picture battle 3!!!
- zweistein
- Wow! Terabyte level
picture battle 3!!!
yo! new battle is up!!
Όροι:
1. Ψηφίστε την εικόνα που σας αρέσει!
2. Γράψτε κανά δυο λογάκια για τον λόγο που την ψηφίσατε και σχολιάστε!
3. Η ανάλυση ή μέγεθος δεν θα θεωρηθούν ως κριτήρια!
4. ο νικητής θα ανακοινωθεί στο τέλος!
5. ΔΕΝ Επιτρέπεται να αποκαλυφθεί ποιος χρήστης έχει ποια εικόνα πριν το τέλος τις μάχης.
6. Το τέλος θα ανακοινωθεί αφού σταματήσουν οι ψηφοφορίες και το thread θα κλείσει αφού ανακοινωθεί κ ο νικητής. (8α βάλω 8 μέρες όριο)
μάχη: rigo vs balkonatos
picture 1
http://canadapics.1337hax0r.com/d/111-2 ... lberta.jpg
picture 2
http://home.fnal.gov/~dawson/themes/bac ... lson.4.jpg
let the battle begin!
Όροι:
1. Ψηφίστε την εικόνα που σας αρέσει!
2. Γράψτε κανά δυο λογάκια για τον λόγο που την ψηφίσατε και σχολιάστε!
3. Η ανάλυση ή μέγεθος δεν θα θεωρηθούν ως κριτήρια!
4. ο νικητής θα ανακοινωθεί στο τέλος!
5. ΔΕΝ Επιτρέπεται να αποκαλυφθεί ποιος χρήστης έχει ποια εικόνα πριν το τέλος τις μάχης.
6. Το τέλος θα ανακοινωθεί αφού σταματήσουν οι ψηφοφορίες και το thread θα κλείσει αφού ανακοινωθεί κ ο νικητής. (8α βάλω 8 μέρες όριο)
μάχη: rigo vs balkonatos
picture 1
http://canadapics.1337hax0r.com/d/111-2 ... lberta.jpg
picture 2
http://home.fnal.gov/~dawson/themes/bac ... lson.4.jpg
let the battle begin!

- hello_kitty
- Kilobyte level
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Και οι δύο εικόνες είναι καταπληκτικές!
Στην δεύτερη η λίμνη είναι φοβερή, φαίνεται ακόμα κ η χαμηλή ομίχλη στην επιφάνιά της! Το νερό είναι ‘λάδι’ και δεν υπάρχει ούτε ένα φύλο πάνω! Και τα δέντρα στην άκρη δίνουν ωραίο τόνο! Το κτήριο από αρχιτεκτονική άποψη είναι αρκετά καλό και έχει πολύ ωραίες καμπύλες καθώς και γωνίες και φωτισμό.
Όμως θα ψηφίσω την πρώτη. Από αρχιτεκτονική άποψη μ’αρέσει η λεπτομέρεια και ο συνδυασμός φωτισμού μου αρέσει πάρα πολύ! Μου θυμίζει κάτι μεταξύ Baroque και Neo-Classical! Κάτι τέτοια κτίρια τα γουστάρω πολύ!
Στην δεύτερη η λίμνη είναι φοβερή, φαίνεται ακόμα κ η χαμηλή ομίχλη στην επιφάνιά της! Το νερό είναι ‘λάδι’ και δεν υπάρχει ούτε ένα φύλο πάνω! Και τα δέντρα στην άκρη δίνουν ωραίο τόνο! Το κτήριο από αρχιτεκτονική άποψη είναι αρκετά καλό και έχει πολύ ωραίες καμπύλες καθώς και γωνίες και φωτισμό.
Όμως θα ψηφίσω την πρώτη. Από αρχιτεκτονική άποψη μ’αρέσει η λεπτομέρεια και ο συνδυασμός φωτισμού μου αρέσει πάρα πολύ! Μου θυμίζει κάτι μεταξύ Baroque και Neo-Classical! Κάτι τέτοια κτίρια τα γουστάρω πολύ!

- hello_kitty
- Kilobyte level
Εγώ ψηφίζω τη 2 φωτογραφία, γιατί το τοπίο ειναι τοοοοοσο ήρεμο..
Επίσης ο ανθρώπινος παρεμβατισμός δένει με τη φύση: το κτίριο είναι τόσο απλό, όσο και η λεία επιφάνεια της λίμνης... Η γεωμετρία του κτιρίου συνυπάρχει αρμονικά και ζωντανεύει το τοπίο..Χωρίς αυτό η φωτογραφία δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον...
Παράλληλα, εξυψώνεται η σοφία της φύσης, μιας και ο υπέροχος αντικατοπτρισμός του κτίσματος στο νερό κλέβει τελικά την παράσταση και καθηλώνει τον θεατή..
Το κτίριο στην πρώτη φωτογραφία μου φαίνεται σχεδόν εχθρικό με τις τόσες μύτες και κορυφές..Είναι σύμβολο εξουσίας και καταπίεσης ...
Και τελικά, πιστεύω ότι τα φώτα δεν το κολακεύουν και τόσο αν το καλοκοιτάξεις!
Επίσης ο ανθρώπινος παρεμβατισμός δένει με τη φύση: το κτίριο είναι τόσο απλό, όσο και η λεία επιφάνεια της λίμνης... Η γεωμετρία του κτιρίου συνυπάρχει αρμονικά και ζωντανεύει το τοπίο..Χωρίς αυτό η φωτογραφία δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον...
Παράλληλα, εξυψώνεται η σοφία της φύσης, μιας και ο υπέροχος αντικατοπτρισμός του κτίσματος στο νερό κλέβει τελικά την παράσταση και καθηλώνει τον θεατή..
Το κτίριο στην πρώτη φωτογραφία μου φαίνεται σχεδόν εχθρικό με τις τόσες μύτες και κορυφές..Είναι σύμβολο εξουσίας και καταπίεσης ...
Και τελικά, πιστεύω ότι τα φώτα δεν το κολακεύουν και τόσο αν το καλοκοιτάξεις!

Ψηφίζω τη δεύτερη γιατί είναι πιο ευρηματική. Η πρώτη τραβήχτηκε κάνοντας απλές ρυθμίσεις έτσι ώστε να είναι ζεστή η φωτό. Στη 2η ο φωτογράφος στήθηκε σε σωστή θέση δίνοντας έμφαση στις γεωμετρίες και στο ελλειπτικό του τοπίου.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
1η...Δεν μπαίνω στην διαδικασία να το αναλύσω επειδή το έκαναν οι προηγούμενοι το σύνολο της πρώτης πάντως μου αρέσει περισσότερο.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- AnINffected
- Gbyte level
Παρ'όλο που και τις δύο εικόνες τις βρίσκω εικαστικά πολύ όμορφες,ψηφίζω τη δεύτερη γιατί μου αρέσει πολύ αυτός ο συνδιασμός φύσης + πολιτισμού! Το άλλο κτίριο παραείναι "μεγαλοπρεπές" για τα γούστα μου 

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- Proxenos
- Gbyte level
Το πρώτο κτίριο έχει μια ζωντανή παρουσία και ο φωτισμός του δίνει ακόμα περισσότερη μεγαλοπρέπεια... Το δεύτερο κτίριο είναι πολύ ψυχρό.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky