Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
- alberta
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Και η απάντηση θα ήταν φυσικά "ΠΟΤΕ!!!"
Πέρα από τις κόντρες και τις πλάκες πιστεύετε ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει περίπτωση κάποια ελληνική ομάδα να κάνει αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη (αν και επιφυλάσσομαι για ΠΑΟ μονο και μόνο γιατί είναι σε σχετικά εύκολο όμιλο) ?
Πέρα από τις κόντρες και τις πλάκες πιστεύετε ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει περίπτωση κάποια ελληνική ομάδα να κάνει αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη (αν και επιφυλάσσομαι για ΠΑΟ μονο και μόνο γιατί είναι σε σχετικά εύκολο όμιλο) ?

- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
p3, από το στόμα μου το πήρες. Υποθέτω μάλιστα το πήρες από κάποιο βιβλίο?P3 wrote:Κατ' εμέ, ο Θεός είναι Πανταχού παρόν οπότε μάλλον δε θα σου απάνταγε έτσι. Όσο για την ερώτηση που θα του έκανες μάλλον θα σου έλεγε: "Για αυτό έδωσα στον άνθρωπο την ελέυθερη βούληση και το δικαίωμα επιλογής, ώστε να αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεων του και να μάθει να "παλεύει" για κάτι καλύτερο ξέρωντας ότι έχει Eμένα πάντα στο πλευρό του. Έχει το δικαίωμα να κάνει λάθη, αλλά μετά έχει το δικαίωμα να μετανοήσει (ειλικρινά) για αυτά. Είναι όπως στο ποδήλατο... αν δεν πέσεις δε θα μάθεις.
για το "ερώτησηστο Θεο"
P3, πολύ σωστός....!
μιά αδιαμφισβήτητη απάντηση δε θα βοηθούσε πραγματικά...για την ακρίβεια θα χάναμε το σασπενς!
Either let me do what I f**k' want and judge when all of my actions are completed, either kill me now!
μιά αδιαμφισβήτητη απάντηση δε θα βοηθούσε πραγματικά...για την ακρίβεια θα χάναμε το σασπενς!
Either let me do what I f**k' want and judge when all of my actions are completed, either kill me now!
laikedelic !
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Δεν θυμάμαι τον original τίτλο, πάντως στα ελληνικά λέγεται: "Γυρίστε τον γαλαξία με ωτοστοπ"...'Οχι, δεν είναι τόσο βλακεία όσο φαίνεται στον τίτλο...Επίσης μια πολύ ωραία ταινία που δίνει κουράγιο σε όσους είναι στο τσακ να τα παρατήσουν είναι το "Narco"....Αυτα...
Μα καλά, κανείς δε βλέπει το "Παλι απο την αρχή"??
(Zuper Dani...)
Μα καλά, κανείς δε βλέπει το "Παλι απο την αρχή"??
(Zuper Dani...)
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
- spiretos
- Kilobyte level
Μου είχαν κλέψει το κινητό μια φορά. Ιδού και η ιστορία:
Είχα προπόνηση στα ανοιχτά γηπεδάκια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού (στην Τσόχα για όποιον ξέρει). Είχαμε λοιπόν αφήσει τις τσαντούλες μας και τελειώνοντας τη προπόνηση πάμε να τις πάρουμε και... το κινητό είχε κάνει φτερά. Η πλάκα είναι ότι είχα και λεφτά στο ίδιο τσεπάκι και δεν τα πήραν!!!
*( Εγώ να ρωτήσω τον Θεούλη αν P=NP
)
Θα το δεις το Eragon; Από τα trailler φαίνεται φοβερό (για να μη μιλήσω για τα Spiderman 3 και Harry Potter 5 του οποίου βγήκε φρέσκο φρέσκο το trailler
)
Είχα προπόνηση στα ανοιχτά γηπεδάκια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού (στην Τσόχα για όποιον ξέρει). Είχαμε λοιπόν αφήσει τις τσαντούλες μας και τελειώνοντας τη προπόνηση πάμε να τις πάρουμε και... το κινητό είχε κάνει φτερά. Η πλάκα είναι ότι είχα και λεφτά στο ίδιο τσεπάκι και δεν τα πήραν!!!
*( Εγώ να ρωτήσω τον Θεούλη αν P=NP

Θα το δεις το Eragon; Από τα trailler φαίνεται φοβερό (για να μη μιλήσω για τα Spiderman 3 και Harry Potter 5 του οποίου βγήκε φρέσκο φρέσκο το trailler

- Fairy
- Gbyte level
Ομολογώ πως μου κίνησε την περιέργεια. Αλλά τώρα τελευταία έχουν βγει πολλές ταινίες αυτό του στυλ (Άρχοντας, Νάρνια, Harry Potter) και θα εκπλαγώ ευχάριστα αν δεν είναι μια από τα ίδια.
Όσο για το Harry Potter, του οποίου είμαι μεγάλη fan, έχω να πω πως όλες οι ταινίες ήταν άθλιες, καμία σχέση με το βιβλίο, οι πρωταγωνιστές ατάλαντοι, αυτοί που κάνουν μεταγλώττιση στα ελληνικά το λιγότερο αμαρτωλοί, και γιατί η νέα ταινία να διαφέρει;;; Άσε που νομίζω πως και το αντίστοιχο βιβλίο ήταν από τα λιγότερο καλά της σειράς. Έχει μεγάλη έκπληξη στο φινάλε τουλάχιστον.
Υπάρχει άλλος Harry Potter fan ή μόνο εγώ παλιμπαιδίζω;
Όσο για το Harry Potter, του οποίου είμαι μεγάλη fan, έχω να πω πως όλες οι ταινίες ήταν άθλιες, καμία σχέση με το βιβλίο, οι πρωταγωνιστές ατάλαντοι, αυτοί που κάνουν μεταγλώττιση στα ελληνικά το λιγότερο αμαρτωλοί, και γιατί η νέα ταινία να διαφέρει;;; Άσε που νομίζω πως και το αντίστοιχο βιβλίο ήταν από τα λιγότερο καλά της σειράς. Έχει μεγάλη έκπληξη στο φινάλε τουλάχιστον.
Υπάρχει άλλος Harry Potter fan ή μόνο εγώ παλιμπαιδίζω;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- AnINffected
- Gbyte level
Εμένα μ'αρέσει πολύ, αλλά ο,τι ξέρω τα ξέρω από τις ταινίες μόνο...
Τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής!
Ξέρω όμως κάτι που δεν το λέει στις ταινίες.
ΕΡΩΤΗΣΗ SPOILER
Είναι αλήθεια οτί το ραβδί του Χάρι πότερ είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό με το ραβδί του Βολντεμόρτ;Από ένα συγκεκριμένο φοινικόδεντρο;
Κανονική ερώτηση:
Είναι πολύ spoiler η προηγούμενη μου ερώτηση;
Ξέρω όμως κάτι που δεν το λέει στις ταινίες.
ΕΡΩΤΗΣΗ SPOILER
Είναι αλήθεια οτί το ραβδί του Χάρι πότερ είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό με το ραβδί του Βολντεμόρτ;Από ένα συγκεκριμένο φοινικόδεντρο;
Κανονική ερώτηση:
Last edited by AnINffected on Wed Nov 22, 2006 4:13 am, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Για το θέμα Θεός...@ Ganther...αυτά γίνονται μαζί με άλλα πολλά...ως μέρος κάποιου σχεδίου...και πιστεύω προσθέτουν αλατοπίπερο στη ζωή...κανείς δεν μας είπε τους κανόνες...αλλά σίγουρα υπάρχει σκοπός, αιτία και αποτέλεσμα...
Αν εξάλλου μας αποκαλυφθεί...η ζωή θα καταλήξει βαρετή...
@Filia...
Καλούτσικη ταινία...αλλά δοκίμασε και το βιβλίο!!!
Ας παλιμπαιδίσουμε μαζί...
Για τη σχέση βιβλίων-ταινιών θα συμφωνήσω...
Ωστόσο η τέταρτη μου φάνηκε οκ...
Άλλος/η άποψη?
Για το θέμα Θεός...@ Ganther...αυτά γίνονται μαζί με άλλα πολλά...ως μέρος κάποιου σχεδίου...και πιστεύω προσθέτουν αλατοπίπερο στη ζωή...κανείς δεν μας είπε τους κανόνες...αλλά σίγουρα υπάρχει σκοπός, αιτία και αποτέλεσμα...
Αν εξάλλου μας αποκαλυφθεί...η ζωή θα καταλήξει βαρετή...
@Filia...
Καλούτσικη ταινία...αλλά δοκίμασε και το βιβλίο!!!
Ας παλιμπαιδίσουμε μαζί...

Άλλος/η άποψη?
S.S.D.D.
- AnINffected
- Gbyte level
spiretos wrote:*( Εγώ να ρωτήσω τον Θεούλη αν P=NP)

(Με τί γελάμε εμείς οι geeks ε;-Χωρίς παρεξήγηση... )
ciao wrote:Ας παλιμπαιδίσουμε μαζί...![]()
Άλλος/η άποψη?
Αν μπορείτε απαντήστε και σε εμένα γιατί έχω περιέργεια...AnINffected wrote:Εμένα μ'αρέσει πολύ, αλλά ο,τι ξέρω τα ξέρω από τις ταινίες μόνο...
ΕΡΩΤΗΣΗ SPOILER
Κανονική ερώτηση:
Υ.Γ. Πάντως δε νομίζω οτί παίζει θέμα παλιμπαιδισμού γιατί δε θεωρώ οτί οι ταινίες τουλάχιστον είναι κατάλληλες για παιδιά!Πολύ σκοτεινές μου φαίνονται!Αλλά για μεγάλους τις βρίσκω ++!
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- maria_
- Venus Former Team Member
Όσες γουστάρεις!Άλλωστε η ζωή είναι πολύ ωραία και μικρή για να αναλώνεσαι σε τέτοια ερωτήματα!(Τί λέω πάλι πρωινιάτικο!)Paralias wrote:
Πόσες καφρίλες θα κάνω ακόμα στη ζωή μου;;;
@AnINffected και ciao
Βασικά το ραβδί περιέχει φτερό φοίνικα(όχι δέντρου αλλά πουλιού!)

Ποιά είναι η χειρότερη καφρίλα που έχεις κάνει ποτέ?
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!