Βιβλιοθηκη και βιβλια

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Βιβλιοθηκη και βιβλια

Post by Serendipity » Fri Dec 29, 2006 7:45 pm

παιδια ειχα προθεσμια να δωσω 1 βιβλιο μεχρι σήμερα όμως ξεχασα να ανανεωσω το χρονο δανεισμου του μεσω τηλεφωνου.τι κυρωσεις θα έχω?ξερετε αν αυριο είναι ανοιχτα για να τους παρω τηλ?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Fri Dec 29, 2006 8:18 pm

κοιτα.
αν το καθυστερησεις πολυ θα περασεις πειθαρχικο της γενικης συνελευσης, θα σε στειλουν στο πειθαρχικο της συγκλητου και θα σου στερησουν τη φοιτητικη ιδιοτητα για 1 χρονο με αποτελεσματα να μη δινεις μαθηματα για ενα χρονο!!! :lol: :lol:
τωρα ομως εχουμε χριστουγεννα και το πανεπιστημιο πρεπει να δειξει το κοινωνικο του προσωπο(ποιο?):shock: .οπότε θα τους παρεις ενα τηλεφωνο για να διευθετησεις το θεμα ηρεμα και αυτες οι θεωριες συνωμοσιας να μην παρουν σαρκα και οστα!!! :-D :-D :-D

οχοχοχοχο(αυτο ηταν γελιο αι βασιλη)
merry christmas!!!
οχοχοχοοχοχοχοχοχοχο.....
:cool: :cool: :cool:
vicky
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by vicky » Fri Dec 29, 2006 9:14 pm

δεν υπάρχει πρόβλημα,και αν το καθυστερήσεις μια βδομάδα,χωρίς να το έχεις ανανεώσει.Πάρτους ένα τηλ,είναι πολύ χαλαρά τα πράγματα.
djsolid
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by djsolid » Fri Dec 29, 2006 10:25 pm

Και επιπλέον το μόνο το οποίο κάνεις αν τι καθυστερήσεις είναι νομίζω ότι πληρώνεις ενα χρηματικό πρόστιμο για κάθε μέρα καθυστέρησης... το οποίο είναι 0.30 λεπτά (χωρίς να είμαι σίγουρος) . Αρα μην ανησυχείς...
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Fri Dec 29, 2006 11:19 pm

παιδια thanx γιατι ειχα τρομοκρατηθει απο τα λογια καπιου καθηγητη που ειναι υπευθυνος και νόμιζα πως το λιγοτερο που θα εκαναν ήταν να μου κρατησουν ομηρο τη φοιτητικη ταυτοτητα για κανα μηνα.. :shock:
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sat Dec 30, 2006 10:00 am

Εγώ χτες παρέδωσα καθυστερημένα βιβλίο το οποίο είχα ανανεώσεικαθυστερημένα την περασμένη εβδομάδα και δεν τρέχει και τίποτα.

Απλά κι εσύ μην υπερβάλεις με την καθυστέρηση γιατί πολύ απλά μπορεί να έχει ζητήσει κάποιος άλλος το βιβλίο και είναι κρίμα!
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”