Οργάνωση σεμιναρίου/συνεδρίου από το Venus
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Οργάνωση σεμιναρίου/συνεδρίου από το Venus
Πείτε καμιά ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε-διοργανώσουμε. Βλέπω να υπάρχει όρεξη αλλά μέχρι τώρα κανένα topic. Ορίστε... ανοίγω τον δρόμο στον διάλογο 

[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- Ethel
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμα; Ήδη τα μέλη (τα ενεργά) είναι λίγα και δεν μας έχουν μάθει και πολλοί. Αφήστε να γίνουμε λίγο πιο διάσημοι ακόμα και να'χουμε και καμιά στήριξη από κανένα καθηγητή και βλέπουμε. Επιπλέον είμαστε όλοι και πιεσμένοι αυτόν τον καιρό και κάτι τέτοιο θα ήθελε οργάνωση από όλα τα ιδρυτικά μέλη (πω πω επισημότητα!!!) του Venus.
Η γνώμη μου είναι πως είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Γενικώς πάντως σαν ιδέα είναι πολύ καλή αλλά απαιτεί οργάνωση και συντονισμό από τους διοργανωτές. Αν νομίζετε πως κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί, τότε εννοείται είμαι μέσα.
Αλλά ξανασκεφτείτε το!!!
Η γνώμη μου είναι πως είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Γενικώς πάντως σαν ιδέα είναι πολύ καλή αλλά απαιτεί οργάνωση και συντονισμό από τους διοργανωτές. Αν νομίζετε πως κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί, τότε εννοείται είμαι μέσα.
Αλλά ξανασκεφτείτε το!!!

There's no place like 127.0.0.1
- vagalati
- Mbyte level
Δυστυχώς έχουμε λίγο χρόνο. Πιστεύω ότι μεχρι το τέλος της χρονιάς (μέχρι Ιούνιο) δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι αξιοπρόσεκτο. Αλλά η νέα χρονιά (κατά τον Οκτώβριο-Νοέμβριο) πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη περίοδος.
Εγώ λέω όσοι ενδιαφέρονται τουλάχιστον ας το πούν (μέσα απο αυτό το thread) σε αυτό για να έχουμε μαζευτεί μέχρι τότε. Καλό θα είναι να το πούμε και σε κανέναν καθηγητή σαν ιδέα, και να μην το αφήσουμε την τελευταία στιγμή.
Εγώ λέω όσοι ενδιαφέρονται τουλάχιστον ας το πούν (μέσα απο αυτό το thread) σε αυτό για να έχουμε μαζευτεί μέχρι τότε. Καλό θα είναι να το πούμε και σε κανέναν καθηγητή σαν ιδέα, και να μην το αφήσουμε την τελευταία στιγμή.
Ni!! Ni!! Ni!!
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Πάντως από την περσινή εμπειρία στο τει πειραιά μπορώ να πώ ότι και μόνο η παρουσίαση του
venus από το σημείο 0 έως και τώρα είναι αρκετή για εκδήλωση.
Ουσιαστικά, και πάντα συγκρίνοντας με το περσυνό openfest, θεωρώ ότι οι φοιτητές
του τμήματος μας είναι ικανοί για πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Αρκεί να υπήρχε χρόνος αλλά και υποστήριξη άνωθεν... κάτι που δεν το βλέπω...
venus από το σημείο 0 έως και τώρα είναι αρκετή για εκδήλωση.
Ουσιαστικά, και πάντα συγκρίνοντας με το περσυνό openfest, θεωρώ ότι οι φοιτητές
του τμήματος μας είναι ικανοί για πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Αρκεί να υπήρχε χρόνος αλλά και υποστήριξη άνωθεν... κάτι που δεν το βλέπω...