Για να δω τις οδηγάρες του Venus...

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Fri Jul 16, 2004 1:37 am

Vasilis wrote:Δυστυχώς το πίσω τζάμι είναι τόσο μικρό στο γ....ο το audi
Λίγα με την audi
:) :-D :) :-D
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Fri Jul 16, 2004 2:23 am

Αυτα ειναι δικαιολογίες.
Πάντως ο σωστός τρόπος δεν είναι (μόνο) με τους καθρέπτες (ακόμα και τους 3). Απαιτείται και αυτό που είπε ο Tarantula. Βέβαια αν το ελέγχετε και δεν είναι τσίμα-τσίμα, και οι καθρέπτες ακρούν, αλλά ξεγελάνε. Πάντως θα σας μαλώσω! Ακούς εκεί να μην χρησιμοποιείς τον δεξί! Εμένα είναι οι καλύτεροι μου φίλοι. Αν και συχνά τους παρα-χρησιμοποιώ (στην όπισθεν). Μου τον έχουν σκοτώσει και 3 μηχανάκια (ΑΤΙΜΑ ΖΩΝΤΑΝΑ, και καλά δεν τα προσέχουμε, εγώ έχω βρίσει (δικαιολογημένα) δεκάδες μηχανάκια και μου ζητάνε και συγγνώμη, απεναντίας δεν έχω προκαλέσει πρόβλημα σε κανένα, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΛΔ. Καλέ σε παρακαλάνε να τους σκοτώσεις! Και θα τους πληρώνεις και για ανθρώπους)
Εμένα στο παρκάρισμα ένας είναι εχθρός μου: Το τιμόνι. 'Ατιμο '92, δεν είχαν ακόμα στάνταρ το υδραυλικό. Πολλές φορές βαριέμαι ΤΟΣΟ πολύ να σφίγγομαι που το αφήνω με κλίση, γενικά όμως χαίρομαι να βγαίνω έξω και να λέω "Φτου σου, κούκλα μου, χάρακας και σήμερα" χεχεχεχεχε :)
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Fri Jul 16, 2004 10:35 am

koki wrote:'Ατιμο '92, δεν είχαν ακόμα στάνταρ το υδραυλικό.
Eγώ πάλι την έχω καταβρεί και με την extra υποβοήθηση που δίνει το Punto για το παρκάρισμα... :-D
koki wrote:γενικά όμως χαίρομαι να βγαίνω έξω και να λέω "Φτου σου, κούκλα μου, χάρακας και σήμερα" χεχεχεχεχε :)
ΦΤΟΥ!!! ΦΤΟΥ!!!! :lol: :lol: :lol:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Jul 16, 2004 6:41 pm

TaRaNTuLa wrote:
Eγώ πάλι την έχω καταβρεί και με την extra υποβοήθηση που δίνει το Punto για το παρκάρισμα... :-D
Που να δεις και κανάλλο αμάξι... Πες τα Βιρβίλη για να μην πω εγώ :-D

Ταραντούλε πες μας και εσύ για την Alpha Romeo ;-) Είπαμε είσαι πούντιος αλλά να λες και για τα άλλα τουτού που έχεις οδηγήσει... Χιχιχι
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Jul 16, 2004 8:21 pm

semika wrote:
TaRaNTuLa wrote:
Που να δεις και κανάλλο αμάξι... Πες τα Βιρβίλη για να μην πω εγώ :-D

Ταραντούλε πες μας και εσύ για την Alpha Romeo ;-) Είπαμε είσαι πούντιος αλλά να λες και για τα άλλα τουτού που έχεις οδηγήσει... Χιχιχι
Κοίτα..το Punto έχει ηλεκτρικά υποβοήθούμενο τιμόνι με extra (ηλεκτρική) υποβοήθηση... Η Alfa Romeo δεν τον συζητώ...έχει υδραυλικό τιμόνι και είναι πιο πούπουλο από του Punto...Από του Νίκου(ίσως) και μετά άρχισε να βγάζει καλύτερα υποβοηθούμενα τιμόνια η BMW,καθότι πισωκίνητα αυτοκίνητα(έχουν μεγαλύτερη τάση υπερστροφής),και δεν το είχε δουλέψει πολύ(συγκριτικά)...Εσένα σου φαίνεται τρομερή η διαφόρα(και λογικό),όταν πηγαίνεις από το Starletακι στην BMW....Η ευκολία στο τιμόνι στην Ευρώπη δουλεύτηκε τα τελευταία 10+ χρόνια...
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Jul 16, 2004 9:15 pm

TaRaNTuLa wrote:Κοίτα..το Punto έχει ηλεκτρικά υποβοήθούμενο τιμόνι με extra (ηλεκτρική) υποβοήθηση... Η Alfa Romeo δεν τον συζητώ...έχει υδραυλικό τιμόνι και είναι πιο πούπουλο από του Punto...Από του Νίκου(ίσως) και μετά άρχισε να βγάζει καλύτερα υποβοηθούμενα τιμόνια η BMW,καθότι πισωκίνητα αυτοκίνητα(έχουν μεγαλύτερη τάση υπερστροφής),και δεν το είχε δουλέψει πολύ(συγκριτικά)...Εσένα σου φαίνεται τρομερή η διαφόρα(και λογικό),όταν πηγαίνεις από το Starletακι στην BMW....Η ευκολία στο τιμόνι στην Ευρώπη δουλεύτηκε τα τελευταία 10+ χρόνια...

Ετσι μπράβο...τώρα τα λες καλά...
Αλλά πρόσεξε: απο Starletακι πήγα σε Mercedes και μετά σε ΒMW.
Καλά τα Starletακι δε συγκρίνεται...παλιά τεχνολογία...Οσο για τα άλλα δύο άπαικτα. Οσο για το punto άρθρα λένε οτι είναι το καλύτερο της κατηγορίας του... :) (Πάρε και κανα τηλ :lol: :lol: )
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Jul 16, 2004 9:39 pm

semika wrote:Οσο για το punto άρθρα λένε οτι είναι το καλύτερο της κατηγορίας του... :)
Έεεεετσι.... ;) Τέτοια να ακούω,να τα επιβεβαιώνω εγώ.... :-D

Υ.Γ. Θα σου τηλ βρε χαζό για να κανονίσουμε για αύριο.Έτσι δεν είχαμε πει;;; :)
Tamiya rulezZz....

Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Sat Jul 17, 2004 1:59 am

jimmyD:
Λίγα με την audi
Βρε δε λέω! Καλό το Α3, αλλά δεν βλέπεις τίποτα πίσω. Σαν διακοσμητικό μου φαίνεται το πίσω τζάμι...

semika:
Αλλά πρόσεξε: απο Starletακι πήγα σε Mercedes και μετά σε ΒMW.
Ρε πάτε καλά? Τι αμάξια οδηγείτε εκεί? Είναι αυτό που λέμε¨Κάτι απλό, φοιτητικό βρε παιδί μου...
The road goes on forever...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Sat Jul 17, 2004 10:42 am

Vasilis wrote:Ρε πάτε καλά? Τι αμάξια οδηγείτε εκεί? Είναι αυτό που λέμε¨Κάτι απλό, φοιτητικό βρε παιδί μου...
Επαναλαμβάνω οτι από Starletάκι ξεκίνησα... ;)
Που να δεις και τον ablz3r... :shock:
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sun Jul 18, 2004 5:48 pm

μάλλον όλοι ξεκινάνε από starlet γιατί αυτά έχουν οι περισσότεροι δάσκαλοι οδήγησης-σου βγαίνει η πίστη αν δεν έχεις δύναμη στα χέρια να κάνεις μια απλή στροφή!!ουφ!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Sun Jul 18, 2004 7:58 pm

Απλά τα Starletακια είναι πολλών αντοχών και υπομονής....Παλιά τεχνολογία....Πιο "σκυλιά" ήτανε τότε... :-D Για δοκίμασε να ανέβεις πεζοδρόμιο με ένα Leon Cupra με τη 18αρα ζάντα,να σου πω εγώ τι ωραίο "κουστουμάκι" θα σου κόψουν μετά στο συνεργείο... :evil:
Tamiya rulezZz....

semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Mon Jul 19, 2004 6:34 pm

TaRaNTuLa wrote:Απλά τα Starletακια είναι πολλών αντοχών και υπομονής....

Αυτό ξαναπέστο :-D
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jul 20, 2004 1:34 am

Και εγώ στο starlet έμαθα! Τι έχουν όλοι με αυτό το αμάξι? Δεν μου αρέσει καθόλου...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Jul 20, 2004 1:56 am

Starletακι πρώτης γενιάς,βελτιωμένο=τρελό γλέντι!!! :-D

Καθότι πισωκούνητο...Δώστου να γυρίζει!!!!! ;)

Εμένα προσωπικά μ'αρέσουν κάποια Starlet (προτελευταίας και τελυταίας γενιάς),τα οποία "φορούν" κάτι ωραία τρομπέτα εξ Ιαπωνίας μεριάς...(μιλάμε για 200hp χαλαρά.... :twisted: )
Tamiya rulezZz....

Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jul 20, 2004 1:59 am

Προτιμώ το Evo... ;)
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Jul 20, 2004 2:14 am

Προτιμώ Impreza WRX Sti(330hp) ή Seat Leon 1.8T Cupra με αλλαγή προγράμματος,τουρμπίνας,εξάτμισης από το χταπόδι,εισαγωγής και μπεκ(μιλάμε για κοντά στα 500 αλόγατα... ;) ) Αυτά βέβαια από μη ατμοσφαιρικές λύσεις.... (A!και μια Lancia Intergrale 3ου σταδίου... :shock: )

Από ατμοσφαιρικές λύσεις: Αlfa 147 GTA και Alfa 156 GTA(ως κλασσικός ιταλόφιλος),Porsche(γενικά και αόριστα)...

Αυτά!Μην το παραξυλώσουμε!!! :lol:
Tamiya rulezZz....

Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jul 20, 2004 2:28 am

είμαι τρελός fan του impreza...Το λατρεύω. Φέτος το έχασα το ράλυ Ακρόπολις, αλλά του χρόνου...Χα ! Δεν μου τη γλυτώνει. Να παίξεις το driver3!!! Θα γουστάρεις τρελά. Για το grand tourismo καλύτερα να μην σου πω γιατί φαντάζομαι θα το έχεις λιώσει το δισκάκι!!! :)
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Jul 20, 2004 2:37 am

Μη μιλάς για Grand Τurismo!!!Ψάχνω να βρω κάποιο για PS1 και δεν μπορώ!!!Βλέπεις δεν είμαι κάτοχος PS1 ή PS2 και προσπαθώ να βρω καλούς emulators,αλλά δεν....Έχω ένα για PS1,αλλά για PS2 τίποτα!Περιορίζομαι σε ό,τι υπάρχει για PC.To NFSU το έχω τερματίσει 6 φορές και τώρα τελειώνω την 7η... :-D Όλα τα NFS τα έχω ξεσκίσει....Λίγο έπαιξα και το Driver...Δε μου έρχεται κάποιο άλλο στο μυαλό τώρα...

Υ.Γ. Eτοιμάζεται όμως το NFSU 2 και αναπτερώνονται οι ελπίδες μου... :twisted:
Tamiya rulezZz....

Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jul 20, 2004 2:42 am

Επειδή έχω ξεκόψει από τα games έχω μείνει στο NFS hot persuit. Φίλε δεν φαντάζεσαι. Με τον κολητό μου χτυπούσαμε 7ωρα. Ξέρεις πόσα μαθήματα χρωστούσα στο 2ο έτος για χάρη του? Ένα πρωί κατά τις 6 δεν άντεχα άλλο, είχα λιώσει. Και αποκοιμήθηκα στο πληκτρολόγιο ενώ έτρεχα στην Aquantica. Ο άθλιος φίλος μου αντί να μου πει πάμε για ύπνο τι μου λέει? "Ξύπνα ρε μ....α. Με τράκαρες!" Και όπως ήταν φυσικό σηκώθηκα και τελειώσαμε το πρωτάθλημα... :-D
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Jul 20, 2004 2:49 am

Βρε άνθρωπε!!Παίξε τουλάχιστον το NFS High Stakes(ή και Hot Pursuit 2 έχω δει να το λένε...)...Πάρε κανά καινούργιο αμάξι!Και το Porsche Challenge είναι καλό,αν και μου τη σπάει που έχει μόνο αυτής της μάρκας...
Tamiya rulezZz....

Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jul 20, 2004 2:56 am

Άστο. Colin Mc Rae και ξερώ ψωμί. δεν το αλλάζω για τίποτα. Η κορυφαία φόρμουλα που είχα παίξει και είχα κολήσει ήταν το Official Formula 1 1998. Μιλάμε για τρέλα μεγάλη. Είχα πάθει μούρλα τότε.
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Tue Jul 20, 2004 12:31 pm

Vasilis wrote:Άστο. Colin Mc Rae και ξερώ ψωμί. δεν το αλλάζω για τίποτα.
Συμφωνώ... Απαικτο! Ρώτα και eso_etoimos πόσες ώρες πέρασε στις πίστες του... Αν έχει και TFT οθόνη λένε και τα γραφικά...

TaRaNTuLa wrote:Προτιμώ Impreza WRX Sti(330hp) ή Seat Leon 1.8T Cupra με αλλαγή προγράμματος,τουρμπίνας,εξάτμισης από το χταπόδι,εισαγωγής και μπεκ(μιλάμε για κοντά στα 500 αλόγατα... ) Αυτά βέβαια από μη ατμοσφαιρικές λύσεις.... (A!και μια Lancia Intergrale 3ου σταδίου... )

Από ατμοσφαιρικές λύσεις: Αlfa 147 GTA και Alfa 156 GTA(ως κλασσικός ιταλόφιλος),Porsche(γενικά και αόριστα)...
Καθότι ιταλόφιλος τα Fiatάκια δεν τα αναφέρεις καθόλου :lol: :lol: :lol:

Εγώ είμαι γερμανόφιλη... BMW δώσε μου και την ψυχή μου πάρε.
Αν θες τη γνώμη μου για άλλα αμάξια: Lotus Ελίζ, Porsche, Ferrari (βλέπω ανελλειπώς Formula 1) και όπως ξέρεις πολύ καλά: Mercedes SLK, SL, SLR.
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”