Περί αποτελεσμάτων της εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2006

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
sheva
bit level
bit level

Post by sheva » Mon Dec 04, 2006 10:51 pm

Βάσεις Δεδομένων ξέρει κανείς;
Δεκέμβρης μπήκε τι γίνεται...;
Luke
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by Luke » Mon Dec 18, 2006 10:15 pm

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο e-class:
e-class wrote:H διόρθωση των γραπτών ολοκληρώθηκε. Οι βαθμοί θα δημοσιευτούν αργά σήμερα τη νύχτα, και θα πάνε στη γραμματεία μέχρι την Παρασκευή.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Tue Dec 19, 2006 11:28 am

Βγήκαν Βάσεις Δεδομένων στο e-class.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
gianna
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by gianna » Tue Dec 19, 2006 1:47 pm

πως ήταν οι βαθμοί? δεν έχω αξιωθεί να το δώσω ακόμα και με έχει κόψει από τωρα ένας ίδρως για το εαρινό... :-p
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Dec 19, 2006 1:50 pm

omg.... βάσεις.....

it was a blood shed!
Image
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Tue Dec 19, 2006 8:54 pm

Το τσεκαρα και εγω.Σφαγη κανονικη απο οτι βλεπω.

Παντως εγω θα το πω.Επειδη και εγω το εδωσα τωρα και ξερω την υλη οι βαθμοι αυτοι ΔΕΝ ειναι αναγκαστικα φταιξιμο του Βασσαλου.Εχει ευθυνη και αυτος φυσικα αλλα ο κοσμος μπορουσε να γραψει.Δεν ασχοληθηκε.Πιθανον διοτι υπαρχει και μια αντιδραση στο προσωπο του.Αλλα το μαθημα ,καθολα μεν δυσκολο, περνιεται!
Προταση μου παντως ειναι οτι ,ρεαλιστικα και πιθανον αναπόφευχτα, πρεπει να γινει λιγο πιο φιλικο.
Εκτιμηση μου ειναι οτι περαιτερω αλλαγη στο κομματι της εργασιας απο jsp web σε db c++ Btrees θα ειναι καταστροφικη.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Tue Dec 19, 2006 9:17 pm

Tomahawk wrote:Το τσεκαρα και εγω.Σφαγη κανονικη απο οτι βλεπω.

Παντως εγω θα το πω.Επειδη και εγω το εδωσα τωρα και ξερω την υλη οι βαθμοι αυτοι ΔΕΝ ειναι αναγκαστικα φταιξιμο του Βασσαλου.Εχει ευθυνη και αυτος φυσικα αλλα ο κοσμος μπορουσε να γραψει.Δεν ασχοληθηκε.Πιθανον διοτι υπαρχει και μια αντιδραση στο προσωπο του.Αλλα το μαθημα ,καθολα μεν δυσκολο, περνιεται!
Προταση μου παντως ειναι οτι ,ρεαλιστικα και πιθανον αναπόφευχτα, πρεπει να γινει λιγο πιο φιλικο.
Εκτιμηση μου ειναι οτι περαιτερω αλλαγη στο κομματι της εργασιας απο jsp web σε db c++ Btrees θα ειναι καταστροφικη.
Αν θελεις πες με ποσο το περασες.
Το μαθημα ειναι πολυ απαιτητικο και δυσκολο σε βαθμο που δεν αντεχεται. Δεν το περασα, ουτως η αλλως φετος σκοπευω να το παρω πιο ζεστα, αλλα πιστευω πραγματικα οτι το μαθημα του ειναι απο τα πιο δυσκολα της σχολης και το 8-9-10 το εχει για τον Θεο, και αυτο φαινεται σε καθε εξεταστικη. Ειχε πανω απο 7.5 τωρα? Το καλοκαιρι νομιζω οχι.
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Tue Dec 19, 2006 9:31 pm

Με 7.5 το περασα.
Μηπως ειμαι διανοια?
Δεν νομιζω.
Βασικα το επιχειρημα ειναι αυτο.Λενε συνηθως "πολυ δυσκολο ρε παιδια...Μας τσακισε..κτλ κτλ..Την επομενη φορα θα το παρω ζεστα!".
Οταν το περνουνε ζεστα ομως το περνανε!
Ειναι λογικο μετα να σκεφτεις οτι το "ονομα" του υπερβολικα δυσκολου του βγαινει διοτι οι περισοτεροι δοκιμαζουνε πρωτα να το περασουν αν γινεται χαλαρα.Αν δεν γινεται χαλαρα τοτε ειναι δυσκολο.Αυτο ειναι λιγο υποκριτικο.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Tue Dec 19, 2006 9:57 pm

Tomahawk wrote:Ειναι λογικο μετα να σκεφτεις οτι το "ονομα" του υπερβολικα δυσκολου του βγαινει διοτι οι περισοτεροι δοκιμαζουνε πρωτα να το περασουν αν γινεται χαλαρα.Αν δεν γινεται χαλαρα τοτε ειναι δυσκολο.Αυτο ειναι λιγο υποκριτικο.
Τύφλα να χουν τα Υπολογιστικά και οι Αλγόριθμοι...
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Tue Dec 19, 2006 10:13 pm

Το οτι το περασες με 7.5 οχι δε σε κανει διαννοια. Το ταβανι του μαθηματος ομως ειναι παντα το 7.5(φετος εστω) ενω στη C++ πχ ειναι το 10. Δε νομιζω να περασαν πολλοι τη C++ χαλαρα. Προσωπικα δε γκρινιαξα που κοπηκα Βασσαλο γιατι δεν ηταν σε αυτα που περιμενα να περασω φετος. Παντα εχεις ελπιδα οταν δινεις ενα "εξτρα" μαθημα(αναμεσα στα πολλα) να το περασεις, αλλα δεν στηριζεσαι εκει. (Αυτα για εμενα προσωπικα, αν καταλαβαινεις τι εννοω, με το "θα το παρω πιο ζεστα".)
αναρωτησου και γιατι η C++ δεν εχει το ονομα του "παλουκιου"? Και εκει φανταζομαι οτι καποιοι (και εγω μαζι) στην αρχη το πηραν πιο χαλαρα. και τωρα πιο ζεστα.

Επισης εχω ακουσει απο παιδια να εχουν 32/66 στο γραπτο πχ και να ειναι το τελευταιο τους μαθημα και να λεει "Λυπαμαι η βαση ειναι 33" αλλα αυτο φυσικα δε μπορω να ξερω αν ειναι αληθεια, μου το εχουν πει 2-3 διαφορετικα ατομα παντως...
Δε θεωρω οτι πρεπει να χαριζονται μαθηματα, για να το ξεκαθαρισω αυτο πριν μου την πειτε διαφοροι. Οταν μιλαμε ομως για 1/66 αυτο δειχνει οτι αυτος ο ανθρωπος δεν πηγε να το δωσει για χαβαλε το μαθημα, και αν ειναι το τελευταιο του για πτυχιο προσωπικα θα τον περναγα σιγουρα. Δεν θεωρω θεμιτο να ειμαι τοσο "by the book" να κανω δηλαδη το τυπικα σωστο, κανοντας εναν ανθρωπο να χασει 1 χρονια (δεν εχουμε πτυχιακη στο ΟΠΑ και ειναι εαρινο) για 1-2/66...
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Tue Dec 19, 2006 11:42 pm

Tomahawk wrote:Με 7.5 το περασα.
Μηπως ειμαι διανοια?
Δεν νομιζω.
Βασικα το επιχειρημα ειναι αυτο.Λενε συνηθως "πολυ δυσκολο ρε παιδια...Μας τσακισε..κτλ κτλ..Την επομενη φορα θα το παρω ζεστα!".
Οταν το περνουνε ζεστα ομως το περνανε!
Το παιρνάνε αλλά με 5. Δεν μπορεί σχεδόν κανένας από τους φετινούς να μην "το πήρε ζεστά". Γιατί έλαχιστοι πήραν πάνω από 6 και στις δύο εξεταστικές και το έδωσαν πάρα πολλά άτομα. Πάντως μεγάλος συντελεστής αποτυχίας είναι τα πολλαπλής επιλογής που είναι και λίγο θέμα τύχης, λίγο παρατηρητικότητας, λίγο ψυχραιμίας και λίγο γνώσεων. Δεν τον κατηγορώ για αυτό, επιλογή του είναι... Απλά δε νομίζω πως δίνει αντιπροσωπευτική εικόνα του φοιτητή. Ξέρω άτομα που έχυσαν πολύ ιδρώτα για την εργασία που είναι και πολύ απαιτητική και που πήραν εξάρι... Με το να κάνεις μια καλή εργασία νομίζω πως αποκτάς εμπειρία και γνώσεις που υπερβαίνουν το έξι...

ΥΓ. Το έχω περάσει το μάθημα, δεν είναι σκοπός μου να κάνω την έξυπνη. Απλά κάνω μια διαπίστωση..
Last edited by Fairy on Tue Dec 19, 2006 11:59 pm, edited 1 time in total.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
vicky
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by vicky » Tue Dec 19, 2006 11:46 pm

Ganther wrote:
Ειχε πανω απο 7.5 τωρα? Το καλοκαιρι νομιζω οχι.

το καλοκαίρι είχε ένα 10αρι.Τέσπα,εγώ το μάθημα αυτό ούτε μια στιγμή δεν το φοβήθηκα και το πέρασα,και το θεωρώ σχετικά εύκολο,απλά τα θέματα ίσως είναι δύσκολα.Αλλά με ένα καλό διάβασμα των διαφάνειών του,και το βιβλίο αν το διαβάσεις σε βάθος και όχι σε πλάτος,κάνοντας δηλαδή συνεχώς εξάσκηση,το περνάς πιστεύω.Οι βαθμοί οι τωρινοί ήταν όντως χάλια.

Συμφωνώ με την Fairy,όσον αφορά τη μορφή των θεμάτων.
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Wed Dec 20, 2006 1:43 am

Μην ξεχνάτε να συνυπολογίσετε και τον παράγοντα τύχη...
Εγώ πραγματικά έλιωσα και δεν το πέρασα...πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε...
Τέσπα...την επόμενη φορά θα του δείξουμε! ;)
S.S.D.D.
Stefano
byte level
byte level

Post by Stefano » Wed Dec 20, 2006 12:49 pm

Tomahawk wrote:Με 7.5 το περασα.
Με το να κάνεις μια καλή εργασία νομίζω πως αποκτάς εμπειρία και γνώσεις που υπερβαίνουν το έξι...
Fairy++++

Δούλευα στην εργασία σε JSP 3 μήνες. Πήρα 7,5 εκεί, και 5 στο μάθημα. Παρά το ότι περίμενα μεγαλύτερο βαθμό στην εξέταση, δεν με νοιάζει καθόλου, αφού νιώθω πως δούλεψα πάρα πολύ για το μάθημα αυτό και κάτι κόλλησε τέλος πάντων..
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”