Ιων Ανδρουτσοπουλος++

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Fri Dec 01, 2006 1:27 am

Όσοι χρωστάτε μάθημά του γράψτε και τον αριθμό μητρώου σας! :-D

Σοβαρά τώρα, είναι και κατά τη γνώμη μου μάλλον ο κορυφαίος αντικειμενικά διδάσκων του τμήματός μας, αν και υποκειμενικά προτιμώ τον Ξυλωμένο επειδή μιλάει πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω ποτέ να βαρεθώ αλλά και να μας βομβαρδίζει με ένα σωρό χρήσιμες (εκτός ύλης) πληροφορίες σε κάθε διάλεξη.
Stop playing games... feel them.
Image
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Post by cactus » Fri Dec 01, 2006 6:54 am

Συγχαρητήρια και από μένα! Οι προλαλήσαντες με κάλυψαν...ο άνθρωπος διδάσκει!
laikedelic !
Fairy
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Fairy » Fri Dec 01, 2006 1:12 pm

lewton wrote:αν και υποκειμενικά προτιμώ τον Ξυλωμένο επειδή μιλάει πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω ποτέ να βαρεθώ αλλά και να μας βομβαρδίζει με ένα σωρό χρήσιμες (εκτός ύλης) πληροφορίες σε κάθε διάλεξη.
Νομίζω πως αυτά τα δύο είναι και το μειονέκτημα του Ξυλωμένου. Για τον εξοικειωμένο ακροατή μπορεί να είναι απόλαυση τα παραπάνω, αλλά για τον λιγότερο σχετικό (ειδικά για μας τις κοπέλες :oops: ) μιλάει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει να πάει η πληροφορία στον εγκέφαλό μας μέχρι να ακουστεί η επόμενη με αποτέλεσμα να μην είναι κατανοητός. Όσο για τα πρόσθετα, μπερδεύουν επίσης γιατί πηδά από το ένα θέμα στο άλλο με την ταχύτητα του flash.

Anyway, γενικά συμπαθώ τον κο Ξυλωμένο σαν άνθρωπο και επίσης αναγνωρίζω πως έχει απίστευτες γνώσεις πάνω στο αντικείμενό του! Θα πάρω και τα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πολυμέσα άλλοστε. ;)
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Fri Dec 01, 2006 3:02 pm

(ειδικά για μας τις κοπέλες Embarassed )
Αυτό καλό είναι να μην το ξαναπείς. Δηλαδή το φύλο κάνει την γνώση?? Είτε άντρας είτε γυναίκα έχεις τις ίδιες ευκαιρίες να μάθεις και να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Ας μην μειώνουμε εμείς τους εαυτούς μας. Συγνώμη για το offtopic αλλά πραγματικά δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστο.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Swtos » Fri Dec 01, 2006 3:49 pm

dimitra wrote:
(ειδικά για μας τις κοπέλες Embarassed )
Αυτό καλό είναι να μην το ξαναπείς. Δηλαδή το φύλο κάνει την γνώση?? Είτε άντρας είτε γυναίκα έχεις τις ίδιες ευκαιρίες να μάθεις και να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Ας μην μειώνουμε εμείς τους εαυτούς μας. Συγνώμη για το offtopic αλλά πραγματικά δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστο.
<offtopic>
Κοιταξε, εσύ μπορει να αποτελείς εξαιρεση στον κανόνα αλλα η Fairy έχει ενα δίκιο σε αυτό. Καλώς ή κακώς ετσι είναι! Σορρυ Dimitra αλλα εχω πηξει με τον krou και επρεπε επειγόντως να σχολιάσω κ εγώ κατι!
</offtopic>
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Post by cactus » Fri Dec 01, 2006 4:15 pm

Θα σχολιάσω κι εγώ...συμφωνώ με Dimitra, δεν υφίσταται αυτό που λέτε, όχι πια.
Απλά ο ξυλωμένος είναι ορεξάτος τις περισσότερες φορές, το κατέχει το άθλημα, το ξέρει σφαιρικά και το μεταδίδει σαν να σχολιάζει κάτι προφανές. Όσες φορές είχα κι εγώ λίγη όρεξη, τον παρακολούθησα άνετα και πορώθηκα κιόλας :), όσες φορες δεν είχα κέφια, τον έχανα όλη την ώρα :-(

things are quite simple...nothin' to do with nature

Anywayz, Ξυλωμένος++
laikedelic !
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Fri Dec 01, 2006 5:09 pm

Fairy wrote:
lewton wrote:αν και υποκειμενικά προτιμώ τον Ξυλωμένο επειδή μιλάει πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω ποτέ να βαρεθώ αλλά και να μας βομβαρδίζει με ένα σωρό χρήσιμες (εκτός ύλης) πληροφορίες σε κάθε διάλεξη.
Νομίζω πως αυτά τα δύο είναι και το μειονέκτημα του Ξυλωμένου. Για τον εξοικειωμένο ακροατή μπορεί να είναι απόλαυση τα παραπάνω, αλλά για τον λιγότερο σχετικό (ειδικά για μας τις κοπέλες :oops: ) μιλάει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει να πάει η πληροφορία στον εγκέφαλό μας μέχρι να ακουστεί η επόμενη με αποτέλεσμα να μην είναι κατανοητός. Όσο για τα πρόσθετα, μπερδεύουν επίσης γιατί πηδά από το ένα θέμα στο άλλο με την ταχύτητα του flash.

Anyway, γενικά συμπαθώ τον κο Ξυλωμένο σαν άνθρωπο και επίσης αναγνωρίζω πως έχει απίστευτες γνώσεις πάνω στο αντικείμενό του! Θα πάρω και τα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πολυμέσα άλλοστε. ;)
Δεκτή η διαφωνία σου, αλλά μη αποδεκτό το (ουσιαστικά σεξιστικό) σχόλιο για τις κοπέλες. :!:
Stop playing games... feel them.
Image
Stefano
byte level
byte level

Post by Stefano » Fri Dec 01, 2006 5:17 pm

ξεφύγαμε απ' τη συζήτηση νομίζω. Το topic είναι αφιερωμένο στον κ. Ίων στον οποίο θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου :!: :!: :cool: :cool:

Σε κάποιο topic, νομίζω στο: Διευκρινίσεις σε μια νεοεισαγώμενη έγραψα πως ο κ. Ανδρουτσόπουλος και ο Κοντογιάννης είναι από τους καλύτερους καθηγητές του πανεπιστημίου μας!
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Fri Dec 01, 2006 7:28 pm

καταρχάς συγχαρητήρια στον κ. Ανδρουτσόπουλο.
Πράγματι είναι από τους κορυφαίους καθηγητές μας (σκεφτήτε κ την ηληκία του!!) κ σπουδαίος ερευνητής.
Παρόλα αυτά δυσκολεύομαι να τον παρακολουθήσω λόγω του σταθερού τόνου της φωνής του, θα ήθελα λίγο περισσότερο δράση :)

τώρα όσον αφορά αυτό που είπε η Fairy..
νομίζω ότι η ίδια δεν θεωρεί τον εαυτό της χαζό ή κατώτερο των ανδρών.. απλά ότι κ λόγω της φύσεως του μαθήματος(Οργάνωση),που είναι κάπως πιο τεχνικό, οι κοπέλες ίσως να μην έχουν κ ιδιαίτερη έφεση/κλίση/προτίμηση σαυτό!
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Fri Dec 01, 2006 8:21 pm

νομίζω ότι η ίδια δεν θεωρεί τον εαυτό της χαζό ή κατώτερο των ανδρών.. απλά ότι κ λόγω της φύσεως του μαθήματος(Οργάνωση),που είναι κάπως πιο τεχνικό, οι κοπέλες ίσως να μην έχουν κ ιδιαίτερη έφεση/κλίση/προτίμηση σαυτό!
Η γυναίκες έχουν και έφεση, και κλίση και προτίμηση στα ίδια που έχουν και οι άντρες. Δεν είναι θέμα φύλου, είναι θέμα ανθρώπου!!!!!! Γι'αυτό σας παρακαλώ ας μην συνεχίσουμε αυτή τη σεξιστική συζήτηση και όχι σ'αυτό το topic! Σας παρακαλώωωωωωω!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Swtos » Fri Dec 01, 2006 8:26 pm

Για να σε πειράξω θα σου πω το εξής και πες αν διαφωνεις:
Η "μέση" γυναίκα δε γουσταρει την Πληροφορική οσο ο "μέσος" άντρας.
Αυτό λέμε...
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
Sergeant_Eikosaris
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by Sergeant_Eikosaris » Sat Dec 02, 2006 3:19 am

Σάς παρακαλώ συνάδελφοι..... Λίγο σεβασμό στον επίκουρο καθηγητή μας .... Αφήστε τα φεμινιστικά σας. Εύγε και πάλι Εύγε!!! (3 Ζήτω :-D )
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Sat Dec 02, 2006 4:38 am

Ανδρουτσόπουλος :smt023 - Ξυλωμένος :smt023 - Βενέρης :smt023
Κορυφή!:king:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
tara
byte level
byte level

Post by tara » Sat Dec 02, 2006 1:51 pm

εγω θα κανω λιγο τον κακο.Οι συγκεκριμενοι καθηγητες γιατι ειναι καλοι?Μηπως γιατι κανουν τα αυτονοητα?Ενας καθηγητης πρεπει να ειναι οργανωμενος ,πρεπει να ασχολειται με το μαθημα του και αυτοι το κανουν.Ειναι η δουλεια τους και την κανουν σωστα σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο.Υπαρχουν ομως αλλοι που δεν κανουν ουτε αυτα,αυτους πρεπει να κρινουμε και για αυτους να συζηταμε.Και απο αυτους που τους θεωρουμε ενταξει πρεπει να ζηταμε ακομη περισσοτερα.
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sat Dec 02, 2006 2:09 pm

tara wrote:εγω θα κανω λιγο τον κακο.Οι συγκεκριμενοι καθηγητες γιατι ειναι καλοι?Μηπως γιατι κανουν τα αυτονοητα?Ενας καθηγητης πρεπει να ειναι οργανωμενος ,πρεπει να ασχολειται με το μαθημα του και αυτοι το κανουν.Ειναι η δουλεια τους και την κανουν σωστα σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο.Υπαρχουν ομως αλλοι που δεν κανουν ουτε αυτα,αυτους πρεπει να κρινουμε και για αυτους να συζηταμε.Και απο αυτους που τους θεωρουμε ενταξει πρεπει να ζηταμε ακομη περισσοτερα.
συμφωνώ ως προς το διδακτικό κομμάτι αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι τα μέλη ΔΕΠ κάνουν ένα σωρό άλλα πράγματα, από έρευνα ως επιστήμονες μέχρι διοικητικές εργασίες του τμήματος και του πανεπιστημίου γενικότερα. Δεν κρίνεται ένας καθηγητής μόνο από την διδακτική του ικανότητα μόνο, αν και αυτή είναι η βασικότερη.
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level

Post by sudtuwup » Sat Dec 02, 2006 2:42 pm

Καλα αυτο εχει γινει καραμελα. Λες και οι φοιτητες δεν δουλευουν, αλλα αν δεν γραψουν καλα δεν υπαρχει δικαιολογια. Anyway οπως ειπα ο συγκεκριμενος οχι μονο κανει σωστα μαθημα, αλλα δεν λειπει στο ασχετο, κ πραγματικα σεβεται τους φοιτητες.
Image
tara
byte level
byte level

Post by tara » Sat Dec 02, 2006 3:03 pm

ναι δηλαδη ο αλλος που δεν κανει μαθημα απο το βιβλιο που μοιραζεται ,δεν βγαζει σημειωσεις στο ιντερνετ σου λεει τραβα αγορασε βιβλια για τα μπουζουκια εχεις λεφτα και στις εξετασεις η συντριπτικη πλειοψηφια κοβεται ειναι γιατι κανει ερευνα(κωσταντοπουλος).Και δηλαδη ο ανδρουτσοπουλος και ο ξυλομενος που ασχολουνται ειναι γιατι κανουν λιγοτερη ερευνα ενω ο αλλος/οι σκοτωνονται στην ερευνα
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sat Dec 02, 2006 3:39 pm

(flame μυρίζει)
Αλλά να πω την άποψη μου.
Ο κος Ανδρουτσόπουλος, στην τελευταία συνέλευση δεν κρίθηκε για τα διδακτικά του προσόντα. Για αυτά ερωτήθησαν οι παρευρισκόμενοι φοιτητές, οι οποίοι (ορθώς πράτοντας κατά την άποψη μου) εισηγήθηκαν πολύ θετικά υπέρ της "αναβάθμισης" του.
Το μεγαλύτερο μέρος της εισήγησης, και πιστέψτε με ήταν πολύ μεγάλη εισήγηση, αναφερόταν σε έρευνα που κάνει η οποία είναι από τις λίγες στην Ελλάδα, και ίσως όχι μόνο στην Ελλάδα, και σε ποιότητα και σε ποσότητα.

Λαμβάνοντας τα παραπάνω και γνωρίζοντας λίγα για το έργο των Ξυλωμένου και Ανδρουτσόπουλου λέω και συμφωνώ Ίων+++++++

tara μην είσαι αυστηρή. Δεν χρειάζεται μόνο κριτική, χρειάζεται και αναγνώριση προκειμένου οι (λίγοι ή πολλοί δεν μπορώ να κρίνω) καλοί καθηγητές να συνεχίσουν να έχουν όρεξη και να κάνουν την διδασκαλία πιο συστηματική και πιο καλή χρόνο με τον χρόνο, χώρια που μπορεί οι "αδιάφοροι" να ζηλέψουν την αναγνώριση αυτή και να τους μιμηθούν!
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level

Post by sudtuwup » Sat Dec 02, 2006 3:44 pm

Oντως εχω ακουσει κ απο εξωτερικο για τον Ιων. Κ ενω υπαρχουν αλλα τμηματα με κατευθυνσεις κ εργαστηρια του τομεα.
Image
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Post by elsupreme » Sat Dec 02, 2006 4:18 pm

Η εργασία του αφορά την τεχνητή νοημοσύνη μήπως ;
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level

Post by sudtuwup » Sat Dec 02, 2006 4:20 pm

Mε την ευρεια εννοια ναι.
Image
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sat Dec 02, 2006 9:57 pm

και με την στενή τεχνητή νοημοσύνη είναι. :-)
απλά ασχολείται με εφαρμογές της σε 1.000.000 πράγματα.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”