Σκεφτείτε σοβαρά σαν να ήταν αλήθεια!
Και πείτε!

Γιατί εδώ ισχύουν?Να πω την κακία μου??Πώς και δε ζήτησες γυναίκες??tsilochr wrote:συνήθως σε παραμύθια με τζίνι απαγορεύονται ευχές με οικουμενικό χαρακτήρα (παγκόσμια ειρήνη κλπ) οπότε εγώ θα ευχόμουν υγεία κ ευτυχία και μόρφωση/γνώση/καλλιέργια για όλο το κόσμο.
έλα τώρα!!Δε θέλω μλκς!!!πες τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ευχόσουν!!tsilochr wrote:συνήθως σε παραμύθια με τζίνι απαγορεύονται ευχές με οικουμενικό χαρακτήρα (παγκόσμια ειρήνη κλπ) οπότε εγώ θα ευχόμουν υγεία κ ευτυχία και μόρφωση/γνώση/καλλιέργια για όλο το κόσμο.
σωστός!zweistein wrote:1. να έχω μια πηγή άπειρης παραγωγής χρημάτων Με χρηματικές μονάδες της επιλογής μου.
2. να έχω ικανότητες εκπληκτικά γρήγορης διόρθωσης οποιασδήποτε σωματικής βλάβης ή φθοράς (σαν την ικανότητα του wolverine από τους X-men)
3. βαμπιρικές ικανότητες και δυνάμεις (συνμεριλαμβανόμενου της αιώνιας ζωής)
το latin είναι ένα ακατόρθωτο όνειρο για μερικούς. Πρέπει να το έχεις το κούνημα ρε παιδί μου. Το ίδιο και με τη ζωγραφική. Και με τη μουσική. Και με τη συγγραφή βιβλίων. Γενικά ή την έχεις ή δεν την έχεις την καλλιτεχνική φλέβα.sandra wrote:... να μάθω να χορεύω λάτιν,να παίζω κιθάρα,να ζωγραφίζω καλά,να μιλάω καμιά δεκαριά γλώσσες,να γράψω ένα βιβλίο και να γίνω γνωστή(εεεε πείτε μου ότι όλα αυτά είναι μία ευχή.Αφού συνοψίζονται στην θεματική ενότητα τέχνη-πολιτισμός:))
Να έχω το κούνημα μέσα μου για τη ζωγραφική,τη μουσική και τη συγγραφή βιβλίωνtsilochr wrote:το latin είναι ένα ακατόρθωτο όνειρο για μερικούς. Πρέπει να το έχεις το κούνημα ρε παιδί μου. Το ίδιο και με τη ζωγραφική. Και με τη μουσική. Και με τη συγγραφή βιβλίων. Γενικά ή την έχεις ή δεν την έχεις την καλλιτεχνική φλέβα.sandra wrote:... να μάθω να χορεύω λάτιν,να παίζω κιθάρα,να ζωγραφίζω καλά,να μιλάω καμιά δεκαριά γλώσσες,να γράψω ένα βιβλίο και να γίνω γνωστή(εεεε πείτε μου ότι όλα αυτά είναι μία ευχή.Αφού συνοψίζονται στην θεματική ενότητα τέχνη-πολιτισμός:))
Για αυτούς που δεν την έχουν υπάρχουν οι θετικές επιστήμες!!! Και η άνεση να χορεύεις τραγικά χωρίς να ντρέπεσαι, να τραγουδάς φριχτά χωρίς να ντρέπεσαι, να ζωγραφίζεις απαίσια και να μην μασάς!!!