Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
- alberta
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Στο χωριό του πατέρα μου (Γρεβενά) δεν κόβουμε βασιλόπιτα (τσουρέκι ή κέικ) αλλά τυρόπιτα (!) η οποία μέσα εκτός απ το κλασσικό φλουρί έχει 1 δακτυλίδι, 1 στάχυ και ενα κλαδάκι.
Το νόμισμα συμβολίζει ότι η χρονιά θα έχει οικονομικά κέρδη για όποιον το βρει, το στάχυ καλή σοδιά, ο ξύλο κάτι για κτηνοτροφία αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς και το δακτυλίδι ότι θα παντρευτεί!!!!!!
Σας έκαναν εσάς οι γονείς σας το "κόλπο" με το νόμισμα σε κάθε κομμάτι ώστε να κερδίσουν όλα τα παιδάκια και να μην παραπονιέται κανένα? Δεν ήταν τέλειο?
Το νόμισμα συμβολίζει ότι η χρονιά θα έχει οικονομικά κέρδη για όποιον το βρει, το στάχυ καλή σοδιά, ο ξύλο κάτι για κτηνοτροφία αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς και το δακτυλίδι ότι θα παντρευτεί!!!!!!
Σας έκαναν εσάς οι γονείς σας το "κόλπο" με το νόμισμα σε κάθε κομμάτι ώστε να κερδίσουν όλα τα παιδάκια και να μην παραπονιέται κανένα? Δεν ήταν τέλειο?

- Serendipity
- Gbyte level
δυστυχως εμείς στον πλανήτη Αφροδίτη δεν λέμε τι πρωτοτυπα έχουμε κάνει,τα κρατάμε μυστικά και τα δείχνουμε μόνο στους αμεσα ενδιαφερόμενους.
σε ποιον αλλο πλανήτη θα ήθελες να πας αν είχες την δυνατότητα?
σε ποιον αλλο πλανήτη θα ήθελες να πας αν είχες την δυνατότητα?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

- Serendipity
- Gbyte level
αντε βρε συ είμαστε γειτονάκια!έχω και εγω εξοχικό στη σελήνη!θα σε καλέσω καμια μέρα για barbeque!θα ψήσουμε φεγγαροσουβλάκια.zweistein wrote: και στο ξοχικό μου στη Σελίνη...

θα ηθελα να επισκεφτώ τον πλούτωνα και τον άρη.
σου αρέσουν οι καταδήσεις?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- Serendipity
- Gbyte level
φυσικα,σουβλάκι δίχως τζατζίκι καλοκαίρι δίχως μπάνια.το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεις να το απολαύσεις αμα είστε μαζι με το έτερον ήμισι και δεν φάει.
καλύτερο σουβλατζίδικο στην Αθήνα?
καλύτερο σουβλατζίδικο στην Αθήνα?
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

-
- Venus Former Team Member
χαχα...άπειρα
Έχω κάνει και πεφτο-νύχτες (μια νύχτα στην παραλία (ή οπουδήποτε) παρακολουθώντας τα πεφταστέρια (κυριώς σε βροχές μετεωριτών αξίζει) όπου θα κοιμηθείς με τη θέα τους κάτω από τον έναστρο (φεγγαρόλουστο(?), αλλά καλύτερα να μην έχει γεμάτο φεγγάρι τότε) ουρανό
... εσύ έχεις κάνει πεφτο-νύχτα?

Έχω κάνει και πεφτο-νύχτες (μια νύχτα στην παραλία (ή οπουδήποτε) παρακολουθώντας τα πεφταστέρια (κυριώς σε βροχές μετεωριτών αξίζει) όπου θα κοιμηθείς με τη θέα τους κάτω από τον έναστρο (φεγγαρόλουστο(?), αλλά καλύτερα να μην έχει γεμάτο φεγγάρι τότε) ουρανό
... εσύ έχεις κάνει πεφτο-νύχτα?
- Serendipity
- Gbyte level
κάτι που να είναι χρήσιμο και που να τον κανει να με θυμάται.
εσυ?
εσυ?
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- Serendipity
- Gbyte level
εμένα (θα φροντισω να με δουν παραπάνω απο 1 ωρα που με βλέπουν συνήθως).
αυτές τις ημέρες δεν νιώθεις έντονα την επιθυμία να μοιράζεις αγκαλιές σε όσους αγαπάς συνέχεια?
αυτές τις ημέρες δεν νιώθεις έντονα την επιθυμία να μοιράζεις αγκαλιές σε όσους αγαπάς συνέχεια?
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--