Ιων Ανδρουτσοπουλος++
- Spy
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ιων Ανδρουτσοπουλος++
Σημερα 29/11/2006 ειχα 5-7 c++ με τον κ. Ανδρουτσοπουλο. Πληροφορηθηκα οτι πηρε "προαγωγη" και εγινε , αν δεν κανω λαθος Επικουρος.
Πραγματικα μπραβο του και συχγαριτηρια, γιατι το αξιζει ως ενας απ'τους καλυτερους διδασκοντες.
Η αξια του, φαινεται και απο το, οτι ολο το αμφιθεατρο τον χειροκροτησε!
Ελπιζω να αποτελει παραδειγμα για καποιους (πχ Λυπιτακη, Μαριά....)
Ξανα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!
ΥΣ Αντε να δουμε το ιδιο και για τον κ.Βενερη, γιατι και αυτος "μαμαει και δερνει"
Πραγματικα μπραβο του και συχγαριτηρια, γιατι το αξιζει ως ενας απ'τους καλυτερους διδασκοντες.
Η αξια του, φαινεται και απο το, οτι ολο το αμφιθεατρο τον χειροκροτησε!
Ελπιζω να αποτελει παραδειγμα για καποιους (πχ Λυπιτακη, Μαριά....)
Ξανα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!
ΥΣ Αντε να δουμε το ιδιο και για τον κ.Βενερη, γιατι και αυτος "μαμαει και δερνει"
Last edited by Spy on Thu Nov 30, 2006 2:06 am, edited 1 time in total.
- Fairy
- Gbyte level

Κι εμένα ο κ.Ανδρουτσόπουλος είναι από τους αγαπημένους μου καθηγητές, αν όχι ο αγαπημένος... Τα εξηγεί τέλεια και κυρίως απλά, κι ας κάνει δύσκολα μαθήματα.
Χάρηκα πολύ με τα καλά νέα!
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- Spy
- Kilobyte level
Το διορθωσα... sorry. ΠΚΣιτιδα επαθα και εγραψα Βενιερης αντι ΒενερηςFairy wrote:Το όνομα του είναι Βενέρης (Βενιέρης είναι ο πρύτανης!)
Κι εμένα ο κ.Ανδρουτσόπουλος είναι από τους αγαπημένους μου καθηγητές, αν όχι ο αγαπημένος... Τα εξηγεί τέλεια και κυρίως απλά, κι ας κάνει δύσκολα μαθήματα.
Χάρηκα πολύ με τα καλά νέα!
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Ο silegav και εγώ είμασταν παρόντες στη διαδικασία εκλογής του κ.Ανδρουτσόπουλου, η οποία οφείλω να ομολογήσω πως ήταν πανηγυρική και ομόφωνη. Ειλικρινά, η αναφορά στο έργο και τα πεπραγμένα ήταν η πιο χρονοβόρα διαδικασία!
Επίσης, να αναφέρω πως έγιναν ανάλογη αναβάθμιση και για την κ.Παπαδοπούλου.
Υ.Γ. Δεν ξέρω, αλλά μου φάνηκε πως είχε λίγο άγχος ο κ.Ανδρουτσόπουλος...

Επίσης, να αναφέρω πως έγιναν ανάλογη αναβάθμιση και για την κ.Παπαδοπούλου.
Υ.Γ. Δεν ξέρω, αλλά μου φάνηκε πως είχε λίγο άγχος ο κ.Ανδρουτσόπουλος...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- ailouros
- Gbyte level
Για δες πως περάσαν 5 χρόνια από τότε που μας έκανε C++(νομίζω ο λέκτορας μετά από πέντε χρόνια περνάει την κρίση και είτε μονιμοποιείται είτε όχι).
Πάντως πέρα από προτιμήσεις και προσωπικές κρίσεις με την παρουσία και την δουλειά που έχει ρίξει τα 5 αυτά χρόνια ,έχει ανεβάσει πολλά levels το τμήμα...
Πάντως πέρα από προτιμήσεις και προσωπικές κρίσεις με την παρουσία και την δουλειά που έχει ρίξει τα 5 αυτά χρόνια ,έχει ανεβάσει πολλά levels το τμήμα...
- www.examino.gr
- byte level
- Academic status: N>4
- www.examino.gr
- byte level
- Academic status: N>4
Εχω παρακολουθησει πολλα μαθηματα οντας 6οετης φοιτητης.
Το μαθημα του Ανδρουτσοπουλου ,το εχω πει και ξαναπει, υπηρξε το καλυτερο μαθημα που εχω κανει μεχρι στιγμης!
"Any intelligent fool can make things bigger and more complex... It takes a touch of genius - and a lot of courage to move in the opposite direction."
- Albert Einstein
Το μαθημα του Ανδρουτσοπουλου ,το εχω πει και ξαναπει, υπηρξε το καλυτερο μαθημα που εχω κανει μεχρι στιγμης!
"Any intelligent fool can make things bigger and more complex... It takes a touch of genius - and a lot of courage to move in the opposite direction."
- Albert Einstein
Συγχαρητήρια!!!Πραγματικά χαίρομαι να παίρνουν τη θέση που τους αξίζει καθηγητές σαν τον Ανδρουτσόπουλο. Ήταν ένας από τους καλύτερους καθηγητές μου στο προπτυχιακό! Μαζί του έμαθα προγραμματισμό και ήταν ο μόνος καθηγητής που με έκανε να διαβάζω κάθε φορά πριν πάω στο μάθημα του. Μερικοί άνθρωποι έχουν και τη γνώση και το χάρισμα της μεταδοτικότητας. Πραγματικά μια ευχάριστη είδηση.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Συγχαρητηρια και απο εμενα! Σιγουρα απο τους καλυτερους καθηγητες του τμηματος. Ιδανικός και για τους καινουργιους φοιτητες, βοηθησε στο να μαθουμε προγραμματισμό. Το μαθημα της C++ ηταν το πιο καλα οργανωμενο που εκανα στις προπτυχιακες μου σπουδες.
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
- Fairy
- Gbyte level
Και η "Τεχνητή Νοημοσύνη" που διδάσκει με το ίδιο στυλ είναι κουκλιστική. Και να φανταστείτε πριν από αυτό μισούσα το μάθημα των αλγορίθμων.Swtos wrote:Το μαθημα της C++ ηταν το πιο καλα οργανωμενο που εκανα στις προπτυχιακες μου σπουδες.
(Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έφταιγε η κα Σιδέρη για την αντιπάθειά μου αυτή, απλά το αντικείμενο μου φαινόταν βαρετό και δύσκολο στη μελέτη).
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."