( :p )
2.Nα δω αν θα ματωσει
3.Να δω αν θα με εκδικηθει μετα
4.Να ερθει η Λουκα να με βρισει μολις το μαθει (Αυτο ειναι must)
Εναλλακτικα θα τον ρωταγα αν οι ΕΛ θα κυριευσουν τον κοσμο το 2032 και αν το ξυπνημα της κοκκινης αρκουδας θα αργησει

- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Κατ' εμέ, ο Θεός είναι Πανταχού παρόν οπότε μάλλον δε θα σου απάνταγε έτσι. Όσο για την ερώτηση που θα του έκανες μάλλον θα σου έλεγε: "Για αυτό έδωσα στον άνθρωπο την ελέυθερη βούληση και το δικαίωμα επιλογής, ώστε να αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεων του και να μάθει να "παλεύει" για κάτι καλύτερο ξέρωντας ότι έχει Eμένα πάντα στο πλευρό του. Έχει το δικαίωμα να κάνει λάθη, αλλά μετά έχει το δικαίωμα να μετανοήσει (ειλικρινά) για αυτά. Είναι όπως στο ποδήλατο... αν δεν πέσεις δε θα μάθεις. "
Εγώ πάλι θα τον ρωτούσα: "Πότε θα πάρει διπλό ο Ολυμπιακός στο Champions League?"
LOL!!!
Εγώ πάλι θα τον ρωτούσα: "Πότε θα πάρει διπλό ο Ολυμπιακός στο Champions League?"
LOL!!!
Last edited by P3 on Tue Nov 21, 2006 11:47 am, edited 1 time in total.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων