οι επιδράσεις του ποτού
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
οι επιδράσεις του ποτού
όταν πίνετε λιγάκι παραπάνω πως αντιδρά ο οργανισμός σας;;
εγώ όταν πίνω λίγο με πιάνει μια υπερδιέγερση θα έλεγα και αρχίζω να μιλάω μάλλον πολύ...όσο περισσότερο πίνω τόσο περισσότερο ζαλίζομαι και τόσο περισσότερο κάνω σαρδάμ και δεν ξέρω τι λέω...όταν έχω μεθύσει πρέπει να κρατιέμαι από κάπου για να μπορώ να περπατήσω και μετά τα βγάζω για να ηρεμήσω!αυτά νομίζω δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα..
εγώ όταν πίνω λίγο με πιάνει μια υπερδιέγερση θα έλεγα και αρχίζω να μιλάω μάλλον πολύ...όσο περισσότερο πίνω τόσο περισσότερο ζαλίζομαι και τόσο περισσότερο κάνω σαρδάμ και δεν ξέρω τι λέω...όταν έχω μεθύσει πρέπει να κρατιέμαι από κάπου για να μπορώ να περπατήσω και μετά τα βγάζω για να ηρεμήσω!αυτά νομίζω δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Academic status: Alumnus/a
Εγώ αν και πίνω τον άμπακο (παλιότερα βασικά, τώρα έχω φλωρέψει) δεν έχω γραμμική αύξηση της βλακείας. Στο τέλος όμως ειδικά δύο φορές πιστεύω τον έπιασα τον υποπόταμο 

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Ωραίο θέμα...Εδώ γελάμε πολύ....Αρχικά ποτέ δεν τα έχω βγάλει μετά από μεθύσι. Αλλά υπάρχουν άλλα προβλήματα! Παράδειγμα. Με καταλαβαίνουν όλοι γιατί αρχίζω να γελώ αλλά πολύ δυνατά και χωρίς σταματημό. Η πρώτη αντίδραση του κόσμου είναι μια κραυγή απελπισίας: Ωωωωωωωωωχ!
Από εκεί και πέρα συνήθως μου τα λένε. Μερικά από τα πιο ακρέα που έχω κάνει μεθυσμένος είναι να πετάω πέτρες σε αυτοκίνητα, να στουκάρω πάνω σε κολώνες (τεράστιο το καρούμπαλο μετά), να βγαίνω έξω ντυμένος όπως να είναι (ή και σχεδόν γυμνός μια φορά), να πέφτω κάτω και το κορυφαίο όλων έγινε όταν με σταματήσαν για αλκοτέστ μια φορά. Φυσικά δεν ήμουν πλήρως νηφάλιος, αλλά είχα πιει τα ποτάκια μου! Μου λέει λοιπόν το όργανο:"Δώσε μου την άδεια κυκλοφορίας." Εγώ την άδεια την είχα κάτω από την σέλα. Ανοίγω τη σέλα και από συνήθεια τι κάνω ο άθλιος? Ανοίγω το καπάκι της βενζίνης και περιμένω να μου βάλει βενζίνη. Το πόσος κόσμος γέλασε εκείνο το βράδυ δεν περιγράφεται! τελικά με γράψανε για κράνος....Υπάρχουν και κάποια light όργια που δεν περιγράφονται εδώ...
Όταν δεν καταλαβαίνεις όμως αυτά κάνεις!
Από εκεί και πέρα συνήθως μου τα λένε. Μερικά από τα πιο ακρέα που έχω κάνει μεθυσμένος είναι να πετάω πέτρες σε αυτοκίνητα, να στουκάρω πάνω σε κολώνες (τεράστιο το καρούμπαλο μετά), να βγαίνω έξω ντυμένος όπως να είναι (ή και σχεδόν γυμνός μια φορά), να πέφτω κάτω και το κορυφαίο όλων έγινε όταν με σταματήσαν για αλκοτέστ μια φορά. Φυσικά δεν ήμουν πλήρως νηφάλιος, αλλά είχα πιει τα ποτάκια μου! Μου λέει λοιπόν το όργανο:"Δώσε μου την άδεια κυκλοφορίας." Εγώ την άδεια την είχα κάτω από την σέλα. Ανοίγω τη σέλα και από συνήθεια τι κάνω ο άθλιος? Ανοίγω το καπάκι της βενζίνης και περιμένω να μου βάλει βενζίνη. Το πόσος κόσμος γέλασε εκείνο το βράδυ δεν περιγράφεται! τελικά με γράψανε για κράνος....Υπάρχουν και κάποια light όργια που δεν περιγράφονται εδώ...

The road goes on forever...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
ξέχασα να πω ότι μερικές φορές ασυναίσθητα και μη με πιάνει μια περίεργα ερωτική διάθεση..αν δεν έχω πιεί πάρα πολύ τουλάχιστον...
A blink of an eye
A dream for the blind
- Academic status: PhD
Vasilis wrote:Ανοίγω το καπάκι της βενζίνης και περιμένω να μου βάλει βενζίνη.

lumenintervalum wrote:ξέχασα να πω ότι μερικές φορές ασυναίσθητα και μη με πιάνει μια περίεργα ερωτική διάθεση..αν δεν έχω πιεί πάρα πολύ τουλάχιστον...

Για να σε μεθύσουμε ή να μη σε μεθύσουμε;;;

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
επίσης πρέπει να διευκρινύσω ότι δε μεθάω και τόσο ευκολα,δεν πίνω τόσο ώστε να μεθύσω και διάθεση με πιάνει μόνο με συγκεκριμένα άτομα...
α μπα??!!τι μας λες;;είσαι σίγουρος;;;Vasilis wrote:TaRaNTuLa:Εγώ θα πρότεινα να τη μεθύσετε για να μάθουμε....Χαλαρά. TaRaNTuLa περιμένω αποτελέσματα...Χμ..... Αυτό τώρα γιατί μας το λες!;!;!;!
Για να σε μεθύσουμε ή να μη σε μεθύσουμε;;;
A blink of an eye
A dream for the blind
Γενικά έχω το εξής πρόβλημα:όταν πίνω κάτι,οτιδήποτε είναι αυτό το πίνω γρήγορα οπότε όταν αυτό που πίνω περιέχει αλκοόλ τότε τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί μέχρι να με πιάσει έχω πιεί αρκετά και περνάω από το στάδιο ελαφριά ζαλάδα κατευθείαν στο στάδιο ύπνου αφού τελικά άμα πιώ αρκετά αυτό που με πιάνει είναι υπνηλία.Καθόλου ενδιαφέρον μεθύσι,ε
;Απλά σε όποιον βρω βολικό και φιλικό στηρίζομαι για να κοιμηθώ :smt099 !

Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
lumenintervalum,τι ποτό σου αρέσει;;;(να έχουμε μπόλικο βρε αδερφέ...
)

Για να θυμηθώ κάποιον...για να θυμηθώ......dimitra wrote:Απλά σε όποιον βρω βολικό και φιλικό στηρίζομαι για να κοιμηθώ :smt099 !

Tamiya rulezZz....
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Τον οποίο κρατούσα εγώ μπροστά απο την τουαλέτα γιατί δεν μπρούσε να στηρηχτεί όρθιος...Αλλά μην ξεχνάς και άλλους τρείς μπάμπουρες σπίτι σου που ανοίξανε ότι καλό κρασί έπαιζε και ένας έχασε τον λογαριασμό..."το τρίτο το κρασάκι θα το ανοίξουμε τελικά;;;"---μετά το τρίτο όλα αυτάMarauder wrote:Ρωτήστε τον HDKiller να σας πει τι κάνουν οι φίλοι του όταν μεθάνε...γαργαλιστικότατη και γλαφυρή παραμένει μέχρι σήμερα η ιστορία ενός μπάμπουρα που έπειτα απο 3-4ωρη πόση αλκοολ, επιδιώκοντας να κατουρήσει, αναζητούσε επίμονα τα γεννητικα του όργανα σε ένα τσαντάκι μπανάνα που φορούσε ...

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Εμένα ένας φίλος είχε ανοίξει και είχε μπει την ώρα που ήταν άλλος μέσα.Και το ωραίο ήταν ότι του έδωσε μια με την πόρτα που ο τύπος μετά θα έβλεπε για ώρα αστεράκια.Τελικά τα κατάφερε όμως και κατούρησε! 

Tamiya rulezZz....
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
ιιιιιιιουουου!!!αηδία!!
A blink of an eye
A dream for the blind
Re: οι επιδράσεις του ποτού
Mέχρι εδώ πάντως δεν βλέπω και πολλή διαφορά από τη μη-πιομένη lumenintervalum!!!!lumenintervalum wrote:εγώ όταν πίνω λίγο με πιάνει μια υπερδιέγερση θα έλεγα και αρχίζω να μιλάω μάλλον πολύ...όσο περισσότερο πίνω τόσο περισσότερο ζαλίζομαι και τόσο περισσότερο κάνω σαρδάμ και δεν ξέρω τι λέω...

"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
Ενας φίλος το λέμε τώρα???TaRaNTuLa wrote:Εμένα ένας φίλος είχε ανοίξει και είχε μπει την ώρα που ήταν άλλος μέσα.Και το ωραίο ήταν ότι του έδωσε μια με την πόρτα που ο τύπος μετά θα έβλεπε για ώρα αστεράκια.Τελικά τα κατάφερε όμως και κατούρησε!

Λοιπόν: Εγώ όταν μεθάω έχω πολλές αντιδράσεις... Θα αναφέρω κάποιες ενδεικτικά:
(1) Αν είμαι χωρίς το μωρό μου και πιώ πολύ με πιάνει έντονη επιθυμία για κλάμμα. Η πρήζω τους γύρω μου με το τί γλυκό μωρό έχω.... (Πες τα TaRaNTuLa)
(2) Αν είμαι με το μωρό μου, και έχω πιεί ελαφρά (για να κάνω κεφάλι που λένε) με πιάνει επιθυμία για αγκαλίτσες...
Τώρα, μια φορά, που ήμουν με το μωρό μου, και εκείνο δε μου έδινε σημασία

Γενικά δε μου αρέσει να μεθάω, αλλά να κάνω κεφάλι... Να μου φτιάχνει η διάθεση... Πίνω και μόνη στο σπίτι όταν είμαι down.
Ερώτηση: Εσείς για ποιούς λόγους πίνετε??

semika:
(Πλάκα κάνω για τα 2 τελευταία. Όχι για το πρώτο όμως)
Εγώ πίνω όταν είμαι με παρέα, μεθάω σπάνια και συνήθως σε εθνικές εορτές (τυχαίο είναι) και μια φορά ήπια εσκεμένα για να μεθύσω για να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω! Τελικά μέχρι το κρεβάτι μου έφτασα...
[/quote]
Είναι άθλιο αυτό. Έχεις ψυχολογικά προβλήματα? Είσαι ψυχάκιας μήπως? Σε βιάζανε όταν ήσουν μικρή?(1) Αν είμαι χωρίς το μωρό μου και πιώ πολύ με πιάνει έντονη επιθυμία για κλάμμα.

Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? Εγώ θα είχα τσατιστεί μαζί σου. Αυτό ήταν αφορμή για να χωρίσω κάποτε!(2) Αν είμαι με το μωρό μου, και έχω πιεί ελαφρά (για να κάνω κεφάλι που λένε) με πιάνει επιθυμία για αγκαλίτσες...
Εγώ πίνω όταν είμαι με παρέα, μεθάω σπάνια και συνήθως σε εθνικές εορτές (τυχαίο είναι) και μια φορά ήπια εσκεμένα για να μεθύσω για να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω! Τελικά μέχρι το κρεβάτι μου έφτασα...

The road goes on forever...
Και ποιός δεν έχει σήμερα ψυχολογικά??Vasilis wrote:Είναι άθλιο αυτό. Έχεις ψυχολογικά προβλήματα? Είσαι ψυχάκιας μήπως? Σε βιάζανε όταν ήσουν μικρή?(Πλάκα κάνω για τα 2 τελευταία. Όχι για το πρώτο όμως)
Αν και δε θα το έθετα έτσι... Απλά είμαι λίγο down μακρυά σπό τα άτομα που αγαπώ και το ποτό επιδεινώνει την κατάσταση